37102
-
#7353 Csak kíváncsiak! -
öregember #7352 perverz állatok ikszdé -
#7351 a csajokról a képeket majd told fel... :) -
#7350 miniszoknya, csizma így is lesz, lesz mit fotózni :DDD -
öregember #7349 este limós szülinapozásra megyek, élmény lesz -
#7348 Itt nálunk egy C Merci elakadt a villamos sínen mert ugye kettő sín van a beton között és az egyik jóval lejebb volt mint a másik és beragadt.A villamosvezető tolta a kocsit.:D -
#7347 miért, hangulatos :D áll minden, félóránként lehet lapátolni... :D -
#7346 Szerintem poén:D
Gyalog gyorsabban megyek mint a sok RWD:D Csütörtökön 4 BMW-t kellett feltolnom egy hosszú emelkedőn,mert mind 180km/h-val ment...egy helyben...:D Szerencséjük volt,hogy arra jártam,mert itt Belgiumban kevés gyalogos van. -
öregember #7345 ez a hóesés nagyon nem kéne .... -
USAMEN POWER #7344 -
USAMEN POWER #7343 Azthiszem hogy a fókuszban láttam még pár éve, hogy egy csávót fölnyársalt a szalagkorlát, és túlélte. Van egy cseszett nagy vörös forradás a hasa tájékán, és a hátán, ha jól emlékszem a képekre, és ennyivel megúszta. Érdekes módon a balesetben nem sérült egyik belső szerve se. -
öregember #7342 kezdődik ? -
#7341 Túlélte de azt kimondta,hogy van e még arca? -
#7340 kezdődik a buli megint itt felénk -
#7339 ez kemény -
#7338 ZASZTAKURRRVA :SSS
es azt irjak a sofor tulelte, pedig az utso kepen latszik hogy igencsak a pofajaba jott a szalagkorlat. a noi utas pedig ep borrel uszta meg -
USAMEN POWER #7337 Pár Fail !
-
#7336 A 2102-es úton egy Peugeot 406-os és egy Volkswagen Golf frontálisan ütközött, majd mindkét jármű az út ellentétes oldalán az árokba csapódott. A Peugeot-t vezető férfi a helyszínen életét vesztette, holttestét, valamint a Volkswagen volánjánál ülő, súlyosan sérült nőt a fővárosi tűzoltók szabadították ki. A Peugeot két utasa könnyebben sérült.IMG]http://www.langlovagok.hu/kepek/2009/budapest/091210_fotpeugeot/eredeti/091210_fotpeugeot_06.jpg[/IMG] -
#7335 nem is a pénz, hanem a sok szopás, mire megcsináltatod. nekünk is beleszabatott egy állat a kovácsoltvas kerítésbe, maga a dolog nem került pénzbe, de a sok utánajárás, stb... Olyan mint amikor a kocsidba belemennek, lehet nem kerül semmibe, de akkor is ultra szopás. -
#7334 Biztosítója fizet, viszont így, hogy lelépett, nem lehet ráverni, hogy részeg volt.. Nem tudom cserbenhagyásnak számít-e.. De gondolom igen, mert volt károkozás.. -
#7333 azért valaki reggelre így benyomná a kerítésünket, hát enyhén szólva bekaphatná -
#7332 Biztos nem volt bebaszva -
#7331 Tegnap pont jöttem haza, akkor borították vissza a focust:
cikk
képZ -
#7330 #7326 -
USAMEN POWER #7329 Mekkora égés a ribanc előtt ! Nem lennék a csávó helyében, EPIC FAIL ! :D -
#7328 Hmm, most úgy kicsit belegondolva, ahogy kinézek az ablakon, így a havazás eljövetelével valahogy megjelent egy csomó nagyértékű autó itt az utcába, olyan helyen ahova akkor se parkolnék, ha nem csúszna az út, most netán mind arra vár, hogy valaki belecsússzon, és lehessen egyet biztosítózni?: DD -
#7327 De ez fasza :DDDD -
#7326 biztosítós reklám
itt a párja -
öregember #7325 off :D :D :D -
#7324 ehe ez itt van tőlem pár utcányira :D -
öregember #7323 kisteher is jó (punto van v hasonló)
az se érdekel ha tuk-tuk csak guruljon
thx Des -
#7322 pont ma láttam,hogy akár 4 órára is lehet bérelni
de ez inkább kisteher link -
DIESEL DOG #7321 Hát a kicsiknek nehéz lesz feldolgozni a traumát... de az a szerencse hogy nem lett komolyabb bajuk. -
öregember #7320 off off
urak, ha valakinek lenne 5lete, a létező legolcsóbb autóbérlés ügyében (max 4 e ft/ nap .. de inkább kevesebb), az írjon már egy PÜ.-t
az se baj ha 3 kereke van csak működjön... -
#7319 uhh ez durva.... -
#7318 a vonat ami elcsapta meg se karcolódott xD
max alsó lemezt jó munkásemberek kikalapálják
-
#7317 "Travis Pastrana freestyle-os világcsúcs-ugrásra készül szilveszterkor. Persze, nem motorral, hanem autóval szeretne rekordot dönteni, a kísérletet a tévé is élőben közvetíti majd. Úgyhogy Travis szorgalmasan gyakorol Subaru Imprezájával, bár az egyik ugrás finoman szólva sem alakult a legjobban. A pilóta jól van, az autó kevésbé, de semmi sem tántoríthatja el a bajnokot!"
-
#7316 nah a fanak persze megallt. -
#7315 20091215
"Nem állt meg szondát fújni egy ittas sofőr Lábatlanon, az autós ráadásul majdnem elütötte az őt igazoltatni kívánó rendőrt szombaton. A férfit végül a szalagkorlát és egy fa állította meg."
-
USAMEN POWER #7314 Gondolom a tél miatt kellett az erősítés.