37102
  • öregember
    elhiszed h senkit se érdekel h hol szennyezed a levegőt ?!
  • cement
    jááá mit verettem, kurvajó és még mindig esik (L)L(L)L(L)LL(L)
  • DIESEL DOG #7271
    Nekem eddig bevált. Volt már olyan is amikor kopott nyári gumival közlekedtem télen, hát attól veszélyesebb nincsen... :S
  • Carlos
    Szerintem (!!!) a négy évszakos a legrosszabb. Az a semmire se jó. Egyikben sem jó igazán, de legalább nem kell cserélni évszakonként.
    (De nem értek nagyon a gumikhoz ám)
  • DIESEL DOG #7269
    Én 4 évszakosat haszálok... Debica Navigator, 165/70-est.
    Eddig nem volt gondom vele, latyakban hóban jól tapad, jégen meg úgysem áll meg semmi sem...
  • Carlos
    Majd a hiradóban meg nyomják, hogy mindenki most ment téli gumira cserélni. Barmok!
  • VinczeLacz
    Tegnap Zalába leesett 1-2 cm-es hó, rá 1 órára már egy marutti az árokban kötött ki egy szinte egyenes úton :D
    Estére szerintem a fél ország megbénul :D
  • cement
    áháá, itt reggelre lett hav, mi lesz itt!!! :D juhuu lehet én is fentleszek valamelyik oldalon :D
  • OrioN the S
    En nem tennem

am a Bajcsyba laktam 98-ig.
  • solo
    Baszod, házszámot ne mondjak, hogy hollakok?:CCCC
  • USAMEN POWER
  • USAMEN POWER
    Jóideig nem néztem a topikot, és átfutva megnéztem a kb... 200 hszt. Köd, hó, az emberek meg hullanak. A céges transzporter buszom sőföre múltkor a nagy ködben Gödöllő fele 90-100 al tolta a főúton, de háth én nem vok parás ember.
  • Carlos
    Megzakkant szegény az esti müzlitől...
  • öregember
    hát ez fantörpikus ... de vajon rajtad kívül tudja bárki is h miről brekegsz ? és h hol volt ez a móka ?

"Thu-n"
  • solo
    Nahm, jöttem haza kb 2 órája a camponától...És mennénk fel nullásra, de vagy 10 percet araszoltunk a 6 oson, mert a nullás felhajtója utánn egy 5-600 méterrel valami nagy pukkanás lehetett, vagy nemtudom.Tudtok róla valamit?

Másik meg, jövök haza, hugom mondja, hogy bazz, lemaradtál a balesetről...Kérdezem, hogy mi volt, erre mondja, hogy egyik autó bajcsy-n jött az LTP felől, a másik pedig a Thu-n a papírgyár felől, aki a papírgyár felől jött nem adta meg a jobbkezet, elrántotta a kormányt, felment a kisbolt előtt a járdára, majd az imaház előtt jött le...asdf...10 percel ezutánn értem haza: D
  • n003
    :(
  • DJKonya
    Velem nem történt semmi, de mondhatni hogy barátnőmnek két születésnapja van az évben. Tavaly karácsony napján mentek be 3-an a városba és lecsúsztak az útról, fejjel lefele érkeztek az árokba elég nagy sebességnél. A keresztapja aki vezetett azonnal meghalt, barátnőmet meg újra kellett éleszteni, 1 hétig intenzíven volt és még Novemberben volt az utolsó műtéte, de az már csak csavarkivétel volt. A nagyi aki hátul ült, őt meg csak megfigyelésre kellett bevinni a kórházba...
  • Casales
    köszike szépen!veled mi történt?
  • DJKonya
    Az szép!

#7250 Huh bakker, kollégák is szoptak biztos rendesen...
    #7245 Jobbulást neki, nektek meg kitartást! sajnos én is átéltem már hasonlót
  • DIESEL DOG #7254
    Jaj...
  • csabush
    jó=hó
  • csabush
    Ez igen. Kíváncsi vagyok nálunk lesz e ilyen jó, itt a kápmegyeri gettóban.
  • öregember
  • desigo
    lesz baj bőven...

teljesen bedugult a forgalom a 86-oson

a sószóró is elakadt

• desigo
  • solo
    Elég nehéz ott elb@szni valamit, ugyanis van ott egy rohadt nagy placc: D Szóval, nem is értem a dolgot...Ajtókkal szembe pedig az LTP van, ott meg minek száguldozni?: DD
    Nagyon lol történet volt az egész: D
  • öregember
  • öregember

többi kép

• Casales
    köszi szépen!reméljük mi is a legjobbakat. Most egyenlőre nyugaom kell majd neki, meg hogy összerakják az arcát:S! ebben egyetértünk, nem is értem hogyan mehet el valaki segítségnyújtás nélkül!Sziasztok
  • desigo
    jah
    jobbulást sógorodnak!
    az olyan pondrókat akik meg segítés nélkül elmennek simán lecsukatnám...

(tessék használni a "válasz erre" gombot)
  • Casales
    jajj most néztem a linkedet Desigo! Ez nem az! Ez a baleset Budajenő és Telki között történt. a fővárosi tűzoltóság ezt irja: "Budajenőt és Telkit összekötő útszakaszon egy személygépkocsi ütközött kukoricát szállító kistraktorral december 10-én. Az ütközés következtében az Opel a traktor pótkocsija alá szorult, vezetője súlyos sérüléseket szenvedett. A tűzoltók emelők segítségével szabadították ki. A traktor vezetője még a tűzoltók kiérkezése előtt elhagyta a helyszínt. A műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárták, ami jelentős torlódást okozott. "
  • Casales
    ez érdekes,hogy ezt irták... valószinű akkor nem ültünk volna hajnalig a kórházban hogy vége legyen a műtétnek, majd leszállitsák az intenzivre, ez a vicc az ilyenekben, a traktor sofőrje, addig bujkált a saját lakásának a pincéjében mig a rendőrök rá nem találtak. s8: igen, nagyon nagy csoda hogy túlélte, be volt kötve igazából ez volt az első ok, hogy túlélte. Amúgy a teljes arca széttört meg hasonlók! Jelenleg az intenziven mély altatásban van.
  • DJKonya
    Gondolom a kanyarban elvesztette az uralmat az 500 lóerő fölött...
  • desigo
    ezt írják:

"A Zetor sofőrjét a mentők életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba. Az Opel vezetőjének nem esett baja. "
    akkor,hogy hagyta el a helyszínt?
    már ha ez az...
  • DJKonya
    Csoda hogy túl élte
  • desigo
    OMG

őrült suzukisok...
  • Casales
    Hali!!
    Az Opel és a kukoricát szállító traktorral kapcsolatban irnék!!
    Az Opelos srác a sógorom, 3 éve volt jogsija, ez az autó az anyujáé, mivel az övé nem jó, igy ezért van rajta a T betű. Nem irtak le minden körülményt ami bosszantó! Mégpedig: a traktor sofőrje ittas volt!!!! Egymással szemben haladtak, de az ittas állapotnak betudhatóan a traktor átjött a sávjába, majd berántotta maga alá az Opelt! Valamint a traktor sofőrje elhagyta a helyszint segítségnyujtás nélkül! A rendőrök a pincéjében találtak rá!
  • SötétBarom
    Weed, képzeld este megyünk a christkindlmarktra forraltborozni. XXDDD
  • OrioN the S

"tyűűűű, találtam pár régebbi képet egy régi cd-n"

de nem para :)
  • n003
    mivanitt??? :O .. megjött a fagy és egyből törik magukat az emberek??? :(

ma előttem tötymörgött egy transporter rádudáltam mert türelmetlen voltam .. miután bekanyarodik a parkolóban néztem a kerekét nullárafutott nyárigumi :|