37102
-
#7393 -16 jelenleg
reggel tesztelem az ivecót -
#7392 miert nyomja feket meg a dudat ahelyett, hogy a kikerulne? siman kikerulhette volna...
a legjobb, alatta a Britney Spears - Everytime japan atdolgozasban:DDDDDDDD -
#7391 Zala...
-
#7390 a legnagyobb a kellemes zene a háttérben
off:hol vannak a miniszoknyás,csizmás,csajos limós képek? -
#7389 Opssz
Gyorshajtás+szabálytalan kanyarodás FAIL -
#7388 úúúú fok! -
#7387 na meg azért, mert pl itt nálunk egész nap süt a nap, se szél, se hó, mégis a 4 sávos 110es szakaszon mindkét oldalon csak egy egy fél sávnyi hómentes szakasz van.. nc.. -
Szabi1991 #7386 ehh xD
-
#7385 Mehetünk, előtte álljunk be mekibe 4 csibebuciért, meg 4 nagy krumpliért:P Meg azért egy nagy fanta se mellékes:P -
#7384 Azonnal perelni kellene a közútkezelőt,hogy életveszélyesek a korlátok
főleg nem EU konform
pedig ez egy biztonságos újszerű autó volt és nem hinném,hogy olyan gyorsan mehetett a nagy hóban -
DIESEL DOG #7383 Ehh, ez nem lehetett túl kellemes... -
#7382 Esküszöm ezek az ótvar korlátok nagyobb kárt ill. sérülést okoznak mintha csak neki csúszik egy másik autónak:S -
#7381 :C -
#7380 Megyünk tunkolni?
Broáf. :D -
#7379 bazzeeeg ott van am a cucc -
öregember #7378 Átszúrta... -
DIESEL DOG #7377 Hát igen, pont akkor nem lesz hó amikor kellett volna... -
#7376 fuck that. -
#7375 majd mindenki betölti ezt a topikot, mert itt akkor is esni fog a hó! -
ZsirosKenyer #7374 pont Szentestére érkezik meg a tavasz...
már megint nem akkor esett, amikor kellett volna :C
-
#7373 addigra szépen elolvad mert szerdára napközben +10-et mond xD -
#7372 Na,mi 28.án megyünk Magyarországra,kíváncsi leszek,hogy mennyire "dúrva" a helyzet.A Daewoonkon,még mindig nyári gumi van,de nem okozott a hó eddig semmi gondot neki. -
#7371 én is ezt mondom mindig, mi a szarnak kellene úgy felkészülni, sok pénzt költeni a gépekre, mikor évi kétszer ha van hó, amin a normális autósok jó része, normális téligumival gond nélkül közlekedne - ha nem lennének az ekkor is száguldó állatok, a minden kis hófolt miatt 20-ra lassító hétvégi sofőrök, na és a keresztbeforduló kamionok. -
ZsirosKenyer #7370 erre meg csak annyit, hogy
1. nem mindenkinek van SS-es múltja
2. ahol ennyi hegy van, és éves átlagban 5x annyi hó mint nálunk, ott nem csoda hogy fel vannak erre készülve.
-
#7369 Ja, de a labancoknak van valami lángszórós heavy-brutal hókotrójuk asszem -
ZsirosKenyer #7368 ma minden csitri elkezdte szindi összevissza megint az országot, meg a városvezetést, előkerültek a politikai pártok is természetesen, nameg jön a kimegyek külföldre a picsába szöveg. mindez azért, mert havas volt az út :DDD
NEM FOGJÁK FEL BMEG, hogy ha -15 fok van hiába sózzák meg kotorják a havat, akkor sem fog eltűnni. ausztriában sem tűnik el, sőt még dubai-ban sem tűnne el ha lenne hó :> -
DIESEL DOG #7367 Uhh... -
#7366 M70-es autóút
-
#7365 en meg hajos szulinapi bulira :ASD jo lesz... nekimegyunk vmi jeghegynek. -
#7364 ami hirtelen esik le, nem fagy meg azonnal, azon még lehet menni, a gáz amikor letolják, és marad az alján az összetömörült szarság, na az csúszik kedvesen... -
#7363 friss havon jól tapadnak a téli gumik
ha le van járva én is lassítok jobban -
#7362 Nekem olyan volt, hogy álló helyből arrébb csúsztam vagy 50 centit oldalirányba :DDD -
öregember #7361 hókotrót vezetsz e ? -
DIESEL DOG #7360 Hát ha az út tiszta, nem jeges, akkor ésszerű határon belül ahol tehetem ott gyorsabban haladok én is. Ellenkező esetben jobb óvatosnak lenni, na meg a frissen leesett hó alatt sosem tudni hogy hol van a jégpáncél, és azon semmi sem áll meg. Ezt tapasztalatból tudom, mert megtörtént velem tavaly télen, a leírt szituáció. Meglepő az amikor hirtelen elindul az autó egy nem várt irányba, esetemben ez enyhe keresztbefordulás volt. Gáz elvétellel, fékezés nélkül, ellenkormányzással végül visszahoztam, ilyenkor nem szabad bepánikolni mert annál rosszabb lesz a helyzet. -
#7359 Én is gond nélkül mentem az M0-áson 70-el amíg a sok noob 30-al tötyögött... -
#7358 Én ma a 84-esen mentem 70-el, kifele Ausztriába. Hülye vagyok-e? Normális téligumikkal simán jó, amíg van hó amibe tud kapaszkodni. Város meghalt amúgy, alig lehet megmozdulni a sok idiótától :D
Nagy meglepetésemre a labancoknál is áll a hó az úton :o -
DIESEL DOG #7357 Az ilyen inkább magát törné össze, és ne mást... de általában az ártatlan szívja a nagyobbat... -
#7356 gáz hirtelen leesett és lefagyott kanyarban 20szal 90 fokban megfordulni? vannak ám barmok az utakon. mindenki 30-40nel mert menni a 44esen, bár azért volt aki a 70et megkockáztatta. -
USAMEN POWER #7355 A csajok tolják majd a limót... :?D -
öregember #7354