Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
A légzsák kinyílt ugyan csak az volt a gond,hogy oldalról csapódtam bele az ominózus fácskának.
Eredmény: 2 hónap kórház,nyílt sípcsonttörés,agyrázkódás és ezernyi zúzódás.
Összerakták a lábamat rendesen,de ha idõváltozás van,akkor mindig fáj.
Szvsz ne szeresse senki ezeket a dolgokat,csak ha átélt már ilyesmit. A legjobban anyámékat sajnáltam,éveket öregedtek az elsõ két hét alatt.
Háborúk voltak és lesznek, de a katonáim halhatatlanok.
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
A vásárlás a legjobb dolog amit ruhában csinálni lehet!;)
bye
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
"
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
mindenesetre kemény sztori, de van aki hajlandó pénzért megsérülni...van, aki levágja az ujját... :(
egy munka miatt(elkisértem).
Mittomén milyen falunál voltunk,fater értelemszerüen lelassitott.
Útszélén(roma)család áll,egyikük tolokocsis rokkant:(
Mikor közel értünk,hopp kigurítják elénk az öreget!!!
A qrva anyád,satufék,fater kiszáll.
"Szóváltásba keveredtek" minek eredményeképp a 3 családtag
hasonló állapotba került mint az öreg:)))
(fater powwa:D)
Továbbutunk során nem kellet sok,rájöttünk biztos életbiztositása volt a tatának:((
Nem közvetlenül jön ide,de gondoltam leírom:(

És 2001.dec.24-én, mikor összekülönbözött a barátnõjével, eléggé rúgta a kocsijának a váci úton. Aminek egy durva karambol lett a vége. Az árpád hídi felüljárón frontált nyomott egy rönó megánnal (õ dákóval ment). Hát mit is mondjak mostmár tud bringázni, meg szaladni, de amikor láttam a lábát a(jó pár órás) mûtét után, eléggé kész lettem.
A régebbi lakhelyünkön (visegrádi-victor hugo u-k keresztezõdésénél) heti 1-2 baleset volt. Rendõrautót cseszett szét egy kis 18 éves pitsa az alárakott terepjáróval, és a két hetes száradó tintás jogsijával. Az egyik rendõr helyszínen életét vesztette, a másikat tûzoltók vágták ki.
Egy általam nagyon nagyra tartott lány halt meg tavaly autóbalesetben, hát azon "kicsit" nehéz volt túltenni magam.
Ezek "csak" az autóbalesetek...engem is ért egy baleset, (igaz az én hibámból) és ezért lettem balkezes.
Szvsz ne imádd a baleseteket!
V9ykn8_TZL0
V9ykn8_TZL0
Menj vissza a gumiszobába!
War. War never changes.
Állnak mint a faszok,aztán ha meglátnak egy leszakadt testrészt,kiokádják a belüket meg elájulnak...
Az ilyet a haverommal csak úgy hivjuk, hogy katasztrófa turizmus.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Tiszta mint az Inter! Campione d\'Italia 2005/2006:Inter !!!CSALÓ JUVE MOCSKOS CSALÓK!!!
Ha mindent el lehetne gondolatokban intézni, tele lennének az utcák terhes nõkkel és halott emberekkel!

[TFT] hi ok pú sry etc.. zsal... Huá™ hogykellkistéemetirni™ stb... amugymek nem írok alá semmit a zügyvédem nélkül szal...
Egy órával késõbb a faluból a másik irányban tartottam kifelé(igen,kétfele lehet kijutni a falunkból délre meg északra :-P másfele nem :-P),és ahogy elértem a falu végére szegény kutyus ott feküdt kilapulva a befele jövõ sávban :-(
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.