37102
-
#7513 a Wartburgnak nem volt érvényes műszakija pff..
-
#7512 Seat vs. Daewoo -
DIESEL DOG #7511 Uhh, ez nem lehetett kellemes élmény... -
#7510 bazz pedig ez már az újabb varangy... -
#7509 Súlyosan megsérült, de stabil állapotban van az a munkás, aki hétfő délután zuhant le a felújítás alatt álló Margit híd állványzatáról. A 25 éves férfi körülbelül 5-6 métert zuhant, de az eszméletét nem vesztette el.
-
#7508 első képről hirtelen azt hittem, alatta valami víz van, és abba süllyedt el a jobb eleje -
#7507 ezért nem kell varangy -
#7506 Azta.... -
#7505 Úgy. -
#7504 Ez szetment.....:\\\ -
-
#7502 Eddig tisztázatlan körülmények között lezuhant egy munkás a Margit híd budai hídfőjéről. Állapota súlyos, de stabil. -
USAMEN POWER #7501 Itt meg mi történt ? :DD -
USAMEN POWER #7500 "hétfőn reggel személyautójával Sopronból Szombathelyre tartott, amikor Tömörd és Vasasszonyfa között a jeges úton átcsúszott a szemközti sávba, és frontális ütközött a vele szemben, szabályosan haladó pótkocsis teherautóval. A sportolót tűzoltók segítségével tudták kiemelni az roncsból, majd állapota stabilizálása után a szombathelyi kórházba szállították, ám ott belehalt sérüléseibe. A teherautó sofőrje szintén súlyos állapotban került kórházba. A baleset körülményeit a rendőrség szakértő bevonásával vizsgálja." -
#7499 Amilyen tróger egy út ez. :C -
#7498 RIP
A hétfő kora délelőtti órában halálos kimenetelű baleset történt a Szombathely Csepreg összekötő úton, Tömörd és Vasasszonyfa között. Az autó vezetője, a harmincéves válogatott kosárlabdázó Horváth Zoltán életét vesztette.
-
#7497 -
öregember #7496 erőspistát ettem, ne viccelj .. IKSZDÉ -
#7495 beszólsz a HG-nak? nagyon erős lett valaki :DDD -
öregember #7494 megzavart a hóesés, mi ? -
#7493 jóvan na nem láttam... -
öregember #7492 #7478 -
dieselG #7491 némi iróniával azt mondanám, hogy így jár minden ködlámpázó-távolságizó gyökér...
-
USAMEN POWER #7490 ÁÁ tuti hogy kapott büntetést a porsés. Videón egyértelműen látszik hogy mi történt, 100 hogy nem úszta meg... -
#7489 Milyen sok autoverseny van. Es csak a F1-t tudom kovetni... -
#7488 Jah az a porsche vs corvette dolgot láttam, elég kérdéses a dolog..kicsit agyonvertem volna a porsést :D
http://www.youtube.com/watch?v=e3y0tbdpcFc -
#7487 Vasúti sínekre sodródott egy autó Velencénél
-
#7486 Jajah, nemtudom miből gondolta, hogy majd ott a vette-es elcsukja a gázt: D -
USAMEN POWER #7485 #7479: Idióta... :D
1:20 mekkora csalás ! -
#7484 Hát, nem merem kimondani, hogy nem, de akiknek ennyi eszük van:/ -
#7483 Szerinted kár értük? -
n003 #7482 jah nekem is az tetszett a múviban ;)
van egy jútúbos válogatás 2009re -
#7481 Első az elég régi, de néha még így is felállnak a tollak a hátamon, ahogy kilövi a centrifugális erő a 2 formát a kocsiból.
Másodikba pedig a csávó aki ott állt a pirosnál naggyon gyorsan észbekapott, hogy mi van, és elég durván reagálta le a dolgot:] -
#7480 Első odabasz :DDD
Második elején pedig megfigyelhetjük, miért jó a gyors elinduláson kívül egyesben állni a lámpánál :D -
n003 #7479 nothingtoxic-ról
http://www.nothingtoxic.com/media/1261448017/Guy_Steals_Bus_And_Takes_Very_Expensive_Joyride -
öregember #7478 -
öregember #7477 -
#7476 Ma eléggé nagy forgalom volt
gondolom mindenki ment rokonokhoz,ilyesmi -
öregember #7475 Két személygépkocsi ütközött, a III. kerület Mozaik utcában, december 26-án délelőtt. A baleset következtében szétszóródott törmeléktől még egy jármű megsérült. A Fiat típusú gépkocsiban két felnőtt egy gyermek sérült meg, a VW Golf autóban pedig a vezető. A tűzoltók a járműveket áramtalanították, a kiömlött olajat felitatták. A mentők a négy sérültet a kórházba szállították.
-
#7474 ez már borulhatott és vissza melegítették aztán rá a gitt és azért olyan, így tényleg mázli