Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez most csak azért hír,mert jó önigazolásnak:'velünk ilyen nem történhet!"
Az biztos!<#eplus2>#eplus2>
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Vettekvolna inkább amcsi vasat.;)

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
http://www.youtube.com/watch?v=iAmL_pZJea8
http://video.google.com/videoplay?docid=-5699912759384410311
VAgy lecsúszott az útról?

Most jöttem meg horvátból:S Uff..olyanokat láttam..:S
Golf bele a szallagkorlátba és vagy 6x megpördült..
mutter és a barátja nem rég jöttek haza melóbol, mutter elöl kocs9val, barátja hátul 1 1150 es túra bmw n, erre ahogy mentek a fõút balra fordult, de jobbról volt 1 mellékút, és ahogy odaértek, 1 szer csak 1 fekete régebbi 5 ös bmw vel 'kirobbantak' a cigók a bmw vel pont be mutter és a barátja közé.:S közel 150 es tempóval...
Mi van akkor ha muttert vágják telibe? És ha a barátjt a motoron?:S
Az én macskámat karácsony elõtt 2 nappal ütötték el..RIP..
elékanyarodott 1 kocsi kb100km/h-nál:-( szegénysrác 23éves volt
jó hogyha vannak elrettentõ képek, én is mióta sok balesetet láttam meg 2x is elütöttek azóta sokkal megfontoltabb lettem
video.racing.hu vannak autósvideok érdemes õket tanulmányozni hátha vki 2x is meggondoja merjen -e.....
21évesen én is idóta voltam úgy közlekedtem stop táblánal körûlnézés nélkül kikanyarodtam úgy hogy a épp hogy bevettem ha jön vmi akkor mér rég halott vagyok
1x 1 volt wartburgunk hawer vezette észnélkül és bevittünk 1 kerítést
szerencsére bukósisak volt rajtam ha nincs akkor megvakulok mert a visszapillantót lefejeltem a wartburg meg mint tudjuk sose volt biztonságos autó
most így 24évesen úgy vezetek hogy még véletlenûl se történjen baleset
ha látaom pl vki más autós nem biztos a dolgában akkor inkább lassítok, elengedem, stb mert annyit hogy bárki megsérüljön vagy netán meghaljon nem ér annyit az egész
SZERENCSÉRE AUTÓVAL ÉS MOTORRAL SE ÜTÖTTEM EL SENKIT MÉG 1 MACSKÁT SE, DE SAJNOS A MI CICÁINKÁT ELÜTÖTTÉK(DÖGÖLJÖN MEG AKI VOLT) 1.5ÉVE ÉS MÉG MOST SE HEVERTEM KI - NAGYON SZERETTEM ÕKET
HA TUDNÁM KI VOLT BIZTOS AGYONVERNÉM BASEBALLÜTÖVEL!!!!!!!!!MEG AZ AUTÓJÁT IS
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Stuntrider volt. 2005-ben pedig világbajnok! És nagyon sokan ismertük, szerettük.
R.I.P.
szal megyek az egyik utcan.. szembejovo savban feka csavo elkezd egykerekezni.
eljon mellettem, nezem vegig a visszapillantoban es a csavo rarant a fekre.. az elejet leteszi de a hatulja azonnal elkezdett csuszni.. eltaknyolt a csavo.
motor bukfencezett (meg szerencse hogy nem 20 meterrel alltam hatrebb mert az automba epult volna a motorja) a csavo meg kigurult a fure...
visszatolattam. segitettem neki felallitani az autot.. korulottem negy vagy 5 auto lehetett nem figyeltem.. senki nem allt meg.. mindenki kukerult minket..
ja amig visszatolattam lassan, addig se segitettek neki.. a csavo labraugrott mikor magahoz tert de a mocit nem tudta felemelni egyedul... mindegy odaertem segitettem.. mondtam hogy, kell-e neki amobilom, akar-e vkit hivni.. hivjak neki mentot vagy valami de aszonta semmi, koszi.. o lelecel... rault a mocira es indult volna, kerdeztem hogy tuti esznel van, tud-e vezetni de mar indult is...
ja amugy bukosisak meg minden nelkul.. trikobane s rovidgatyaban.. persze verzett a szemoldoke... mindket keze.. a laba.. vallarol hianyzott a bor... szep latvany volt..
:(
dehat ez van.. buzi amerikaiaknal nem kell vedofelszereles ha van biztositas amotorra..
Nemáááárrr!!!!!!!!!!!!
Ez KOMOLY???
Az áldozat Potzner Ferenc, 33 éves motorversenyzõ. Többszörös magyar bajnok volt, s az utóbbi években extrém versenyzéssel is foglalkozott.
Gihihi..Most megtanúltad:NEM...
Na, ennek a sok nyomoréknak kéne össze vissza törni kezét lábát...
Hülye volt, megérdemelte...
A szülõk büszkék lehetnek, még hozzá a drágábbat vették ...
Azért ezt nem kellett volna ...
jó hogy nem ölt meg mást...
tudnék még mit írni,de kegyeleti okokból nem teszem, viszont nem tudom sajnálni!
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
Na bammeg..Hülye kis pöcs, akiben semmi félelem érzet....
+ ezzel párosul egy szar autó....
az a jo a SAAb ban hogyha neki mész 160 nal valami keménynek akkor a motor egy része eltörik és a kocsi alá megy és neked nem lesz semmi bajod.
Ez lehet mindenkinek példa, ma már, el sem indulunk ugy, ha vki nem kötötte be magát! jah és nemtom, itt nem láttam videofikázos hsz-eket, és sztem azért jok, mert nagyon valosan vannak megrendezve, és ezért elgondolkodtató...
na az ilyen ember megdögölhetne. anyukám mondta neki olaszul hogy ambulance és nem értette meg ,mert az ambulance 98 nyelven nem ugyanaz?!

Mindenki megõrült?
Egy hete este, lámpás (!) keresztezõdésnél Suzuki-Skoda Felicia-találkozó, néhányszázezer forintot otthagytak a keresztezõdésben.
Rá két napra felborult, összetört rendõrautó, egy kilométerrel arrébb ismét helyszíneltek valamit. Ma reggel négytengelyes Volvo teherautó vs Opel Calibra, szintén lámpás keresztezõdésnél.
Mi lesz holnap?
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésû, kézzel rajzolt képregényblog!
Ha tehetném, azt nyomatnám orrba-szájba minden adón.
Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésû, kézzel rajzolt képregényblog!
Miért nem ezt? (Ne igyál vezetés elõtt!)
Vagy ezt? (Kösd be magad!)
Esetleg ezt? (Ne száguldozz!)
Van ezt. (Nézz körül, mielõtt lelépsz!)
Vagy miért nem ezt? (Az utat figyeld!)
Ezek valóban hatásosak.
Ha ezeket vetítenék a TV2-n reggelente a szokásos "vigyázzunk egymásra" mosolygó rendõrös helyett, meg úgy mindenhol naponta egyszer-kétszer, biztos, hogy sokszáz életet mentene meg!
Miért akarják a hazai tévések valóban megmenteni több ezer ember életét?
<#shakehead>#shakehead>
amúgy csomó ilyen videóm van, és mióta láttam õket óvatosabban vezetek
War. War never changes.
Ezek a képek elrettentõ példának (aminek mpl szánta, a kommentár alapján) tökéletesek. Bárkit érhet baleset, tõle függ, mennyire van védve az autója által.
Most itt is kezdjem el, hogy a vezetés veszélyes üzem, a biztonsági öv életmentõ szerepet tölt be, és utólag könnyû okosnak lenni? Ugye nem kell elkezdenem?
Á, úgysem bírom ki :-)
Láttam egyszer néhány képet (nem linkelem be, mert leszólnak érte, meg úgyse találnám meg) amely egy autóbalesetes férfit ábrázolt, illetve ami megmaradt a fejébõl. Felesége elmondása szerint "sohasem kötötte be magát, mert légzsák vana kocsiban, de az meghibásodott, és az ölte meg a férjemet. Pert is indítottam a gyár ellen"
Most játsszuk végig egy légzsákos autóban a baleset gyorsan pergõ eseményeit.
1. A csattanás pillanatában a test tehetetlenül elõrelendül, még ha akkora karja is van valakinek, mint Schwarzinak. Itt kap szerepet az öv, lelassítja a test mozgását addig, amíg a pirotechnika mûködésbe nem lép, és fel nem fújja a légzsákot. A légzsák egy pillanatig marad felfújt állapotban, addig, amíg belecsapódsz, így nem csúfítod el a bõrkárpitos mûszerfaladat az agyvelõddel.
Öv nélkül ugyanez:
A test elõrelendül, belecsapódik a kormányba, aztán a légzsák berobban, és a robbanás erejével csapja a fejtámlához a fejedet, eltöri a nyakadat, és a kormány által megcsapolt koponyából szétspricceli az agyvelõt az utastérben.
(Bocs, ha valaki evés közben olvasgat.)
A poén az, hogy aki beköti magát, ötvennel megy városban, lassít a zebra elõtt, indexel sávváltáskor vagy betartja a közlekedési lámpa utasításait akkor is, ha nem jön semmi, AZT nevezik mazsolának. Pedig baleset esetén a bekötetlen, szabálytalan gyorshajtó sokkal jobban emlékeztet egy szem mazsolára, mint aki használta a biztonsági berendezéseket.