37102
-
#7553 hóban,jégen?
muhaha
full száraz úton ideális körülmények között sincsenek tisztában az autó képességeivel sokan
Nem tudják,hogy mi történik ha elrántják a kormányt,satu féket nyomnak stb... -
#7552 hat igen az meg a masik, hogy az emberek 95%-anak fogalma sincs mit kell csinalni veszhelyzetben, pl ha megcsuszik a kocsi, hoban jegen nem tudnak vezetni abszolut. vicces hogy ennek ellenere lehet kapni jogsit, bezzeg a szajon at lelegeztetest azt tudni kell.... -
#7551 Szerintem sem természetes magatartás, max egy egyéni reakció lehet, (most nem okoskodni akarok félre ne értsük) de gondolom olyan lehet mint amikor valaki cipel valamit és ráijesztenek kajak, van aki felkiált és kirepül a kezéből minden, van akinek viszont csak a gyomra ugrik össze de nem ejti el.
Elém is jött már ki macska olyan 50-60km/h lehetett csak, reflexből persze satut nyomtam, de a kormány maradt ugyanúgy a kezeimbe, csak az egyenesbemaradást korrigálltam. Eszembe nem jutna tekerni egyet a kormányon akármerre is, mint ahogy az az amcsi filmekben szokott lenni (persze ott fékezés nélkül szokták :D) -
#7550 Igen tényleg reflex viszont a veszélyhelyzeteket pont ezért kellene szerintem is gyakorolni. Ott vannak a vezetéstechnikai tréningek valami hasonlót a vizsga részévé kellene tenni. És itt nem csak a különféle álltatok szándékos elgázolására gondolok. -
#7549 nem. en mindig elutnem az allatokat amik elem tevednek, de eddig mind epp elslisszant az utso pillanatban. ill egy macskan mar mentem at.
nem termeszetes magatartas hanem hulyeseg -
ZsirosKenyer #7548 monitor mögül könnyű mondani, vészhelyzetben természetes magatartás hogy ösztönösen elrántod. -
#7547 az idiota kurva eget HOGY MIERT NEM OKTATJAK KRESZVIZSGAN HOGY A KURVA ALLATOT EL KELL UTNI NEM KIKERULNI -
#7546 -
öregember #7545 -
#7544 A kutyát akarták kikerülni...szerencsétlenek.
Két fiatal nő meghalt, ketten súlyosan megsérültek, amikor két autó frontálisan összeütközött Hajdúböszörmény előtt.
Videó -
USAMEN POWER #7543
Happy New Year, Fuck !!! -
#7542 Hogytaláltad ki "baszki"?
#7541:Köszi b+ -
öregember #7541 nesze b+ -
#7540 Arra vagysz baszki?! -
#7539 Na holvan a sok alkohol okozta balesetes hírek,képek? -
#7538 Hamar... -
öregember #7537 Szevasztok !
baleset -
#7536 Azt. -
n003 #7535 ezt kívánom én is mindenkinek ;)) -
#7534 balesetmentes boldog új évet :) -
#7533 Boldogat nektek... -
DIESEL DOG #7532 Sziasztok!
B.U.É.K -
n003 #7531 lol :))
BÚJJÉK MINDENKINEK! :)) -
öregember #7530 villamos vs honda -
#7529 Moszkva
Bentley Continental Flying Spur és a Maybach 62 karambolozott. A csúszós úton történ koccanásban ugyan csak minimális sérülés keletkezett az autókban, de tekintve, hogy a járművek együttes értéke 660 000 euró (180 millió forint), így egy karcolás kijavítása is horribilis összeg.
-
#7528 "Ilyen sztori talán csak forgatókönyvekben létezik. Pedig megtörtént, méghozzá a kaliforniai Newport Beachben: ez az atomjaira tört Ferrari F430 eredetileg ajándék volt egy 90-es éveiben járó édesapától a 70-es éveit taposó fiának. Karácsonykor az egyik unoka és annak unokatestvére vitték el kipróbálni a gépet, de ahogy az ilyenkor lenni szokott, túlvállalták magukat. A sofőr elveszítette uralmát a kocsi felett és egy teherautóba csapódott, kritikus sérülésekkel szállították kórházba, utasa a helyszínen életét vesztette."
-
#7527 mák-e?
-
USAMEN POWER #7526 Crash Összeállítás 1
Crash Összeállítás 2 -
#7525 nem meglepő, rengeteg olyan felső, felsőközép kategóriás régi autó futkos, amelynek a tulaja péniszt akar növelni, de normálisan fenntartani, karbantartani nem tudja már.
Ettől függetlenül az, hogy valaki nyárival megy, nem csak ebből kifolyólag lehet. Lusta, és ezzel együtt nem is érdekli az egész, vagy nem közlekedik sokat, és ezért nem tesz. Persze mindkettő megérdemli a sorsát ilyenkor. -
#7524 Meg valszeg másra se, ami tényleg fontos lenne, de BMW az van... -
#7523 Ma hajnalban jöttünk haza Pestről és szakadt a havas eső, Debrecen felé a Ring pihenőhely előtt egy Román rendszámú 3-as BMW belecsúszott az árokba. Távolról már láttuk hogy 3 autó is vészvillogóval állnak ott, megálltunk mi is hogy segítsünk, végül is a társaság fele értett magyarul, az a két fiatal srác beszélt magyarul akik becsúsztak az árokba a társaság másik fele a Román-t nyomta csak. Tologattuk ott az árokba de sehogy se tudtuk kiszedni pedig ott azon a részen nem is olyan mély az árok. Utána néztem a kereket, hát mi is lenne rajta...nyári gumi... Az ilyen meg is érdemli, milliós BMW-kel szaladgálnak és nem képesek rá egy szett téli gumit venni... -
#7522 kína...
-
#7521 Szép!...
Biztos ilyesmi állapotban lehetett...:D -
#7520 idióta...
kedd délután egy Volkswagen Golf személygépkocsi - eddig ismeretlen okból - áttörte az állomás melletti kerítést, majd 200 méter megtétele után a vasúti sínekre hajtott.
-
#7519 "Mindenki tudja, ha gyorsabban hajt az autóval, hosszabb a fékút. De mennyivel? Számít 5 km/óra különbség? Ian Johnston, a melbourne-i Monash Egyetem balesetkutatási intézetének professzorra megmutatja, mennyit."
-
öregember #7518 képek
sanszos h nem volt bekötve :( -
USAMEN POWER #7517 Ejj bammeg, a képek alapján csúnyán eldurrant a srác búrája. Aki meg a leírást készítette, beleélte magát a szövegbe.
Viszont a lentebb látható Wartburg utasai, csúnyábban jártak... Gondolom nem a fejüket, hanem az egész testüket kellett felkaparni az útról. -
#7516 durva
legyalulta a saját fejét :/ -
#7515 Au... ezt meg olvasni is rossz, nemhogy a tuzoltoknak latni... -
#7514 bazz, karácsonyi horror, olvassátok a leírást :((