Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

MaSzKa
kötsög újgazdagok!

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

pszihopata
A csórók ladát törnek,a pénzesek lambót!

Ez most csak azért hír,mert jó önigazolásnak:'velünk ilyen nem történhet!"

Az biztos!<#eplus2>

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Sok az a 630 ló a köcsög keze alá..-.-

Úgy kell nekik, fosverdában utaztak.:)
Vettekvolna inkább amcsi vasat.;)

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa

MaSzKa

Csak nem telibeb@szta valami a buszt?
VAgy lecsúszott az útról?

Úristen, itt mi történt?

Mutteromnak az aszisztensének a fiának az 1 ik ismerõse 240 el ment szigetszentmiklóson mert kipróbálta mit tud a gép, és kifordulet elé 1 teherautó..RIP..
Most jöttem meg horvátból:S Uff..olyanokat láttam..:S
Golf bele a szallagkorlátba és vagy 6x megpördült..

mutter és a barátja nem rég jöttek haza melóbol, mutter elöl kocs9val, barátja hátul 1 1150 es túra bmw n, erre ahogy mentek a fõút balra fordult, de jobbról volt 1 mellékút, és ahogy odaértek, 1 szer csak 1 fekete régebbi 5 ös bmw vel 'kirobbantak' a cigók a bmw vel pont be mutter és a barátja közé.:S közel 150 es tempóval...
Mi van akkor ha muttert vágják telibe? És ha a barátjt a motoron?:S

Az én macskámat karácsony elõtt 2 nappal ütötték el..RIP..

MaSzKa
ÉLTETET NEM LEHET PÉNZBE MÉRNI!!!

MaSzKa
nekem egyik volt osztálytásam halt meg motorbalesetben sajnos
elékanyarodott 1 kocsi kb100km/h-nál:-( szegénysrác 23éves volt

jó hogyha vannak elrettentõ képek, én is mióta sok balesetet láttam meg 2x is elütöttek azóta sokkal megfontoltabb lettem

video.racing.hu vannak autósvideok érdemes õket tanulmányozni hátha vki 2x is meggondoja merjen -e.....

21évesen én is idóta voltam úgy közlekedtem stop táblánal körûlnézés nélkül kikanyarodtam úgy hogy a épp hogy bevettem ha jön vmi akkor mér rég halott vagyok

1x 1 volt wartburgunk hawer vezette észnélkül és bevittünk 1 kerítést
szerencsére bukósisak volt rajtam ha nincs akkor megvakulok mert a visszapillantót lefejeltem a wartburg meg mint tudjuk sose volt biztonságos autó

most így 24évesen úgy vezetek hogy még véletlenûl se történjen baleset
ha látaom pl vki más autós nem biztos a dolgában akkor inkább lassítok, elengedem, stb mert annyit hogy bárki megsérüljön vagy netán meghaljon nem ér annyit az egész

SZERENCSÉRE AUTÓVAL ÉS MOTORRAL SE ÜTÖTTEM EL SENKIT MÉG 1 MACSKÁT SE, DE SAJNOS A MI CICÁINKÁT ELÜTÖTTÉK(DÖGÖLJÖN MEG AKI VOLT) 1.5ÉVE ÉS MÉG MOST SE HEVERTEM KI - NAGYON SZERETTEM ÕKET

HA TUDNÁM KI VOLT BIZTOS AGYONVERNÉM BASEBALLÜTÖVEL!!!!!!!!!MEG AZ AUTÓJÁT IS

w77d
A4

nem reklámnak szánom, de ha valakinek vannak-lesznek a a jövõben minõségi képek balesetrõl, az kérem küldje a [email protected] címre, helyszínleírással, dátummal idõponttal és h ki fotózta

pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Stuntrider volt. 2005-ben pedig világbajnok! És nagyon sokan ismertük, szerettük.

R.I.P.

CSOCSO
amugy ez a4
CSOCSO
nah mit lattam ma... tudom auto mania.. de azert leirom ide is..
szal megyek az egyik utcan.. szembejovo savban feka csavo elkezd egykerekezni.
eljon mellettem, nezem vegig a visszapillantoban es a csavo rarant a fekre.. az elejet leteszi de a hatulja azonnal elkezdett csuszni.. eltaknyolt a csavo.
motor bukfencezett (meg szerencse hogy nem 20 meterrel alltam hatrebb mert az automba epult volna a motorja) a csavo meg kigurult a fure...
visszatolattam. segitettem neki felallitani az autot.. korulottem negy vagy 5 auto lehetett nem figyeltem.. senki nem allt meg.. mindenki kukerult minket..
ja amig visszatolattam lassan, addig se segitettek neki.. a csavo labraugrott mikor magahoz tert de a mocit nem tudta felemelni egyedul... mindegy odaertem segitettem.. mondtam hogy, kell-e neki amobilom, akar-e vkit hivni.. hivjak neki mentot vagy valami de aszonta semmi, koszi.. o lelecel... rault a mocira es indult volna, kerdeztem hogy tuti esznel van, tud-e vezetni de mar indult is...
ja amugy bukosisak meg minden nelkul.. trikobane s rovidgatyaban.. persze verzett a szemoldoke... mindket keze.. a laba.. vallarol hianyzott a bor... szep latvany volt..
:(

dehat ez van.. buzi amerikaiaknal nem kell vedofelszereles ha van biztositas amotorra..
<#szomoru1>akkor viszont mindennkit sajnálok, az emberkét és a kocsit is
NEB@sszzz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nemáááárrr!!!!!!!!!!!!
Ez KOMOLY???

extrém motorverszenyzõ volt

Az áldozat Potzner Ferenc, 33 éves motorversenyzõ. Többszörös magyar bajnok volt, s az utóbbi években extrém versenyzéssel is foglalkozott.

remélem politikus volt...
Úgy van ember, asszed mert á nyócasba virítassz te sérthetetlen vagy..
Gihihi..Most megtanúltad:NEM...

Na, ennek a sok nyomoréknak kéne össze vissza törni kezét lábát...
Hülye volt, megérdemelte...

TCelica
Boldog születésnap ...

A szülõk büszkék lehetnek, még hozzá a drágábbat vették ...
Azért ezt nem kellett volna ...

TCelica
én sem hidd el, az ilyen megérdemli ...
szerencs hogy egyedül volt ...

fifi
roncsot elnézve a megengedett sebesség többszörösével nyomta...
jó hogy nem ölt meg mást...
tudnék még mit írni,de kegyeleti okokból nem teszem, viszont nem tudom sajnálni!

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Uff....
Na bammeg..Hülye kis pöcs, akiben semmi félelem érzet....
+ ezzel párosul egy szar autó....

DJ Skyline
gyerekek, ez durva! :|
állítólag 19 éves volt a sofõr

a mi kocsinknak sem lett semmi baja 185Le turbos motor megy mint az állat és még müködik.
az a jo a SAAb ban hogyha neki mész 160 nal valami keménynek akkor a motor egy része eltörik és a kocsi alá megy és neked nem lesz semmi bajod.
jah, senkinek nem lett nagyobbb baja szerencsére, a mi opelünk eleje mint irtam, kettéállt (bár a motor müködöképes állapotban maradt), a másik kadettnek behorpadt a motorházteteje, és elfojt a hütövize, kidurrantak a fényszorok, és SEMMI más baja nem lett...(bár ha kicsit nagyobb vok akkor lehet h okozok neki, üvöltöttem vele mint az állat, nem voltam magamnál, még sose voltam talán annyira kész...) motorral még szerencsére, lekopogom nem estem nagyot, kicsit néha elcsusztam, de nem betonon, egyszer sikerült rövidnadrágban megégetnem a lábam a blokkal, de azért azzal is vigyázzunk, mert ahogy észreveszem (sajnos) ma már nemigen törödnek az autosok a motorosokkal, ezért kell jobban figyelni, ha lehet, és nem bebaszva vezetni, mert ugy nem tudsz figyelni, és nem segit se buko se páncél, utána már zsákban ébredsz...

nekem még 2000-ben volt balesetem, autoval kanyarodtunk, és az alárendelt utrol belénk jött kb. 150-el egy opel kadett (nekünk is kadettünk volt, csontra kettéállt az eleje). "persze" senki se volt bekötve, anyám kifejelte a szélvédöt, én megfejeltem az ülést elöttem, a hugom meg majnem elöre repült. (egy két feljegyzett adat: 1 nem mi voltunk a hibásak végsösoron, bár beköthetttük volna magunkat, a jugoszlávnak, aki a másik kadettben ült, elsöbbség adás kötelezõ táblája volt, mostmár STOP van kitéve azota 2. 23 m-es féknyom a jugotol, kb. 150 km/h-s sebesség, mi 6m-t repültünk hátra)
Ez lehet mindenkinek példa, ma már, el sem indulunk ugy, ha vki nem kötötte be magát! jah és nemtom, itt nem láttam videofikázos hsz-eket, és sztem azért jok, mert nagyon valosan vannak megrendezve, és ezért elgondolkodtató...

Sok f@szlábú

Olaszországban két auto pálya találkozik és egy osztrák kamion átjött a záróvonalon megütötte a kocsink hátulját forogtunk egyet majd borultunk(110nél), de nem az volt az elsõ dolga az osztráknak hogy hívja a mentõket hanem nézte a kamionját hogy mi baja lett, én nagy nehezen kimásztam a kocsiból(3-an voltunk, tesóm(5), apám, és én) mert az én oldalamon az A oszlop horpadt be 20 cm t ami 110 nél nem rossz SAAB ban.
na az ilyen ember megdögölhetne. anyukám mondta neki olaszul hogy ambulance és nem értette meg ,mert az ambulance 98 nyelven nem ugyanaz?!
Mi van mostanában az emberekkel?
Mindenki megõrült?

Egy hete este, lámpás (!) keresztezõdésnél Suzuki-Skoda Felicia-találkozó, néhányszázezer forintot otthagytak a keresztezõdésben.
Rá két napra felborult, összetört rendõrautó, egy kilométerrel arrébb ismét helyszíneltek valamit. Ma reggel négytengelyes Volvo teherautó vs Opel Calibra, szintén lámpás keresztezõdésnél.

Mi lesz holnap?

NFP
Kicsit hatásosabbak lennének, mint a magyar "az öv megfogta volna"-féle debilségek.

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésû, kézzel rajzolt képregényblog!

ezek nagyon királyak
NFP
Szerintem a "kösd be magad" a legjobb.
Ha tehetném, azt nyomatnám orrba-szájba minden adón.

Zénó, a NEMZETI NINJA! http://ninja.freeblog.hu/ Saját, napi frissítésû, kézzel rajzolt képregényblog!

NFP
Szerintetek miért van az, hogy itthon az ezer éves balesetmegelõzési filmeket vetítenek?

Miért nem ezt? (Ne igyál vezetés elõtt!)
Vagy ezt? (Kösd be magad!)
Esetleg ezt? (Ne száguldozz!)
Van ezt. (Nézz körül, mielõtt lelépsz!)
Vagy miért nem ezt? (Az utat figyeld!)

Ezek valóban hatásosak.

Ha ezeket vetítenék a TV2-n reggelente a szokásos "vigyázzunk egymásra" mosolygó rendõrös helyett, meg úgy mindenhol naponta egyszer-kétszer, biztos, hogy sokszáz életet mentene meg!

Miért akarják a hazai tévések valóban megmenteni több ezer ember életét?

Uhh...egyszer még régebben (2002)volt egy bal eset, muksó régi zöld skodával megy 80 al be a kanyarba, fel a patkára ,kocsi fel borul gázpalack fel robban a csomagtartóban,kocsi ki gyullad muksó ordít hogy segítsenek már,mire a tûzoltók ki értek a krapek csontig égett.

<#shakehead>

Most volt az rtl klubon egy motorosbaleset, elég durva volt...
amúgy csomó ilyen videóm van, és mióta láttam õket óvatosabban vezetek

War. War never changes.

Szvsz igaza van, sokan vezetnek a "Velem úgysem történik semmi, régóta vezetek már és új autóm van" gondolattal a fejükben.
Ezek a képek elrettentõ példának (aminek mpl szánta, a kommentár alapján) tökéletesek. Bárkit érhet baleset, tõle függ, mennyire van védve az autója által.

Most itt is kezdjem el, hogy a vezetés veszélyes üzem, a biztonsági öv életmentõ szerepet tölt be, és utólag könnyû okosnak lenni? Ugye nem kell elkezdenem?

Á, úgysem bírom ki :-)

Láttam egyszer néhány képet (nem linkelem be, mert leszólnak érte, meg úgyse találnám meg) amely egy autóbalesetes férfit ábrázolt, illetve ami megmaradt a fejébõl. Felesége elmondása szerint "sohasem kötötte be magát, mert légzsák vana kocsiban, de az meghibásodott, és az ölte meg a férjemet. Pert is indítottam a gyár ellen"

Most játsszuk végig egy légzsákos autóban a baleset gyorsan pergõ eseményeit.

1. A csattanás pillanatában a test tehetetlenül elõrelendül, még ha akkora karja is van valakinek, mint Schwarzinak. Itt kap szerepet az öv, lelassítja a test mozgását addig, amíg a pirotechnika mûködésbe nem lép, és fel nem fújja a légzsákot. A légzsák egy pillanatig marad felfújt állapotban, addig, amíg belecsapódsz, így nem csúfítod el a bõrkárpitos mûszerfaladat az agyvelõddel.

Öv nélkül ugyanez:

A test elõrelendül, belecsapódik a kormányba, aztán a légzsák berobban, és a robbanás erejével csapja a fejtámlához a fejedet, eltöri a nyakadat, és a kormány által megcsapolt koponyából szétspricceli az agyvelõt az utastérben.
(Bocs, ha valaki evés közben olvasgat.)

A poén az, hogy aki beköti magát, ötvennel megy városban, lassít a zebra elõtt, indexel sávváltáskor vagy betartja a közlekedési lámpa utasításait akkor is, ha nem jön semmi, AZT nevezik mazsolának. Pedig baleset esetén a bekötetlen, szabálytalan gyorshajtó sokkal jobban emlékeztet egy szem mazsolára, mint aki használta a biztonsági berendezéseket.

_Neo
Ha valaki ezeket a képeket látva meggondolja, hogy gyorsan és figyelmetlenül vezessen-e vagy sem, akkor már tök mindegy, hogy mit szólnak a hozzátartozói.