37102
-
öregember #7594 -
#7593 az hát....
remélem, hogy ha valaha is tortenik balesetem bármilyen okból kifolyólag, a másik fél te leszel, felkenlek egy kibaszott fára vagy valami -
öregember #7592 hülye nagyképű rally matyi vagy és kész, fordulj fel holnap -
#7591 #7587
és kussolj be mostmár -
öregember #7590 észrevehetnéd magad te birka ....
#7574 -
#7589 te beszelsz tahofalvi stilusrol? minden topikban ahol csak vagy flamelsz te idiota, neked problemaid vannak menj orvoshoz.... ahelyett hogy magaddal foglalkoznal, vagy hogy erdemben probalnal meg hozzaszolni, mindig megmondod masnak a frankot -
öregember #7588 tahófalván ez a stílus ? -,-
menjél amennyivel jól esik, ha kell 200-al .....SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!és dögölj is meg ott -
#7587 latom mindenki ki tud oktatni. megint elojon hogy mindenki betartja a sebhatarokat senki nem hajt gyorsabban mint amennyivel szabad. hat perszeeeeeeeeeee!
azon az uton jarok pelenkas szaros korom ota, minden kanyart ismerek, minden egyes buckat, hadd menjek mar annyival, amennyivel tudom, hogy lehet... nem azt mondtam hogy 180annal megyek meg 200al, a 130 kurvara nem sok, de itt mindenki jon, hogy miert kepzelem magam rallymatyinak. nem kepzelem magam semminek, annyit irtam, hogy annyival hajtok, amennyivel tudom, hogy nem veszélyes.
elmesel az ember egy tortenetet, es egybol a tamadas megy, jo magyar mentalitas szerint lehurrogjatok egybol a masikat anelkul hogy ismernetek. -
n003 #7585 ez nem egészen igaz .. egy tereprallye versenyt nem lehet úgy biztosítani mint egy pályaversenyt ..
"a szombati mért szakasz 75. kilométerénél" egy ilyen mért szakasz eseenként többszáz kilóméter gondolj bele ha csak kilóméterenként biztosítana 1 rendezőt a szervezés mennyi ember kellene!! :O -
#7584 fú ez elég hamar :S -
#7583 Ott szabad állniuk ahol a szervezők nem tiltják... -
USAMEN POWER #7582 Megint lehetne vitázni arról, hogy hol szabad állni a nézőknek, és hol nem... -
#7581 Egy nő az idei Dakar első áldozata
RIP :/ -
#7580 na ma éjjel reméljük vigyáz mindenki az utakon, faszán fagyos havas minden közút, takarítás még semmi, de úgyis visszafújná a szél (Szentendre és környéke) -
#7579 - ember méretű krumpliszsák kanyarban (ezt hazavittem :D) -
öregember #7578 kisebb méretű képet nem találtál ? -
#7577 FAIL.
ehh:
-
öregember #7576 most gondolj bele, 3 perccel csúszik a locsolkodás ..... mert "nagy a család" :D
majd ha a nagy család létszáma kisebb lesz egy barom baleset miatt, akkor meg pislog... -
USAMEN POWER #7575 Itt van pár deer eset:
Végül pedig egy öngyilkos:
-
#7574 Nem gondolod, hogy egy kicsit túlspilázod magad? Eddig szó nélkül hagytam, de ezzel a hsz-eddel írásra kényszerültem. Hagyjuk már ezt az ilyen-olyan tapasztalt vagyok szöveget, nem mondom, hogy béna vagy, mert nem ismerlek és nem láttalak vezetni, sőt lehet kurvajó sofőr vagy....X. De hidd el lenne olyan helyzet amikor csak annyit tudnál reagálni, hogy kihagyna egy ütemet a szived. -
#7573 egyedül, üres úton mész ahogy akarsz, de a saját családodat magad mögött cipelve... Mindenki hajt gyorsan, értelmesebbje akkor, ha tényleg vészhelyzet van (locsolkodás tán annyira nem az), vagy egy kihalt úton, ha rájön a tíz perc. De valakivel magad mellett... -
#7572 2009 Traffic Accident compilation.
-
#7571 Ismerek hasonló arcokat személyesen, akik szerint 130al menni ilyen pöcspisztoly úton nem para. Az iyeneknek vagy nem volt olyan élményük, ami miatt nem mennek ennyivel, vagy simán idióták.
Ami velem történt, és hatással volt a vezetési stílusomra:
- ember méretű krumpliszsák kanyarban (ezt hazavittem :D)
- éjjel brutális ködben egy nyergesről levált vontatmány keresztben a nyolcason alatta kispolák szétgyűrve
- fater ledarált 140el két kutyát az A2-n
- Non-mobil korszakban éjszaka valami tag elkent egy biciklist, és láttuk, ahogy egyedül rohan a benzinkút felé, hogy tudjon telefonálni..
- egyszer muterral becsapódtunk keményen. Ott láttam először, mennyire alattomosan és hirtelen el tudja dobni magát egy autó..
Meg még volt egy csomó apróság. Be careful. -
#7570 Ez nyilván benne van, az állatok hülyesége határtalan.. Az a videó megvan, amikor a rénszarvast elbassza a vonat, mert annyira primitív, hogy nem jön rá, hogy oldalra kéne ellépni, nem pedig a vonattal egy irányba futni? :D -
#7569 nyugi... -
öregember #7568 az ilyen önbizalom túltengéses idióta barmok képeit nézegetjük 2 hetente, huszadrangú úton piripócsfalva és bütyökfalva között "levágta a kanyart, átsodródott, szembejött egy traktor" és hasonlók......
ügyes vagy, majd jót mosolygok ha felkerülsz a lánglovagokra
de hogy őszinte legyek, az "ilyenekért" nem kár
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ostoba
-
#7567 hááhá. egy full ures uton amit ismerek mint a tenyeremet.
nagy a csalad tudod kisfiam, igy is delutan 4re vegeztunk a locsolkodassal. nem még ha 90el mentunk volna mindenhova. en mindig annyival megyek, amennyivel a tudasom es az utviszonyok megengedik, kiveve ha egyatalan nem sietek mert olyankor 80-90el, figyelni kell ebben a retkes vilagban a fogyasztasra, meg amugy se nyomom neki amikor nem kell sietni -
öregember #7566 ügyes vagy kisfiam
"kerekegyhaza-kunadacs kozti uton ami eleg sokadrangu, en vezettem ugy 130-140el"
-
#7565 nyilvan merlegelheto, pl ha nem jon szembe semmi, meg tudod hogy vagy olyan tapasztalt es ugyes hogy az elrantas utan meg tudod fogni a kocsit, akkor oke.
husvet reggel mi is faterral verettuk nagyszulokhoz, kerekegyhaza-kunadacs kozti uton ami eleg sokadrangu, en vezettem ugy 130-140el es lattam messzirol hogy facan boklaszik az ut kozepen. en nem szeretek feleslegesen fekezni, mar messzirol beletenyereltem a dudaba mondom csak eszreveszi magat, hat nem. eleg hamar odaertuk de az a kis hulye nem mozdult ugyhogy kikerultem jobbrol eleg fajin fuvon keresztbecsuszos modszerrel még joval 100 folott :D nem akartam muter uj kocsijat lerongyolni egy madarral, de fater igy is ramszolt hogy miert nem utottem el inkabb. -
öregember #7564 ...ha épp nem arra akar elszaladni amerre rántod a kormányt -
öregember #7563 vonat vs szgk
-
#7562 Én ha szarvasról van szó, inkább kerülnék.. -
#7561 azert mondom hogy tanitani kene, hogy ne rantsak el az emberek, szarni bele megdogli az a kutya, meg osszetorik a kocsi, de legalabb nem hagyjak ott a fogukat -
#7560 Egy állat nyilván mindig puhább, mint egy fa. -
#7559 apamek regen kereklampas zsigaval basztak mar el nagy geci szarvast, es megusztak annyival hogy muternak ment a szemebe egy kis szilank, de a latasanak nem esett baja. viszont ha elrantjak, es beborulnak az arokba vagy nekimennek egy fanak, szerintem nem usszak meg komoly serules nelkul -
#7558 Szarvasnál csak annyit kell manőverezni, hogy ne pont telibe verd, hanem vagy a fejét, vagy a seggét, akkor nem jön be az ablakon :D -
#7557 mondjuk a random ló és tehén csoport a főúton eléggé ritka (bár utóbbit láttam már), az őzek, szarvasok reálisabb problémák, és én sem valószínű hogy szívesen telibe kapnék egy szarvast. Akkor már inkább árok, kivéve ha jó magyar szokás szerint az út menti árok 3-4 méter mély... -
#7556 Lovat mondjuk tényleg nem jó elütni. -
#7555 elütés sem egy örökös megoldás, sebességtől és az állattól is függ, hogy mit kellene tenni. Azért ha száznál eltalálsz egy nyulat, nem feltétlenül csak koppan egyet a feje oszt jóvan. Nagyobb állat még veszélyesebb. Persze a szembejövő elé elkapni a kormányt a lehető legnagyobb hülyeség. -
norbi09 #7554 Hát igen. Itt ennél a balesetnél tiszta víz volt az út, köd is volt:(