37102
  • solo
    Netán felköti magát a lánchíd tetejére?:]]]]]
  • USAMEN POWER
    3 autó a tömegvonzás miatt összeakadt.
  • Carlos
    ezmiez?
  • Varenga
    LÁL
  • öregember
  • Carlos
  • öregember
    sokkoló kép !!
  • öregember
    off

üljön kádba és dobja bele a hajszárítót
  • Benel
    Hát az már gyilkosság, sőt terrorizmus felé hajlik, nem öngyilkosság.
  • USAMEN POWER
    "De legalább kitalált volna valami egyedibb módszert,hogy emlékezetes legyen." ---> Először egy AK-val lemészárol 10-20 esetleg 100 embert, és utána ugrik ? Erre gondoltál ? Mert szerintem olyan öngyilkossági forma nincs, amivel egy ember bekerülhet a történelembe, de merek fogadni hogy akik pár méterről látták, hogy a srác kerekek alá kerül, nem felejtik el a látványt egy életen át.
    Az esetet nem láttam, csak a végeredményt pár hónapja a Pestszentimrei vasútátjáróban, (egy félbevágott ember) de soha nem felejtem el az biztos.
  • desigo
    Szerencsétlennek elkeseredett helyzetében pont teljesen mindegy,hogy ki fog késni miatta.
    De legalább kitalált volna valami egyedibb módszert,hogy emlékezetes legyen.
    Nyugodjon békében szerencsétlen...
  • cement
    hát nem, de megbaszhatja az anyját, azért mert ő megunta az életét, mással nem kéne kibaszni :D
  • milk4
    Szerinted az érdekli őt,hogy te elfogsz késni?
  • autoszimulator
    :DDD

feltűnési viszketegség :D
  • cement
    de ezeket bírom. régen én is elkéstem egyszer emiatt a suliból, mert valami elmeroggyant a reggeli csúcsban nyírta ki magát
    1. miért reggel amikor lebénítja vele a várost
    2. egyátalán miért a metró elé ugrik, számtalan módon kinyírhatná magát az az idióta, így viszont csomó embernek bosszúságot okoz
  • Szabi1991
    heh vonatosról még nem halottam

metró engem is +szopatott reggel, de nemgáz mert tanár többet késett xD
  • ladics
    Újabb halálos baleset tőrtént Pestszentimrei Vasútátkelőnél 16:15 tájban.Ha valaki valami info-t tud tegye közzé köszönöm.

Ma reggel Határúti Metró megálóban a szerelvény elé vetette magát 1 fiatal ember.Órákon át nem jártak a metrók eggyik irányban sem.

+kabbeaf@szom békávé a k@cs@g ritkitásoddal eggyüt ,.I.. :D 2óra volt a hazautam a megszokott fél helyett...
  • USAMEN POWER
    #7613: Suzukinak KO !
    #7614: Valóban ügyes, szerintem díjat érdemelne.
  • Varenga
    pfujj....lett baja bőven
  • Szabi1991
    09.06.28.

09.07.02.
  • desigo
    ügyes

• öregember
    többi kép
  • cement

• USAMEN POWER
    Az már tolókocsi, a mankó 100 %...
  • Benel
    uhh tényleg, csak nem mertem tüzetesebben megnézni
  • n003
    kempingszék :O :| no comment ezek piknikezni mentek? :((
  • OrioN the S
    sztem az mindenhogy a bal laba.
  • Benel
    Tiltott helyen álltak a nézők ezt eddig nem is írták

"a nyolc sérült egyike Natalia férje, a 24 éves Gabriel Gomez, akinek jobb lába több helyen eltört." - lehet ő van azon a képen :S...
  • DIESEL DOG #7606
    Jézusom...
  • whiskeyman
    #7581 ??
  • milk4
    "Halál a Dakar-ralin

Meghalt egy szurkoló a Dél-Amerikában zajló Dakar-rali első mért szakaszán, miután az egyik autó a nézők közé hajtott.
    A 75. kilométernél a német-svájci duó kicsúszott és több nézőt is magával sodort. Egy 28 éves nő súlyos koponya-, hasi- és medencesérüléseket szenvedett, kórházba szállítás közben kétszer élesztették újra, de nem sikerült megmenteni az életét.
    Az első Colón és Córdoba között lebonyolított szakaszon az autósok és a motorosok ezúttal eltérő útvonalon haladtak. A szakaszt helyi áradások miatt le is kellett rövidíteni. A szombati versenynapot az autósoknál a spanyol Nani Roma nyerte, Sainz és Peterhansel előtt. A motorosoknál a francia David Casteu győzött Despres-t és Coma-t megelőzve.
    (HírTV)"
  • desigo
    szerencsétlennek,hogy áll már a lába :/
  • n003
    nézzétek a barmokat a jobb oldalon benn a fák alatt :O :(( ha baj van ők hova futnának?? ... ehh
  • spect16
    Hmm első nap, gáz szinte mindenre és mindenkire nézve.

Más: Cement
    Annyival mész amennyivel akarsz, de mást ne keverj bele, a leendő hullazsákos végedbe(nyugi nem kívánom neked). Ha a kisujjadban van az út ismerete amin mész egész nap, sose légy elbizakodott, mert az qrvára megszokta magát bosszulni.
  • DJ RX7
    vicc, hogy mennyi balfasz ember van. látják, hogy jön egy auto 100+-al és 1 méterről integetnek nekik, akkor ne is csodálkozzanak, hogy elbaszhatja őket.
  • DJKonya
    Áhhh
  • SötétBarom
    Áhhh, faszom :C
  • Willi Betz
    Uhh a büdös életbe,durván áll a lába:O
  • OrioN the S
    fubazeg az a labszar nem valami egeszseges. :|
  • öregember
    én nem járkálok praclifalva felé tanyasi utakon XD
    de ha lovaskocsit látok, lassítok, megnézem hátha te ülsz rajta