37102
-
#7673 nem szoktam :\ -
#7672 Te megint szívtál? XD -
USAMEN POWER #7671 Szerintem meg falhoz vágták. mármint én -
#7670 a masikat a fal adta -
n003 #7669 hmm .. ez is lehetséges ámbár akkor többen lehettek .. vagy lehet csak egy de sokszor??
:DD -
#7668 szerintem meg allt es az oszlop ment bele. -
n003 #7667 szerintem meg csak 153,5 km/h-val .. -
öregember #7666 gázpisztolyos móka -
#7665 Pff....Durva...Szerintem ez egy olyan 160-180 környéke volt. -
#7664 az persze. szerintem 500+-al ment... :D
ne légy vicces, a gt3rs nem is tud 300at de ha tudna akkor meg nem így nézne ki hanem pár tucat darabra szakadt volna -
#7663 ha nem kurja össze a hátulját még a motor menthető de így kuka. Ja és tuti nem 50-ennel ment hanem sacperkábé 300+
kárérte. -
#7662 Nem halt meg elsőre, amint elütötte látod hogy hamar megállt és végülis nem ment gyorsan[ szemtanúk mondták el nekem[nem ott lakok csak barátnőm] lényeg az hogy még annyit mondtak , hogy arca szétvolt vágva zúzodva és semmi más baja nem volt O.O mondom lol az még szerencse, nem vagyok orvos de lemerem fogadni , hogy az ütköző nekiment és belsősérülései/vérzése lehetett így szerintem meghalt :( részvétem neki.mert semmi hír nincs róla semmise.Ide a Dél-Pesti aka Jahnz Ferenc korházba hozták ami tőlem van 5percre és kinn egy fekete zászló...]aki tud valamit közöllje köszi.
Ja aki látta a híreket , hogy pestszentimrén két társoság össze vitatkozott előszőr kövekkel majd légpisztollyal dobálóztak/ lövödöztek. pont ott voltam elég zűrös volt... -
#7661 Hatalmas balesetet szenvedett 2004-es Porsche GT3 RS-ével egy hongkongi tulajdonos. Előbb egy oszlopnak csapódott neki, majd ezen lendületet véve egy falnak vágódott. Akkora erejű volt az ütközés, hogy az autóba épített bukókeret is megsemmisült.
-
#7660 Egy Fiat Panda fekszik oldalára borulva az árokban, egy Honda Civic pedig összetörve áll Szécsény és Endrefalva között az úton, ahol előzőleg összeütköztek.
-
USAMEN POWER #7659 Ez vagy félig be van darálva, vagy a lábait vágta le a kerék... Ugyanez a vonat gázolta halálra még nyáron azt az embert, akit félbevágva láttam a sinek közt. Neki mákja volt, de lehet hogy tolókocsi egy életen át... -
öregember #7658 szerintem meg hülyeséget beszélsz
baleset -
#7657 csak azert masoltam be a szoveget, mert tulelte szal nem halalos. -
#7656 A 7-es úton Nagyrécsénél a havas úton frontálisan ütközött két személygépkocsi. A balesetben egy ember súlyosan megsérült.
-
#7655 mekkora mákja volt máááááár -
#7654 :O -
#7654 :O -
n003 #7653 mikor is van a szülinapja a csákónak? :)
azta :O
-
#7652 ez szerintem a pilisvörösvári gázolás. -
öregember #7651 #7618 -
#7650 Szééééép -
#7649 Egy férfit vonat ütött el a XVIII. kerület Nagykőrösi úton, a vasúti átjárónál, január 4-én kora este. A sérült a gázolás után a motorkocsi alá szorult. A tűzoltók hidraulikus emelők segítségével kiszabadították. A férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel a mentők kórházba szállították. -
öregember #7648 -
#7647 Lehet válogatni. -
#7646 tip of the day -
#7645 nekem megerne :D neted akko se lenne :D viszont en lennek a 2. ember aki feltamadt :D -
USAMEN POWER #7644 Miért nem az sg főhadiszállásán ?? Netszolgáltatóból van egy pár.. -
n003 #7643 :DDD asszem lenne nagy sírásrívás // pl énis .. de én feltámasztanálak és újra megölnélek csak hogy érezd a törődést :DD -
#7642 en tuti vmelyik netszolgaltatonal robbantanam fel magam :D vagy megbenitanam... akkor sirnatok :D nem ilyen sulibol keses miatt :D -
#7641 Még a Yukon se bírta ezt a beton genyót :D -
öregember #7640 átszaladt előtte az oszlop ! -
öregember #7639 nem is tudtam h a Lánchíd TETEJÉRE fel lehet kötni valamit -,- -
DIESEL DOG #7638 Ja egyre fejlettebb módszerekkel... -
USAMEN POWER #7637 Ezek a cigányok hogy már megint lopnak... -
#7636 -
öregember #7635 cobra 11 forgatás ikszdé