37102
  • n003
    háát nekik sem kezdődik jól az év :O :((
  • öregember
    baleset
  • öregember
    robbanás

• SötétBarom
    Ismerd fel a képről az autót!
  • USAMEN POWER
    Örülhetnek hogy túlélték.
  • öregember
    íííííííjjjjjjjjjj paszmeg
  • autoszimulator
    javarészt nem is a természetet meg állatokat védik ezek. pénzből élnek, az mozgatja őket.
  • desigo
    Megcsúszott egy német rendszámú személyautó szerdán délben a 84-es főúton Gércénél, a keresztbe fordult járműbe egy kamion rohant bele. Anya és lánya sérültek meg életveszélyesen, utóbbit mentőhelikopter szállította a Markusovszky kórházba.

• desigo
    további gépállatok
  • cement
    vá miez, deklafa!!
  • desigo
    hóban csapatni ezzel...

• n003
    ezzel egyet is értünk de mit vártak hogy majd jól elüldözik a pár tonnás sporthajóval a néhányszáz tonnás halászhajót?? :O
  • OrioN the S
    :S vadaszokba kene szigony... fszfejek
  • ladics
    ezt ma újra megismételték :]

szerintem.újabb rendőr ugyanott
  • desigo
    South Parkban szépen ki is figurázták állatvédőket

• MEdievil
    Én sem nézem jó szemmel hogy kiirtják azt a kevés bálnát ami még megmaradt de:
    Amit az S.S. művel az baromság és gyakorlatilag a balhézáson kívül másról sem szól és emberi életeket veszélyeztetnek folyamatosan.
    Az a hajó sem két fillér volt valahogy értelmesebben is el lehetne költeni szerintem amivel tényleg segítenek a környezeten de manapság a greenpeace és hasonlók inkább politikai érdekeket szolgálnak mint sem valódi értékeket képviselnek. (nem véletlen hogy az egykori alapítók kiszálltak-teljesen más vonalat képviseltek)

Amúgy pedig egy nagy hajóval nem lehet csak úgy kikerülni akármit létezik fizika is.. A kis trimarán bármikor arrébb állhatott volna, hiába a bálnavadász ment át rajta nem ő volt a hibás szvsz. Ha beállok a vonat elé féktávolságon belül akkor én vagyok az ártatlan mivel én csak békésen várakoztam vagy mi?
  • pszihopata
    ha én vagyok a szigonyos még azt is kapnak
  • n003
    a relétedben volt asszem egy kicsit elvétették azt a mondatot hogy 2010ben vége a bálnavadászatnak :D igazából az ő bálnavadász vadászatuknak lett vége :O
  • n003
    asszem a ladikban amit szétkentek grínpíszesek voltak és ami elütötte őket az meg egy japó bálnavadászhajó :)
  • USAMEN POWER
    Néztem még videót erről a kis fekete csónakról, egyik videóban lézerrel világítottak, és kergették őket, de nem vágom ezt az egészet...
  • OrioN the S
    miert molesztaltak oket?
  • n003
    úúúú :O nem szaroztak
  • SötétBarom
    De bírta! Egy nyeszlett humaniod 3 perc alatt sokkot kapott volna :P
  • n003
    "Egy órát simán elvolt itt" :DDD szegény valszeg máshogy élte meg ezt
  • SötétBarom
    Ebből látszik, hogy egy kutya mennyivel hardcoreabb mint egy ember. Egy órát simán elvolt itt :O
  • solo
    sir yes sir!
  • solo
    kabbe xD
  • OrioN the S
    nem hiaba nem mer kirakni kepeket portalokra..
  • OrioN the S

1: aludd ki magad, mert szolok anyadnak.
    2: nem hajtogat senki semmit es foleg nem dobal el az udvaron.
    3: fogd vissza magad.
  • autoszimulator
    meglepő lenne ha az arca beférne egy szimpla bejárati ajtón
  • solo
    Kis résen kitűnt, hogy éppen hajtja a cigit:]
    És abból levéve, hogy az udvaron volt 1-2 black elhajigálva nem az jött le, hogy csóré nép aki 50 grammos csomagból tölti bele a colombus papperbe xD
  • desigo
    kutya mentése

• OrioN the S
    be se engedtelek nemtom mirol beszelsz :D
  • Csabesz6
    :D
  • solo
    Jójó..Tudom, haverod multkor ott a kanapén vagy mi a tökön ült bazsalikomot tekert a cigibe:]

Najo, off vége:]
  • OrioN the S
    nem mindenki narkos, mint Te amcsivasasfiu
  • solo
    Akkor te csak a füstöt szívod, amt a haverod fúj rád XD
  • USAMEN POWER
    Ez már a második 6 napon belül.
  • desigo
    Rendőrautó karambolozott, egy ember meghalt
  • OrioN the S
    haver egyszer kiegyenesitett egy kanyart... ez volt az indok: "bazeg maskor kesobb jott... most valahogy gyorsabban jott es nem vettem eszre" :D ...