37102
-
n003 #7713 háát nekik sem kezdődik jól az év :O :(( -
öregember #7712 baleset -
öregember #7711 robbanás
-
#7710 Ismerd fel a képről az autót! -
USAMEN POWER #7709 Örülhetnek hogy túlélték. -
öregember #7708 íííííííjjjjjjjjjj paszmeg -
#7707 javarészt nem is a természetet meg állatokat védik ezek. pénzből élnek, az mozgatja őket. -
#7706 Megcsúszott egy német rendszámú személyautó szerdán délben a 84-es főúton Gércénél, a keresztbe fordult járműbe egy kamion rohant bele. Anya és lánya sérültek meg életveszélyesen, utóbbit mentőhelikopter szállította a Markusovszky kórházba.
-
#7705 további gépállatok -
#7704 vá miez, deklafa!! -
#7703 hóban csapatni ezzel...
-
n003 #7702 ezzel egyet is értünk de mit vártak hogy majd jól elüldözik a pár tonnás sporthajóval a néhányszáz tonnás halászhajót?? :O -
#7701 :S vadaszokba kene szigony... fszfejek -
#7700 ezt ma újra megismételték :]
szerintem.újabb rendőr ugyanott -
#7699 South Parkban szépen ki is figurázták állatvédőket
-
#7698 Én sem nézem jó szemmel hogy kiirtják azt a kevés bálnát ami még megmaradt de:
Amit az S.S. művel az baromság és gyakorlatilag a balhézáson kívül másról sem szól és emberi életeket veszélyeztetnek folyamatosan.
Az a hajó sem két fillér volt valahogy értelmesebben is el lehetne költeni szerintem amivel tényleg segítenek a környezeten de manapság a greenpeace és hasonlók inkább politikai érdekeket szolgálnak mint sem valódi értékeket képviselnek. (nem véletlen hogy az egykori alapítók kiszálltak-teljesen más vonalat képviseltek)
Amúgy pedig egy nagy hajóval nem lehet csak úgy kikerülni akármit létezik fizika is.. A kis trimarán bármikor arrébb állhatott volna, hiába a bálnavadász ment át rajta nem ő volt a hibás szvsz. Ha beállok a vonat elé féktávolságon belül akkor én vagyok az ártatlan mivel én csak békésen várakoztam vagy mi? -
#7697 ha én vagyok a szigonyos még azt is kapnak -
n003 #7696 a relétedben volt asszem egy kicsit elvétették azt a mondatot hogy 2010ben vége a bálnavadászatnak :D igazából az ő bálnavadász vadászatuknak lett vége :O -
n003 #7695 asszem a ladikban amit szétkentek grínpíszesek voltak és ami elütötte őket az meg egy japó bálnavadászhajó :) -
USAMEN POWER #7694 Néztem még videót erről a kis fekete csónakról, egyik videóban lézerrel világítottak, és kergették őket, de nem vágom ezt az egészet... -
#7693 miert molesztaltak oket? -
n003 #7692 úúúú :O nem szaroztak -
#7691 De bírta! Egy nyeszlett humaniod 3 perc alatt sokkot kapott volna :P -
n003 #7690 "Egy órát simán elvolt itt" :DDD szegény valszeg máshogy élte meg ezt -
#7689 Ebből látszik, hogy egy kutya mennyivel hardcoreabb mint egy ember. Egy órát simán elvolt itt :O -
#7688 sir yes sir! -
#7687 kabbe xD -
#7686 nem hiaba nem mer kirakni kepeket portalokra.. -
1: aludd ki magad, mert szolok anyadnak.
2: nem hajtogat senki semmit es foleg nem dobal el az udvaron.
3: fogd vissza magad. -
#7684 meglepő lenne ha az arca beférne egy szimpla bejárati ajtón -
#7683 Kis résen kitűnt, hogy éppen hajtja a cigit:]
És abból levéve, hogy az udvaron volt 1-2 black elhajigálva nem az jött le, hogy csóré nép aki 50 grammos csomagból tölti bele a colombus papperbe xD -
#7682 kutya mentése
-
#7681 be se engedtelek nemtom mirol beszelsz :D -
#7680 :D -
#7679 Jójó..Tudom, haverod multkor ott a kanapén vagy mi a tökön ült bazsalikomot tekert a cigibe:]
Najo, off vége:] -
#7678 nem mindenki narkos, mint Te amcsivasasfiu -
#7677 Akkor te csak a füstöt szívod, amt a haverod fúj rád XD -
USAMEN POWER #7676 Ez már a második 6 napon belül. -
#7675 Rendőrautó karambolozott, egy ember meghalt -
#7674 haver egyszer kiegyenesitett egy kanyart... ez volt az indok: "bazeg maskor kesobb jott... most valahogy gyorsabban jott es nem vettem eszre" :D ...