Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
láttam én is frontális karambolt, ütöttünk el kutyát..
és ijenkor kicsit nagyobb "hévvel" kedvel meséli másnak az ember..
most ezért kell leugatni a másikat?..
lehet h te többet láttál..és? ettöl keményebb vagy és beszólsz másoknak?...
jah, és 20 már vagy páréve elmúlt!
én aztért az arcomból visszavennék...mégiscsak 1 fórum ahol tapasztalatok/élmények cseréje folyamata zajlik...
(köszönjük Emese)
#913 : kb olyan elánnal mesélted el mintha egy csuklósbuszba rohant volna egy benzinszállító.....
nap mint nap történik gázolásos baleset, nemtom mit kell ekkora "lendülettel" elõadni ("hihetetlne szörnyû")
bár nem lep meg, hisz lehetsz vagy 20 éves, tuti elsõ élményed volt <#banplz>#banplz>
majd amikor téged basznak el és beledöglesz, majd így fogok mesélni rolad minden szemrebbenés nélkül.
szerintem vegyél vissza az arcodból :|
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
a köki egy metróvégállomás kõbánya-kispest határán, kedvedért elmondom - nyilván ha tudnád nem tettél volna fel ilyen láma kérdést.
de azért... köszi az észrevételt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
ilyennel mentél ?
De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
örökzöld mögül lazán szétnézés nélkül keresztül akart biciklizni az úton
Esélyem nem volt megállni.A jobb elsõ sárvédõnek ütközött és repült vagy 5 métert.
lett egy lyuk a homlokán és ömlött belõle a vér
nah az kemény volt
szerencsére nem lett komoly baja,már másnap hazaengedték a kórházból
5 perc alatt lett kb 100 nézelõdõ akik mivel nem tudták,hogy hogy történt ott ugattak,hogy elütöttem
szerencsére a rendõrök és polgárõrök egybõl leállították õket...
Szal ilyet átélni az a durva.
"úúú gecc ma reggel hihetetlen szörnyû gázolás történt a köki mellett kõbányán"
ez a "természetes" jele, nyoma egy gázolásnak, szélvédõ és motorháztetõ sérül
egy renault megane-t láttam, az auto motorháztetejének közepe totál összetört, középen a szélvédõ totál összetört szintén, földön pedig a mentõk hordágyon látták el a sérültet, de csupa vér volt õ is 😞
ha gond lenne pár ezrest kap aztán meg is oldódott a gond...
Olyan mint a zöldkártya:minden autó megkapja...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
idõs korba a reakcióidõ megnyúlik
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
ez nem életkor kérdése sajnos
amikor én tanultam vezetni volt egy nõ aki már a 4. oktatójánál volt és vagy 150!!! (akkor 21 után lehetett menni vizsgázni) óra vezetés után kegyelembõl megadták neki a jogsit de azt hozzáfûzték hogy soha ne használja 😞(
szerintem ahogy az autónak kell mûszaki úgy a vezetõknek is 5-10 évente kellene vezetésbõl vizsgázni bizonyos életkor felett még gyakrabban..
kérdem én, mikor tesznek már egy felsõ korhatárt a jogosítvány birtoklói számára? hajam az égnek áll, mikor látom, hogy egy öreg papa, aki mikor még vezetni tanult, 10ed ennyi autó nem volt az úton, s azóta fõúton 60al döcögni legalább olyan veszélyessé vált, mint száguldozni 140el...
.: mobilize.hu :.
...::::::...