Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SimaSuna
ritkán lát az ember olyat h pont a szeme elõtt történik..

láttam én is frontális karambolt, ütöttünk el kutyát..
és ijenkor kicsit nagyobb "hévvel" kedvel meséli másnak az ember..

most ezért kell leugatni a másikat?..
lehet h te többet láttál..és? ettöl keményebb vagy és beszólsz másoknak?...

jah, és 20 már vagy páréve elmúlt!

én aztért az arcomból visszavennék...mégiscsak 1 fórum ahol tapasztalatok/élmények cseréje folyamata zajlik...
a sötétség birodalma, 73. rész
(köszönjük Emese)

#913 : kb olyan elánnal mesélted el mintha egy csuklósbuszba rohant volna egy benzinszállító.....
nap mint nap történik gázolásos baleset, nemtom mit kell ekkora "lendülettel" elõadni ("hihetetlne szörnyû")
bár nem lep meg, hisz lehetsz vagy 20 éves, tuti elsõ élményed volt <#banplz>

bertino
ehhez ismét csak tapsolni tudok.
majd amikor téged basznak el és beledöglesz, majd így fogok mesélni rolad minden szemrebbenés nélkül.

szerintem vegyél vissza az arcodból :|

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

bertino
kõbánya az kispest mellett van.
a köki egy metróvégállomás kõbánya-kispest határán, kedvedért elmondom - nyilván ha tudnád nem tettél volna fel ilyen láma kérdést.

de azért... köszi az észrevételt.

😄D ez így igaz sõõt ahány szemtanu annyi féle verzijó 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
desigo
ehhez már tehetség kell...

Ismerõs a szitu,hogy a nézelõdõk mindig okosabbak mint aki elszenvedte a balestet!

desigo
10 éve volt
találd meg...
😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

ja MEGVAAAAN
ilyennel mentél ?

desigo
de a canga a nyanyával egykorú volt xD
80+
cicai
XD

De a pénztől 20 nőből 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nőből 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-ből 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt

pedig elég ritka manapság h biciklin van elsõ sárvédõ <#idiota> ráadásul még oldalt is <#idiota>

desigo
Én már sajna elütöttem egy kerékpáros nénikét
örökzöld mögül lazán szétnézés nélkül keresztül akart biciklizni az úton
Esélyem nem volt megállni.A jobb elsõ sárvédõnek ütközött és repült vagy 5 métert.
lett egy lyuk a homlokán és ömlött belõle a vér
nah az kemény volt
szerencsére nem lett komoly baja,már másnap hazaengedték a kórházból
5 perc alatt lett kb 100 nézelõdõ akik mivel nem tudták,hogy hogy történt ott ugattak,hogy elütöttem
szerencsére a rendõrök és polgárõrök egybõl leállították õket...

Szal ilyet átélni az a durva.
gázolás

köki melletti kõbánya ? az hol van ?

te rosszabb vagy mint az RTL vagy a TV2 híradó, azok szoktak beharangozni ilyen pánik-jellegû fõcímmel
"úúú gecc ma reggel hihetetlen szörnyû gázolás történt a köki mellett kõbányán"

ez a "természetes" jele, nyoma egy gázolásnak, szélvédõ és motorháztetõ sérül

bertino
úúú gecc ma reggel hihetetlen szörnyû gázolás történt a köki mellett kõbányán 😞

egy renault megane-t láttam, az auto motorháztetejének közepe totál összetört, középen a szélvédõ totál összetört szintén, földön pedig a mentõk hordágyon látták el a sérültet, de csupa vér volt õ is 😞

Willi Betz
Nyúlért<#eplus2>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

miért is?? 😮

w77d
na ennek kéne valahogy véget vetni.....

desigo
az orvos mindenkinek aláírja a papírt
ha gond lenne pár ezrest kap aztán meg is oldódott a gond...

Olyan mint a zöldkártya:minden autó megkapja...
Willi Betz
Nesze neked Honda Civic<#hehe>

Willi Betz
Annak már megváltás volt ez a baleset szvsz...

w77d
szó mi szó, rengeteg a már alig látó, görcsösen vezetõ öreg az utakon. Én saját magam tiltottam meg a 78 éves nagyapámnak, hogy vezessen, miután egy ebédnél lazán összetévesztett a nõvéremmel, mert már az orráig alig lát el...... És ami dúrva: nem sokkal elõtte volt orvosin és simán megadta neki az orvos az engedélyt!!! Ha rajtam múlna, az ilyen soha a rohadt életbe nem láthatna többet betegeket!!!

MaSzKa
vagy nem csak az

idõs korba a reakcióidõ megnyúlik

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

amúgy egy ismerõsöm édesapja 40 éves volt amikor infartust kapva elhalálozott vezetés közben .. igaz õ éppen az udvarba állt be 😞(
ez nem életkor kérdése sajnos

ez nem felsõ korhatár kérdése 😞
amikor én tanultam vezetni volt egy nõ aki már a 4. oktatójánál volt és vagy 150!!! (akkor 21 után lehetett menni vizsgázni) óra vezetés után kegyelembõl megadták neki a jogsit de azt hozzáfûzték hogy soha ne használja 😞(

szerintem ahogy az autónak kell mûszaki úgy a vezetõknek is 5-10 évente kellene vezetésbõl vizsgázni bizonyos életkor felett még gyakrabban..

autoszimulator
"Egy személygépkocsi Csopak felõl haladt Alsóörs irányába, amikor a vezetõ feltehetõen rosszullét miatt a jármûvel áttért az úttest túloldalára. Négy szembõl érkezõ autóval érintõlegesen ütközött, az ötödikkel viszont frontálisan karambolozott - mondta Bankó Magdolna alezredes. Ismertetése szerint a baleset következtében a sávját elhagyó autó 76 éves vezetõje, egy papkeszi lakos, a helyszínen életét vesztette."

kérdem én, mikor tesznek már egy felsõ korhatárt a jogosítvány birtoklói számára? hajam az égnek áll, mikor látom, hogy egy öreg papa, aki mikor még vezetni tanult, 10ed ennyi autó nem volt az úton, s azóta fõúton 60al döcögni legalább olyan veszélyessé vált, mint száguldozni 140el...

.: mobilize.hu :.

Doog
Már megtaláltam. Az egyik nõ anyum munkatársnõje volt. 😞

...::::::...

Doog
Tegnap történt valami baleset Alsóörs környékén. Tudtok róla valamit?

...::::::...

MaSzKa

MaSzKa

Nohab
*Pórul
w77d
arról már hallottunk volna...

autoszimulator
ugye nem soltész rezsõ?

.: mobilize.hu :.

w77d
volt 😞

Máté94
Figyelem ez egy férfi😞
Máté94
Oszlop tesz powaa!
Tipikus esete annak amikor a balf.sz soförök beszurják a kocsijuk eleljét a kanyarodó jármû mellé!Rövidebben beékelõdik!

én a rendszámokat is ki szoktam satírozni, ha fényképezek egy járgányt....

MaSzKa
akkor miért van kisatírozva a kép

mit halucinálsz ? <#conf><#banplz>

MaSzKa
t voltál?

fényezés enyhén sérült

múlt heti...

w77d
megkímélt állapotban, nõi tulajtól.....