Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha szétrobban az ember feje.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
.: mobilize.hu :.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
De azt hiszem,hogy ezzel az eredménnyel megbukott.
Egyébként jogosan merül fel a kérdésem szerintem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
http://automenedzser.hu/hirek/20080628_bmw_yamaha_gyor.aspx
Ekkora marhát...
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ugyanis már felfüggesztettbe volt, mert találtak már az autójában 3kg heroint + most még jött ez a baleset is...
Charade GTti
Nem elég,hogy majdnem meg mérgezik a másikat,meg egy ártatlan család anyát is elütnek!és ezért milyen büntetést kapott a soför?
Csak egyszer kerüljön más helyzetbe mint a megszokott,és vége!
Tipikusan az az eset,amikor azt mondja a soför a rendörnek,hogy tegnap is ilyenkor jöttem erre,akkor nem jött a vonat!
kiegészitve azzal,hogy nem kellõ képpen ellenörzik az alaklmasságot a jogosítvány megszerzése után!
Az a baj,hogy olyanok kapnak jogosítványt sok esteben,akik képtlenek ésszel közlekedni!
Ebben igazad van,az kevés,ha csak az egyik fél vigyáz!
Velem két baleset történt két év alatt,és mindegyiik alakalommal kétdéget kizáróan a másik soför hibája miatt történt meg!
Ettõl független sztem a magyar utakon (autópályákat kivéve) 120-nál többel menni egyszerûen hülyeség... Ha valaki ismeri már az utat, azon jár évek óta dolgozni, az legalább a statikus hibákat ismeri, de még mindig õ is kikaphat váratlan eseményeket, vadakat, stb. Szal nem a kortól függ ez csak.
Én is 19 évesen jutottam szerencsésen hozzá egy erõsebbnek mondható kocsihoz, mégsem száguldozok vele eszetlenül, mert nem azzal kell gizdulni a haverok elõtt, hogy városban tolok 150et, és én leszek a king of the road...
a nõvérem barátnõje ez a csaj.
és ezzel a csávóval - sofõr -+csávó baráti körével elment bulizni a csaj.
poénból a csajjal szõnyegtisztítót itattak és amikor látták hogy nagyon szarul volt a csaj akkor próbált meg vele elmenni a kórházba, ami nem sikerült. a csaj már úgyahogy jobban van - anyám fõmûtõsnõ és szokott hozzá bejárni - .
a sofõrnek nem lett baja, de nem õ vite be hanem már a mentõsök.
a csaj NEM halt meg! egyedül az asszony - akit elütöttek 😞
Charade GTti
Tatán néhány hete egy lány(17) öngyilkossági kísérletet próbált elkövetni, sikertelenûl. A barátja(21) sietõsen megpróbálta bevinni a tatai ügyeletre, de a nagy sebesség miatt felhajtott a járdára és halálragázolt egy 30-40 éveiben járó asszonyt. A lány nem volt bekötve és kirepült az elsõ szélvédõn. A barátja (állítólag) így vitte be az ügyeletre. Sérüléseibe késõbb belehalt.
És még csodálkozik vki,hogy olyan a közlekedési statizskiánk,morálunk amilyen?
Azt hiszem komolyan el kéne gondolkodni itt sok embernek,azon hogy miért tartunk ott ahol!
Én bekorlátoznám azt,hogy kezdõ jogsival,hány kilowattos autot lehet vezetni!Rengeteg halál eset van abból,hogy rutintalanok a képességeit meghaladó autóval száguldozik!
2.Ha már beülök minimum,hogy az övet használom,egy idegenre nem bizza rá az életét az ember csak ugy,meg az öv használata kötelezõ!
3.Kiváncsi lennék,hogy vajon a soförnek mióta volt meg a jogsija,a korából itélve,még a nyomda festék se száradt meg rajta!
4.Az már most boritkolható,hogy mivel nem volt nagykorú a soför,ezért,biztos nem fog kapni elrettentõ büntetést!