Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
Ha szétrobban az ember feje.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
.: mobilize.hu :.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
De azt hiszem,hogy ezzel az eredménnyel megbukott.
Egyébként jogosan merül fel a kérdésem szerintem.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
http://automenedzser.hu/hirek/20080628_bmw_yamaha_gyor.aspx
Ekkora marhát...
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
ugyanis már felfüggesztettbe volt, mert találtak már az autójában 3kg heroint + most még jött ez a baleset is...
Charade GTti
Nem elég,hogy majdnem meg mérgezik a másikat,meg egy ártatlan család anyát is elütnek!és ezért milyen büntetést kapott a soför?
Csak egyszer kerüljön más helyzetbe mint a megszokott,és vége!
Tipikusan az az eset,amikor azt mondja a soför a rendörnek,hogy tegnap is ilyenkor jöttem erre,akkor nem jött a vonat!
kiegészitve azzal,hogy nem kellõ képpen ellenörzik az alaklmasságot a jogosítvány megszerzése után!
Az a baj,hogy olyanok kapnak jogosítványt sok esteben,akik képtlenek ésszel közlekedni!
Ebben igazad van,az kevés,ha csak az egyik fél vigyáz!
Velem két baleset történt két év alatt,és mindegyiik alakalommal kétdéget kizáróan a másik soför hibája miatt történt meg!
Ettõl független sztem a magyar utakon (autópályákat kivéve) 120-nál többel menni egyszerûen hülyeség... Ha valaki ismeri már az utat, azon jár évek óta dolgozni, az legalább a statikus hibákat ismeri, de még mindig õ is kikaphat váratlan eseményeket, vadakat, stb. Szal nem a kortól függ ez csak.
Én is 19 évesen jutottam szerencsésen hozzá egy erõsebbnek mondható kocsihoz, mégsem száguldozok vele eszetlenül, mert nem azzal kell gizdulni a haverok elõtt, hogy városban tolok 150et, és én leszek a king of the road...
a nõvérem barátnõje ez a csaj.
és ezzel a csávóval - sofõr -+csávó baráti körével elment bulizni a csaj.
poénból a csajjal szõnyegtisztítót itattak és amikor látták hogy nagyon szarul volt a csaj akkor próbált meg vele elmenni a kórházba, ami nem sikerült. a csaj már úgyahogy jobban van - anyám fõmûtõsnõ és szokott hozzá bejárni - .
a sofõrnek nem lett baja, de nem õ vite be hanem már a mentõsök.
a csaj NEM halt meg! egyedül az asszony - akit elütöttek 😞
Charade GTti