37102
  • desigo
  • matyi0323
    " Fogja a kormányt" ...
    Én személy szerint szeretek télen vezetni, nagyon is..
    Ismerősöm egész évbe ezt a 3 hónapot várja míg van hó:D

Sosem értettem azokat az embereket akik már 1-2 centi ( jó most több van, és?? ) hótól nem mernek kocsiba ülni!! Szerintem aki télen tud vezetni az mindig tud, aki nyáron nem tud ( pl 100 nőből - s most nem bántásnak szánom - kb. 80 ) annak meg minek jogsi??
  • USAMEN POWER
    Ezt én is... Ráadásul a videón jol látszik a roncsok közt a vétlen autó utasának a maradványai. Vér és húsca... ://
  • Benel
    50 centi azért csaknincs :D
    Itt most kb 28 lehet
    reggel 10kor ennyi volt
  • SötétBarom
    "A tűzoltók több mint egy órán át küzdöttek a Hyundai utasainak kiszabadításáért, az autópályára ömlött több száz liter borban. A vétlen autót teljesen beborította a kamion rakománya, az összetört üvegek is nehezítették a mentést. A borszag már méterekről érezhető volt a csípős, hideg péntek éjszakában. Az autópálya korlátját közel 120 méteren felszakította és maga alá gyűrte a bolgár kamionos"

"A sofőr, aki a rendőröket is riasztotta, elmondta, takaróval próbálták melegen tartani a kamionban rekedt, balesetet okozó bolgár sofőrt. Utasa kizuhant a fülkéből. - Láttuk, mindkét lába leszakadt - a telihold fényében minden tisztán kivehető -, egyik lába térdből, másik bokából vérzett. A Hyundaiba szorultakon is próbáltunk segíteni, de alig fértünk a kocsihoz."

Ezt így elképzeltem :/
  • DJKonya
    Egy részletesebb leírás, az elsőként a helyszínre érő kamionsofőr nyilatkozatával
  • Nohab
    Itt megnézheted, hogy merre mekkora hó van.
  • desigo
    szakértelem megvolt...

"Furcsa baleset történt nemrégiben Chilében: egy hegyoldalban felborult kamiont állítottak talpra egy munkagép segítségével a műszaki mentők, de a sikeres művelet után a monstrum lendületbe jött és a közelben parkoló járművek közé csapódott. "

• öregember
    ...az isi táskából XD
  • autoszimulator
    kapd elő a vonalzódat :D
  • pista89
    év vicce
  • öregember
    ilyetszól 50 cm
  • whiskeyman
    M5 baleset

video
  • solo
    Csepelen durván 50 centi van.lehet több is néhol.
  • matthias92
    ringgel kapcsolatban: az oldalukon a 2009es program van fenn vagy a 2010-es?
    érdekelne egy nyíltnap, bár nemtudom hogy érdemese egy 2001-es évjáratú 1.2literes Opel Corsa B-vel körözgetni rajta.
    Hol esik a hó már? Csakmer nálunk még nem.
    Az a baj, hogy autóval nem engednek ki hóba, sőt, van, hogy elsem engednek autóval, ha ilyen idő van (olvadó hó, pl.). Olyankor anyám vezet mert neki már van "rutinja". Ha azt annak nevezzük hogy rángatjuk a kormányt meg beletaposunk a fékbe...
  • Totti5
    Hajjaj, de még mennyire:D
  • Benel
    hát most lehet csapatni :D 26cm idáig, és óránként esik 1.
  • Varenga
    azt kifelejtetted, hogy a legtöbb embert nem is érdekli, hogy jól vezessen....elképzeltem egy plázacirkáló picsát...beül a kis picsa-autójába és elmegy shoppingolni, meg szoli,stb. és biztos nem azon fog gondolkozni, hogy csapja neki a hóban, vagy kiguruljon a ringre nyomni pár kört..
  • autoszimulator
    a balesetek többségért éppen nem íz út a hibás. persze visszavezethetjük, hogy a sok kátyú miatt ment tökre a kerék, majd kapott a tag durrdefektet, stb, de ez hülyeség. Ha tökéletes minőségű négysávos utaink lennének is mindenki törné a másikat, de akkor talán azon a 4 sávon elférne minden sofőrtípus, és csökkenne a baleset. De ez sosem fog bekövetkezni, amíg pedig kétsávos utak vannak, balesetek is lesznek. Ami nem ártana az utak mellé valóban, az a padka, néha segítene a félreállásban kényes szituban.
  • Totti5
    Van az több is. Komolyan, most honnan tudná valaki hogy hogyan kerüljön el egy helyzetet, hogyan közlekedjen különböző útviszonyoknál. Aki nem áll neki önállóan a hóba csapatni és felmérni az autó és az ő korlátait annak fogalma sincs hogy mit tegyen ha élesben van valami helyzet... nem tanítják meg, csak azt hogy fogd két kézzel azt a kormányt és tartsd a sebességet, ehhez tényleg nem kell semmi kézség, meg ahhoz sem hogy bemagolja az ember a kreszt.
  • n003
    morál=?! a közlekedők 30% alkalmatlan a gépkocsi vezetésére-veszélyhelyzetek elkerülésére
  • MaSzKa
    gondolom a szar utak a hibásak meg a közlekedései morál
    akik a parlamentben cseszik el az adókat azok elsősorban a felelősök

• desigo
    "Az utóbbi évtizedben elért hatalmas fejlődés ellenére évente 42 ezer áldozatot szednek Európa útjai, ebből nagyjából 800-1200 ember hazánkban veszíti életét."
  • gercse
    Hali !!Valaki tud valamit a ma reggeli M0-áson történt kamionról?M1 es felé az Anna hegyi emelkedőn kiégett egy Man!Silós vagy tartályos volt pontosan nem tudom!!!Csak a fülke égett ki!!!
  • Benel
    de szar :D nem fizetett jegyet vagy mi?:D
  • desigo
    ez eléggé kemény
    kb észre se vette a sofőr,hogy felnyílt
  • DJKonya
    Ezek a Törökök...
  • fook
    ohh fuck not again xDxDXD biztos elötte is ügyes volt :)
    #8046 : ez meg EPIC XD D::DD
  • pszihopata
    jee.....
  • OrioN the S
    naja a trial az mas teszta :) en, ha tehetnem motocrossoznek.

supermotot szeretnek kovetkezore. vagy lc4 vagy drz.
  • pszihopata
    én 3 vasat törtem totálra,most triálozom ott lehet esni 5 percenként komolyabb problémák nélkül

• OrioN the S
    hat 5 eves korom ota motorozok, de most tartok egy kis szunetet... adrenalin vadasz stilus nem egy eletbiztositas es az a gond, hogy amint raulok egy motorra se kep, se hang. csolatas. majd 5-6 ev mulva :)
  • öregember
  • bency
    Gondolom nem surun motorozol tobbet...:)
  • n003
    hehe :D
  • OrioN the S
    isteni szerencse volt... nem lett bajom csak teli lettem zuzodasokkal meg szetment a terdem. ha nincs rajtam buko, akkor a fejem szetloccsan, mert szetfejeltem a kocsit, de ki az a hulye aki buko nelkul motorozik... osszesen 400k kart okoztam a kocsiba. sofor is azt mondta, hogy korhazba kellett volna kikotnom szal kurvanagy makom volt. motor meg eldeformalodot picit. osszerakas utan is csak felaron tudtam eladni :\
  • MaSzKa
    nem tűnik olyan durvának az esés
  • desigo
  • bency
    Uhh,lett valami bajod?
  • OrioN the S
    hasonloan tortent az en balesetem is... csak en frontalba kaptam a kocsit. orultem neki...