Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

solo
1.Nemégetem magam ilyen szarral
2. halálgép, nemakarok egy ilyen szaba megdögleni: C Ha nem is az én hibámból: C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Otthon van a 300 e merci, : CCC
És abba biztonságba érzem magam.: C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

mert 17 évesen k*rva fontos szempont ez...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

mér mivel akarsz? 😊) amúgy egy kezdõ soffõrnek énis meghatároznám miaz a max amit vezethet (kecskét pórázon 😄 fõleg neked)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

solo
Ahamm, 3 év mulva bevezethetik, miutánn én letettem a jogsit: CCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCCC

Lóf@szt! Ha bevezetik abban a pillanatban lépek innen a francba ....
Nehogy már suzukival járkáljak...: SSS

de azért halkan megjegyezném azt is hogy az meg az õ felelõségük (volt<#szomoru1>) hogy beszálltak abba az autóba

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Azt nem mondtam<#ejnye1> Viszont az tény,hogy pont a mai 16-20 éves korosztály érzi úgy,õ kurvára jól vezet.Aztán rendre kiderül,ez nem árkádjáték,de ekkor már késõ ,és megszívja,mint a torkosborz<#pardon1> Vagy elkéri/elcsórja apa/anya,nõvér/hugi/stb. szuperautóját,vagy igénytelen sufnituningolt gány járgánnyal nyomja a közúton,ami a csövön kifér.Lehet,ez neked mókás,de belegondoltál,mit szólhattak annak a lánynyak a szülei,mikor a bekopogtató zsernyákok elmondták a szomorú hírt,hogy a kamasz gyermekük nincs többé? Mert egy kevés vezetõi tudással,de nagy arccal rendelkezõ barátja a halálba kocsikáztatta?

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

Máté94
<#hehe><#vigyor2><#vigyor5>
hujje 😄D

édesapám testnevelõtanár és tudna errõl mesélni mennyire nem neveleik a 'szülõk' a gyerekeiket 😞( én biztos hogy fogok majd foglalkozni vele-velük fõleg az ilyen feleõségteljes dolgokban .. és biztos hogy be fogom fizetni egypár napra a hungaroringi tanpályára hogy olyanoktol tanúljon akik ebben tényleg jók meg ami fontosabb hogy van megfelelõ tanpályájuk az oktatáshoz! 😊

Jogos,de azért túlzás,hogy egy unatkozó kiskölök egy M3-as Bömössel rodeózzon.
Rengeteg a diszkó-baleset😞 Ezek a srácok beleültek a jóba,de a képességeik messze nincsenek az autóhoz felnõve.

Máté94
Mopedautót mindenkinek😄
na ez a halálom 😞( én például ezeket a 75 lovas fosokat (is) tiltanám fõleg egy kezdõ kezében gyilkos szerszám ha még nehezen ítéli meg elõzhet e vagy sem .. szerintem egy tonnás autóhoz rozzant kevés a 75le 😞(

Sajna nem az😞 Az önfegyelmet nem tanítják az autósiskolákban😞

nem megoldás.

Viszont lehetne egy korhatár alsó korhatár is,avégett,hogy kezdõ 17-18éves hülyegyerekek ne rodeózhassanak 250+ verdákkal a közúton.Bevezethetnék,hogy a kezdõ vezetõ az elsõ két évben ne vezethessen 75pacinál erõsebb autót.Mondjuk ez úgyis ellenõrizhetetlen nálunk.

Ma reggel a Mokka foglalkozott a szentendrei tragédiával,ahol a hülye 17éves gyerek a Bömössel a halálba vitte a barátait.Driftelgetett.Nem értem,miért kell 200-300lovas autókat adni rutintatlan,jaszkarizó nyikhaj gyerkeek keze alá.Rutinosabb sofõrrel is megtörténhet a baj,de ezek a srácok azt hiszik,ha NFS-ben királyok voltak a monitor elõtt,aközúton is megtudják fékezni a gépállatot??? Csak itt nincs reset gomb,meg continue...

bertino
aludni fogok :o

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

akkor holnap délelõtt is legyél arrafelé <#hehe>
(én is ott fogok csigáskodni xD)

amit még kevesebben kapcsolnának be mert macera meg kényelmetlen :|

bertino
"bár nem lep meg, hisz lehetsz vagy 20 éves, tuti elsõ élményed volt"

nem megy ez neked, megint csak magadnak mondasz ellent, mind1, hülye vagy 😄
részemrõl téma close ezzel.

SimaSuna
még régebben..5-6éve..P205 Turbo (rallye) autót próbáltunk...60al kanyarban túl tövön mentünk, megdobott a padka...
2t pördültünk a tengelyünk körül..az öv megmentett 😊

a kocsikba is 4*os öv kéne 😄
solo
Ha bevágja a tarkóját, halántékját akkor vége...

DJKonya
nem hiszem hogy egyrõl beszélünk, ez nem opel corsa volt valami nagyobb inkább ford focus vagy valami de már nem emléxem

#932<---tudom én, ismerõsöm bicivel halt meg, valahogy belement az árokba ami ilyen betonnan volt ki"falazva" 3 hétig kómába feküdt aztán meghalt

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

solo
Jah, ma olyat láttam, hogy...
Voltunk gokartversenyen..Volt egy kis baleset, hülyék minket néztek, jö9tt egy suzukis, megállt segÍteni, erre jött egy vw passatos, nézelödött, és gyök2 vel telibevágta a szutykot.: D

desigo
jogos...

pl ez...

80-100-120-nál is lehet úgy ütközni, borulni, hogy utána a tûzoltók szednek ki, nem kell ehhez 200....

solo
Ehmm..Ez nem egy olyan baleset vol, hogy valami család kanyarodott fel egy felhajtónál, és oldalbavágták õket?
Azthiszem, egy ope corsa volt aminek nekimentek....
Egy egész család indult balatonra abban a kocsiban 😞
Ismerõs mesélt róla, és most ez jutott eszembe.

a figyelmetlenség, a túlzott önbizalom, a "hibázás" (az emberi hülyeség) nem akadályozható meg megemelt büntikkel
csak vegyük példának az elõzésekbõl származó frontál baleseteket ahol nem tudja felmérni h milyen messze van a szembejövõ.........

DJKonya
hát azér legyen akár milyen autóm szerintem nem érdemes állandóan taposni neki 200-250-el ha olyan kocsim LENNE mert nem akarok ilyenbe vagy ilyenbe kikötni, bár az elsõben már feküdtem a másodikat nem akarom kipróbálni😛

desigo
naponta átlagban 3-an halnak meg az utakon
ennyi

bár most mondták,hogy amióta felemelték durván a büntetéseket azóta drasztikusan csökkent a halálos balesetek száma ...
DJKonya
volt egy baleset vagy 5 éve a szomszéd faluban, egy roma család a kocsival át akart menni a vasúti átjárón de állítólag nem mûködött a lámpa vagy nemtudom de nem áltak meg, jött az interpici vagy miaz és jól elcsapta de nem telibe találta hanem az eggyik ütközõ elkapta a bal hátsó ajtót, mondanom sem kell hogy a 3 éves kisfiúnak esélye sem volt, és nem tolta el a kocsit a vonat hanem szerintem pördült eggyet a levegõben és fejtetõre érkezett a kocsi, az apa megúszta karcolásokkal a felesége meghalt a kisfiuk meghalt és a kislánynak semmi baja sem lett az ijedtségen kívül, nagyon rossz érzés volt mikor látod hogy egy kisgyereket elõtted raknak bele a fekete zsákba minden csupa vér....... csúnya volt nagyon.

ez is volt vagy 5 éve mikor mentünk a balcsira asszem emõdnél mentünk fel az M3-asra mert még akkor csak addig volt kész, és nem mentünk vagy 10 km-ert mikor látjuk hogy tûzoltók roham mentõk rendõrök ott villognak mikor közelebb értünk egy "valamit" láttunk mert annyira szarrá tört hogy az mindennek kinézett csak autónak nem, késõbb a rádióban hallottam hogy ott 4-en haltak meg.

MaSzKa
nekem faszán megyaz is

oedig csak 4Mbit-es a netem

1video meg semmi ahhoz képest

a modemek/lassú net ideje lejárt 5éve

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

ha egy nagyméretû kép megnyitása belassítja a betöltést, akkor vajon egy videóra mit reagál ? szerinted.... (lásd: milyen autót láttál... topik)

MaSzKa
szted feleslegesen találták ide ki az sg-re a videóbeszúrást?

maszka, én elhiszem h videómániás vagy...... de ...... ezeket nem lehetne linkben inkább ?

MaSzKa

nagy az arcom ? mire nagy ? hm ? te sem tudod, csak ez "jól hangzik" azért írod. Köszönjük Emese !
pont leszarom h hány éves vagy
ha elvágod az ujjad, leírod, h ÚRISTEN majdnem elvéreztél ?! "hihetetlen szörnyû hülye vagy" <#lama><#lama><#lama>

bertino
igen tudom, hogy baszódnának meg azok is néha 😄DDDDD

bertino
semmi közöd hozzá, mi módon forumozom, mondtam, hogy nagy az arcod :\

koromat illetõen hiába tippelgetsz, ha asse tudod ki vagyok, ezzel csak magadat járatod le.

SimaSuna
nem problémázok, de nem tudsz mit tenni ha õ így reagált rá..

ez van 😊
" egy renault megane-t láttam, az auto motorháztetejének közepe totál összetört, középen a szélvédõ totál összetört szintén, földön pedig a mentõk hordágyon látták el a sérültet, de csupa vér volt õ is "

suna, nekem a leírtak alapján nem úgy tünik h ez PONT az orra elõtt történt, amúgyis egy ilyen történés kb 3 mp-ig tart
de olyan intenzitással mesélte el mintha összedölt volna egy toronydaru és épp egy iskolabuszra dölt volna, kicsit "pánik" jellegûen adta elõ, ezért szóltam le (ugatni a kutyák szoktak)

mé kéne visszavenni az arcomból ? ebben mi az arcoskodás ?

sztem õ úgy értette, hogy hol van a Kõ Bánya... 😄D

amúgy én is gyakran járok a Kõkire 😊

SimaSuna
ritkán lát az ember olyat h pont a szeme elõtt történik..

láttam én is frontális karambolt, ütöttünk el kutyát..
és ijenkor kicsit nagyobb "hévvel" kedvel meséli másnak az ember..

most ezért kell leugatni a másikat?..
lehet h te többet láttál..és? ettöl keményebb vagy és beszólsz másoknak?...

jah, és 20 már vagy páréve elmúlt!

én aztért az arcomból visszavennék...mégiscsak 1 fórum ahol tapasztalatok/élmények cseréje folyamata zajlik...
a sötétség birodalma, 73. rész
(köszönjük Emese)

#913 : kb olyan elánnal mesélted el mintha egy csuklósbuszba rohant volna egy benzinszállító.....
nap mint nap történik gázolásos baleset, nemtom mit kell ekkora "lendülettel" elõadni ("hihetetlne szörnyû")
bár nem lep meg, hisz lehetsz vagy 20 éves, tuti elsõ élményed volt <#banplz>

bertino
ehhez ismét csak tapsolni tudok.
majd amikor téged basznak el és beledöglesz, majd így fogok mesélni rolad minden szemrebbenés nélkül.

szerintem vegyél vissza az arcodból :|

bertino
kõbánya az kispest mellett van.
a köki egy metróvégállomás kõbánya-kispest határán, kedvedért elmondom - nyilván ha tudnád nem tettél volna fel ilyen láma kérdést.

de azért... köszi az észrevételt.

😄D ez így igaz sõõt ahány szemtanu annyi féle verzijó 😄

desigo
desigo
ehhez már tehetség kell...