Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
2. halálgép, nemakarok egy ilyen szaba megdögleni: C Ha nem is az én hibámból: C
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
És abba biztonságba érzem magam.: C
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Lóf@szt! Ha bevezetik abban a pillanatban lépek innen a francba ....
Nehogy már suzukival járkáljak...: SSS
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.
Rengeteg a diszkó-baleset😞 Ezek a srácok beleültek a jóba,de a képességeik messze nincsenek az autóhoz felnõve.
(én is ott fogok csigáskodni xD)
nem megy ez neked, megint csak magadnak mondasz ellent, mind1, hülye vagy 😄
részemrõl téma close ezzel.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
2t pördültünk a tengelyünk körül..az öv megmentett 😊
a kocsikba is 4*os öv kéne 😄
#932<---tudom én, ismerõsöm bicivel halt meg, valahogy belement az árokba ami ilyen betonnan volt ki"falazva" 3 hétig kómába feküdt aztán meghalt
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Voltunk gokartversenyen..Volt egy kis baleset, hülyék minket néztek, jö9tt egy suzukis, megállt segÍteni, erre jött egy vw passatos, nézelödött, és gyök2 vel telibevágta a szutykot.: D
Azthiszem, egy ope corsa volt aminek nekimentek....
Egy egész család indult balatonra abban a kocsiban 😞
Ismerõs mesélt róla, és most ez jutott eszembe.
csak vegyük példának az elõzésekbõl származó frontál baleseteket ahol nem tudja felmérni h milyen messze van a szembejövõ.........
ennyi
bár most mondták,hogy amióta felemelték durván a büntetéseket azóta drasztikusan csökkent a halálos balesetek száma ...
ez is volt vagy 5 éve mikor mentünk a balcsira asszem emõdnél mentünk fel az M3-asra mert még akkor csak addig volt kész, és nem mentünk vagy 10 km-ert mikor látjuk hogy tûzoltók roham mentõk rendõrök ott villognak mikor közelebb értünk egy "valamit" láttunk mert annyira szarrá tört hogy az mindennek kinézett csak autónak nem, késõbb a rádióban hallottam hogy ott 4-en haltak meg.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
oedig csak 4Mbit-es a netem
1video meg semmi ahhoz képest
a modemek/lassú net ideje lejárt 5éve
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
pont leszarom h hány éves vagy
ha elvágod az ujjad, leírod, h ÚRISTEN majdnem elvéreztél ?! "hihetetlen szörnyû hülye vagy" <#lama>#lama><#lama>#lama><#lama>#lama>
koromat illetõen hiába tippelgetsz, ha asse tudod ki vagyok, ezzel csak magadat járatod le.
suna, nekem a leírtak alapján nem úgy tünik h ez PONT az orra elõtt történt, amúgyis egy ilyen történés kb 3 mp-ig tart
de olyan intenzitással mesélte el mintha összedölt volna egy toronydaru és épp egy iskolabuszra dölt volna, kicsit "pánik" jellegûen adta elõ, ezért szóltam le (ugatni a kutyák szoktak)
mé kéne visszavenni az arcomból ? ebben mi az arcoskodás ?
amúgy én is gyakran járok a Kõkire 😊
láttam én is frontális karambolt, ütöttünk el kutyát..
és ijenkor kicsit nagyobb "hévvel" kedvel meséli másnak az ember..
most ezért kell leugatni a másikat?..
lehet h te többet láttál..és? ettöl keményebb vagy és beszólsz másoknak?...
jah, és 20 már vagy páréve elmúlt!
én aztért az arcomból visszavennék...mégiscsak 1 fórum ahol tapasztalatok/élmények cseréje folyamata zajlik...
(köszönjük Emese)
#913 : kb olyan elánnal mesélted el mintha egy csuklósbuszba rohant volna egy benzinszállító.....
nap mint nap történik gázolásos baleset, nemtom mit kell ekkora "lendülettel" elõadni ("hihetetlne szörnyû")
bár nem lep meg, hisz lehetsz vagy 20 éves, tuti elsõ élményed volt <#banplz>#banplz>
majd amikor téged basznak el és beledöglesz, majd így fogok mesélni rolad minden szemrebbenés nélkül.
szerintem vegyél vissza az arcodból :|
a köki egy metróvégállomás kõbánya-kispest határán, kedvedért elmondom - nyilván ha tudnád nem tettél volna fel ilyen láma kérdést.
de azért... köszi az észrevételt.