37102
-
#8156 update
Néhány órával korábban vásárolt autóval szenvedett halálos balesetet egy 23 éves lány Szombathely Petőfi-telepnél. Áttért a szemközti sávba és szlovák kamionnal ütközött.
iwiwről
-
n003 #8155 hehe :) -
#8154 -
#8153 -Gyerekek megjött az iskolabusz vegyétek a cipőtöket!
-
#8152 kamionos lehet meglepődött... -
n003 #8151 ezt meg hogy? :O :O
hmm :( -
DIESEL DOG #8150 Hehe... akasztják a hóhért... :DDDDDD -
#8149 rendőr üdítőt ??? -
#8148 nah a yard egy ideig nem lesz szomjas -
#8147 Ledarálta egy kólaszállító a szalagkorlátot
-
USAMEN POWER #8146 A kőrhintás még nagyon régen velem is előfordult. De majdnem gerinctörés lett belőle szal nem volt túl vicces, olyan 1 hétig nem tudtam teljesen kiegyenesedni. -
öregember #8145 -
öregember #8144 nem is értem h a magasszintű és bölcs hsz-eid nélkül hogy üzemelt ez a topik .... XD -
#8143 fail xD
-
#8142 ezek durvák -
#8141 sztem itt mindenki be volt baszva
senkit se zavart nagyon -
#8140 Tesztelte az új tengeralattjáró prototípust. -
#8139 off
ez az ökör mit csinál?
-
#8138 Szörnyű baleset a 86-oson! Kamionba rohant a Skoda Fabia!
A 86-os főúton hétfő este Szombathely határában, Petőfi-telepnél egy Skoda Fabiát vezető fiatal kercaszomori nő szenvedett halálos közlekedési balesetet, miután autójával frontálisan ütközött egy szlovák kamionnal.
Képek és infók -
öregember #8137 Egy ember meghalt, hatan pedig megsérültek, amikor egy traktor, egy Volán-busz és autók ütköztek össze Hevesben.
A Vámosgyörköt Jászárokszállással összekötő mellékúton történt baleset során a traktor vezetője életét vesztette, a buszban négyen, a járművekbe rohanó két autóban ketten sérültek meg. Két másik autó, hogy elkerülje az ütközést, az árokba csúszott.
-
DIESEL DOG #8136 Ehh... :/ -
#8135 Karambolozott és felborult a beteget szállító mentő (frissítve)
Beteget szállító rohammentő és személyautó ütközött össze kedden este kilenc óra magasságában a 75-ös úton Lentiben. Elsődleges információink szerint a megkülönböztető jelzést használó mentő egymás után több személyautót is előzött, ám az egyik jármű vezetője egy útkereszteződésben befordult balra.
LINK Képekkel -
Szabi1991 #8134
-
n003 #8133 jópár volt már itt de vannak amiket én legalábbis még nem láttam ;) -
#8132 harmad olyan vastag? lol, beszélnie te magyar -
#8131 Baleset-megelőzés régen és most
pár classic videó meg pár új elrettentő,durvább
régi videókon komolyak a verdák :) -
öregember #8130 és ne tudj sg-zni :D -
n003 #8129 XD -
#8128 Inkább vágja ketté a kocsit, minthogy áram nélkül maradjak! -
#8127 inkább az dőljön ki mint hogy kettévágja a kocsit -
#8126 meg 3ad olyan vastag is -
#8125 nem lopják ki
csak öregek,nincsenek karbantartva (festve) ezért kívül-belül korrodáltak -
#8124 nem Magyarországon lett gyártva gondolom azért
mert itt kilopják belőle az anyagot -
n003 #8123 lámpaoszlop jól bírta :O -
#8122 Szerintem arrébb hajította a váltót, félretolta a kéziféket és kiszállt "középen" -
#8121 nemtudom
roncsból -
#8120 másik képe van róla?
honnan szedték ki? -
#8119 aztagecipicsafasz! -
#8118 Sziklának ütközött, léket kapott, emiatt süllyedni kezdett egy német teherhajó a Dunán. -
#8117 "Vannak még csodák a világon, ezt bizonyítja egy Cincinnatiben történt baleset is. Egy Chevrolet Camaro-tulaj elveszítette uralmát autója felett és villanyoszlopra csavarodott, autója szabályosan kettéhasadt, ő viszont megúszta egy karcolással. A kép alapján hihetetlen a dolog."