Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zebulon

Vagy a probléma,vagy a megoldás része vagy.

w77d
okozott, rendesen felráncosodott azon a részen...

desigo
ez okozott kárt a völgyhíd aszfaltjában?
hírekben hallottam...
Csereautó volt, és az elsõ útján kigyulladt.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

desigo
az komoly lehet ha fél 6-tól még mindig tart a romeltakarítás...
tegnap is volt durva baleset a mogyoródi feljáró és Szada között
motoros vs autó...
Ezt találtam.

DannyL
Nem tudjátok mi van az M3-as kivezetõ szakaszán? 2km/óra sebességgel haladnak az autók. Állítólag a fóti lehajtónál van valami nagy kamion baleset.

MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu

hazánkba is ilyen vidókat kéne leadni,azt hiszem sokan elgondolkodnak,hogy mi ér többet!

Nohab
Van még ilyen?
\m/

w77d
hihetetlen megindító. Tényleg elgondolkodik az ember, hogy megéri-e...

Máté94
<#eljen>
desigo
autós topikból aki esetleg nem látta volna

durva azért... katt
Máté94
jó ****** anyukádat😄
legyen bibis a klikkelõ újjad 😄D

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

desigo
ték xD
hát egen 😞( az ország egyik halálútja

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

4-es út ( már megint )

w77d
jobbkormányos Rover...

desigo
a hûtõkocsi sofõrje eléggé megszívta :/
szerencsétlen...
MaSzKa
és van errõl még kép?

_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

M4RCI
HUH!!!

Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu

w77d
valami bicikliverseny lehetett, hogy van rendõri felvezetés...

bertino
emlékeim szerint részeg volt a sofõr nem gyengén és ha jol rémlik, meg is haltak páran rögtön ütközéskor.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

MaSzKa
mi volt ez az eset?

bertino
ja, bár már régebben történt, remélem áthajtottak azota vagy 5x kocsival a csávó/csajszi nyakán.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

pszihopata

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

desigo
ez kemény <#wow3>
😮 szegény mondejós 😞((

desigo
Ha nincs fotó,hogyan bizonyítják rá,hogy õ volt?
Egyébként szerintem is pikk-pakk meg lehetne találni.

Nem a bírságok mértékével van a gond hanem a szabályok betartatásával.
Elsõdleges cél a pénzgyûjtés a rendõröknél nem pedig a nevelési szándék.

Amíg a mozgássérült helyeken büntetlenül állnak a luxusautók úgy,hogy mellette megy el a rendõr és full nem is érdekli addig nem tudom,hogy mirõl beszélünk.
Bár minap egy keresztezõdésben nagygálánsan beengedett egy rendõrautó.Korrekt volt ...
MaSzKa
jól lehet csalni 😄

w77d
azért van egy jópár EVO magyarországon 😊

rendszám nélkül miafrancnak tudják hogy ki a tulaj?? :|

Sok esetben kicsit enyhék a magyar birságok!
Külföldön minden szó nélkül elveszik az autód is,ha egy olyan manõvert csinálsz meg,ott nem játszanak.
Én B kategoriába beveztnék egy PÁV-hoz hasonló vizsgát!
Vannak akik szerintem azt se tudják,hogy mit jelentenek pl,az unió után magyarországon bevezetett táblák!
Ebben az országban pénzzel bmit el lehet intézni,meg lehet kapni!😞
Ha egy kicsit jobban nyomoznának szerintem meglehetne találni az evo tulaját.
Olyan sok biztos nincs belõle,föleg ugyanolyan szinbõl!
Azt meg eddig is tudta mindenki,hogy a motorosok az csinálnak amit akarnak,mert nem tudják bemérni õket.De ezzel most sikerült az autosok szemét is felnyitni,hogyan lehet büntetlenül száguldozni!

bár nemsokkal és ott már azér kell a hely a gyorsításhoz 😊

Nohab
Ennél jobban nem is reklámozhatták volna. Így a többi hülyegyerek is elkezd rekordokat döntögetni. Jobb lett volna, ha nem hozzák nyílvánosságra.
solo
Megy az az EVO többet is...<#rolleyes><#eplus2><#hehe><#zavart1><#gonosz1><#ravasz1><#idiota>

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Én meg majd egyszer megtanulok helyesen írni...
Még egy öngyilkosjelölt :-)

Azzal nincs is baj,ha uram'bocsá néha az ember picit szabadon engedi a csikókat(persze,ha nem veszélyeztetsz senkit,a kommenteidet olvasva,Rólad nem is feltételezem),szerintem ez bármelyikünkkel elõfordult.Jó ötletnek tartom azt,amit noob említett,hogy az ilyen autók vezetõinek kötelezõ legyen egy vezetõi program a Ringen,ahol biztonsággal tudják gyakorolni,hogy kell megfogni a gépet kritikus helyzetben.De az általad említett teszt sem elvetendõ ötlet.

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

autoszimulator
no meg ugye a másik autóstárs sem elhanyagolható... Mert mehetek én akármilyen lassan, figyelmesen, ha egy tajparaszt oldalról a keresztezõdésben belémdriftel... És még akkor is nekem lenne lelkiismeret-furdalásom, ha neadj isten történne valami a velem utazókkal.

Én is viszonylag nagy teljesítményû kocsit kaptam a seggem alá, akkor még kevés gyakorlattal, igaz 19 éves voltam már. De soha nem fordult meg senki fejében, aki beült mellém, hogy valami baj lehet emiatt, sõt mindig megkérdezem, hogy bírja-e a sebességet, vagy menjek lassabban akár, mint a megengedett... Nekem is érdekem... Szüleim sem féltek ettõl, és magamtól sem száguldozok.. Álszent sem akarok lenni, mert nem csak 90el megyek a sorban, elõzgetek is, volt is már kényes szituáció, de azért próbálok óvatosan, normálisan menni.

Szóval errõl az oldalról nézve meg valahol kicseszés a megszorítós rendszer, ami általánosan korhoz köt dolgokat... Inkább valamiféle tesztekkel kellene a KRESZ-t támogatni, mint az sok cégnél is van, IQ, EQ, meg társai

.: mobilize.hu :.

desigo
1-Nem csak,hogy az utasok hanem az ártatlanok a környezetben (gyalogosok,stb)
2-A mûszaki az csak pénzszedés.Mindenki megkapja aki fizet (eleget)
3-Mindig is lesznek arcoskodó fiatalok ez ellen nem lehet tenni
van akinek 500 ezer Forintos büntetés is csak aprópénz
4-külföldön sem tûrnék meg...
Korábbi hsz.-ekben már elég sok mindent leirtam ezzel a témával kapcsolatban,akinek van kedve hozzá az lapozzon oda.
A következõk jutottak az eszembe még a kommenteket olvasva:
1. Ne azt nézd,hogy a te sz.ros életed maradjon csak,az utasaid élete is ugyanannyit ér mint a tiéd!
2.Az ilyen sufni tuningos mocskokkra,az életbe nem adnék érvényes müszakit az biztos!
3.Addig könnyen lehet legénykedni,amig nem a TE gyereked hal meg egy balf.sz miatt,vagy talán az inteziven összeszedik hónapok alatt.
4.Akinek meg nem tetszene a rendszer az menjen akkor külföldre nyugodtan,legalább javul a közlekedési statisztika az országban!

Riszpekt!

Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.

solo
Neokoskodj 😊

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

jó autóskesztyû és jóó az 😊

Máté94
Azt a kormányt öröm lesz elfejelni😄
solo
Nem 10 millás.....Csak 1, mivel már 86 os...És momo fa sportkormáyn meg minden, nekem ezért kell.