Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Vagy a probléma,vagy a megoldás része vagy.

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
tegnap is volt durva baleset a mogyoródi feljáró és Szada között
motoros vs autó...
MAGELLAN Cycles www.alphateam.hu
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Egyébként szerintem is pikk-pakk meg lehetne találni.
Nem a bírságok mértékével van a gond hanem a szabályok betartatásával.
Elsõdleges cél a pénzgyûjtés a rendõröknél nem pedig a nevelési szándék.
Amíg a mozgássérült helyeken büntetlenül állnak a luxusautók úgy,hogy mellette megy el a rendõr és full nem is érdekli addig nem tudom,hogy mirõl beszélünk.
Bár minap egy keresztezõdésben nagygálánsan beengedett egy rendõrautó.Korrekt volt ...
Külföldön minden szó nélkül elveszik az autód is,ha egy olyan manõvert csinálsz meg,ott nem játszanak.
Én B kategoriába beveztnék egy PÁV-hoz hasonló vizsgát!
Vannak akik szerintem azt se tudják,hogy mit jelentenek pl,az unió után magyarországon bevezetett táblák!
Ebben az országban pénzzel bmit el lehet intézni,meg lehet kapni!😞
Ha egy kicsit jobban nyomoznának szerintem meglehetne találni az evo tulaját.
Olyan sok biztos nincs belõle,föleg ugyanolyan szinbõl!
Azt meg eddig is tudta mindenki,hogy a motorosok az csinálnak amit akarnak,mert nem tudják bemérni õket.De ezzel most sikerült az autosok szemét is felnyitni,hogyan lehet büntetlenül száguldozni!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Még egy öngyilkosjelölt :-)
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.
Én is viszonylag nagy teljesítményû kocsit kaptam a seggem alá, akkor még kevés gyakorlattal, igaz 19 éves voltam már. De soha nem fordult meg senki fejében, aki beült mellém, hogy valami baj lehet emiatt, sõt mindig megkérdezem, hogy bírja-e a sebességet, vagy menjek lassabban akár, mint a megengedett... Nekem is érdekem... Szüleim sem féltek ettõl, és magamtól sem száguldozok.. Álszent sem akarok lenni, mert nem csak 90el megyek a sorban, elõzgetek is, volt is már kényes szituáció, de azért próbálok óvatosan, normálisan menni.
Szóval errõl az oldalról nézve meg valahol kicseszés a megszorítós rendszer, ami általánosan korhoz köt dolgokat... Inkább valamiféle tesztekkel kellene a KRESZ-t támogatni, mint az sok cégnél is van, IQ, EQ, meg társai
.: mobilize.hu :.
2-A mûszaki az csak pénzszedés.Mindenki megkapja aki fizet (eleget)
3-Mindig is lesznek arcoskodó fiatalok ez ellen nem lehet tenni
van akinek 500 ezer Forintos büntetés is csak aprópénz
4-külföldön sem tûrnék meg...
A következõk jutottak az eszembe még a kommenteket olvasva:
1. Ne azt nézd,hogy a te sz.ros életed maradjon csak,az utasaid élete is ugyanannyit ér mint a tiéd!
2.Az ilyen sufni tuningos mocskokkra,az életbe nem adnék érvényes müszakit az biztos!
3.Addig könnyen lehet legénykedni,amig nem a TE gyereked hal meg egy balf.sz miatt,vagy talán az inteziven összeszedik hónapok alatt.
4.Akinek meg nem tetszene a rendszer az menjen akkor külföldre nyugodtan,legalább javul a közlekedési statisztika az országban!
Ha a cápa a tenyeredből eszik,a lábadból is fog.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE