37102
-
#8196 Meghalt egy kamionsofőr az M2-M0 csomópontjában
:( -
#8195 Még ez a batár is kisfalat a mozdonynak, összecsomagolta mint a papírdobozt. -
#8194 gyorsultak lehet xD
-
#8193 én is,különben is feltalálták már a porraloltót-nem
régen imádtam a hondákat,de olyan divatosak lettek hogy lassan muszály utálnom hiába jók -
#8192 elfagyott valami szelep aztán betört rajta a víz -
#8191 Titanic realoaded in Budapest -
#8190 Imádom az olasz autókat:))) -
#8189 Ha kiszabadítotték akkor várhatnak tavaszig amíg a hajókba fagyott jég elolvad!:D -
#8188 Ezt valahogy én sem tudom elképzelni hogy történhetett:DDD az ok hogy leparkoltak egymás mellé, de hogy sikerült a kicsit víz alá nyomni?:D -
Szabi1991 #8187 valószínű a belső léket kapott, csak mivel ki van kötve a léjáróhoz és a másik 2 hajóhoz így lehúzta azokat is (középső félig megbillent, külső akkora nagy dög hogy fenntartja a 2 másikat) >.< -
#8186 Ezeket meg mi lelete?:D
Sztrájkolnak?:D -
#8185 ótvar régi vackok
bontóban lenne a helyük... -
Szabi1991 #8184 4kor ott volt, szenvedtek vele rendesen.. hoztak egy baszottnagy vizidarut, de nem volt türelmem megvárni amíg +emelik.. :D -
#8183 Ott van még? -
Szabi1991 #8182 ehh.. -.-
-
#8181 ekkora balfaszt :D -
USAMEN POWER #8180 -
#8179 -Kuss!Én így szállok le!
-
#8178 pfff -
#8177 autómata tüzoltórendszer az olasz kocsikban volt először
aztán leégett tőle egy kocsi és elhagyták:D -
#8176 :DDDD -
#8175 nem bírta kiszolgálni a kocsi elektromos rendszere a szélvédőre aggatott kütyüket? xDD -
öregember #8174 úúúúúúúúú -
öregember #8173 hát ez egy picit odakozmált
-
#8172 hm
érdekes
anyósülés felőli része sérültebbnek tűnik
mondjuk ha a plató alja befigyelt a szélvédőn akkor mind1 -
USAMEN POWER #8171 Ennyi. -
dieselG #8170 A sofőr meghalt, mellette meg a fia ült, aki túlélte súlyos sérülésekkel... gyorsan hajtott... -
USAMEN POWER #8169 Sőt ha sofőr mellett ült volna egy utas, az biztos már nem élne. -
USAMEN POWER #8168 Szerintem egy ilyen balesetben tökmindegy, hogy mennyire korszerű egy autó. Ha jól látom egy picivel arrébb kapja el a plató a verdát, a sofőr már nem élne. -
#8167 törésteszt megvolt
szerencséje tulajnak,hogy nem korszerűtlenebb autója volt... -
#8166 Vadiúj Insigniának annyi...... -
#8165 "Egy rendőr vizsgálja a balesetet szenvedett teherautót és azt az összeroncsolódott autót, amely előzőleg eddig tisztázatlan okból Hatvan és Jászfényszaru között, a 32-es főúton egy műszaki hiba miatt veszteglő teherjárműbe rohant bele hátulról. "
-
#8164 Az út jó, a kanyar az kanyar... millió ilyen kanyar van az utakon, ha itt nem figyelt akkor lehet máshol véti el. Amúgy mennyivel mehetett? mert az a leg lényegesebb momentuma a dolognak. -
#8163 ezek a finnek nagyon bolondok :D a dagi csávó hogy rajtol már mindig :D:D
legjobb filing, kimesz a haverokkal egy jo kanyarba, isztok valamit piat hogy ne fazzatok, es borigatjátok vissza az autókat :) elmennék egy ilyen finn futamra, a magyarok nem ennyire vakmerőek :D -
#8162 Akkor a csehek mellett a másik nagy krasser nemzetből jöjjön egy kis válogatás :D
Finn kanyarvételek, eredeti hang
(én sokat nem láttam belőlük azért szúrtam be, remélem Ti sem) -
öregember #8161 kicsit esett a zeső -
DIESEL DOG #8160 Uhh...szegény merga... -
#8159 Charlie Sheen autóját egy szurdokból vontatták ki
A színész bejelentette az autó ellopását, majd nem messze az otthonától, több tízméteres mélységben a Mulholland Drive alatt üresen megtalálták a kocsit.
-
#8158 Ez sötétben történt? Ott a videón firtatják, hogy valszínűleg későn észlelte a kanyart. Nem csodálom mondjuk, az útszéli fényvisszaverőkön még a tavaly előtti retek is ott van :| -
#8157 szegény, ráadásul zsír új kocsival, előtte meg ott ment a barátja, váh :S