37102
-
#8236 -
#8235 Az A9-es autópályán Dessau közelében 2010. február 13-án, miután a Berlin felől München irányába tartó jármű 66 utassal éjjel ismeretlen okból letért az útról, és felborult. Hárman meghaltak a buszbalesetben, több utast súlyos sérülésekkel szállítottak kórházba.
-
#8234 Angol rendszámú terepjáróval ütközött a busz a 41-esen
Sérült autóbusz, amely összeütközött egy angol rendszámú Mitsubishi terepjáróval Apagy határában a 41-es főúton. A terepjárót vezető nő életét vesztette, a buszban nyolcan megsérültek.
-
#8233 szerencsétlen :/
RIP -
#8232 Uhh csórikám... az is csoda hogy még az ütözés pillanatát is túlélte -
USAMEN POWER #8231 Aztaqrwa... nem egyszerű !! így meghalni... -
öregember #8230 itt a videó...
140-el nekivágódni egy oszlopnak ... :S -
öregember #8229 Busz alá esett... -
öregember #8228 koponyaalapi törés, dől a vér a füléből.... :( -
n003 #8227 basszus :O olimpiai szánkózó halálos balesete :(( -
USAMEN POWER #8226 Nem lennék az alkalmazott helyében.. Munkahelyről való kirúgás az 100, meg hogy nem keveset fizetnie is kell sztem az is biztos ! -
#8225 brutál ahogy kanyarodnak
fejjel a vízbe érkezni bekötve kemény lehet... -
#8224 húzd be a hasad Béla! -
#8223 újab nemnormális sport :D Jet boat crashes -
#8222 Berepülő pilóta -
#8221 jó munkaerő
alapos,nem csak a lehúzás megy
önfeláldozó mert ha gond lenne a fékkel akkor ne az ügyfél sérüljön meg inkább ő
jutalmat érdemel -
öregember #8220 szar ügy XD -
#8219 lol
"Csak sétakocsikázni akart a rutinellenőrzésre átvett Porschével egy floridai szerviz alkalmazottja, de nem jutott messzire. Egy bozótos mellett gyorsan elveszítette uralmát a kocsi felett, körülbelül 250-es tempónál dobta el a Boxstert. Jól le is lépett a helyszínről, de a rendőrök egy parkolóban gyorsan rátaláltak. Nem dicsérték meg. "
-
USAMEN POWER #8218 De azért érdekes hogy max 15 km/h -ról nem tudott megállni a vonat. Ráadásul nem is nagy vonatról van szó méretileg, meg háth egy mozdony meg egy vagon... szerintem a személy autó a vonat elé ment. -
#8217 Infók és néhány kép -
#8216 Összetört személyautó látható a MÁV Zrt. Széchenyi-hegyi Gyermekvasútjának szerelvénye mellett a főváros XII. kerületében, az Ordas út közelében, miután a két jármű előzőleg eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött.
-
#8215 csak megkereste a legkeményebbet:D -
n003 #8214 hogy mennyi hujje ember van :DD -
n003 #8213 szép csokor :( -
#8212 Na Vas megyében és a környéken volt ma világ, nekem is volt benne részem. 86-os út most is teljesen be van dugulva, aki esetleg erre jönne, szerintem ne tegye holnap délutánig.
halálos baleset + kismama rohant egy kamionba
Zsír új elkerülő, legalább most kicsit felszántotta az aszfaltot a kamion, belefagy a hó, és jó lesz. Kommentek érdekesek, tűzoltó fikázás, lol...
-
#8211 Hát a wagonR+ szerű meg aki előtte volt, azok sz***ták be a legjobban :S, bár az előtte lévő mégjobban, pont a baloldalát formálta meg -
#8210 Vagy csak direkt csinálta :D -
#8209 gondolom hogy lássa mit művelnek az utasok felszálláskor
/ma már olcsóbb a kamera mint a tükör,és rögzít ha valakin áthajtanak-nem hülyeség/
baleseteknél sincs vita -
#8208 Miért van a jármű felszerelve onboard kamerákkal? -
USAMEN POWER #8207 Ha jól láttam egy embert megölhetett... Én is rosszul lennék a következményektől ! -
n003 #8206 nemtudom :O lehet rosszul lett mert aztán elég hamar megáll a végén -
USAMEN POWER #8205 A busz sofőrnek mi járhatott a fejében ? Vag elaludt ? -
#8204 busz az gyilkos... -
DIESEL DOG #8203 Mi a fenéket művelt az első videón az a hibbant? O.o -
n003 #8202 ez nem viccelt :O
ez meg ráadás
-
#8201 "Körülbelül 160 km/órás sebességgel száguldott az a 3-s BMW, amely felett sofőrje elveszítette az uralmat a kolumbiai fővárosban, Bogotában. A wreckedexotics.com rövid fényképes beszámolója szerint az autó előbb egy útmenti fának, majd gázvezetéknek ütközött, végül egy épület falának csapódva kigyulladt. "
-
USAMEN POWER #8200 Lehet nem kötötte be magát ? -
#8199 itt volt parkolóhely na
-
#8198 eléggé nagy ütést kaphatott
lehet fejét beverte? -
öregember #8197