37102
-
#8277 Oké...a téma címe az, hogy "balesetek", nem pedig "szaftos szétszakadt fejű csumpiszájú szöszik", de ha megnézted volna az előző post-okat, akkor hamar rájöttél volna, hogy az általad linkelt kép kurvára nem ide illik. Ha nem tetszik a rendszer menj máshová! -
Nothing117 #8276 kisgyerek meg ne nézegessen ilyen topikot, ha meg benéz az a meg az ő baja a topik címe utal arra hogy morbid képek vannak benne -
Nothing117 #8275 reggel találtam googlebácsival persze nem is ilyen képeket kerestem de gondoltam ez pont ide illik -
#8274 Ekkora cirkuszt egy kep miatt,ami raadasul baleset,tehat ide illik,gyengek vagytok... -
#8273 Ennyi erővel linkelhetnél a rottenről is te madár! -
#8272 elmesz a picsaba... -
#8271 Hat igen,de egy kisgyerek benez a topicba,es.......sztem torolve lesz -
#8270 Szerintem is! -
Nothing117 #8269 most mér hát ez is baleset, csak 1 kicsit komolyabb -
#8268 te hulye vagy....fuuuuj -
#8266 Itt Belgiumban szerdán leesett újra a sok hó és azóta s**rt sem takarítottak fel.Az utak jegesek és napról napra rosszab és miután meg felolvad a jég,az utak minősége olyan rossz mint magyarországon...
Pénteken,mentünk reggel a suliba és van egy leejtő(ami jeges volt) aminek kb. a közepén állt vagy 3 autó.Az egyik az azért mert eltalálta a fát,a másik azért mert a kereszteződésből próbált kijönni de kanyarodni nem igen tudott ezért keresztben állt és a 3. meg ott állt és várt.Nos,a Daewoo-ban nincs ABS és nyári gumi van rajta(bár jégen ez teljesen mindegy),apám elkezdett fékezni amitől blokkolt a kerék és kb 15-20km/h felgyorsultunk 30-35km/h-ra.Az ütközést csak úgy tudtuk elkerülni ha bevágódunk a jobbra a kisutcába.Ez sikerült is de még mindig ugyanabba az irányba mentünk/csúsztunk mint amikor a leejtőn mentünk lefele.Szerencsére a padka nem vízszintes hanem dőlt ezért feldobott a járdára és a betonkerítéstől kb 30-40cm-re áltunk meg.
Valahogy így kell elképzelni az egész esetet. -
#8265 :DDD! -
#8264 azért szégyen ami a 6-ik percél túrja a havat
cseppet régi szerkezet -
USAMEN POWER #8263 :DDD
-
#8262 Tetszik, hogy a köcsög magyarul nem tudó kamionos fikázza a magyar viszonyokat, de azért mikor megkérdezik a magyar társától, akkor mér nem takarodnak a fizetős osztrák A2-re, és akkor nem itt kúrnák szét a főutat és tartanák fel az autósokat - mer ez olcsóbb. Akkó'meg kuss..
Videó közepén jó volt látni azt a sort, pár órát dekkoltak ott, talán egy részük legközelebb megkockáztatja az A2-est :DD
A videó vége felé csoportos volán busztolás
Egy kis nyugathu krúzolás a főúton, és ez még nem is a hóátfúvás... érdekes, hogy idén egy nyamvadt hófogó kerítést vagy micsodát sem lehet látni az út mellett, pedig tuti segített volna...
-
USAMEN POWER #8261 Elég sűrün járok errefele, napközben folyton dugó, vagy sok autó áll a lőrici temető irányába a pirosban.. Ferihegy felől hogy valaki megtudja nyumni 100 -al, azt még eltudom képzelni a Ferihegyi úton, de a Bélatelep felől az a rész háth elég forgalmas.. Necces a gyorshajtás azon a környéken a zsúfolt kereszteződés miatt, de háth az ilyeneket nem tudom sajnálni. -
#8260 Érdekes,hogy már nem az első eset,hogy így marad a mutató
amúgy itt volt féknyom vagy öngyilkos lett vagy csak benézte?
szerencsétlennek nem kellett már csak egy tepsi meg a kocsinak egy...
-
öregember #8259 -
öregember #8258 kiakadt a mutató -
#8257 igen... -
#8256 tutti azok voltak? -
#8255 Ittas sofőr okozott balesetet, ő megúszta, 3-an meghaltak
pár romával kevesebb
legalább saját magukat irtották ki nem ártatlanokat
csak így tovább -
#8254 vagy védőhálót is rakhattak volna oda, de nem tették -
USAMEN POWER #8253 Mint vmi harmónika, összecsuklott a vas.
Gyorshajtók így járnak.. -
öregember #8252 halálos baleset .. -
#8251 -
#8250 Így átláthatóbb. Azért remélem nem ment tönkre senkinek a napja emiatt. -
n003 #8249 én egy valamit nem értek hogy miért rakták ennyire közel a pályához azt az oszlopsort?? :O -
öregember #8248 ennyire megerőltető lett volna a 6 hsz-t egybe elhelyezni ? -
#8247 mindenhol azt mondják, hogy ez a legveszélyesebb pálya
a Nascar-t néző tengerentúliak meg szarnak rá, mert így izgalmas csak ha veszélyes a pálya
-
#8246 sajna tapasztaltam.. -
#8245 Pest megyében sütött a nap délután
és egy szem hó nem hullott
szél is mostanra lecsendesedett -
#8244 Alto vs. Kamion
esélyük nem volt :( -
#8243 Azért Győr-Moson-Sopronban is zajlik az élet -
#8242 Keresztbe fordult kamion Kismegyernél -
#8241 Halálos baleset Csornánál -
#8240 Tragikus baleset Kimlénél -
#8239 Ugyanez GYMS megyéből :) -
#8238 A tükörjég az valóban gáz.
De,hogy a hóval nem tudnak mit kezdeni az szégyen...
-
#8237 Kis ínyencség
alig jég
Nem, nem egy faluhoz vezető mellékút, 86-os főút..
Délután óta nem engednek kamionok az útra se Szhely, se Csorna felől. Aztán este elengedték őket, Csornánál megint valamelyik megint árkot fogott az útinform szerint, ott most kb 200 kamion áll egymás seggében. Szombathelyen is kb ennyien várakoznak...