37102
-
#8330 tegnapi Brüsszeli balesetről még képek
Súlyos sérülésekkel, de túlélte a Brüsszel melletti vasúti szerencsétlenséget az mozdonyvezető, aki a feltevések szerint figyelmen kívül hagyta a tilos jelzést. -
#8329 egy ilyentol rendesen befosnek, ha ejszaka setalnek az erdobe :D es egyszercsak jonne egy ilyen :D -
öregember #8328 beszorult sérült -
#8327 nem sikerült léket vágnia -
öregember #8326 quad-os perecelés -
öregember #8325 nem baleset de elég röhejes -
öregember #8324 vajon a vonat vezetője lát valamit ? -
#8323 aha persze
csak olyan van,hogy a fővárosban ! órákon át áramszünet van,a havazás miatt egy autó sem közlekedik az utakon
még a hótúró csőrös kamiont is egy civil Hummer menti...
pedig nekik van pénzük mindenre -
#8322 Magyarországon is vannak hómarók, csak valamiért már nem használják őket (fater mondta, hogy miért, de már elfelejtettem). -
USAMEN POWER #8321 Usaban persze megoldják az ilyet. Ott nincs olyan hogy a nagy semmiben elakad egy vonat.
-
#8320 Így szabadították ki ezt a gépet. Fail combo -
#8319 ^^ -
#8318 Ne haragudj de miért a sofőrökön csattan az ostor? Biztos hogy legközelebb is ezen az útvonalon fognak jönni mert nekik nem igazán van beleszólásuk hogy a főnök milyen útvonalat határoz meg. Ők sem jó kedvükben jönnek ide Magyarországra szopni, és nem is azért hogy szétbasszák az utat. Csak sajnos ma itt tartunk hogy minden csepp üzemanyagon, minden egyes kis kölcségből farigcsálás, mindenhol csak a spórolás. Aztán meg a sofőrök hülyék. Egyébként teljesen egyet értek velük, egyszerűen szörnyű a Magyar helyzet. -
n003 #8317 nyúgi már elmúlt ;) -
#8316 OFF
Először normálisan szólt hozzád mindenki... te mártír. Utána elkezdtél anyázni, csodálkozol, hogy le vagy ugatva? Azt kapod amit adsz!
ON -
öregember #8315 Büntetőpontok .. Dátum: 2010.02.15. 14:25 Adta: Kandurex
alreg, fórum rongálás
(én egész nap ráérek)
ez a duma : ÉN EGÉSZ NAP RÁÉREK -
USAMEN POWER #8314 Az sejtem melyik kép.. Van egy pár ilyen, de ez a google, első találatai közt benne van, de inkább nem ellenőrizném le.. -
n003 #8313 walami oljasmi .. megált a fején egy teherautó kereke :| -
USAMEN POWER #8312 Mi van itt ?? :DD Úgy hallottam volt itt egy szakadt szőkenő.. Really ? -
öregember #8311 gyerekes és száni -,- -
#8310 hagyd -
#8309 jajj... :\ -
Borg18754 #8308 és ezt miért nekem írod?
nem csináltam semmit -
#8307 nem akarlak elkeseriteni, de addig basznak ki amig nem fogod vissza magad. (es most ezt normalisan mondom) nem ertem, hogy ez neked most mire es miert jo. ha a masik hulye attol neked nem kotelezo hulyenek lenni, de, ha ugy gondolod, hogy igen, akkor nem hulye vagy, hanem gyoker. es tenyleg addig dobalgatnak ki amig nem unod meg :\ sok sikert. -
Borg18754 #8306 miért ki ment el? -
#8305 ez kemény...
Legalább húszan meghaltak, amikor két egymással szemben haladó személyvonat összeütközött hétfőn Buizingennél, az Hal nevű elővárosi pályaudvar közelében.
-
öregember #8304 vagy inkább KI MENT (el) :D -
öregember #8303 úgy legyen ... ámen -
#8302 OMG mi ment itt :/ -
Nothing117 #8301 ha normálisan szólnak hozzám akkor nem vagyok ilyen
csak ha 1 kép miatt már anyáznak azt nem szeretem
te meg ne szólj be mert nem kapsz több képet a csajról -
#8300 nyugi... ahogy viselkedik itt es mas topikokban is mar nem kell tul sokaig turni. :) valaki hamarosan megadja neki amire vagyik :D -
öregember #8296 legyen már annyi agyad b+ h ha ilyen a kép, linkeled és felhívod a figyelmét a többieknek h milyen jellegű .... -
#8290 kecyeros es kulturalt mindenki :o hogy a volanbusz oleljen at titeket... -
Nothing117 #8289 -
#8288 Kicsit még spammelünk, aztán szép csendben kicsúszik a trutyis kép az oldalról =D -
#8286 Hagyd a répuszba, eltévedt a kisgyerek minnyá' bannolják ;) Utálom az ilyen újreg senkiházi kisgyerekeket, idejön és osztja az észt, meg anyázik mindenkinek. Persze ha a pofáját kellene adni hozzá, akkor remegve ülne egy sarokban. -
n003 #8285 köszönjük :) -
Nothing117 #8284 rendben máskor linket rakok -
n003 #8282 légyszíves és ezeket linkben jelezve a szaftos jelleget és majd mindenki eldönti megnézi vagy sem ;)) -
#8281 LOL...izomszag van "Regisztráció időpontja: 2009. 01. 04."