37102
  • DJKonya
    Persze hát ez is benne van, de mindig a kapitány hagyja el utoljára a hajót

#8368: Én inkább csak leguggolnék vagy lefeküdnék, egy ilyen tárgy elcsapása szinte semmi. Ha hátra fut a mozdony másik végébe, és ezzel a saját szavaimat forgatom ki, de könnyebben a sínekre kerülhetek. De ha két ilyen szerelvény frontálisan... akkor már hiába menekülsz...
  • Carlos
    Fizika látom nem megy!
    Vegyél egy 120-al közlekedő 1-2-3000 tonnás testet majd próbáld megállítani úgy, hogy tapadás nem nagyon van a két közeg között (sín és kerék) között.
  • Carlos
    Pontosan így.
    Látod hogy ottvan, vészféket bekapcsolsz és rohansz át a mozdony másik végébe! Ennyi. Aztán lesz ami lesz.
  • Nohab
    Nem volt fék? Akkor a becsapódás után miért lassult? Vészfékkel sem állt volna meg, akkor meg minek?
  • USAMEN POWER
    És ha az ablakon benéz pár törmelék, ahhoz mit szólsz ? A vészfék behúzása, és a hátrafutás teljesen logikus döntés ebben az esetben, és talán meg is magyarázza hogy miért nem volt duda közvetlen az ütközés elött. De a videó az ütközésre teszi a hangsúlyt, nem arra hogy mi volt elötte. (utóbbi inkább Totti5 nek szólt)
  • DJKonya
    Ez azért több száz ezer tonna, ha behúzza a vészféket akkor is nagyon sok idő kell míg megáll. De én nem hiszem hogy elfutnék vagy valami, egy ilyen szerelvény zökkenés nélkül ízekké tép egy max 60 tonnás kamiont.
  • Szabi84
    behúzta a féket aztán futott hátra, legalábbis én ezt tenném, bár gőzöm sincs hogy kell kezelni egy mozdonyt
  • n003
    Tutti5 ;)
  • USAMEN POWER
    Szerintem direkt volt !
  • Totti5
    van vészfék... nem áll meg persze hogy nem, de semmi jele nem volt hogy akár észrevette is az akadályt, ha csak nem egy beláthatalan kanyar végén van a kereszteződés.
  • SötétBarom
    :DDDDDDDDDDDd

Szerinted mennyire tud ez fékezni, úgy őszintén? Baszod akkor szerelvény, hogy 3 mozdony húzza.

• Totti5
    A mozdonyvezető aludt? se duda, se fék se semmi...
  • 5w0rdf15h
    31-es főúton most láttam Maglód előtt egy kocsit fejjel lefelé az árokba borulva, pár perccel azelőtt történhetett ://
  • USAMEN POWER
    Az szép ! :D
  • desigo
    kamion vs. vonat

• OrioN the S
    ok.
  • n003
    hát aki arra képtelen hogy bekösse magát az megérdemelte volna..
  • OrioN the S
    pff...

grat.
  • n003
    az idióta suttyó tajparaszt akinek volt fölös párezer dollárja megépíteni ezt a förmedvényt és úgy gondolta elég ha a szájában félrecsapaja a fogpiszkálót és felteszi a kedvenc tehenészkalapját elég lesz hogy megmutassa a többi "vidéki földművesnek" hogy is kell "autóversenyzőset" játszani .. megérdemelte volna ha ott döglik meg az alatt a batár alatt :|
  • USAMEN POWER
    LOL hogy odaesik már egy kisebb tömeg !! :DD
    Amúgy meg ha jól láttam, alaposan ráesett a verda, de megúszta. Viszont ha meg nincs megfelelő segítség akk.. :/
  • desigo
  • DJKonya
    Igen, és úgy látom hogy nagyon nagy erőhatás érte a sofőrt és a kocsit is, nyilván a sérülésekből ítélve és az hogy azt a 2 tonnás kocsit meg ami volt rajta csomag szerintem egy tonna, 90 fokban kibaszta az útszélére. És gondolj bele, ezt még csak egy 8 tonnás teherautó idézte elő...
  • Szabi84
    én is ilyen verdával járok, a fülke egészen rendben maradt, sajnálom az ismerősödet...
  • Csabesz6
    ok
  • milk4
    De 100% hogy niggerek voltak.
  • öregember
    az incidens a dél-afrikai KwaZulu-Natalban történt

ott elég nagy létszámban élnek fehérek is
  • milk4
    Niggerek...
  • öregember
    hát ez valóban szégyen
  • n003
    ezmeg túl alacsonyan repült? :D
  • DJKonya
    Frontális Ütközés, két embert ki kellett vágni a roncsokból.

Képek

Ismerem a Renaultot vezető férfit, állítólag nagyon kevés az esélye hogy életben maradjon Amputálták az egyik lábát, a tüdeje, a lépe, a veséje leszakadt tehát nagyon komolyak a sérülései
    Remélem a geci románnak egy életre elveszik a jogsiját, és hogy jól szétqrják a seggét a börtönben. Odabent majd alhat, nem vezeté közben. Ilyenkor úgy érzem hogy le tudnámfejezni a köcsögjét.
  • desigo
  • Tinka123
    Az a szégyen hogy én Répcelaki vagyok, de nem is hallottam erröl az esetről xD
    Jah és kamionos fia xD:D

De amit a Lengyelek, Szlovákok, Csehek, Lettek és Litvánok művelnek a 86 oson...az azért felháboritó.

A balesetekröl csak annyit hogy nem egy sem kettő halálos baleset történt errefelé!
  • USAMEN POWER
    #8335, #8336: WTF ???
  • Totti5
    ..........................................
  • desigo
    buta nő jeges,befagyott szélvédővel balesetezett
    két gyerekkel
    gratula

• desigo
    "Minden idők egyik legfurább sportkocsi-balesetéről számolt be az erre szakosodott wreckexotics.com: az incidens a dél-afrikai KwaZulu-Natalban történt, ahol egy Lamborghini Murcielago LP640 ütközött egy Ferrari 430-assal. Az igazi érdekesség az, hogy a Lamborghinit egy hat ember meggyilkolásáért 72 évre elítélt, de később politikai amnesztiával szabadon engedett bérgyilkos vezette. A szemtanúk beszámolója szerint a két sofőr az incidens után egész egyszerűen nekirontott a bámészkodóknak, főként azoknak, akik mobiltelefonjaikkal fotókat készítettek a roncsokról. Még rejtélyesebbé teszi az ügyet, hogy a helyszínre érkező rendőrök nem készítettek jegyzőkönyvet és figyelmen kívül hagyták azt is, hogy a balesetező sofőrök verekedtek a járókelőkkel... "

• Nohab
    Az.
  • USAMEN POWER
    Az idióta...
  • USAMEN POWER
    Második.
  • USAMEN POWER
    Az első Fake szerintetek ?