37102
-
#8410 de tud.. es van is ott egy szep kanyar... gondolom nem adta ki :) -
#8409 Ezt hogy birta benézni?Deák tér,és ott nem bir gyorsan menni... -
#8408 hogy lehet a deak teren telibebaszni egy oszlopot? :D -
öregember #8407 vagy sürgősen wc-re kellett mennie :X -
Szabi1991 #8406 ehh.. biztos csúnyán nézett a bácsi a plakáton >.<
-
spect16 #8405 Konkrétan nem arra gondoltam. Ha kötelékben műrepülnek az egyik alap dolog, hogy a másikat is figyeli(vagy a másikhoz való közelítést vagy időzítést) a manőver közben szvsz.
Ramstein
Egy klasszikus sajnos. -
n003 #8404 :O szerinted mennyivel Repül egy műrepülő gép? ha látja is mennyi ideje van lereagálni?? -
spect16 #8403 Szemét egy esemény:(
Gondolom nem látták egymást. -
USAMEN POWER #8402 -
n003 #8401 "Air Show crash in Poland - two pilots died in collision"
:((( -
öregember #8400 többi kép
A Szécsény felől Őrhalom irányába tartó Toyota Szécsény közelében az út menti árokba hajtott, ahol egy fának csapódott. Az autó vezetőjét a balassagyarmati tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A fiatalember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette
-
spect16 #8399 A legfelső kép az hogy...? -
öregember #8398 -
n003 #8397
-
#8396 ez súlyos xDDDDD -
#8395 " Az autó mellett és az ülések alatt kenyeret, hurkát, szalonnát és egy nagy üveg almalét láttunk."
Annyi hülyeség van a ma ide linkelt cikkekben, hogy kezdem azthinni, hogy a cikkírók mind w77d-del farsangoztak, és segg részegen írták a cikkeket: D -
#8394 tuzoltoknak nem sok dolguk lehetett azzal a ladikkal :\ -
#8393 merész -
öregember #8392 ment mint az ökör...
KÉPEK -
öregember #8391 markolóval... -
#8390 "életveszélyes állapotban lévő sofőrt, a rajok emelték ki a gépjárműből."
A dzsipók? -
öregember #8389 A XI. kerületi Egér úton, Fiat típusú személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött, február 19-én este. A baleset következtében összetört járműből, a mentők a tűzoltók kiérkezése előtt kiemelték az utast. A súlyos, életveszélyes állapotban lévő sofőrt, a rajok emelték ki a gépjárműből.
-
öregember #8388 A XVIII. kerület Gyömrői úton, egy Lada típusú személygépkocsi vezetője, félrerántotta a kormányt, minek következtében a két sávos út baloldalán álló villanyoszlopnak ütközött február 20-án. Az autó teteje teljesen berogyott a betonoszlop súlya alatt, de a bent ülő két személy csak könnyebb sérüléseket szenvedett. Az ELMŰ szakemberei a lógó villanyvezetéket áramtalanították, majd rendőrségi helyszínelés után a tűzoltók, daru segítségével leemelték az oszlopot a gépkocsiról
-
#8387 32 magyar diák sérült meg a felborult buszon
-
#8386 egy oltókészüléket beszerezhettek volna -
USAMEN POWER #8385 :DDD A srác örülhet hogy megússza egy autómosással.. -
#8384 nocomment. -
n003 #8383 hehe -
#8382 Np. Peace. :) -
#8381 Uhh, kicsit elengedte magát a szuzi küszöb cikk
-
#8380 My bad!
Pádre mozdonyvezető... tud érdekes sztorikat! :) -
#8379 ez a biciklis eset hihetetlen számomra
a biciklis topicban linkeltem is -
USAMEN POWER #8378 "Július 19-én Nagykarácsony közelében, az út mellett állt le pihenni egy biciklis, kulacsából inni próbált, a vizet azonban félrenyelte, és megfulladt." WTF
A fékdobos se volt piskóta...
A gondatlanság, és figyelmetlenség összetevőkből okozott balesetek felett álltalában átsuhanok, de az ilyeneken elgondolkozok, hogy miért ?? -
#8377 Megölte kisfiát, majd kamionba hajtott - a tavalyi év legszörnyűbb balesetei -
USAMEN POWER #8376 Szerintem kamu. Ha pedig nem, akkor elöbb vagy utóbb ő is megkapja ami jár. -
#8375 * Henci |
* 2010 02 19 |
* 20:19
Biztos majrézott a gyerek azért ment ilyen életveszélyesen lassan. Nálam 210-230 a biztonságos utazósebesség ha nem sietek vagy egykézzel vezetek mert közben telcsizek vagy SMS-ezek. Nagyon jól kell tudni vezetni, jó reflexek kellenek és semmi majré ! Nem is megyek neki soha semminek.
omg :D -
#8374 decemberi Golfos baleset
165 km/h-val csatt
a részletes szakértői vizsgálat nemrégiben zárult le -
#8373 segítséget nyújtottál? -
#8372 Inkább a szöveg megformálása.:) Bár a kérdéseimet nem is a videóra címeztem, így talán már világosabb hogy ezzel próbáltam meg rávezetni a megoldásra Tutti5-öt. Vasútbarát létemre tisztában vagyok egy ekkora szerelvény féktávjával:) -
#8371 Nos. Mindig mennek hátra bárminek mennek neki ami nagyobb (legalábbis aki nem olyan hogy na nézzük mi lesz a vége, ilyet még úgysem láttam). A szélvédő könnyen törik, aztán azon ki tudja mi jön be. A géptérben vagy a másik vezetőfülkében kisebb az esély arra, hogy sérülést szenved. Persze lefeküdni mindig le kell.