37102
  • OrioN the S
    de tud.. es van is ott egy szep kanyar... gondolom nem adta ki :)
  • Versace21
    Ezt hogy birta benézni?Deák tér,és ott nem bir gyorsan menni...
  • cement
    hogy lehet a deak teren telibebaszni egy oszlopot? :D
  • öregember
    vagy sürgősen wc-re kellett mennie :X
  • Szabi1991
    ehh.. biztos csúnyán nézett a bácsi a plakáton >.<
  • spect16
    Konkrétan nem arra gondoltam. Ha kötelékben műrepülnek az egyik alap dolog, hogy a másikat is figyeli(vagy a másikhoz való közelítést vagy időzítést) a manőver közben szvsz.
    Ramstein
    Egy klasszikus sajnos.
  • n003
    :O szerinted mennyivel Repül egy műrepülő gép? ha látja is mennyi ideje van lereagálni??
  • spect16
    Szemét egy esemény:(
    Gondolom nem látták egymást.
  • USAMEN POWER
  • n003
    "Air Show crash in Poland - two pilots died in collision"
    :(((
  • öregember
    többi kép

A Szécsény felől Őrhalom irányába tartó Toyota Szécsény közelében az út menti árokba hajtott, ahol egy fának csapódott. Az autó vezetőjét a balassagyarmati tűzoltók szabadították ki a roncsok közül. A fiatalember olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházban életét vesztette

• spect16
    A legfelső kép az hogy...?
  • öregember
  • n003

• desigo
    ez súlyos xDDDDD
  • solo
    " Az autó mellett és az ülések alatt kenyeret, hurkát, szalonnát és egy nagy üveg almalét láttunk."

Annyi hülyeség van a ma ide linkelt cikkekben, hogy kezdem azthinni, hogy a cikkírók mind w77d-del farsangoztak, és segg részegen írták a cikkeket: D
  • OrioN the S
    tuzoltoknak nem sok dolguk lehetett azzal a ladikkal :\
  • DJ RX7
    merész
  • öregember
    ment mint az ökör...

KÉPEK
  • öregember
    markolóval...
  • Carlos
    "életveszélyes állapotban lévő sofőrt, a rajok emelték ki a gépjárműből."

A dzsipók?
  • öregember
    A XI. kerületi Egér úton, Fiat típusú személygépkocsi villanyoszlopnak ütközött, február 19-én este. A baleset következtében összetört járműből, a mentők a tűzoltók kiérkezése előtt kiemelték az utast. A súlyos, életveszélyes állapotban lévő sofőrt, a rajok emelték ki a gépjárműből.
  • öregember
    A XVIII. kerület Gyömrői úton, egy Lada típusú személygépkocsi vezetője, félrerántotta a kormányt, minek következtében a két sávos út baloldalán álló villanyoszlopnak ütközött február 20-án. Az autó teteje teljesen berogyott a betonoszlop súlya alatt, de a bent ülő két személy csak könnyebb sérüléseket szenvedett. Az ELMŰ szakemberei a lógó villanyvezetéket áramtalanították, majd rendőrségi helyszínelés után a tűzoltók, daru segítségével leemelték az oszlopot a gépkocsiról

• desigo
    32 magyar diák sérült meg a felborult buszon

• Szabi84
    egy oltókészüléket beszerezhettek volna
  • USAMEN POWER
    :DDD A srác örülhet hogy megússza egy autómosással..
  • bertino
    nocomment.
  • n003
    hehe
  • Nohab
    Np. Peace. :)
  • Benel
    Uhh, kicsit elengedte magát a szuzi küszöb cikk

• Carlos
    My bad!
    Pádre mozdonyvezető... tud érdekes sztorikat! :)
  • MaSzKa
    ez a biciklis eset hihetetlen számomra

a biciklis topicban linkeltem is
  • USAMEN POWER
    "Július 19-én Nagykarácsony közelében, az út mellett állt le pihenni egy biciklis, kulacsából inni próbált, a vizet azonban félrenyelte, és megfulladt." WTF

A fékdobos se volt piskóta...

A gondatlanság, és figyelmetlenség összetevőkből okozott balesetek felett álltalában átsuhanok, de az ilyeneken elgondolkozok, hogy miért ??
  • MaSzKa
    Megölte kisfiát, majd kamionba hajtott - a tavalyi év legszörnyűbb balesetei
  • USAMEN POWER
    Szerintem kamu. Ha pedig nem, akkor elöbb vagy utóbb ő is megkapja ami jár.
  • autoszimulator
    * Henci |
    * 2010 02 19 |
    * 20:19

Biztos majrézott a gyerek azért ment ilyen életveszélyesen lassan. Nálam 210-230 a biztonságos utazósebesség ha nem sietek vagy egykézzel vezetek mert közben telcsizek vagy SMS-ezek. Nagyon jól kell tudni vezetni, jó reflexek kellenek és semmi majré ! Nem is megyek neki soha semminek.

omg :D
  • desigo
    decemberi Golfos baleset

165 km/h-val csatt

a részletes szakértői vizsgálat nemrégiben zárult le
  • MaSzKa
    segítséget nyújtottál?
  • Nohab
    Inkább a szöveg megformálása.:) Bár a kérdéseimet nem is a videóra címeztem, így talán már világosabb hogy ezzel próbáltam meg rávezetni a megoldásra Tutti5-öt. Vasútbarát létemre tisztában vagyok egy ekkora szerelvény féktávjával:)
  • Carlos
    Nos. Mindig mennek hátra bárminek mennek neki ami nagyobb (legalábbis aki nem olyan hogy na nézzük mi lesz a vége, ilyet még úgysem láttam). A szélvédő könnyen törik, aztán azon ki tudja mi jön be. A géptérben vagy a másik vezetőfülkében kisebb az esély arra, hogy sérülést szenved. Persze lefeküdni mindig le kell.