Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Tegnap az M3 ason is volt két baleset amikor arra mentem
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
mekkora gyökérség ez az olajcsõrongálás!!? nem is értem hogy lehet egy ilyen stratégiai fontosságu vezetéket 10 cm mélyen elhelyezni?!
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Nem is értem,hogy bírt tovább menni
60 ló/180 kiló velem együtt😮 vagy talán kicsit kevesebb.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
😄DD
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
irány 5 csillagos hotel amíg rendbehozzák
persze a számlát is ráverni a Subarusokra...
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
Elég elfogult vagy bizonyos márkákkal szemben,az elfogultságot meg általában a tájékozatlanság szüli.
Az a6-os élményeid szerintem még nem fogják megadni az örök igazságot,mert ha pl. xg 300-on lettél volna sofõr biztos egész más lenne a véleményed!
De megnézhetjük azt is mit ad a vw és a suzuki azonos pénzért.
A helyén kéne kezelni a dolgokat,és nem egyszavas igazságokat fröcsögni,mert a világ szerintem ennél sokkal bonyolultabb.
Egy magyar nyugdíjas pénztárcájához az 1.0 suzuki passzol,vagy egy matíz-gondolom ezt te is könnyen beláthatod!
Ha nem lennének ezek az autók,mit tudnának õk megvenni?
A minõséget meg ne vezesd le az árból,inkább nézzd meg a hibastatisztikákat!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
ha megveszed a szervizeléshez,olajcseréhez az alkatrészeket és odaviszed akkor is megcsinálják és nem fognak akkorát kaszálni...
legjobb barátomnak kia sorentoja van 30k-s szervízre 70bélát perkált 😮
amúgy nemojan rossz gép - bár én személyszerint hányok a terepjáróktól