37102
-
#8530 Sztem 15 évesen maradj csendben...
Tapasztalat...vicces vagy
Majd ha több százezer kilométert VEZETTÉL!, akkor beszélhetsz tapasztalatról.
Amúgy meg tipikus Audis barom az ilyen, bár igazából a BMW, Merci sofőrök is teleszarják a KRESZ-t. Azt hiszik, hogy rájuk sok minden nem vonatkozik.
Én is megszegem néha a szabályokat, de nem veszélyeztetem mások életét! -
#8529 Én is sokat vagyok úton hiába még csak most lesz meg a jogsim, de az hogy te vezetsz vagy az anyós ülésen ülsz teljesen más. Nyilván lehet mindkettővel tapasztalatot szerezni de nem egy súlycsoport. -
#8528 15 éves vagyok, nem zavar, hogy ti idősebbek vagytok, egyáltalán. Apum buszos, sógorom meg áruszállító és szoktam velük járni, nem is keveset és ilyenkor azért szerezhet az ember ilyen téren tapasztalatokat, szerintem. Tányleg LOL. :D -
-
#8526 14-18 évesen milyen tapasztalatról is beszélünk? Lolmá... -
#8525 OMG! Látszik, hogy te sem közlkedsz eleget ahhoz, hogy ilyen kijelentéseket fogalmazz meg, helyesen. Attól, hogy valakinek jó autója van és néha odalép az nem azt jelenti, hogy egy adott márkájú gépkocsit vezetőknek stílusuk van ilyen téren. Ha már Audi akkor legyen, ha pl.: valaki vezet egy régi lepukkant 100-ast akkor annak is Audis vezetési stílusa van? Apum nagy Audis és van tapasztalatom ilyen téren a legtöbb rokonunknak volt vagy van Audija és egyáltalán nem változott meg a stílusuk.
Szóval mielőtt ilyet kijelentenél gondold végig. ;) -
#8524 -
#8523 őrizetben a sofőr -
#8522 De most akkor ez hogy is volt?? ( Nem vagyok jártas arra.. nem kell leszólni.. )
De nem igazán értem, mert a cikk körfogalomról beszél.. hogy a suzi hajtott ki ( gondolom akkor az audi be.. ) és szemből neki?? Így törés alapján mintha frontálisan nekiment volna.. ( ami gondolom úgyis volt.. ) csak azt nem értem, hogy egy körforgalomba mennyivel hajtanak be az a emberek??? Nem hiszem, hogy 50el.. mert igaz papír autó a suzuki.. de azért ennyire nem hajlik meg akkora sebességnél.. -
öregember #8521 -
#8520 volt már finn rally bukás összeállítás de ez még azt hiszem nem. überdurvák vannak, veszettek ezek a finnek :D
-
#8519 Valahogy a 85ösön a fasz módon előző ökörállatok 30%-a A6-al jön szembe, 20% superb/octavia, a maradék pedig random.
-.- -
#8518 Lehet hogy ő is olyan ember hogy ha elgázol valakit, képtelen rá hogy segítségnyújtás nélkül tovább hajtson. Ehelyett inkább visszatolat és átmegy rajta még egyszer. -
USAMEN POWER #8517 Gec !! -
n003 #8516 áúúú :| -
#8515 az pro...
-
#8514 ne általánosítsunk...
szerencsétlen ártatlanok szívtak megint
RIP :/ -
#8513 azon felröhögtem rendesen xD -
#8512 :/
Tipikus audis magatartás. -
ZsirosKenyer #8511 ott bukott le hogy nő volt :DD
tipikus női magatartás, ha elb*sznak valamit egyből elkezdenek idegesen kapcsolgatni mindent :D -
#8510 A legnagyobb, hogy a végén töröl egyet a hátsó ablaktörlővel :ASD:?DSSDDD -
#8509 Én azt vártam, hogy még egyszer megpróbál átmenni rajta biztos ami biztos... -
#8508 részegen... ez elképesztő -
USAMEN POWER #8507 Az elsőn meg se lepődök, de a második az pfffff.... -
#8506 Istenem, fogadni merek hogy nő vezeti a Lagunát... -
#8505 Azta ez nagyon durva, a második meg eléggé sírásos videó, amennyire amatőr valaki... -
n003 #8504 oops :O
ezen most röhögni kell vaty sírni?? -
n003 #8503 ez benne van :) -
#8502 ez csúnya volt, pont arra jártam...rendőr-mentő-tűzoltó, minden bejátszott -
#8501 Kimi megint bukott!!! - Kimi Raikkonen crash in Mexico Rally 2010 -
öregember #8500 baleset a Nagyvárad téren -
scania620 #8499 a 83-as fóuton Nagyszentpál környékén halálos baleset történt.Ford Escord és egy Volkswagen Golf típusú személyautó összeütközött.Én láttam a mentőautókat és a roncsokat... hát nem kívánom senkinek!!
-
#8498 Igen persze hallottam, de mikor már a videó készült már akkor teljesen mindegy volt, hamarabb neki kellett volna indulni. Bár lehet hogy azért álltak egy helyben mert előttük ment át a tornádó. -
USAMEN POWER #8497 1. Jah, de csak áramvonalasabb, attól függetlenül sok megfogható terület van rajta. Amiért nem borult le a sínről, az egyszerüen a súlya miatt volt.
2. Akkor jártak volna jól, ha elkoccolnak onnan. Egy tornádó egy bizonyos területre koncentrál, biztos hallottál olyanról hogy egy amerikai kisvároson átsöpört egy tornádó, ahol végig ment ott minden összedőlt, egy utcával arrább meg mintha mi sem történt volna. Egyszerűen nem kell benne lenni, a veszélyes övezetben. A busz nem borult volna fel, ha 100 m -rel előrébb áll. -
#8496 Nem csak a súlyt kell figyelembe venni, egy tartály vagon sokkal áramvonalasabb mint a 4-5 méter magas dobozos szerelvény.
A busznál meg egyszerűen marhaság lett volna elindulni, így is úgy is felborult volna, kamionba is ha ültél már, ha bele kap egy 70-80km/h-s szél, azért kapaszkodni kell a kormányba, egy tornádó esetében meg lényegesen nagyobb a szél sebessége úgy hogy teljesen mindegy. -
USAMEN POWER #8495 Háth egy vonatnak akkor van nagy súlya, ha összességében nézzük, amikor X tonnát el kell húznia egy mozdonynak. Attól függetlenül üreges, fából vagy lemezből készült dobozokról beszélünk, amik külön-külön nem sokkal nehezebbek mint egy kamion. Aminek igazán van súlya, egy teljesen megtöltött tartályvagonnak. (Meg a mozdonynak) Ezek ketten nem borultak le a sínről, a guruló dobozokat meg lesöpörte a tornádó. Ez egyértelmű a videón.
A buszos meg no comment.. Nem tudom mire várt az ott, elkellett volna padlógázon menni a picsába... Így jártak. -
#8494 wow, elég parás lenne, ha pl egy személyvonatban ülve így lekapna a sínről egy tornádó... -
#8493 Tornádó nem viccel... -
n003 #8492 áúúú :O -