37102
-
#8570 Kisrajkók elszálltak:C -
USAMEN POWER #8569 Warning !! (18 +) -
USAMEN POWER #8568 Az szép ! -
#8567 170 személykocsi és teherautó karambolozott Bajorországban
-
USAMEN POWER #8566 Nem baleset, de gyönyörködjetek a látványban !! :P
-
#8565 akkor jo.
valóban volt, nem vicc.
okés. -
#8564 Kamionos topicokat csak a Kamionok címűt nézegetem (néha még írok is). Nem utaztam 20km-nél többet kamionülésben ezért nem is írtam sehova ilyet.
Azért köszi. :)
Viszont volt ilyen valaki, ha jól emlékszem, ahhoz hasonló, mint amit említettél. -
#8563 nem te vagy azaz ürge, aki valamelyik kamionos topikba beírta, hogy ezer kilómétereket tett meg a kabinülésben az akárkicsodája mellett/alatt/mögött/felett/akárhol és azt állította, hogy rengeteg vezetési tapasztalatot szerzett ?
nagyon sanszos a hasonlóság, egyébként grat az aranyköpésért. -
USAMEN POWER #8562 Itt a helyed, szvsz. -
öregember #8561 napozNÉK -,- -
#8560 jaj nem ide akartam :D:D:DD -
#8559 Neked mennyi eszed van? -
USAMEN POWER #8558 Ilyen kell nekem is ! :D
Másnap Hawaiion napoznák ! :D -
#8557 lopósautó
-
USAMEN POWER #8556 Most nem vágom hogy le szedték a platóról, vagy fel akarták rakni ?
Minden esetre a szakértelem nagyon ott van. -
n003 #8555 :DD -
#8554 -
USAMEN POWER #8553 -
#8552 Kemény vidi, csávókám asszem 3 ujját le is csapta, nem tudom nem néztem végig ez melyik verzió, de van egy hosszabb, abba mondják. -
#8551 bazz tigris milyen magasra ugrott
durva.. -
USAMEN POWER #8550 Am halál 1000 arcában asszem van teljes változat ilyenből. -
n003 #8549 jah gondolom bírkóznál vele egy kicsit aztán simiznéd a bundáját stb. :D -
#8548 XD
Am az ott olyan mint egy halvány Audi jel! :P
Köszi mindenkinek aki normális választ írt, köszi tényleg. ;) -
USAMEN POWER #8547 A tigris jópofa ! Taperolnám a buksiját !! :D -
#8546 bazzeg a brinyiglis milyet repül -
n003 #8545 :DD először nem vettem észre mit is kell nézni -
n003 #8544 basszus :O :(
basszus 2
itt belém fagyott a szar is :O -
#8543 bilog :DDD
-
öregember #8542 itt igencsak szabálytalan előzés volt az oka a balesetnek
a paraszt a körforgalomból KIJÖVŐ sávban előzte/kikerülte a sort ami ment a körfog.ba -
#8541 "ami másik oldalról veszélyesnek tűnhet."
Amikor nekem fékeznem kell, hogy a szembejövő beférjen, akkor a kurva anyját. Pont. Nem egyszer kellett már lemennem a padkára ilyen balfaszok miatt. Azt az egyet sajnálom ilyenkor, hogy nem kamazzal járok.
Átul a paraszt a 2.0TDI-be, aztán eldobja magát, hogy mekkorát lép. Közbe meg nem megy. A fasz meg előz vele. Ütném a sok kis köcsögöt.
-
#8540 még meg sem állt az autó de már szaladnak felé. -
#8539 ennyi, aki pénisznövelőnek vesz kocsit, az általában abban is pusztul meg - vagy abban öl meg valakit. oly sokszor láttam ezt.. -
#8538 annyiból igazad van, hogy nem lehet általánosítani, de induljunk ki abból a logikából, hogy az ember azt a kocsit jegyzi meg, azt a márkát, amelyik sokszor veszélyezteti az életét mondjuk, pl felelőtlen előzéssel. Ezt javarészt erős kocsival csinálják /itt dől részemről az elmélet, mert engem jobban idegesít a sok, kis motorú de erősködő autós, mint az, aki erőből szépen elsuhan mellettem.../. Erős motor pedig ezekben a prémiummárkákban a leggyakoribb.
Másik ilyen amúgy az oktávia, annak talán a cégautós mivolta lehet az ok, hogy úgy mennek a tulajok, mint a disznók... De rám is igaz, ha a saját kocsimmal vagyok, tudom, hogy van azért erő, és lehet belemegyek olyan előzésbe, ami másik oldalról veszélyesnek tűnhet. A kisebb motorú másik autóval azért nem. -
USAMEN POWER #8537 4:47, 5:16 lol !! :DD
Amúgy birom hogy örül a közönség a borulásoknak.. :D -
USAMEN POWER #8536 Az érettség nem kor függő. :) Ne légy nevetséges. Nem mindegy hány éves, igazat mond, attól független hogy hány éves. -
ZsirosKenyer #8535 Amúgy nem az ős-audis, ős-mercis, ős-bmw-sekkel van baj, hanem azokkal a panelprolikkal, akik rájöttek, hogy ha a 0%-ra vett zsír őj stiftjüket eladják, még pont tudnak venni egy "sukár" 10 éves auóódit.
Beülnek a volán mögé és megjön a felsőbbrendűségérzetük. -
#8534 Amióta apámnak audija van azóta lassabban vezet:D
(Eddig Lanos-t vezetett) -
#8533 A vezetést egy szóval sem említettem (csak az előző HSZ-emben) csak az Audis témát. Vezetésben majdnem semmi tapasztalatom nics, ezért nem értem ezt a nagy lehurrogást. :/
Ez a KRESZ leszarás, háááát.....
Annyit fűznék hozzá, hogy aki ilyen márkájú és egy adott paci feletti autóval rendelkezik+ olyan akikre ez a stílus jellemző pl.: magyar román orosz ukrán stb. stb. Náluk azért ez látványosabb és gyakrabban fordul elő a bunkóbaromállatnemnormális viselkedés.
Bocsi a 2 HSZ-ért. -
#8532 Nos. Nem hiszem hogy ha egy ha valaki egy pillanat alatt áttér a szembejövő sávba te pont arra fogsz figyelni hogy kerüli el a sofőr az ütközést. A fék-gáz adásra inkább ráérezni kell. És az hogy az oktatók ilyenek lennének...csak annyit mondok hogy egyénenként változik. De ismerek olyan embert hogy a vizsga biztos kérdezett és ha nem tudtad a választ ő megmondta. Úgy hogy szerintem nem sok változott, csak a pénzéhesség. -
#8531 Igaz, más, de az is igaz, hogy lehet tapasztalatot szerezni. A veztés terén akkor lehet leginkább, ha nagyon figyelsz, hogy egy adott helyzetben, hogy korigál valaki és kerüli el azt a nagy CSATTT-ot. Vagy hogy adja finoman a gázt hogy nyomja finoman a féket.
Az a szar ügy járja, hogy a mai oktatók nagy része arra megy, hogy hagy fizessen még1X, vagy menjen innen a franca majd megtanulja élesbe.
Ezért aztán perzse, hogy van ennyi baleset. Na meg perzse másért is......