Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
nem írta le senki ezt még
_______ Verein für Raumschiffahrt - Wernher von Braun _______
nem nézik a táblákat nem figyelnek a korlátozásokra
gyakran a külföldiekkel esik meg

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
(L) x]
A nõt a Budapest és Dorog között közlekedõ személyvonat gázolta el, életét a kiérkezõ mentõk már nem tudták megmenteni. A baleset helyszínelése alatt az utasokat Leányvár és Dorog között vonatpótló autóbuszok szállították - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Both Ferenc, a MÁVInform sajtóügyeletese.
A helyszínelés 16 óra után véget ért, így a vonatok ismét menetrend szerint közlekednek az érintett szakaszon. Komárom-Esztergom megyében legutóbb november 11-én Tatabányán egy Budapest felõl érkezõ Intercity ütött el egy férfit, aki azonnal szörnyethalt.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Székesfehérvár és Seregélyes között, Seregélyes közelében egy Wartburg áttért a szemközti sávba és ütközött egy szemes kukoricát szállító MAN pótkocsis teherautóval. A Wartburg személyautó mögött érkezõ Mazda 323 személygépkocsi vezetõje észlelte az elõtte történteket, jobbra kormányzott, de ennek ellenére a keresztbe forduló pótkocsi végigsodródott az autó bal oldalán. A teherautó sofõrje próbált ellenkormányozni, de végül a pótkocsi teljes mértékben keresztbefordult, felborult, a teherautó pedig csúszni kezdett. Ennek során maga alá gyûrte a Mazda után érkezõ Suzuki SX4-es személyautót, végül az árokba borult. A teherautó rakománya az útra és az árokba szóródott. A teherautót vezetõ 33 éves férfit és a mellette ülõ 6 éves kisfiát a tûzoltók szabadították ki a vezetõfülkébõl. Õket a mentõs súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A Suzukit vezetõ 35 éves nõ és szint nõ utasa a roncsok között lelelte halálát, a Wartburgot ittasan vezetõ férfi kirepült a kocsiból és életét vesztette. A Mazdát vezetõ 41 éves férfi könnyebben sérült. A Wartburg és a Mazda az árokba csapódva, míg a Suzuki az árkon túl, a teherautó mellett állt meg. A Wartburg motorja kiszakadt.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
"Öregembert szétvágta a vonat"
"Újabb fejlemények a balesetrõl hogy állítólag nem hallotta hogy jön a vonat és kiment elé, levágta a lábát és tolta maga elõtt..."
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
CSaCsKa
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
http://www.youtube.com/watch?v=p00ZKmH9Awk
http://www.youtube.com/watch?v=trR12KUq0j4
:DD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
nekem szedánom volt emlékszem amikor elõször mentem vele mosóba és a bzinagy venti behorpasztotta tetõt beszartam minn állat de az úgy volt 'normális' :DD amikor már nem fújta akkor kiugrott .. kb 3-4cm-t
Négy apró vágás és máris nincs teteje.
Durván vékony lemezbõl van...