37099
-
nordan #34305 szülőknek meg 2 pofon! "jól megtanították a gyerekeknek,hogy szétnézzenek...ugyebár volt ott egy busz is.....busz mögül úttestre lépni........"
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.05.17. 20:33:26 -
#34304 Zebra akció
twitter link -
#34303 Halálos baleset történt Kabán
-
kamionosjoe #34302 Új részben benne van 1:34-nél.
-
#34301 -
nordan #34300 ezt így egyben??? na ne már
hogy a faszba nem basszák meg őket a sógoréknál meg a németeknél? 2-3000 euróra egy ilyenért??????
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.05.11. 14:32:50 -
#34299 Roman-vonat ;D
-
#34298 https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/05/10/autok/ -
#34297 Meg ~30 eve, Lada-s korszak, mentunk ugy kodben (persze nem ilyen tempoval, nem autopalyan, es akkori forgalommal szamolva), hogy a kinyitott ajto melett neztuk a szagatott felezo vonalat "sorvezetonek":D -
#34296 Köd lassítsak?
Ahh minek, mi baj lehet . . .
The accident occurred may 4 in 7:30 am near Kamnerechenskogo plant in Toguchinskom area. Due to dust from the processing of stone and fog visibility deteriorated dramatically on the track, resulting in 10 vehicles collided. No injuries were reported. -
#34295 Igaziból Te is tévedsz! Ott, hogy nem 1 ember alkalmatlan a vezetésre! -
nordan #34294 jó hogy nem már véded.....a képlet egyszerű : egy alkalmatlan ember vezet autót és veszélyezteti a többi közlekedőt, nincs ezen mit tovább beszélni -
#34293 Az tuti ott akart lekanyarodni, fokozatosan lassittott. Valszeg a mami szolt mellette, hogy "Papi, varjal!", az meg megallt.
En is motorral jarok, es ha messzebbrol kerdeses a helyzet, inkabb lassitok es rovid duda. Persze van ami kivethetetlen. Magasabban vagyok, atlatok az autok felett, de multkor keresztbe kaptam egy robogost, tobb savon, keresztbe az autok kozott jott elem, szerencsere lassan mentem, igy csak borulas lett belole;)
De a motoron a koccanas is necces, de meg a veszfek is, foleg nalam, regi csotrogany enduro, hatul dobfekkel, elol csuszik, az meg fekves;D -
#34292 Érdekes sokan írják, hogy a Suzuki-s a motorost meglátva fagyott le.
Nem tudom én még simán ide tudnám venni a mégsem itt akartam lekanyarodni vagy a lefulladt az autó-t is.
Ezeket a baleseteket abba csoportba raktam magamban anno amiket úgy neveznék, hogy
"nem az történt, mint amire számítasz"
Pl: A bekanyarodik az autó előttem keresztbe, bár közel van, de nem lassítok, mert ő gyorsan befordul . . . -
#34291 -
#34290 link -
kamionosjoe #34289 -
#34288 -
#34287 Minden tiszteletem az "origo link" figyelmeztetésért :) -
#34286 Bár kintről lehetett igazán látni mekkora a baj és fotelból könnyű nekem az észt osztani, de a pilótáknak nem ordibálni kellett volna, hanem konkrétan "dobálni", kilökni kellet volna az utasokat, megragadni a ruháját és az ajtón kidobni, aki hezitál meg kilökni, legalábbis ebben az esetben, a kísérőknek meg a csúszda alján felszedni a tesze-toszákat, esetleg odaállítani pár erősebb embert, hogy segítsen elszedni az embereket, hogy a csúszda alja szabadon legyen.
"A pilóták idő előtt elhagyták a kiégett orosz utasszállítót"
index link -
#34285 Elől páran szenvednek a csomagokkal miközben te hátulról a gyerekeddel a kezedben miattuk nem tudsz előre haladni.
Nagyon durva :(
A pilóták meg kimásztak a kisablakon kötélen ahelyett,hogy ordítottak volna,hogy azonnal csúszdázzon mindenki gyorsan.
Előtte meg jó nagy sebességgel visszapattantak a leszálláskor. -
#34284 https://twitter.com/KFM936/status/1125121672212828162
-
Nyiri #34283 A poggyászokat mindeképp hozni kellett. Az volt a legfontosabb. -
nordan #34282 úú baszki! azt mondjuk nem értem,hogy miért nem várták már a kifutó mellett a tűzoltók...kicvsit késve értek oda
a Pilóta meg kb egy Hős! és nagyon profi!
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.05.05. 20:21:25 -
#34281 -
nordan #34280 ez tipikusan az,hogy mennyire hülyék az emberek, szétnézés nélkül lelép az úttestre........és sajnos pont jön egy hülye,mert az autós is megéri a pénzét,de ugye mégis annak lesz baja akinek elvileg igaza van! de könyörgöm nézzetek már szét! -
#34279 Azért kicsit lassíthatott volna, a másik oldalon is volt valaki, aki le is lépett a zebrára
De ja, elsőbbséget a féktáv ellenében kierőszakolni nem lehet. -
#34278 Egy kis zebra ha már téma volt
origo link -
nordan #34276 -
Nyiri #34275 Külön bosszantó, hogy több helyen megjelent és a hozzászólások elég általánosságban a videóst alázzák, hogy ez egy normális manőver volt és nem kell felfújni.
Mindenki Vatanen az nálunk úgy látszik :( -
#34274 Számomra mi az egyik legbosszantóbb dolog ebben (és hasonló szitukban)? Mire is fog gondolni a Mercis? Jaj, de faszán megoldottam. Majd ezen felbuzdulva lesz egy másik eset, aminél nem az egoja fog nőni, hanem a baleseti statisztika. -
nordan #34273 az komoly volt, egy tapasztalatlan sofőr már megy is neki a szalagkorlátnak -
#34272 Két mercis a munka ünnepén élte ki magát a Megyeri hídon. -
#34271 Az nem a KRESZ gyokersege, hanem annak a hulye ertelmezese, amit a bulvar/media feluletessege, lazitasa, szenzacioehsege es a szulok hulyesege erosit. A KRESZ tisztan szabalyokat ir le (nem mese konyv), az ertelmezesehez alapveto logikat es ertelmet feltetelez.
De amikor a media/bulvar (pl. Index) ugy adja elo (talan volt video is), hogy a zebra mellett allo biciklis, meglepetesszeruen, hirtelen elkezdi attolni a biciklit a zebran (o szabalyos szerintuk); persze szandekosan az erkezo, es mar megallni lehetetlen autos elott; aztan azt szamoljak, mennyien nem allnak meg, es abbol vonjak le a kovetkeztetesuket, mar verlazito es eletveszelyes!
Hasonloan ahhoz, amikor bevezettek hogy a biciklis "mehet szembe a forgalommal". A focim talan az volt, hogy "most mar hivatalosan meghalhat a biciklis" (vagy valami hasonlo). De azta reszt, hogy ehhez igazabol tabla kell, felfestes, vannak hozzatartozo szabalyok, azzal mar nem foglalkoztak (max kisbetus, kulso linkes, 100 oldalas jogszabaly linkkel; amit senki nem olvas el a mai vilagban [sem]).
Erdekes volt latni, mar nehany nap utan, az ongyilkos jelolt futarokat, ahogy eppen majdnem meghaltak, rajuk dudaltak, megalltak, es meg nekik allt feljebb. Kivancsi lennek, hogy a felelotlen/feluletes penzhajhasz bulvar miatt, mennyi biciklis (serult/halott) es autos (lecsukott, eltiltott, tonkrement) szivta meg?!
A zebrahoz (is) mindket fel kell (gyalogos/autos), kulon-kulon csak valamelyikre alapozni vagy szabalyozni nem lehet es ertelmetlen.
Amig a nagy harmasbol (szulok, oktatas, media) valamelyik hulye, addig mindig lesznek gondok, akarhogy szabalyoznak. -
#34270 A roman nyelvet erdekes-vicces hallgatni: mivel latin az alap, vannak mondatok (szavak osszetetele miatt), amelyek szinte olasznak hangzanak, de aztan (valszeg joveveny szavaktol, teruleti kulonbsegek miatt) neha eros "torok" es szlav szavakba es "tajszolasba" csap at:) Sose jartam arra, de tuti (nagy) kulonbsegek vannak (elsosorban kiejtesben) a negy egtaj teruletei kozott, ahogy erosodik a "szomszed" hatasa. -
#34269 Ez az egész gyalogos & zebra értelmezés a KRESZ-ben egy tévedés. Mondom ezt úgy, hogy naponta haladok gyalog is a városban, nem csak autóval.
Fizika: Mi áll meg előbb egy több tonnás 30-50km/h-val haladó gép - mely esetében még a reakcióidővel is számolni kel -, vagy egy 3-6km/h-val haladó ember, melynek izmai jóval gyorsabban képesek reagálni a váratlan helyzetekre, mint egy ember által irányított gépé?
Szóval, az, hogy nem verik bele minden fiatalba, hogy a zebránál álljon meg mindig, minden körülmények között, majd alaposan nézzen körbe, az nettó kreténség, jól mutatja a törvényhozók ostobaságát. A legdurvább, amikor az ANYA, pár éves gyerekkel lép le körülnézés nélkül a zebrára forgalmas úton, mert neki elsőbbsége van. Meg egy halott gyereke is, ha így folytatja tovább! Hogy a faszba nincs valakinek ennyi túlélési ösztöne, óvó mechanizmusa a gyereke irányában, hogy ilyet rendre előad? Majd tényleg qrvára ki lesz azzal segítve a gyereke sírjánál, hogy a sofőr börtönbe kerül. -.-
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.05.04. 10:02:16 -
nordan #34268 -
#34267 Tornada care s-a format în judeţul Călăraşi
"A Calarasi megyében kialakult tornádó"
link -
#34266 -
#34265 Ez a helyes! Így is kell!