37099
-
#34346 Szerintünk aktuális egy feliratcsere: ittasan ütközött oszlopnak egy nő Mosonmagyaróvár mellett.
Police hu twitter
-
kemma link
kemma link -
#34344 senkinek nem volt annyi esze a hatóságok közül, hogy áramtalanítsa a cbr600-ast? a képeken látszik, hogy világít a hátsó lámpája. mákjuk van hogy nem gyulladt ki az egész roncs a helyszínelés közepén. -
#34343 A vétlen kocsiban be se voltak kötve. Itt van a két roncs az udvarunkon... :( -
#34342 Ez is sokkoló : motoros vs autó
-
#34341 szerencsétlenek
RIP
-
#34340 Megint a 4-es -
#34339 :(
-
#34338 "egy héten belül":DDD Egy ilyen modositashoz kellene x-szaz ember, ket talicska papir, verre meno vitak, beadvanyok, ombucman (vagy mi a szar:D) meg honapok:D
Amig nem gyilkolnak le egy iskola buszt vagy egy "fontos" ember teljes csaladjat, addig marad a bulvar hir es egy-ket rendorsegi foto a valszeg sovanyka szabalysertesi csekkel... -
nordan #34337 na pont erre kellene egy parlamenti döntést hozni mondjuk egy héten belül és törvényt/szabálytmódósítani! Mire van akkor a parlament?
mellesleg a 4-es főúton utaztatnám a közlekedésügyi minisztert napi 12 órában és észhez térne pikk pakk........én csak Szolnokig szoktam menni,de átlag 2 satufék egy oda-vissza út a románok miatt -
#34336 A rendor nem vegzalhat, nem igy mukodik;) Neha pedig jo lenne, hogy a sok vadparaszot hulyere szivassak, de mivel emberek vagyunk, ez atcsapna a masik oldalra is, ami mar nem lenne vicces. Igy erosen meg van kotve a kezuk.
A vontatasnak vannak pontos szabalyai: hol, mennyivel, hogyan stb. De valszeg a kulonbozo idiota vontatasokra nem ternek ki:) Igy marad az alap szabalysertes vagy kulon eljarassal piszkalodnak (ido, penz).
Ez magasan a rendorok felett van, torvenyhozas szinten. Papirozni kellene, hogy az "idiota vontatas" nem csak szabalysertes, mivel kozveszelyes, igy buncselekmeny. Ez mar felhatalmazast adna az azonnali lefoglalasra, papirok bevonasara, elkobzasra stb. Amit olcso es gyorsitott eljarassal akar 100-szorosara lehetne buntetni. Ha a vadparaszttol hetekre elszednek a vontatmanyat es papirjait (jogositvany), nagyon meggondolna hogy mit csinal. Foleg ha otthon megbicskazza a vajda, mert nem ert oda idoben a mar elore kicsengetett szep, alig hasznalt, olajkalyha BMW-je:DDD
Es ha mar a hatarnal megallitananak mindenkit aki trelerezik, kezebe nyomnanak egy szep rajzos papirlapot (az olvasni nem tudoknak is jo legyen:D), sok-sok nullaval es euro-jellele a vegen, talan egy ido utan kikerulnenek vagy normalizalodna a helyzet. -
nordan #34335 azért a rendőrség most is töketlen,mert kurvára odakéne baszni,mert ez momentán elég durva társadalmi felháborodást kelt! szégyentelenül kellene vegzálni az összes ilyen románt,hogy itt se csinálják -
#34334 Valszeg ott onerobol mennek kulon-kulon, csak nalunk es az "egyszerubb" helyeken sporolnak. -
nordan #34333 de ezzel kb csak egyenesen tudsz menni,nem? kanyarodni ezzel hogy?
az pedig duplán felbasz,hogy csak magyarországon csinálják, Németeknél,Osztrákoknál nem látsz ilyet,pedig ugye onnan jönnek
Utoljára szerkesztette: nordan, 2019.05.25. 13:19:34 -
#34332 Valszeg bejelentes alapjan kaptak el oket (#34326). A media foleg a bulvar reszt latja benne, de ez kivetelesen most hasznos, ha az emberek megertik, hogy ezektol az eletuk es csaladjuk fugghet. Vagyis nem csak levideozza es kiteszi poennak, hanem azonnal hivja akit kell. -
nordan #34331 ezt nem hiszem el b+!
ha én látom elé állok és hívom a zsarukat pedig nem vagyok egy spicli típus, de ezt neeeeeee -
#34330 Megy a sihuhu:)
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1264113803747206&id=100004457952036&_rdr -
kamionosjoe #34329 Nincs elérhető tartalom. -
nordan #34328 ahogy látom egy Svéd nő volt az elkövető -
A sztori DailyMail link
Ott a helyszínen, se a sofőr nem látta indulásnál, se az utasok nem szóltak... -
#34326 "Vonatnak hihette magát. ..."
twitter link -
#34325 -
#34324 -
#34323 Baleseti térkép 30 napos késleltetéssel.
http://www.police.hu/balesetiterkep -
#34321 Keményen kiosztotta a német rendőr a magyar sofőrt, aki nekállt fotózni egy halálos balesetet
a végén a rendőr mit nyilatkozik? -
#34320 -
#34319 Okos Sherif
-
#34318 -
#34317 Itt enyhítő körülmény szerintem max az lehet ha nem helyi lakos csak átutazó, így nincs ismerete az útszakaszról és az előzés után későn realizálta a helyzetet, ekkor úgy döntött befejezi az előzést, mivel a fékezés és visszasorolás veszélyesebb manőver. Mindezzel csak az a baj , hogy előzés után nem fékez, lassít, mintegy jelezve, hogy láttam 70.
De valószínűleg itt nem történt megállítás, így kamera felvétele alapján egyből, ment a határozat. -
#34316 Mar csak az a kerdes, mennyivel mentek? Ranezesre nem lassu, talan meg gyorshajtas is volt. -
#34315 "...A tábláig a megkezdett (de még be nem fejezett) előzést meg kell szakítani." - na már most, én vagyok a tök hülye, vagy mos direkt ment a szopatás azon a 10-20m-en, az amúgy is ÜRES úton?
De itt egy hasonló eset... -
nordan #34314 én megelőzőm mindig mikor járőröznek, senki nem várhatja el,hogy amíg ő 35-40-el nézegeti a környéket az összes autós mögötte ugyanezt tegye.....én úgy suhanok el a rendőrautó mellett 55-60-al mint a huzat -
#34313 Igen, de a tábláig azt be kellett volna fejeznie! Ráadásul, rendőr autót kifejezetten speciálisan előzünk! Csak akkor, ha a feje tetején áll! Városban, ha megy 40-l, ugye előzhetetlen, KRESZ szerint minimum 20km/h különbség kellene ehhez. Igaz, ebben az esetben nem ez áll fent, de a tábláig akkor is vissza kellett volna érnie. -
#34312 Néha direkt erre utaznak. Itt is egyértelmű a szándékos szopatás. -
kamionosjoe #34311 Szerintem nem volt jogos a bűntetés, mert látszik, hogy sehol nem volt a záróvonal amikor az előzést megkezdte. Azt nem írják hogy a rendőrautó mennyivel ment és használta-e a fény ill. a hangjelzéseket amikor megelőzték, ez még nyilván egy másik szempont.
Videón látszik, hogy mikor kezdődik a záróvonal:
http://www.atv.hu/belfold/20190521-zarovonalon-elozott-meg-egy-rendorautot-egy-borsodi-autos-video -
#34310 Ez nem adta ki (rendor autobol):)
-
#34309 https://index.hu/mindekozben/poszt/2019/05/18/mindenkinek_jo_kozlekedest_kivanunk_mutatunk_par_ujabb_konvojszornyet_a_magyar_utakrol/ -
nordan #34308 ez volt az első gondolatom nekem is.....úgy látszik nincs mindenhol -
#34307 Még jó, hogy van mindenütt stop gomb. Ja, mégse... -
nordan #34306 baszki