Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Megvan a sofőr
- link

"Egyelőre nem tisztázott, hogy egyáltalán észrevette-e, hogy a kerék lerepült a járművéről – tudtuk meg a megyei rendőrség szóvivőjétől."

Ott lehet nem vette észre, de kétlem mert elvileg szitál üt rázkódik, max hirtelen megszűntek a problémák ekkor repült el a kerék ő meg azt hihette "rendbe jött", de míg Tomára ért azért már csak észre kellett vegye van vagy 250-300km-er.
Utoljára szerkesztette: ximix, 2018.08.28. 13:51:09
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

ximix
Valami tandem tengelyes cuccra tippelnék, mert különben pár száz méteren belül ott kellet volna legyen, szintén tippre a szembe sávban, mert így tovább menni nem tudott volna, csak a tandem miatt "tűnt el", mert 3 keréken még tovább evickélt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

ximix
Hát nem tudom ez nem tűnik pótkeréknek, tippre inkább egy autószállító utánfutó kerekének ami lejött az agyról fékdobbal együtt.
Innen már csak agyalok, de adódik a kérdés, hogy a rendőrei is ennyire benézték ?
Elvileg nem lett volna nehéz elkapni a "tettest", mivel elvileg hiányzik egy kereke. . .

cikk

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

kinagyítottam

ximix
Nekem is punyeszem van, annak idején 2000-ben 4 csillagot kapott, azóta ez a ma jó ha 2-öt ér, mínusz a rozsda.
Nem hiába mondtam már többször is a frontális ütközésnél szinte minden más alternatíva jobb.
Ha jól lett volna rögzítve a pótkerék,akkor nem történt volna meg az eset.Ez biztos hogy csakis emberi mulasztás okozhatta.

ASUS PRIME Z790-p,Intel CoreI7-12700K 3600Mhz,Gainward Geforce RTX 4060 8Gb VRAM,32GB DDR5 Kingston memory,Samsung S24D300H0 monitor,WIN 11

a "tetszik"-et nem kell szószerint értelmezni a FB-on! Azt is jelenti és jelenti is ebben az esetben is,hogy megnézted a cikket, tudomást vettél róla elolvastad, megosztottad stb stb
Alexease
Ezen mi "tetszi" ennyi embernek?!
sorler
A Punto küszöbje elég rozsdaette volt, ha megnézed a videót láthatód.

Apa és kislánya halt meg motoron az M7-esen
Szomorú.

Nekem tegnap állóra kellett fékeznem az autót és leállni a padkára, hogy a szemből jövő egyterű be tudja fejezni az "előzést". A faszfej teljes családja bent ült. Nem is értem mit képzelt. Ha teherautóval vagyok mit csinál? Gondolom meghal. Mást nem nagyon tud.

Idióták.

Alexease
FB new message...
Alien69
Hát igen. A Punto jó autó, csak ugye itt a tömeg nyert. <#wilting> Az eddig tisztázatlan ok a kérdéses, vajh mé ment át a szembe sávba a 19 éves tapasztalt sofőr... <#wilting> rip

Tuvok
Ünnye <#wow2>

SimaSuna

"... A nyolcvan év körüli úr a biciklijét próbálta áttolni a sínen..."
Utoljára szerkesztette: SimaSuna, 2018.08.25. 21:50:01
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Alien69
Elmúltál már 21? és még hiszel a mesékben???<#banplz> A NAV is Tőle veszi! <#idiota> Szerinted? Budapesten van ugye a TEK. Központjuk éppen a Hős utca 15 közvetlen közelébe. Miért? Őrzik a drogot wazze!<#taps>

hol van a NAV? mindenki tudja miből él Ricsike....
desigo
Élvezik a polgárpukkasztást.
Remélem kokainfüggőséggel fejezik majd be...
RatBaG
szokásos kína, lapozzunk...

Per Aspera Ad Inferi.

PetruZ
Az AP elérte az 1000. epizódját. Az elején most egy balesetmegelőzési reklám és egy hosszabb összefoglaló van, a tényleges videók kb. 1:40-től jönnek.
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

Norbi1990
Alien69
Pedig, 1xű a rendőr ellen. A piros lámpa felül bírálható! <#idiota> Egyedül, a vasúti átjáró pirosa az, ami minden körülmény között, ha pirosat mutat, akkor tilos áthajtani. Természetesen, ha nem mutat semmit, az más! <#vigyor1>

sorler
PetruZ
SimaSuna
2-3 hónapja Miskolc belvárosában (Centrum) a 4sávoson a piros lámpa ellenére egy öreg áthalad az úton, hasonlóan ahogy Te írtad. Se balra, se jobbra senki....pechére a villamos sínen közlekedő rendőr épp arra járt...és kapta is a fejmosást a rendőrtől...
Azt már nem vártam meg, hogy milyen bünti lett a vége, de na, a rendőr nem alszik..
hát igen! gyerekkorom óta még zöldnél is szétnézek.......egy ilyen miatt meghalni,nyomorékká vállni........
Alien69
Egyszer az asszonnyal mi is majdnem így jártunk. Addig hiába mondtam, hogy jobb piroson átmenni, ha belátod messzire az utat, és nem jön SEMMISE, mint zölden lelépni úgy, hogy látod, hogy jön valami.<#idiota> Pedig, az eset előtt nem győztem "könyörögni", menjünk már. Hiába zöld a lámpád, attól még halálra tudnak gázolni. Ha nem jön senki, és folyamatosan figyelsz, nem tökölsz, akkor sokkal nagyobb az esélyed túlélni. Majd, egyik este, mit ád Isten, sehol senki, piros. Állunk, me ugye piros. Még sehol senki, majd feltűnt messzebb 4 fényszóró (két autó). Láttam ("érzékeltem a sacc/kbval"😉, hogy jobban nyomják, mint 50, az tuti. Talán mentek 80 körül. Aztán a gyalogosok lámpája zöld lett, és persze, az első kocsi félig becsúszott a zebrára. Mondom az Asszonynak, ne, ezért KELL felhagyni a hülyeséggel (mielőtt lelépett volna, vissza fogtam, várjon, meg ugye a fékcsikorgás is vissza tartotta). Ha jön a rendőr, a piros lámpánál akkor max nem mész át a piroson, és majd átkelés közben imádkozol Allahhoz, Jehovához, Buddhához, hátha az egyik segít. <#vigyor1>

a mobilozós gyalogosnak jár a pofon
PetruZ
AP-995: Kemény kamionos és motoros balesetek az első felében. És ismét van köcsög BMW-s is. 😊
sorler
csabush
Nyilván az autós a hibás, kétségtelen. De hol volt az életösztön? Kettő szaporább lépéssel elkerülhető lett volna, ehelyett megálltak, sőt, inkább visszafele kezdtek el mozogni. Remélem azért komolyabb bajuk nem lett..

sorler
pont ezt akartam én is berakni
Tuvok
Aztakurva.
De így egybe.
bertino
40es táblánál 190 ?????? baaazdmeg 😄DDDDDddd

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Alien69
Me 250 felett már nem mér az a trafi. <#ejnye1><#ravasz1>
Vagy, a rendőrök voltak a bmw-ben? <#crazya>
Mondjuk, ezeket a nyomingereket duplán büntetném, mert pont a 4-s a halálút...
Utoljára szerkesztette: Alien69, 2018.08.16. 20:46:22

SimaSuna
Köcsög BMW-s nem is volt a képeken...kamu az egész 😄
RatBaG

Per Aspera Ad Inferi.

PetruZ
Nem támogatom a sebességhatárok rigorózus betartatását, de ezekért nem kár...
Cipő, ruha, bukó, minek is az?

vizes
azt hittem még egy maflást is kioszt

" Az integrált pluralista szocializmusban az alternatív demokrácia objektív frekventáltsága stagnált "

Benel
az Ukránok kemények 😊

duplaszaltó után felpattan a motoros
Utoljára szerkesztette: Benel, 2018.08.16. 09:37:29

-Kérek egy sört! -Alkoholmentes jó lesz? -Játékpénz jó lesz?

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Úgy tudom, aki a jegyespár mögött megy, az szerencsés lesz, ezért a tülekedés!😄