Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Nem bírt a lóerõkkel a pilóta!<#wow3>#wow3>

A Kisvárda felõl Nyíregyháza felé tartó, ukrán rendszámú Lada személyautó a 296-os kilométernél, Székely magasságában a havas úton megcsúszott, áttért a bal oldali sávba, ahol összeütközött a szembõl érkezõ, ukrán rendszámú Mercedes mikrobusszal. Az ütközés következtében a Lada eleje leszakadt és az árokba repült.
Beültünk az oktatóval elsõ alkalommal /én vezettem/,aztán átkocsikáztunk a városon,le a rutinpályára!
Errõl ennyit!
van aki autóútra, van aki vasútra ... te pedig TÉVútra (tévedtél)
jó lenne ha elkapnának a rendõrök 1-2szer és akkor már nem lenen akkora arcod hogy vezetgetsz jogsi nélkül, amúgy meg a rendes autó és a "szimulátorok" között van különbség, hiába hiszi bárki hogy nincs
de haggyuk abba az offolást, mert az összes topikban ez megy már lassan...
az ilyen csak ne is asszonykodjon, megvan róluk a véleményem.
aki janiskodik az te vagy, aki 3 millió km-t vezetett már meg utazott
ezek a mai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
agyatlan
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Falu? és mi van ha éppen akkor haladok én át azon a falun, amikor te elveszted az irányítást a kocsi felett?? felelõtlenség és kész, a rendõrség helyében börtönnel büntetném, ugyanis bûncselekményt követsz el, aminek halál is lehet a végkifejlete...
Mekkora élmény volt az már ovis koromban, hogy apám az ölébe ültetett, és én "kormányoztam" haza a kocsit (pardon! Trabantot!) nagyanyáméktól 😄 (értsd: megkerültük a sarkon lévõ házat XD)
Konya, 1 jó tanács: Csönd, és nem fognak csesztetni 😉
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
amúgy 15évesen te még nem vezettél, max parkolóban vagy a telken próbálhattad ki a kocsit, de az még nem vezetés.

<#mf2>#mf2>