Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pszihopata
/Elegem lett az iveco-kból./

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

DJKonya
Igen meg egy kicsi glett és festés, semmiség az egész😊

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

pszihopata
Kár érte,én is valami hasonlóra vadászom /mármint tipusra/,csak öregebbre.

Nem bírt a lóerõkkel a pilóta!<#wow3>

ocskoszilard
kicsit meghúzták az elejét, de elég lesz kikalapálni meg olajat cserélni<#idiota>

DJKonya
Használtautón keresgéltem a furgonok között...

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

DJKonya

DJKonya
😄

DJKonya
Zsigának annyi

A Kisvárda felõl Nyíregyháza felé tartó, ukrán rendszámú Lada személyautó a 296-os kilométernél, Székely magasságában a havas úton megcsúszott, áttért a bal oldali sávba, ahol összeütközött a szembõl érkezõ, ukrán rendszámú Mercedes mikrobusszal. Az ütközés következtében a Lada eleje leszakadt és az árokba repült.

nnna, off-ból mára ennyi elég, jöhetnek a baleset képek

pszihopata
nem voltak

w77d
eskü nem is figyeltem rá 😄

thékker e vaty

blackcalibra
Igen, c-re én is így kezdtem. Zil- ben sem voltak pótpedálok?
w77d
nah de elõtte már volt B-d, volt gyakorlat közúton...

pszihopata
Én Zil-en raktam le a C-t és E-t.

Beültünk az oktatóval elsõ alkalommal /én vezettem/,aztán átkocsikáztunk a városon,le a rutinpályára!

Errõl ennyit!

Máté94
Én is kérek!
kocsog

Smicy2
<#mf2>

Charade GTti

adjáááááááááááá ide isssssssss

DJKonya
Igazad van, lehet hogy felelõtlen vagyok, de nem hülye, Most egyszer vezettem közúton nem fog felfordulni a világ. Nem értem miért kell ahoz olyan nagy tehetség hogy megyek 30-40km/h-val egy szinte nyíl egyenes úton ráadásul olyan helyen ahol éjszaka még a madár se jár. Magamba nagyobb kárt tudtam volna tenni mint másban...

Smicy2

Charade GTti

w77d
nem félek én bevallani. Te még felelõtlen gondolkodású gyerek vagy, ez tény, autót még nem vezethetsz. Majd el jön annak is az ideje...

DJKonya
LoL, figyelj nem lenne ez az egész vita ha nem lennél ennyire köcsög, mer mondtam egy hülyeséget már oltani kell az embert, én meg úgyse hagyom magam...

tudod mit ? itt mindenki utakra született
van aki autóútra, van aki vasútra ... te pedig TÉVútra (tévedtél)

DJKonya
ááhhh ezt szeretem én, itt fényezitek magatokat mint ha ti lennétek maga a tökéletesség... csak kamuztok mert féltek az igazságtól, ami itt elhangzott azt mind elkövették már ti is csak nem meritek bevallani. ENNYII

ocskoszilard
nemértem...nincs jogsi, nincs kocsi..ennyi
jó lenne ha elkapnának a rendõrök 1-2szer és akkor már nem lenen akkora arcod hogy vezetgetsz jogsi nélkül, amúgy meg a rendes autó és a "szimulátorok" között van különbség, hiába hiszi bárki hogy nincs

de haggyuk abba az offolást, mert az összes topikban ez megy már lassan...

szegény konya

DJKonya
Foglalkozás: munkakerülõ
az ilyen csak ne is asszonykodjon, megvan róluk a véleményem.

nem Jani, BÉLA !!!
aki janiskodik az te vagy, aki 3 millió km-t vezetett már meg utazott

DJKonya
Most azt hiszed hogy te vagy itt a Jani? Nem kéne nagyon elbízni magad, mért gondolod magad itt a fõistennek?

hagyd .... 2009 ....
ezek a mai
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
szar taknyok
azt hiszik h övék a világ és mindent megtehetnek........

w77d
hogy az manyámba nem lehet egérteni, hogy a jogosítványszerzés nem hülye formaság, hanem egy alapozás. Akinek nincs jogsija az nem vezethet közúton, ennyi. Ha mégis vezet hát csukják le, vagy ha az illetõ nem büntethetõ mert még kis bilis taknyos, akkor kúrják azt börtönbe, akinek kéne rá ügyelnie, a szüleit...

DJKonya
Gyááá te vagy már az agyas mi?

DJKonya
Ennyi, egyébként nem apám a kamionsofõr

ki afaszt érdekel mennyivel döcögsz ??? JOGSI NÉLKÜL vezetsz, ez a lényeg

agyatlan

Szabi84
hát ha faterom kamionsofõr lenne és ennyi idõs koromban felajánlotta volna hogy gurulhatok vele egyet a faluban, simán mentem volna

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DJKonya
Tegyük fel döcögök 20-al és aztán jön egy nagyarc szembõl áttér az szemközti sávba és belém jön, akkor is én vagyok a balfasz meg a felelõtlen hülyegyerek?(azt most nem figyelembe véve hogy jogsi nélkül vezetem a kocsit) ???

w77d
nem érted a lényeget. Bárhogy vigyázol,a míg nincs gyakorlatod legalább annyi, hogy elvégzed az autósiskolát, addig veszélyes vagy még ha csak 20-al gurulsz is. Nem ismered az autók viselkedését és a többi sofõr lehetõségeit...

DJKonya
Istenem, nehogy azt hidd már hogy mikor én eggyetlen egyszer vezettem közúton kamiont , mert személyautót még nem is vezettem közúton. Azt hiszed hogy elsõ alkalommal padlógázzal mentem mert van itt km-es egyenes és az egyik kezem kint lógott a levegõben és csak egy kézzel irányítottam 40 tonnát, Ennyire azért nézzetek már hülyének bmeg!

w77d
én soha nem vezettem jogsi nélkül, de soha.

Falu? és mi van ha éppen akkor haladok én át azon a falun, amikor te elveszted az irányítást a kocsi felett?? felelõtlenség és kész, a rendõrség helyében börtönnel büntetném, ugyanis bûncselekményt követsz el, aminek halál is lehet a végkifejlete...

DJKonya
Azt ne mond hogy te nem vezettél még anno tapasztalat nélkül közúton. Na ne marháskodj. És amúgy is ha kell megmondom hol lakok, utána nézel milyen kis falu és milyen kis faluk vannak a környéken és következtethetsz belõle hogy nemhogy éjszaka, de még nappal is milyen kicsi a forgalom.

w77d
hogy jön ide a család kocsija? közúton vezettél, másokat veszélyeztettél. Van jogod hozzá? nincs. nincs gyakorlatod, nagy szerencséd volt, hogy nem történt baj. Ha egy ilyen hülyegyerek bajt okozna az én családomban, a szüleivel együtt húznám fel (egyszerûen felháborító a hülyeség és a felelõtlen gondolkodás)...

RelakS
Ja.
Mekkora élmény volt az már ovis koromban, hogy apám az ölébe ültetett, és én "kormányoztam" haza a kocsit (pardon! Trabantot!) nagyanyáméktól 😄 (értsd: megkerültük a sarkon lévõ házat XD)

Konya, 1 jó tanács: Csönd, és nem fognak csesztetni 😉

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

DJKonya
Nem is a család kocsiját vezettem közúton úgyhogy a családomról le lehet szállni, köszi.

w77d
tényleg mentél közúton? ez esetben ki kell hogy jelentsem, hogy egy nem normálsi családban vagy. Akinek a szülei jogsi nélkül vezetni engedik a 15 éves felelõsen gondolkodni nem tudó gyereket, az megérdemelné, hogy egy ilyen önjelölt pilóta gázolja el õket...

w77d
én is imádok vezetni, autókkal foglakozok, mégsem verem magam hogy utakra születtem.

amúgy 15évesen te még nem vezettél, max parkolóban vagy a telken próbálhattad ki a kocsit, de az még nem vezetés.

RelakS
Heee? Mert megengedték, hogy vezess egy kamiont? Aztán csodálkozott volna a sofõr, ha meghúzod, mert nem vagy gyakorlott, és persze neki kell elszámolni vele.

Nehezen hiszi.

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE