37102
-
#9015 Ha nem balra kormányzik és esetleg megáll amelyik keresztbe megy akkor is csatt lett volna amikor meg már láccott hogy nem fog megállni onnan meg már nem nagyon tudta volna elrántani jobbra a kormányt, hogy ne ütközzenek :) -
#9014 Azért ez egy tök egyenes út volt,illett volna észrevenni a tükörből,hogy közelít valami akár nagy sebességgel is.
semerre se jó kikerülni mert jobbról fák balról autók
egyedül a korábban fékezés lett volna jó
arra gondolt szerintem,hogy ha ki is jön elé az álló autó akkor elindul és valamennyire felgyorsul mire odaér mögé -
#9013 Kérdeznék.
A kamerás autó nem ment gyorsan, hallani hogy a haver figyelmezteti, hogy be fog jönni eléjük a barom.
1, Miért nem fékezett/satuzott kapásból? Elég későn kezdett el fékezni, ezt hallani is (már a szembesávban voltak amikor elkezd visítani a kerék)
2, amikor látta, hogy jön befelé akkor miért a szembesávba kormányzott (ahonnan jöhetnek) és nem a leállósávra vagy a fűre?
Azért itt mindkettő elég láma volt szerintem. -
#9012 az idiótája...
-
#9011 Halálos balesettel végződött múlt pénteken a Mercedes ML készülő, 2012-es verziójának közúti menetpróbája Stuttgartban. Az álcázott terepjáró nagy sebességgel eltrafált egy álló Mazdát
-
#9010 aztakurvamindenit -
#9009 -
#9008 jaja, ilyesmi! -
#9007 Igen. :) -
USAMEN POWER #9006 "a vezető túlélte" ---> A csávó felkelltette John Deer -t, az meg bosszút állt. Ilyen volt a Verdák című animációs filmben is, csak nekik sikerült elmenekülni. -
#9005 LOL miben is volt ez? :D -
#9004 Ain't fuck with John Deere... -
n003 #9003 a vezető túlélte
pár parkolási megoldás -
#9002 nem én kezdtem a politikusok írtását ;) én csak azt vártam, hgoy mikor lesznek hőőősök a szeretett lehanyatlott politikusaink XXXD -
#9001 Előtte azonban az 1/3 rákötözi a vasmacskát... stb... Szerintem hagyd abba a politizálást, itt senki nem kíváncsi rá. (Esetleg ha az említett személyen át nem halad valami vonatszerű... Vagy bármely(!) másik politikuson.) -
Tek -
#8999 és akkor jön majd a hajótöröttek kétharmada és kimenti őt.... happy end XXXXD -
#8998 Viktor egy süllyedő hajó után fog ugrani, csak a nagy sietségben elfelejti, hogy nem tud úszni. Fail. -
#8997 ó hogy basszon teherbe a mikulás te XXXXXXD -
öregember #8996 neked amúgyis lételemed a szopás, ne nyavajogj -
#8995 nem kellett neki semmit csinálni, csak haátradőlni a székben és nézni, ahogy ez az állat kormány kicsinálja magát XD -
#8994 igaz...eddig a határon túli magyarokat mentegette biztos... -
#8993 neki már nem kell promo.... kétharmadnál mi a faszt akciózzon má? XXXXXXD -
#8992 És viktorral mi lesz? -
#8991 hajajajajjjjjjjjjj XXXD -
DIESEL DOG #8990 És Bajnai mikor fog libákat gyógyítani! -
#8989 már alig várom mikor fog mondjuk Gyurcsány először odaérni egy lezuhant repülőhőz és megmenteni mindenkit, vagy hogy Lendvai Ildi mikor fog egyedül a fogával ártalmatlanítani 2 túszejtőt egy OTP fiókban XXXXXXXXXD -
DIESEL DOG #8988 lehet :DDDDDDDDDDDDDDD -
#8987 :ASD:ASD:ASD: -
#8986 lol tényleg xDDDD -
#8985 lehet egy Demszky promóciónak szánták XD Demszky már mióta ott várakozhatott, amikor a bérelt kaszkadőr végre odaért XXD -
#8984 és mondom, a reggeli forgalomba, ami alapból tötyörgés... így még inkább az volt, 1,5 óra alatt pár száz méter haladással.... -
DIESEL DOG #8983 Ezt hogy a fenébe hozta össze... szegény Corollát jól tetőre dobták... -
#8982 ezért szoptam reggel 2 órát a dugóban:
bővebben itt
Ügyes volt ezt össze hozni a kora reggeli forgalomban...
a hős Demszky meg egyből ment menteni... végülis profi már, ahány milliárdot kimentett magának XD -
n003 #8981 quad -
#8980 -
Igy már könnyű. No mind1. Én a kocsikhoz faszláma vagyok. Azt tudom, hogy szépek és drágák. (legalábbis ami nekem tetszik) -
#8978 nézd már meg hogy 4 ajtós bazzeg -
#8977 switch....vagy mi pöcs ^^ -
#8976 A fene...
De kevesebben ismerték fel, mint a porsche-t meg a supra-t.