Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bár innentõl már csak az a kérdés, melyik a jobb:
Vegetálni nyomorékként vagy meghalni.
Þór vígi þessi rúnar
ahhoz hogy te kart tegyel a melletted ulokben nagyon nagy sebessegu utkozesnek kell tortennie
respect to the man in the ice cream van
.: mobilize.hu :.
Þór vígi þessi rúnar
respect to the man in the ice cream van
VOLT MÁR OLYAN, hogy valaki azért élte túl, mert nem volt bekötve...
csak azt nem mondják, hogy olyan meg még több volt már, aki azért nem, mert nem kötötte be magát...
.: mobilize.hu :.
Majd ha eltörik az orra,kitörnek a fogai esetleg a szeme sérül akkor majd elgondolkozhat,hogy az öv ezeket legalább megakadályozta volna...
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
inforadio.hu -n van 5-6 kép
Itt vÍjogott minden mentõ:/
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Venni kéne valamit!
a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

Suzuki, Renault és Chrysler karambolja a XI. kerületben
Lámpaoszlopot döntött ki egy Opel az XI. kerületben
Lámpaoszlop dõlt egy Chevrolet-ra a XXII. kerületben
Szalagkorlátot tarolt és felborult egy kamion az M1-esen
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Öszintén megmondva azt hittem,hogy jobb autok ezek az Ivecokok!Én ugy tapasztaltam,hogy nagy a fogyasztása,a futómû lehet,hogy mindent kibir,de nagyobb temponál halálfélelem van.Az elektronikája meg aztán szintén olyan olaszos.Meg van master amit én jobban szeretek,mert szerintem nagyon jól kezelhetõ,nagy tempónál is biztonságos.
Én egyébként a legtöbbször futárokat Masterrel látok.
A Transitokról ki mit halott?
Én ahogy hallom jó autok,csak gyengus a kuplungjuk!
.:HNS-OЀX:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
"kiscsomag szállítás" éjszaka hozzuk a csomagot és reggel a futárok viszik ki.
Azért írtam idézõjelbe mert 20kilóig lenne a kiscsomagszállítás. Na de múltkor is volt olyan hogy 360kilós billenõpótkocsira való hidraulika ágyú... Akkor még kézzel pakoltunk, Mivel csak mi járunk oda egyedül platós kocsival van egy privát raklapemelõnk amivel fel tudjuk rakni a cuccot a platóra. A töbiek meg furgonnal járnak õk kézzel pakolnak😄
Az sem árt ha lehet gépelni vele-túl hosszú az út!
Nem kéne 2 milla fölé menni.
Maradt a sprinter-lt-daily.
Szívem szerint toyotát vennék,de ilyen nagy egybedobozos nincsen.
Az újjak a 3ezres 180 lovas motorral szerintem nagyon jók.
Mindíg folyt belõle az olaj,meguntam.