Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Balról belerongyoltak az ajtajába,és mivel be volt kötve,ezért telibe kapta az ajtó.Ha nincs bekötve,átesik a másik oldalra,és szerintem,akkor is sérült volna biztos,de nem ilyen mértékben!

az ember testileg rokkan le, a rokonok, szülök, partner meg lelkileg....

autoszimulator
na igen, kitudja melyik jobb

.: mobilize.hu :.

Carlos
Ha nem lett volna bekötve akkor bekrepált volna szerintem...
Bár innentõl már csak az a kérdés, melyik a jobb:
Vegetálni nyomorékként vagy meghalni.

Þór vígi þessi rúnar

desigo
Mit ártott neki az öv?
Nem az öv miatt lett nyomorék hanem a baleset miatt...
Tudok olyat aki azért lett egy életre nyomorék,mert be volt kötve!

cement
vagom, lattam en is azt a reklamot, bar az kicsit el van tulozva 😄
ahhoz hogy te kart tegyel a melletted ulokben nagyon nagy sebessegu utkozesnek kell tortennie

respect to the man in the ice cream van

autoszimulator
Egyser tv-ben volt, hogy ha mindenki be van kötve, s csak egy ember nem, akkor egy nagyobb ütközésnél az az egy ember ahogy tehetetlenül repül a kocsiban, simán kinyírhat valakit. Mondjuk városon belül szerintem nem mész akkora tempót te sem, bár ha oldalról valaki beléd menne, lehet átrepülnél a barátnõdhöz így is...

Carlos
Álltalában egy esetben éled túl ha nem vagy bekötve, ha vonattal ütközöl és kirepülsz. Ekkor van esélyed túlélésre. Legalábbis többen túlélték már... 😊

Þór vígi þessi rúnar

cement
hát restellem, de én sem gyakran kötöm be magam. városon belül szinte soha, városon kívül azért már gyakrabban. de a mellettem ülõnek mindig mondom hogy kösse be magát, fõleg ha a barátnõm, mert ha véletlen történne valami és õ megsérülne az nagyon nem lenne fasza :S

respect to the man in the ice cream van

autoszimulator
erre van tökéletes válasza az ilyeneknek:

VOLT MÁR OLYAN, hogy valaki azért élte túl, mert nem volt bekötve...

csak azt nem mondják, hogy olyan meg még több volt már, aki azért nem, mert nem kötötte be magát...

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

desigo
Hihetetlen buták akik nem kötik be magukat
Majd ha eltörik az orra,kitörnek a fogai esetleg a szeme sérül akkor majd elgondolkozhat,hogy az öv ezeket legalább megakadályozta volna...
solo
Bakker, képeket PLS küldj már mert nem találok-.-"

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Tomo15
Látni lehet, hogy belülrõl fejelte ki. Most megtanulta (ha túlélte), hogy öv rulez.
Carlos
Esetleg berepült valami?

Þór vígi þessi rúnar

jó kemény feje lehet az embernek ha így fejelte ki a szélvédõt

<#eljen>

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

topik létrehozva kisteherautók néven,minden érdeklõdõt várok ott a témában

Hát ezzel se utaznak már többen!

Csepel ?

inforadio.hu -n van 5-6 kép

solo
Túlünk 2 utcára nemrégiben történt egy halálos baleset.
Itt vÍjogott minden mentõ:/

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

DJKonya

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

nyissatok topikot, ne a BALESETEK-be ...

<#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas><#felkialtas>

pszihopata
Pont holnap nézek meg egy 2.5 dci mastert,leírhatnád mire figyeljek!
Venni kéne valamit!

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

DJKonya
Szabi84
én masterral nyomom bika egy gép, de hát francia... kár hogy a japánok nem csinálnak ilyeneket

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

...és csak folytatja................ <#wilting>

Bár én nem zárt furgonokkal járok,hanem platós kisteherautókkal,de nagyon örülök,hogy elõkerült ez a téma.A cégnél van egy Daily ami a 3000-es gyengébbik 35C14-es kivitelû.Ha vki nem ismerné a típus jelölést,akkor a 35 3,5t-t jelöl,a C ikerabroncsozást,a 14-a 144 lovas motort.
Öszintén megmondva azt hittem,hogy jobb autok ezek az Ivecokok!Én ugy tapasztaltam,hogy nagy a fogyasztása,a futómû lehet,hogy mindent kibir,de nagyobb temponál halálfélelem van.Az elektronikája meg aztán szintén olyan olaszos.Meg van master amit én jobban szeretek,mert szerintem nagyon jól kezelhetõ,nagy tempónál is biztonságos.
Én egyébként a legtöbbször futárokat Masterrel látok.
A Transitokról ki mit halott?
Én ahogy hallom jó autok,csak gyengus a kuplungjuk!

odex
háát multkor mentem a babettával ozt egy kamiont ketté szakítottam vele

.:HNS-OÐ&#8364;X:.Hungarian Soldiers Cod2-es és css-es klán! jelentkezzetek! MSN:[email protected] E-mail:[email protected]

látom valakit elütött a flémvonat 😄

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

urak, nyissatok topikot (érdekelne engem is a téma) , ne a BALESETEK-be ...

DJKonya
Sprinter Csomag és Logisztika
"kiscsomag szállítás" éjszaka hozzuk a csomagot és reggel a futárok viszik ki.
Azért írtam idézõjelbe mert 20kilóig lenne a kiscsomagszállítás. Na de múltkor is volt olyan hogy 360kilós billenõpótkocsira való hidraulika ágyú... Akkor még kézzel pakoltunk, Mivel csak mi járunk oda egyedül platós kocsival van egy privát raklapemelõnk amivel fel tudjuk rakni a cuccot a platóra. A töbiek meg furgonnal járnak õk kézzel pakolnak😄

pszihopata
mit vittetek?

DJKonya
Ja értem. Nekünk is mostanában teljesen kihasználatlan a gép, mióta nem mi hordjuk Egert meg Gyöngyöst azóta alig van cucc. Pénteken is Miskolcra két raklap volt a kocsin azt kifújt. Anno mikor mi vittük Egert meg Gyöngyös volt rá példa hogy a 20köbméteres rakteret alig tudtuk bezárni mert úgy ki volt tömve...

pszihopata
A külön fülkés dobozosok lassúak,meg olyan magasra egyedül nem tudom feltolni a motorokat.Emelõhátfal nehéz-körülményes,3.5 tonna alatt sokkal olcsóbbak a pályadíjak stb.

pszihopata
Ezért nem vettem ilyet,nekem muszály néha aludni egy órát,meg egy duplakerekes felesleges,mert 1.5-2 tonnánál többet úgysem tudok berakni.

Az sem árt ha lehet gépelni vele-túl hosszú az út!

DJKonya
Aha, de ahoz jobb lenne egy zárt dobozos teherautó nem? vagy furgon is jó?

pszihopata
Olaszországból motorokat.

DJKonya
Mit hordassz ha nem vagyok túl indiszkrét?

DJKonya
Nekünk egy Toyota Dynánk van platós/ponyvás 5 méter hosszú platóval 20köbméter raktérfogattal, de már kihasználatlan meg hát minden éjszaka abban ülni....alig van hely benne azért akarunk mást venni, nagyon kényelmetlen.

pszihopata
Arra nincsen pénzem mert építkezek,talán pár év múlva.
Nem kéne 2 milla fölé menni.

pszihopata
Ja de a motorok mások.Sokan szidják a sprintert is,nem tudom mit vegyek,de a hosszú-magas ducató-jumper-boxer nekem kicsi.

Maradt a sprinter-lt-daily.
Szívem szerint toyotát vennék,de ilyen nagy egybedobozos nincsen.

DJKonya
de a régebbi?
Az újjak a 3ezres 180 lovas motorral szerintem nagyon jók.

pszihopata
Az 2.8-as .

Mindíg folyt belõle az olaj,meguntam.

DJKonya
Daily?

DJKonya
Jók ezek a MB Sprinterek meg a VW Crafterek, de nagyon drágák. Ráadásul ugyan azok a vonalak mind a két autónál mivel egy gyárban gyártják. Mi is akartunk venni egy craftert, de ilyen euró árak mellet inkább marad még egy ideig a Toyota Dyna😄