Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJKonya
Akkor nem ismersz. Nem vezettem még f1-es autót vagy rally autót ez tény, De sokat vezettem már kamiont is és vezettem már hóban,esõben,jeges úton. Tudom hogy teljesen más forgalomba vezetni ezért nem is mondom magam "mesternek" de azt azért megnézném hogy ti hogy álltok be a rámpára egy 16 méteres szerelvénnyel.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

DJKonya
De te idõsebb is vagy tõlem, és azért is írtam ezt mert szeretek vezetni hiába nincs még jogsim, és ha meg lessz a jogsim azután meg sofõr akarok lenni. MERT EZT SZERETEM A LEGJOBBAN! és ha nem tetszik valakinek akkor oltson nyugodtan ha az neki jól esik...

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

RelakS
" de már akkor is több 100ezer kilóméter van a hátam mögött igaz még csak mint utas. "

Kapaszkodni a majrévasba, és ordítani, hogy LASSÍCCS FATER!!444, vagy a kormányba kapaszkodni ugyanabban a helyzetben, és állni a féken, mert valami nagyon jön, az két külön dolog...
Elhiheted, a NFS vagy bármi más után nagyon okosnak érzi magát az ember, aztán a volán mögött meg jön a valóság, mikor a kocsi nem úgy csúszik, ahogy elképzelted

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Csabesz6
Egyszerûen butaságot írtál.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

najó, elég az off-ból

w77d
de hát ez az emberek 90%-ra igaz, ettõl nem születtél még utakra... tényleg csak ezért írtam, mert irreálisan nagyképû volt a kijelentésed, nem a mondanivalód többi részével nem értek egyet..

amúgy én már többet vezettem akkor, mint amennyit te utaztál XD

HHÁHÁÁHÁHHÁÁHÁHÁHHÁ <#lama><#banplz>

kisfiam, szaladj el gyufáért

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
5 év alatt vezettem annyit amennyit te 5 év alatt utaztál utaztál

DJKonya
attól hogy te otthon dagadsz egész nap attól én meg lehetek úton. Te meg csal írigykedsz.....

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

ne offolj, ez a topik nem arról szól h te milyen jani gyerek vagy
több 100 ezer ??? mekkora kamu 😄

DJKonya
Már te ne hargudj de miért kell nektek mindenkivel kötöszködnötök, aztán persze hogy én kapom a büntit mert nemtudom szó nélkül hagyni, és igen 15 éves vagyok naés? de már akkor is több 100ezer kilóméter van a hátam mögött igaz még csak mint utas. De még elõttem az élet és még lessz is mögöttem egy jópár kilóméter. Na téma részemrõl lezárva.

autoszimulator
yay

.: mobilize.hu :.

w77d
ne haragudj, de 14-18 között ilyen hülyeségeket írni....

anyázásért sztem repülni fogsz, jó utat

w77d
szar lehetett egy úton megszületni, ráadásul balesetveszélyes is....

chates style-ban reagálok : HHEHEHEHEHEHHEEHHEHEHEHHEHHEHEH

DJKonya
Miért is?

autoszimulator
majd a szakközép után értékeld újra

.: mobilize.hu :.

DJKonya
téged kérdezett valaki?

Csabesz6
"utakra születtem"
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

pointer4
" "legtapasztaltabb tesztpilótájuk volt", aki már 25 éve dolgozott a cégnél "
Ájjájájjáj, 😞 sok múlik a szerencsén.
DJKonya
Na jó ha tényleg annyi pénze lenne az embernek taljesen máshogy gondolkozna.

ez konkrétan egy evo9-s és 7-8 mihályér már kapni .. és igen ÉN kivinném "ganajászni" .. és ha lenne zsé 50milkásra "ganajászóra" azt is vennék

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

milk4
R.I.P.<#rinya>

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

DJKonya
Ez azért túlzás nem gondolod?

folyamatos elfoglaltság - napról napra tanul

DJKonya
...

desigo
"Foglalkozás: Tanulás"

azért nem kéne hazudozni...
DJKonya
Jólvan már úgy csináltok mintha mindig is tökéletesen írnátok.

milk4
Kicsit törni magyar?

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

DJKonya
lényeget kitudod venni belõle, vagy ahoz is szemüveg kell?

érthetõen fogalmazz mert nem értem mit brekegsz

DJKonya
Az utakra születtem úgyhogy be le fogni, te talán ha megvennél egy pl 50milláért mennél vele ganajászni vagy mi???

ezzel az erõvel ne vegyél semmilyen kocsit meg nem menj utcára mert valaki elüt v neked megy

DJKonya
Na jó mondjuk mehetsz te 5km/h-val hogyha jön egy barom és szanaszét töri az autód mer õ a vagány...

DJKonya
Jah hát hogyha egyszer tudnék ilyen autót venni, vigyáznék rá mint a szemem fényére.

akiknek ilyen autójuk van azok nem az óvatos végérõl közelítik az autókázás fogalmát (mert megtehetik) 😊)

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

DJKonya
<#szomoru1>
Ha ilyen jó kocsikat látok összetörve amiért fáj a szívem kicsit mérges tudok lenni a vezetõjére😄

Szabi84
ennél a kocsinál ez mindennapos😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

desigo
hopp
mondjuk ez könnyen megy az árokba száraz úton is <#nyes>

zsutyesz
ebben az idõben, na hallod...

Ale Alonso! poppe fan club&#8482;

ocskoszilard
na ezt hogy hozta össze<#wow1>

DJKonya
A Tápiószele és a Tápiógyörgye közötti úton az Opel egy bal kanyarban a jeges burkolaton megcsúszott, jobbra lesodródott, ahol a bal oldalával egy fának ütközött. Az autó ezután átvágódott a szemközti útpadkára. Az Opelt vezetõ férfi nem használta a biztonsági övet, s az autóban átrepült az anyósülésre. Õt a mentõk súlyos sérülésekkel szállították kórházba. A mûszaki mentésben a nagykátai tûzoltók vettek részt.

Pipör
ezzel mi történt?

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.