Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
😄D akkor még nemis létezett ijjesmi 😄D
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
#2240: Volvo vagy Suzuki tök mindegy. 40 tonna mind a kettõt szarrá töri...
#2247: Biztos hogy nem 30-al ment. Ha jeges az út és megcsúszik 30-nál akkor sem törte volna össze ennyire a Suzukit. Kivéve ha betolja maga elõtt a töltés mellé és ráesik.
#2221: AZTAQVA<#wow2>#wow2><#wow2>#wow2> Euro NCAP 5* ....
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
Összetört személygépkocsi, árokban fekvõ kamion a 4-es út Szolnok és Abony közötti elkerülõ szakaszon, ahol a kamion eddig tisztázatlan okból, a vasúti felüljárón áttért a menetiránnyal szemközti sávba és ott összeütközött a szabályosan közlekedõ autóval, amit rászorított a szalagkorlátra. A teherjármû ezt követõen átszakította a korlátot és lezuhant a töltésre, ahol az oldalára borult. A baleset következtében a vétlen személyautó vezetõje a helyszínen meghalt.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.
Þór vígi þessi rúnar
Aszittem valami kisautó, ilyen kétajtós sufni vacak!
Durva...
Þór vígi þessi rúnar