37102
-
DIESEL DOG #9214 Jól emlékszem anno én is araszolgattam hasonló dugóban az M3-ason... mondanom sem kell hogy mennyire élveztem, Nyiregyháza-Budapest távot a szokásos 1 megállásos 2 óra helyett 4 óra alatt tettem meg... :/ -
Héeder #9213 Hát ez gáz
Emiatt álltunk mi is másfél órát, meg a hülye .... miatt akik poénból hiszik, hogy mi is viccből állunk a sorban és nyugodalmasan megelőznek és 150 méterrel később meg jelzés nélkül bevágódnak.Én is ugyanúgy haza akartam érni mint ők, sőt hogy még jó 2 óra utazás volt előttünk és másnap korán kelés, de mégse pofátlankodok jobbra balra. -
USAMEN POWER #9212 Azért óvatosan a tréfarépával, nehogy a seggedbe álljon. -
öregember #9211 kepek -
öregember #9210 Gödöllőnél leterelik az autópályáról a Budapest felé haladókat. Az M3-ason ugyanis több baleset is történt nem messze egymástól - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) sajtóügyeletese vasárnap késő délután. A rendőrség később azt közölte: a korábbi hírekkel szemben nem négy, hanem két baleset történt. Mindkét balesetben négy-négy autó ütközött.
A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője egyelőre annyit tudott közölni, hogy az első információk szerint az M3-as autópálya 25-ös kilométere környékén történtek baleset – közölte a Független Hírügynökség. A mentés megkezdődött, az autópályán teljes útzár van. A rendőrség később úgy pontosította a hírt, hogy a balesetek a 26-os kilométernél történtek.
Az első baleset úgy történt, hogy egy autó letért az útról, mögötte pedig még hárman belementek. Ezt a torlódást próbálták kikerülni a második baleset résztvevői. Az egyik autóban – az ütközések következtésben – négyen, egy család tagjai, súlyosan megsérültek.
A baleset nyomán az M3-ason a délutáni órákban hatalmas torlódás alakult ki Budapest irányába. Az autósok Gödöllőről a 3-as úton, Kistarcsán és Kerepesen keresztül juthatnak el Budapestre, vagy Kistarcsa határában az M0-s körgyűrűre. -
öregember #9209 -
öregember #9208 én arról nem tehetek, h messze laksz a beton úttól :D -
n003 #9207 .. megúszhatja .. bocsánat -
n003 #9206 nagy valószínűséggel meg úszhatja a cserbenhagyás részét és csak az ittasvezetés - balesetokozása miatt kell felelnie :| -
#9205 jah mivel rákényszerült... -
#9204 Crash caught on tape - aki még nem látta nézze meg.
Légzsáknak itt azért volt szerepe :S -
#9203 nem tudom volt-e már, de a Stohl elismerte, hogy ittasan vezetett. -
USAMEN POWER #9202 Azé nem sűrűn látok ide belinkelve optikai tuningos autót. A probléma nem itt kezdődik.
#9201: Faszán levágtad amit írtam. (Amúgy helyesírást ellenőrizni jársz ide, vagy mi a francnak ?) -
öregember #9201 dobálózNÉK .... nem dobálom semmit, csak megemlítettem -
#9200 fiatal boyracerek meg újgazdagok gyerekei minden országban vannak,nem ezek a problémásak nálunk hanem a sok suttyó aki iszik és utána a volán mögé ül... -
#9199 valahol nem a tudással van a baj, hanem azzal, hogy versenypályának nézik a közutat és mások életével is játszanak
meg sufni optikai tuning-os autókkal erőlködnek feleslegesen (meggyőződésük ezeknek a barmoknak, hogy ezzel lesz nagy az EGOjuk)
felelőtlen ember is sok van sajnos
-
#9198 jah
az autó képességeivel sincsenek sokan tisztában
fogalmuk sincs arról,hogy mi fog történni ha pl nyomnak egy padló gázt vagy egy satu féket... -
#9197 simán, ez mindig így szokott lenni. -
USAMEN POWER #9196 Én a múltal nem dobálóznák... jönnek ki a gyorsabbnál gyorsabb, és dinamikusabb autók, és a jogosítvánnyal rendelkezők többsége alkalmatlan a vezetésre. A tapasztalat, és a tudás, sajnos nem változik párhuzamosan a világ fejlődésével, és ha nem lesz gyökeres változás a rendszerben, még sok ember fog meghalni az utakon. -
#9195 én pl: ma végig ordítoztam apámra...hát 80al ment az egyirányú utcába...hát azt hittem lepetélek. Meg olyan féktávot vett hogy jajj... mondtam neki addig fogok pofázni meg ordítozni hátulról amíg nem megy normálisan, mer komolyan abnormálisan vezet már...és mindig ő beszél arról hogy így menj úgy menj, közben én rendesen betartom a szabályokat. -
n003 #9194 nem tudom te hol közlekedsz de szerintem a jogosítvánnyal rendelkező emberek egyrésze teljesen alkalmatlan a vezetésre :( és nem arra gondolok hogy hogyan reagálna egy esteleges veszélyhelyzetben hanem az olyan egyszerű dolgokra mint a gyorsítás-lassítás-jobbratartás -
#9193 Egy ilyenhez mit szóltok? pff -
#9192 meg nem volt ennyi önjelölt barom az utakon
ez is az új rendszer hibája
elamerikaisodtunk
-
#9191 Ott a pont! -
#9190 nem is volt ennyi autó -
öregember #9189 15-20 éve nem voltak ilyen szarok a kocsikban (abs, esp, tbc, otp....), nem is volt ennyi baleset -
n003 #9188 a balesetek 1/3da figyelmetlenségre vezethető vissza .. szerintem igenis kellenek az ilyen vezetőt támogató rendszerek -
USAMEN POWER #9187 Attól függetlenül működnek ezek a rendszerek, a Mercinél is volt egy ehhez hasonló, mikor egy alagútban bebaszott a távolságkövető rendszer... ennyi, égő mert a media elött történt, de háth kijavítják és annál biztonságosabb lesz. -
#9186 Nekem nincs jogsim és nem is lesz soha (kizárólag kerékpárral közlekedem), de amikor engem ütött el egy autós, aki részeg volt, az bosszantott fel igazán, hogy tegeződött a helyszínelőkkel és még engem hoztak ki 30%-ban hibásnak, mert nem volt kivilágítva a bicajom (szeptember elején, du. ötkor). Jah, hogy Józsi bácsinak nem kellett megfújni a szondát!? Elfelejtették... Ennyit arról, hogy ki-kit keres meg... -
#9185 alapbol nem ertem az ilyen rendszereket. figyeljenek az emberek azt csá nem kell ilyen sok elektromos szar -
#9184 Azért egy volvo-ban kevésbé félnék mint bármi másban! -
#9183 Nem izgat. Attól még kéne a kocsi:D -
#9182 :D -
#9181 Ouh. Szopó. -
#9180 Lebőgött a Volvo balesetmegelőző rendszere
-
#9179 na megszólalt a nyálasképű -
#9178 Na és a leányfalui balesetre emlékeztek még? Amikor a köcsög ír 2 kisgyermeket gázolt halálra? Az anyjuk kezéből szakította ki a babakocsit és ment át mind2 gyereken... buszmegállóba 50es táblánál.. Emléxem mentőheli leszállt az út közepén, láttam az ablakból, tudtam hogy valami nagy baj van. De ez annál is durvább volt.
Hozzátenném 10(!) éve történt. A csávó vígan éldegél szabadlábon.
2010-es cikk -
#9177 amíg mi magunk is első gondolatban egy közterületes vagy közlekedési bírság után az első felelős pozícióban levő rendőr ismerőst próbáljuk felkutatni, hogy ügyeskedjen nekünk, és amíg TUD is, addig ne várjunk semmit.
persze egy ilyen súlyú dolognál vállalhatná, ha lenne gerince. de ha lenne, nem is tartana ott ahol? -
öregember #9176 motoros... -
#9175 Azt is sokan mondják, hogy nem megoldás a szemet-szemért elv. De sajnos nekem sem jut más az eszembe ilyenkor.