37102
-
#9174 Kínok közt végezném ki...az összes ilyen mocskos szemetet.
Amikor a legjobb barátom halt meg autó balesetben 2005ben...fél - egy évig nem tértem magamhoz. Ugyanis a barátom be volt rúgva...sőt szerintem szívott is szerintem de hátul ült a hátsó ülésen, nem volt bekötve. Aki vezetett szintén bebaszva, anyós ülésen lévő is. 80nál elvesztette a srác a kocsi felett az uralmát és neki mentek egy kő kerítésnek...barátom hátul úgy beverte a halántékát hogy azonnal meghalt. Aki vezetett karcolásokkal úszta meg, anyós ülésen lévő súlyos sérüléseket szenvedett. Napokig kerestük a sofőrt. Egyszer majdnem halálra verték amikor meglátták az iskolában. Ha én láttam volna biztos nem "majdnem" lett volna...
Azóta is bennem van ez, ha ilyet hallok ráadásul rangosabb körökből akik papolnak nekünk hogy így vigyázz úgy vigyázz...Belegondolok hogy ha az asszonyt elcsapnák...már van frankó kínzási ötletem. -
#9173 Anyám vagy a lányom lenne, a tag meghalna. Lassan. -
DIESEL DOG #9172 Meglehet hogy eltusolták az ügyet... -
#9171 Nálunk tavaly egy magas rangú rendőr gázolt halálra egy nőt a négysávos, városközponti út zebráján, a belső sávban. Részeg volt. Azonnal hírzárlat lépett érvénybe... Azóta sem tudunk semmit. -
DIESEL DOG #9170 Ezzel nem vagy egyedül, de van egy sanda gyanúm hogy ismét kibújik a felelősség alól, lekenyerez egy-két fejest, és vigan megússza minden következmény nélkül...
Azt emlitenem sem kell hogy egy átlag emberrel mit tennének egy ugyanilyen szituációban... -
#9169 lehet akkor is volt benne xDD -
#9168 és mi a vicc? hogy sajnálták mert hogy szegénynek a lába így megy úgy...éééédes istenem...fogtam a fejem és mondtam hogy baazzeeeg de geci butááák vagytok....(már aki sajnálta). -
#9167 Es meg balfasz is,mekkorat taknyolt regebben elo adasban... -
#9166 én csak szimplán felakasztanám amekkora a pofája... -
#9165 most néztem meg retkes híradót
hát az milyen,hogy felhívta a csaját,hogy jöjjön oda és vállalja magára a balesetet ő meg elment mielőtt megjöttek a rendőrök
lol
balesetet bármilyen rutinos,tapasztalt ember okozhat
nade ittasan,felelősség alól kibújva
min 10 évre elvenném jogsiját,vadásztársaságból kitiltanám,retekklubból kivágnám... -
DIESEL DOG #9164 Sajnos pénz beszél... -
#9163 tényleg meg kell azt várni, amíg valakit megöl az utakon? -
#9162 ezt is simán meg fogja úszni
jó kapcsolat + pénz combo segít...
a nagy vadász úr egyszer részegen fog lelőni valaki ártatlant -
DIESEL DOG #9161 Stohl Andrásnak ez már nem az első ilyen húzása, de ha ezt is megússza akkor nincs igazság... remélem meghurcolják végre... -
USAMEN POWER #9160 (#9146) -
#9159 http://totalcar.hu/magazin/hirek/2010/05/08/csak_ki_akarta_probalni_a_lamborghinit_mindketten_meghaltak/
-
#9158 Egyet értek! Már rég lekell volna csukni a parasztját... -
#9157 Ha ezt Stohl ezt is megússza, rohadjak meg én fogok egy díszes táblával strájkolni a színház előtt... -
#9156 Szerintem más be lehetne vonni a jogsiát, ha kiderül, hogy ő a hibás.
Már az előző balesetnél véglegesen kellett volna bevonni a jogsiát. -
#9155 A művész úr bekaphat egy nagy fekete korbácsot...még ilyet... -
öregember #9154 a viszgálat folyamatban, nem lehet egyből 100%-ra rámondani (ilyen a jog) hogy ő vezetett -
USAMEN POWER #9153 "A balesetben könnyebben megsérült utas elmondása szerint a színész-műsorvezető meg sem kérdezte, hogy vannak, 'csak kért egy cigarettát'."
"S. Andrást a rendőrség a 'balesetben részt vevő félnek' tekinti" ---> Gondom azért, mert hírességről van szó ... fasza ! -
öregember #9152 -
öregember #9151 -
öregember #9150 Egy 200nm-es autószerelő műhely teljes terjedelmében égett, május 07-én, a XXI. kerületben. A tűzet 4-es, kiemelt fokozatra minősítették. A nagy erőkkel kiérkezett egységek, 7 vízsugárral a tűz terjedését megakadályozták. A mellette található műhelyből a tűzoltók kimentettek egy idős férfit, aki nem szenvedett sérülést. Az épületből kihoztak 8db Argon gázpalackot, de egy PB palack felrobbant. A tűz eloltása után kihoztak még két Argon gázpalackot és egy Dissous gázpalackot, amit a rendőrség mesterlövészei kilőttek. Személyi sérülés nem történt. A tűz keletkezésének az okát még vizsgálják. -
öregember #9149
-
n003 #9148 grat a "művészúrnak" :| -
öregember #9147 -
öregember #9146 csak_ki_akarta_probalni_a_lamborghinit_mindketten_meghaltak -
öregember #9145
CIKK -
#9144 Híradóban mondtak valamit Csepelről, hogy tűz volt valami raktárban ahol gázpalackok voltak. Mesterlövészek lőttek ki kettőt. HÍR Tvben hallottam. nézzetek utána. -
#9143 Nem tudom, de én is hallottam, meg ezen a héten ezen kívül kb 2szer mindig 11fele. -
#9142 eskü nem jártam arra XXXXXXD -
DIESEL DOG #9141 Hát ha igy is történt nagyon ügyes volt... :D -
#9140 Mi a fene folyik itt csepelen?
Most jöttem haza 138 assal, és láttam, hogy csepel összes rendőrje,tűzoltója,mentője ment befele az AVIA melletti kis úton. -
#9139 gondolom zárva volt a kapu, ez meg nagy tehetséggel belement és felakadt a kocsi orra, a lendület meg ezt tette, de ez az én véleményem =) -
DIESEL DOG #9138 Hogy a fenébe akadt oda fel? -
#9137 -
#9136 kemény...
-
n003 #9135 igen a tennessee árvíz után(közben) készültek a felvételek