Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJKonya
Te fogod mán megmondani.

CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

Carlos
Akkor a képet ignorálod a kicsiny agyadban!
Nem csak te létezel, nehogymá kitaláld itt a frankót.

Þór vígi þessi rúnar

ki a faszt érdekel az hogy állnak a helikoffer mellett 13-an és semmi sem látszik ? kb minden 5. balesetnél készül ilyen kép, tök felesleges beszúrni
a különbözõ módon szarrá tört autók más tészta

Carlos
Szerintem ez a post a tökéletes.
Képek és akit érdekel, annak ott a leirás. Akit nem, az megnézi a képeket, ennyi.

Þór vígi þessi rúnar

-,- #2198

Carlos
<#wow2>

Þór vígi þessi rúnar

DJKonya

A Tiszacsermely-Határszél felõl Cigánd felé haladó Ford Transit furgon az Erzsébet-tanyánál balra letért az útról, s egy gyümölcsös drótkerítését és betonoszlopait átszakítva többször átfordult a tetején, végül a bal oldalán állt meg. A furgonban utazó nõ kiesett a jármûbõl, s a Ford alá szorult. Õt a gyümölcsösben metszést végzõk egy Bobcat segítségével kiszabadították a furgon alól, és a mentõk a kiérkezõ tûzoltókkal kivitték az útra. A súlyosan sérült nõt mentõhelikopter szállította kórházba. A Fordot vezetõ férfi szintén súlyos sérüléseket szenvedett.

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Pipör
Blikkbe ma olvastam h idézem:
Magyar holttest az olasz sztrádán
Milánó - Fiatal magyar nõ holttestére bukkantak tegnap reggel az észak olaszországi A4-es autópályán. A nõn több autó áthajtott mire az egyikük megállt.

azért ez durva :|

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

solo
Asszem most volt egy nagy pukk csepel környékén.
2 tûzoltó, 3 mentõ süvÍtett el elõttem a szentimrén:/

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

desigo
rabszabadítás fail 😊
tegyél be 2 képet ízelítõnek és szúrd be a linket a képek fölé

w77d
tiszta Cobra 11 fíling XD

Carlos
Namost. Én azon az állásponton vagyok, hogy ha engem nem érdekelne, nem olvasom el. Elfér, nem értem, hogy miért zavarja egyeseket.

Þór vígi þessi rúnar

DJKonya
Múltkor meg "valaki" rámszólt hogy miért teszek be eseményleírást?

Carlos
Már akartam énis javasolni, hogy tegyétek be légyszi a szöveget is a képek alá, mert engem is érdekelne és szintén lusta vagyok keresni.
Végsõ esetben egy link is jó a képek alatt...velem lehet egyezkedni... <#ravasz1>

Þór vígi þessi rúnar

DJKonya
A Pilisvörösvár felõl Piliscsaba irányába tartó Mercedes Sprinter furgon áttért a szemközti sávba, s ekkor Nyíregyházi Rendõrkapitányság szembõl érkezõ Opel Movano rabszállítójának sofõrje megpróbálta elkerülni az ütközést, áttért a bal oldali sávba, hogy a szembõl közeledõ furgont kikerülje, ám a két jármû a jobb oldalával így is összeütközött. A Mercedes felborult, az úton tovább csúszott, s a rabszállító mögött érkezõ Renault személygépkocsi belehajtott. Az Opelban két rendõr ült, mindketten könnyebben sérültek. A Mercedes vezetõje szintén könnyebb sérüléseket szenvedett.

Tehát menekítést próbáltak végrehajtani, csak rossz rabszállítót támadtak😊

lécci lécci lécci lekközelebb a szöveget is 😉) én lenni lustadög szeretni ha kiszolgálnak

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

DJKonya

DJKonya
Vannak emberek akiknek csak ajánlani tudom...

píar .. nemtom 😊

Szabi84
Minek bele légzsák?

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

RATCUSTOM
ezt muszáj látni<#szomoru1>
Holden Commodore

Carlos
Jól megfejelte!
Ez sem 50-el ment!

Þór vígi þessi rúnar

DJKonya

DJKonya

desigo
két sokdás ha találkozik...
DJKonya

desigo
DJKonya

desigo
Ma mondták rokonaim,hogy ki ez a srác
fél éve volt kb a lagzija
rosszul lett vezetés közben...
Szabi84
Nehéz autónak nem akadály az esõ, fõleg ha jó gumi van rajta. Kisebb autóval már tényleg veszélyes.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

már ha van korlát...

DJKonya
Igen én is ismerem, eléggé tudnak menni ezek a kisteherautók. Sokan ezt ki is használják...

desigo
Jah elég könnyen csúszós lesz az út még ha jó minõségû is
tegnap csak köd volt és máris a fékút megnõtt

én is céges kistehert használok de tudom ésszel használni
elég erõs turbósak ezek
durván lépnek.Középkategóriás autókat lazán tologatnak le...
desigo
szerencsére nem tévézek
bár ha jön a forma 1 akkor elé kell feküdni xD
DJKonya
Sokan leszarják, gondolom a kisteherautós is azért nyomta neki mert nem a saját kocsija, csak abba nem gondol bele hogy õ is meghalhat a saját felelõtlenségébõl. Volt olyan még vagy 2 éve hogy mentünk faterral Nyíregyházára és erre az 1 útra nem volt érdemes matricát venni így mentünk sima fõúton. Kib**ott nyálkás volt az út mi is még akkor megvolt a Transporter és 60-70-el mentünk. Erre egyszer jött egy nagy terepjáró ráadásul trélert húzott amin egy személyautó volt. De vagy 110-el biztos tolta neki a parasztja.

Pipör
ez volt az Rtl -en a híradóban 😊

#2170 Hát jah de akkor is durva :|

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.

desigo
Autópályán kb halál a leállósávon álldogállni
amíg nem jön segítség irány a korlát mögé...

fõleg a mostani esõs idõben
Ma M3-ason is van aki 60-al ment (suzukis) és van kisteherautó ami 160-al
kemény
Carlos
<#wilting>

Þór vígi þessi rúnar

Pipör
Egy olasz autópályán a leállósávban egy a kocsiját vizsgálgató férfit szabályosan lefejezett egy mellette elszáguldó teherautó.
A balesetet észlelõ sofõr a kormányt balra rántotta és áthajtott a szembejövõ forgalomba, ahol összeütközött két jármûvel, melyeknek az utasai megsérültek.
A 41 éves szerencsétlen autós fejét a nagy sebességgel belecsapódó tükör elválasztotta a testétõl, így a helyszínen az életét vesztette.
Egyelõre nem tudni, hogy mi okozta a balesetet, a teherautó sofõrjének a figyelmetlensége, vagy esetleg az autós ment túl közel az úthoz a leállósávból.

(MTI)

Carlos
Annyira nem vészes!
Van címe a videóknak és ha nem vagy kíváncsi rá, akkor nem nézed meg. 😊
Szóval nem hirtelen kapod az arcodba az undormányt, mint egyes helyeken:
Nézd meg érdekes! -megnézed és éppen egy baleseti helyszínelés van ahol cenzúra nélkül látjuk az "élettel össze nem egyeztethetõ sérülést". Aztán jön a reggeli. X)

Þór vígi þessi rúnar

desigo
megzavarhatják a reggelimet amit most küldtem le xD
Pipör
uhhh :|

Carlos
Sok ehhez hasonló videó és egyéb itt: NothingToxic
Erõsen ajánlott megfontolni a nézését. Vannak dúrva dolgok is melyek megzavarhatják egyes nézõk nyugalmát!

Þór vígi þessi rúnar

desigo
Túlélte a brutális ütközést

Újjászületett az a 32 éves török munkás, akit elsodort egy kamion, amibe egy vonat rohant bele. A Törökország déli részén történt balesetet rögzítették az ipari kamerák is. <#wow1>

ocskoszilard
és már megint az szívta meg aki nem tehetett semmirõl... gondolom a vétkes meg nem kap semmi komolyabb büntetést mint szokott lenni 1-2 esetben

Pipör