37102
  • öregember
    maszatka, hálistennek nem jártál ide hosszú hetekig, majd megjelentél újra és írod a f@szságaidat...és még te lázadsz, dózsagyuri ?
  • milk4
    Arról ne is beszéljünk,hogy a hátsó üléstől elkell búcsúznunk.
  • w77d
    bukósisak nélkül egy kisebb kátyús úton hülyére vernéd a dinnyédet XXXD
  • n003
    tudod én ültem versenyautóban a navigátori ülésben hidd el hogy nem viselné el senki sem hosszabb távon
    és mellesleg tényleg kell(ene) a bukósisak mert könnyű beverni a kobakot a csőbe de amint megálltunk a stop-ban öv ki bukó le
  • MaSzKa
    A 6 pontos biztonsági öv azért jól meg tud fogni egy Rallys Recaro ülésben

egy rally autó még bukósisak nélkül is biztonságosabb, mint egy ugyanolyan utcai autó
  • MaSzKa
    ott
    muszáj neked elindítani mindig a Flame-t?

• w77d
    olyan tök jó lehet amikor egy koccanásnál az ember megfejeli a vastag csövet XD
  • DJKonya
    Ú bazd meg.
  • milk4
    Nagyon jó lenne...bukósisak nélkül életveszélyes egy becsővezett autó. A kényelemről ne is beszéljünk...
  • Carlos
    RIP
  • n003
    mi ezzel a baj? :O van pár eredeti lemezem de a kocsiban csak másolt van/volt .. mostmár usb-s

9239: nemár .. sokan így sem használják a biztonsági övet mert macera ezt szerinted hányan viselnék el hosszabb távon? nagyából senki .. 18éves fain dolognak tűnhet de akinek ez napi kín lenne annak nem :(
  • n003
    :(( sajnos ezt nem lehet kivédeni
  • desigo
    ejj szerencsétlen alezredes
    nyugodjon békében :/
  • öregember
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    az autósoknak az ilyen részeg sofőrök jutnak, nekünk meg a maszatka ..... houston, baj van !!!

• öregember
    ha ilyen hülye vagy inkább maradj otthon és tologasd a matchboxokat

#9238 : elképesztő h milyen tudással rendelkezel XD XD XD
    SŐT ! van a képen egy fél pár barna cipő és 2 üveg bor is

• MaSzKa
    Amikor nézegetem ezt a topicot mindig elgondolkodok milyen autóval lenne érdemes közlekedni biztonságosan

BMW 5 vagy 7-es+Rally ülések+hozzávaló biztonsági öv+bukócső

• MaSzKa
    írott lemez
  • öregember
    újabb fotók

• öregember
    többi kép
  • USAMEN POWER
    Van pár elgondolkoztató jelenet benne... 100 % figyelmetlenség, kapkodás, asszem egy baleset volt ahol megcsúszott az autó az esőben, és elkaszált valakit.
  • MaSzKa
    ez tényleg durva
  • musha
    Ez is odatesz!
    ...ha már baleset
  • öregember
    ebben mi a BALESET ?
  • DJKonya
    Épp akkor lett orgazmusa és másra már nem tudott figyelni.
  • MaSzKa
  • Benel
    hátezhülye lemerevedett vagy mi? :D
  • n003
    [URL=http://englishrussia.com/index.php/2010/05/08/from-toys-to-royce/#more-12999]gondolom a tulaj "józan"megfontolásból hagyta ott :D[/URL]
  • Versace21
    Hát az a fekete csoda mit keres ott?:O
  • Carlos
    rosszkor rossz helyen
  • Norbi1990
    OMG!
    Ez a a kamionos elég szerencsétlen volt :S
  • n003

• Benel
    LOL ezt láttam reggel ahogy jöttem. Nem a halmon volt, hanem egyszerűen az emelet padlószintjén volt és onnan rombolt(akkor még egyenes volt alatta a szint), néztem is mi a faxt csinál az ott fönt :D Hát le is jött látom XD
  • n003
    jahh :(

játszóautó oroszoknál:

ez meg úgylátszik újabban divat

• w77d
    basszon már meg a magasfeszültség XXXD
  • öregember
    biztos arra jártál és utánad akart csapni a markolókanállal és megbillent XD
  • w77d
    hát azon a meredek törmelékhalmazon nem tudom hogy akart átoldalazni...
  • öregember
    hát ez felborult...

többi kép
  • Carlos
    Bezzeg ha nem a "művészúr" csinálja, akkor bevarrják a delikvenst elsőre. Neki meg ez már nem az első ilyen esete!
  • w77d
    én az M7-essel jártam így párszor. Tavaly a kamion korlátátszakítós balesetnél 1 órán keresztül semennyit sem haladtunk, aztán kezdtünk el csordogálni. Fehérvártól állt a sor Pestig, egy laza 4 és fél óra alatt sikerült Pestre érni....
  • n003
    1-5 év ismerősöm azt mondta nagy esély van rá hogy a cserbenhagyást megúszhatja :|

máshol:
    "Súlyosabb esetben ilyen jellegű bűncselekményekért 3 vagy 5 évig terjedő, letöltendő börtönbüntetést is kiszabhatnak. Ilyen lehet, ha a baleset egyik áldozat maradandó sérülést szenved vagy meghal. Az ittasság fokát is figyelembe veszik. Valószínűtlen, hogy a színész büntetését felfüggesztik - mondta el a büntetőjogász a Napi Ászban. "