37102
-
n003 #9294
-
n003 #9293
-
#9292 Nem volt bekötve, és fossá törte a nyakcsigojáit a légzsák+fejelés.
Szomorú. :| -
#9291 homimobil az anyád picsája XXXD -
öregember #9290 összetörnéd a homimobilod ? :D -
#9289 hát ha én ilyet okoznék és esetleg nem halnék meg, biztos hogy fejbe lőném aztán magam... de én inkább egy fának kormányoznék mint másik autónak.. -
shumika #9288 Ezért nem kell neked se nyomni. -
n003 #9287 egy "értelmes" halál van: 95évesen elmenni egy húszéves libával(ban) -
#9286 "A fiatal vásárhelyi nő autójában pedig – úgy tudjuk – gyerekülés is volt, amely arra utal, hogy az áldozatot kisgyermek várta otthon"
Bazdmeg ez az ami kegyetlen szomorú. Igazságtalanság egyszerűen. Nővéremnek is van egy 10 hónapos babája és látom mennyire ragaszkodik hozzá a gyerek... Szörnyű és fájdalmas ebbe belegondolni... -
#9285 pontosan -
USAMEN POWER #9284 Az ilyeneket hívják értelmetlen halálnak. -
#9283 Eleg annyi oknak hogy SX4 :P -
#9282 Énis erre gyanakszom.
Nekiment egy autónak. Csak az eleje tört meg, az ablak ép, tehát nem volt ez annyira durva. -
USAMEN POWER #9281 Jah, valószínüleg. Az SX4 -ből viszont nem sok maradt. -
#9280 Szerintem nem volt bekotve,es bevagta a fejet a kormanyba egyszeruen!Jo nagyot csattanhatott az auto... -
Victor108 #9279 (próba) -
#9278 De nem szeretnék egyszer egy ilyenbe belekeveredni motorral... -
öregember #9277 megpördül hirtelen, nyak reccs (csak tipp) -
#9276 Azárt a Fiat-ban miért halt meg a nő?
Be volt kötve? -
#9275 Egy házaspár és egy fiatal nő az áldozat. Késő délután újabb halálos baleset történt, egy kerékpáros férfit ütöttek el.
Egy hatvan év körüli eperjesi házaspár és egy harmincas vásárhelyi nő vesztette életét abban a tragikus autóbalesetben, amely kedd reggel fél kilenckor történt a Szentest és Vásárhelyt összekötő 45-ös főúton, a mindszenti és a derekegyházi leágazás közötti szakaszon. A házaspár a Kurca-parti település irányából haladt Vásárhely felé, amikor a 34-es kilométerszelvénynél Suzuki SX4 típusú személygépkocsijukkal – eddig ismeretlen okból – áttértek a menetirány szerinti bal oldalra, ahol a velük szemben szabályosan haladó kamion szélének ütköztek. Ezt követően a bordó Suzuki megpördült, a kamion mögé került, ahol a hátuljával frontálisan nekicsapódott egy, ugyancsak szabályosan közlekedő Fiat Bravo elejének.
A Suzuki végül az árokban kötött ki, tulajdonosait a helyszínre érkező tűzoltók szabadították ki a járműből. A középkorú házaspár és a Fiatot vezető, egyedül utazó fiatal nő a helyszínen szörnyethalt.
Az eperjesi házaspárról megtudtuk, hogy orvosi ellenőrzésre indultak Szegedre, a férfit egy hónappal ezelőtt műtötték, és kontrollra kellett volna mennie. Otthonukban senkit nem találtunk. A szomszédok annyit elmondtak, hogy közös gyermekük nincsen, de mindkettőjüknek van egy-egy fia – egyikük Békés, másikuk Bács-Kiskun megyében él. A fiatal vásárhelyi nő autójában pedig – úgy tudjuk – gyerekülés is volt, amely arra utal, hogy az áldozatot kisgyermek várta otthon. Lakásuk ajtaját kedd délután senki nem nyitotta ki, és a szomszédok sem voltak otthon.
Kedden a megye fölött végig borús volt az ég, reggel és napközben is esett, emiatt az utak nedvesek, nyálkásak voltak. A 45-ös főút Mindszent és Derekegyház közötti szakaszán – ahol a karambol történt – számtalan kátyú, illetve kisebb-nagyobb bukkanó van az aszfaltban, amelyre napos időjárás mellett is különösen oda kell figyelni. A Suzuki nyári gumikon futott, így elképzelhető, hogy a kerekek rossz tapadása miatt megcsúszott az autó, és emiatt tért át a szemközti sávba. A baleset okait szakértők bevonásával, közigazgatási eljárás keretében vizsgálja a Szentesi Rendőrkapitányság -
DIESEL DOG #9274 szvsz jóféle kampány... -
#9273 :D -
n003 #9272 hmm érdekes :) -
DIESEL DOG #9271 szent sz*r! O.O -
n003 #9270 itt mi történt? :O -
#9269 -
#9268 -
öregember #9267 -
öregember #9266 anyud hazaért már ? fél órája láttam, még kint árulta a nyamvadt testét a thököly úton -
USAMEN POWER #9265 Fa.zhiányod van, vagy mi van veled gyíkarc ? Vered itt a nyálad a semmire, inkább lazuljál már ! -
öregember #9264 -
#9263 -
öregember #9262 -
öregember #9261 "hülye aki mondja" ... tiszta dedóóóó
[sajnál][szán] -
#9260 mikor veszed észre, hogy a hülye az te vagy
nagyon unalmas már, hogy ilyen 1 senki, mint te csak arra képes, hogy másokat lehülyéz
öregember=szarember
mindig te kezded! -
öregember #9259 off off off off
#9255 : csak ismételni tudom : idióta vagy XD
utcán bukócsöves autóval.... ppffff -
#9258 Mérföldkövek
– 2010 - A balesetszimulációs laboratórium 10. évfordulóját ünnepli. Ennek során egyetlen napon három különböző bonyolult töréstesztet végeznek el 100 meghívott újságíró előtt.
FAIL -
#9257 10 év alatt 3000 Volvót törtek össze
-
n003 #9256 áúú -
#9255 Csak ismételni tudom magamat: