37102
-
#9334 Csak 30ezret??
W77D többet kapott én úgy tudom :D -
#9333 30ezer? Nem 300ezer? -
#9332 akkor meg megjelennének a lámpáknál kolduló sünök XXXD -
#9331 "Az idei csúcstartó 251-el hajtot az autópályán, egy másik autó 196-tal ott, ahol csak 80-nal lehetett volna, a lakott tarületi csúcsot pedig Fehérgyarmaton állította be egy autós 188-cal. Mindhárom autó gazdája 30 ezer forintos csekket kapott a rendőrségtől."
és akkor mi van ha nem a gazdája vezette az autót? -
#9330 de szép lenne ha kitolásból full senki nem hajtana gyorsan
szemét sünök meg pisloghatnának az út szélén -
n003 #9329 tudod ott ahol a magyar nemzeti autósport szövetség éves költségvetésében benne szerepel xy,- ft bírság mint bevételi forrás ott ne várjuk sokat :(( -
USAMEN POWER #9328 Na ja... szánalmas ami itt folyik.
#9326: Olvasd el mégegyszer amit írtam. Én csak a kijelentésedet cáfoltam meg, attól függetlenül hogy a HC reális vagy sem. -
#9327 Nem értem a 2. cikket.
Az miért rossz ha kevés a gyorshajtó?? Annak csak örülni kéne.
Ja, hogy a sünöknek ez a legkönnyebb bevételi forrásuk, mert csak mereszteni kell a seggüket az autóban és bemérni az autókat.
Az államnak kéne fizetni a rendőröket nem a gyorshajtóknak -.-" -
#9326 HC mód is "fos".
Azért, historic mod ba minden segítség off, sitgray.Próbáld ki:D
Ott nincs digitális gáz.0-1.ott finoman kell, mert eldobja magátmint a szar:D -
#9325 a gyerekek nem akartak iskolába menni, hát elintézték XXXD -
n003 #9324 Ollé Sasa Suzukiját láttam porrá égni a veszprém rallye-n megdöbbentő volt látni hisz nem gondolná az ember hogy sokminden lenne benne ami éghet :O és mégis
Lujó!! 188-al lakott területen!!
itt is .. meg 'tönkremegy a rendőrség' kevés a gyorshajtó :| -
#9323 Meglepő intenzitással ég szarrá. :o -
#9322 iskolabusz
-
#9321 ott kellett volna kezdeni, hogy az összes segítséget kikacsolod
-
USAMEN POWER #9320 Ez csak a non hc -ra igaz.
- Amúgy az rFactorral játszottam olyan fél órát, háth az irányítás könnyebb volt mint a TDU -non hc. A beállításokra nem nagyon feküdtem rá, biztos vagyok benne hogy valahol lehetett volna nehezíteni, de a pályaversenyzős játékok nem jönnek be, így delete lett a a game sorsa.
- Régen a WTC 3 -at toltam, meg az nfs Pro Streetet, ez a két pályaversenyzős game ami tetszett, a többi nálam kilőve. -
#9319 Ez is jó kis game, de ne offoljuk szét a topicot -
#9318 netKar Pro se rossz, iRacing
de amúgy van 3D Driving School
amivel a Kresszt lehet gyakorolni
és ebben is be lehet állítani a G25 G27-et
de vannak még ezeken kívül jó kormányok, meg Szimulátor Cockpit-ek amivel jobban át lehet élni
-
#9317 #9315: Igen az rFactort kihagytam, én is nagyon sokat nyomtam vele, főleg F1 moddal.
#9316: Minden esetre nekem tetszett -
#9316 wut? TDU mintha sinen menne a kocsi.
-
#9315 TDU +G25 ez azért enyhe tulzás...
LFS + rFactor + RBR ami közelebb áll a szimulátorhoz :)
a TDU a közelében sincs :) -
#9314 én éltemben első megcsúszásom alkalmával összetörtem a kis Corsám... Még 4-5 éve télen siettem hazafelé és a hátsó kerék kanyar közben sík jégre került... olyan eleganciával baszta oda a seggét a korláthoz a picim, hogy csak na XD -
#9313 Egyet értek veletek, LFS + G25, vagy TDU +G25 tökéletes erre a célra. Nyilván másabb mikor élőben megindul alattad az autó de alapvető dolgok berögződnek az agyban szimulátorozás közben is. Én példának most csak Michelisz Norbertet tudom felhozni, profi szinten szimulátorozott és most a túraautó világbajnokságban versenyez, figyelemre méltó eredményekkel.
Nekem az első ilyen szituációm egy cég betonplaccán volt egy 7 méteres teherautóval 20 centis hóban. Élveztem amúgy a dolgot és előtte még sose keveredtem ilyenbe hogy ellenkormányozni kelljen, de az első "megcsúszásnál" mikor megfogtam akkor éreztem hogy azért a szimulátorozás adott valami alapot. De persze az hogy 30km/h-nál vagy 70km/h-nál megfogni egy autót, az teljesen más, ott azért lényegesebben gyorsan kell cselekedni. -
#9312 -
#9311 Nem Need for speedre gondoltam az autós játékoknál... :) -
#9310 Hát, én szoktam ilyen pályákat építeni néha.
Multkor rutinra gyakoroltam -
#9309 Kéne ahhoz egy ilyen vezetéstechnika-mod :) -
shumika #9308 Jah segít egy nagyon kicsit a sok autósjáték de csak az aminek tényleg komoly a fizikája nem valami NFS szar amivel 370-el nekiszálsz a falnak és semmi. LFS+G25 a jó párósítás. szerintem -
#9307 Szintúgy.
LFS sokat segít.Elég reális a fizikája, és ott lehet gyakorolni az ilyeneket. -
#9306 Normális autós játék valóban adhat, legalább azt tudod, hogy KB mit kéne csinálni bizonyos esetekben. De amit főleg adhat, az a túlzott magabiztosság :D -
#9305 Lehet, hogy hülyén hangzik, de amikor egyszer kimentem (életemben először) faterom mazdájában a hóra és megindult a segge akkor ösztönösen jött az ellenkormányzás.
(Előtte CSAK ÉS KIZÁRÓLAG az autós játékokban kellett ellenkormányoznom)
Ergo:
Szerintem adhat egy picike (nagyon kicsi) rutint az autós játék.
Vélemények? -
#9304 hehe:D
Láttál már alúlról, az aszfaltből 3 bar nyomással felszele "eső" esőt? XXD
Aki pedig "véletlenűl" mégis elég nagy tempóval rámegy a pocsolyára, és felúszik az autó ott nem nagyon van mit tenni.
Magyar vezetési oktatávssal az a baj, hogy kb azt mutatják meg, hogy hogy kanyarodj be egy utcába, hgoy parkolj, hogy használd a kuplungot-féket..De semmi olyat, hogy mivan, ha nyújtott balosba elúszik a segge.
Ha tanítanák akkor egyes vezetőket biztos, hogy nem érné teljesen váratlanúl, és tudnának mit tenni.
Másik meg, hogy sok sofőr nincs tisztában a kocsija képességeivel.télen ki kell menni jó nagy jégre, és ott lehet gyakoroloni.Persze forgalomtól elzárva.
Nemtudom hol szokott ilyen lenni bent a városba is, mintha régebben hősök terén lett volna ilyen. -
shumika #9303 OK visszalehet hozni bizonyos helyzetekből, tudom. de ha az autó már 75-90 fokosan elfordult akkor nehéz bármit is tenni. És egy ütközésnél van amikor egyből már 80 fokot fordult az autó, és nincs olyan gyors reakcióideje egy átlagos vezetőnek. Szerintem -
#9302 Kedden este egy Audi közlekedett Nagykállóban, a Mártírok utcán. Információk szerint a vezető a Sporttelepnél balra akart lekanyarodni, amikor egy őt előző Opel nekiütközött
-
#9301 Persze tükörjégen vagy 5 centis vizen persze hogy nem lehet. De nem ez az általános. -
#9300 kézifék...lolmá... -
#9299 tanpályán is van lehetőség erősebb fokozatra állítani az eszközöket
ott már senki sem hozza vissza ellenkormányzással a jó irányt -
#9298 Na azt megnézem hogy a kézit közben behúzod ellenkormányzás mellett annyi reakció idő alatt...ahhoz nem embernek kell lenni... -
#9297 ellenkormány, a fék pumpálása és a kézi húzogatása..
-
#9296 Hungaroring vezetés technika. Ott az ilyen szituációkat szimulálják neked pedig reagálnod kell...
Ha balra indul el az autó, nem balra fogsz kanyarodni nem is elengeded a kormányt és várod hogy mi lesz, hanem ellen kormányzol. Csak sokan nem tudják lereagálni a szituációt. -
shumika #9295 Ok, de hogy tudnád fának kormányozni ha megpördülsz? sehogy íráyíthatatlan lesz a verda.
A legegyszerübb mód: 50-60 betartása szvsz