37102
-
#9374 hehe XXXD -
#9373 akkó megbünteti a kaller bliccelésért -
#9372 és ha megijed jobban és véletlenül beleakad a vonatba... -
USAMEN POWER #9371 Akár a vonat álltal kelltett légörvény is behúzhatta volna, ha meg 10-20 centivel közelebb van a sínekhez, akk ez kemény videó lett volna... :O Így is az. -
n003 #9370 majdnem -
#9369 ez h is van pontosan? mit hoztak? :-o -
shumika #9368 Nem tudom, lehet. -
#9367 Ciganyfalvan igy megy valoban... -
#9366 Pandorában mondták a kékek XD -
shumika #9365 nem, csak ezt hallottam egyszer valahol má nem tudom hol. -
#9364 ecsém már megint az álomvilág.... -
shumika #9363 Kockáztatja mert ha nem akkor jön az ököl. Így szokott lenni aszthiszem -
#9362 csak vajon a csöves kockáztatja e hogy börtönbe viszik azért, mert jogsi nélkül vezetett autót? -
n003 #9361 biztos ki fognak találni majd mást amivel lehet pénzt csiholni :( eü doboz - kiégett izzó - nincs rajtad sapka
engem baszogattak azért mert nem volt benne a jogsimban hogy szemüveg helyett kontaktlencsével is vezethetek -
shumika #9360 Pontosan! elég egy csöves aki viszi a balhét. -
#9359 "elég egy hajléktalan
Ha jön a büntetés, mostantól egyszerű a dolgunk. Nyolc napon belül juttassuk vissza a hivatalos papírt, miszerint nem mi vezettük az autót.
Olyan valakit célszerű megjelölni vezetőként, akin biztosan nem hajtható be majd a követelés, de láthatóan képes vezetni. Az üzembetartónak nem kötelessége még a vezető jogosítványt sem ellenőrizni, elég ha külső szemlélőként vezetésre alkalmasnak találja azt az illetőt, akire rábízza autóját." -
#9358 ezt nem vitatom -
shumika #9357 Egyszerű: nem kell 50-es helyen 80-al menni és kész nem kapsz semmit. -
shumika #9356 Az állatság meg "teszi az agyát az ügyeletes HKCS" nem bátorság.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!HKCS: Helyi Kemény CSávó -
#9355 szerinted tényleg ilyen hülyék a rendőrök? XD Nem érdekli hogy te nem tudod a szabályt, hogy mindig látható helyen kell tartani a táblát.. " A jogszabályok nem ismerete nem ment fel a betartásuk alól"- idéztem a büntető törvénykönyvből... -
shumika #9354 nem mert leesett az úton és eltetted hogy a szerelő tegye vissza, te nem értesz hozzá. és azt sem tudtad hogy ki kell rakni a szélvédő elé. ilyenkor viszont véresre szopja a faszod hülyegyerek -
#9353 Ehhez nem kell nagy bátorság. Akkor legyél bátor,ha a rendszám is fönt van és mész mint barom. -
#9352 netúlozzunk XXXD -
#9351 nah jah, de ha járőr látja meg, akkor meg rolytosra basszák az ánuszrózsád XXXD -
#9350 És mondta neked az ügyvéd: FIZESS PARASZT!! VAGY MEGB@SZNAK A BÖRTÖNBEN!! XD -
shumika #9349 Egyszerü ha gyorsulsz, nyomod neki leveszed az első-hátsó rendszámot és elteszed a kocsiba.:D mérjenek be a rákba ugy oszt kész van mint a kémia lecke :DDDD -
#9348 hát bammeg utólag má nem tudom átszerelni XD de pont most hoztak a napokban arra is törvényt, ott is fizetni kell az üzembentartónak, mivel a magyar rendőrségnek hót simán kiadja az adott ország rendőrsége az adatokat és megy is a fizetési felhívás, amit mostantól akár euróban is lehet utalni a rendőrségnek. Amennyiben a külföldi nem fizet, akkor az adott ország veszi át a büntetési eljárást... -
#9347 Külföldi rendszám? :D -
#9346 az..... ma már nincs kibúvó.... -
shumika #9345 Hát ez szar ügy bazzeg -
#9344 ha lenyilatkozza, akkor alá kell írnia, ergo emg van az akinek fizetni kell :D -
shumika #9343 És ha lenyilatkozza a családtag?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Vagyis nem a családtag de ezt ők nem tudják -
#9342 ez esetben is neked kell fizetni. Pont ezért változtatták meg a szabályokat. Ezzel a szöveggel egyedül a jogsielvétet tudod megakadályozni, de a családtagog esetében neked kell vállalni a felelősséget, te perkálsz. Kivétel ha a családtag lenyilatkozza hogy tényleg ő vezette... hidd el ügyvéddel utánajártam rendesen a témának, próbálta én is a 90ezret eltusolni, nem lehet :) -
shumika #9341 Nem, ha azt mondod rokonodnak adtad kölcsön és rokon ról nem vagy köteles info-t adni. -
#9340 ha nem árulod el ki vezette, akkor meg fizetheted be te mint üzembentartó... -
#9339 de van 1 olyan törvény, hogy ha családtag vezeti akkor nagy vagy köteles elárulni, hogy ki volt az
terhelő vallomást rokonokra nem kötelező tenni -
#9338 elírták... -
#9337 Ha miénk az autó, de bizonyíthatóan valaki más vezetett, semmiképpen sem fogunk fizetni. Hogy az elkövető fizet-e vagy sem, már nem a mi dolgunk. -
#9336 30eft volt a cikkben -
#9335 naná, 90ezret... de ő 300ezret akart írni csak elmaradt egy nulla... mondjuk nálam is lespórolhattak volna egy nullát XXD