Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
amúgy,akik így mennek,hogy két autó között szabálytalanúl 250-nel elhúznak...meg a pirosnál...végig mennek a sor között...szintén szabály ellenesen..annak kívánok is...egy halálos balesetet...bár sajna abból õ már nem fog tanulni...de se baj...hátha majd más tanul...
BMW Über Alles!
\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007
Hát, nemtudom, én valahogy elõvigyázatosabb vagyok.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Hagyjad! Szerintem még életében nem vezetett (14-18) max beállt a kertbe. Az meg hogy milyen gyorsan történnek a dolgok az úton totál homáj lehet neki.
Þór vígi þessi rúnar
Tény ami tény, hogy a sportmotorosok 90%-a túllépi azt, amit nemkéne. A robogósok csak simán szemetek tudnak lenni, de a seggrakétán száguldozók közveszélyesek.
Pont elõzõ pénteken nézte be a nõvérem kocsiját hátulról egy motoros, mert nem tudott idõben megállni a lámpánál. Hál istennek nem történt személyi sérülés, de egy önjelölt motoros hülye ne veszélyeztesse már a nõvéremet fõleg 6 hónapos terhesen....
Én azt is hallom innen csepelrõl egyes éjszakákon, hogy erzsébeten a sok kis civic es ricer ott tolja a kis szarjával:C
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Ennyi.
Az ajtót a pesti piros robogós gyereknek tartogatom. A kis takony pirosnál el akart surranni mellettem. Nem sikerült neki, meghúzta a kocsi oldalát... és ez hagyján, mire leesett, hogy az **** **** *** *****, addigra a kis mocsok behajtotta a tükrömet ( igen <#gun>#gun> ) és elõre surrant.... köpni-nyelni nem tudtam....
/ON
.: mobilize.hu :.
Én megértem a motorosok életfelfogását, de akkor is... Ezek a jármûvek súly/teljesítmény arányban körülbelül annak felelnek meg, mintha az én koreai csodaautóm 800-1000 lóerõs lenne, emellett zéró leszorító elemek, ugyanennyi biztonsági elemek. Ilyen szörnyekhez profi sofõr kell, nem egy 22 éves, friss jogsis hülyegyerek, akinek zéro tudása van, csak éppen apuci vett neki egy motort.
Emellett még az is fontos lenne, hogy ilyen gépek csak olyan emberek kezébe kerülhessen, akiben egy kicsit több felelõsségtudat is van... értem én, hogy nincs annál jobb mikor az ember 300-al tép a pályán, és amikor leszáll, az adrenalin lökettõl nem bír megállni a lábán.
Még az se érdekel, hogy sok motoros meghal a szenvedélye miatt. Õ döntött úgy, hogy veszélyes hobbit választ, és még rá is tesz egy lapáttal.
Viszont most ugorjunk vissza az én kis autómra, ha engem betalál egy motoros, nem kell 200-al, 150-is elég hogy én is, meg akik velem utaznak mind meghaljanak... Ebbõl a szögbõl nézve már nem vonogatja a vállát az ember, hogy -1 motoros.
Még egy mondat a motorosoknak: Nem kell bizonyítani, hogy gyorsabb a géped, ez egyértelmû, senki nem vitatkozik vele, még félre is húzódok, de lécci, lécci, pályán 130-140-nél ne egykeréken elõzz meg, mert kocsiból nézve nem kicsit ilyesztõ amikor az ember felye mellett lebeg egy kerék...
Nem nagyon fog sikerülni.
Benézel a keresztezõdésbe: ott egy pont 500m-re, kimegyek, messzevanmég.
Aztán 3 mp múlva már bennedvan a pont.
(LEHET, HOGY A MÉRTÉKEK NEM FEDIK A VALÓSÁGOT, NEM SZÁMOLTAM UTÁNNA, CSAK SZEMLÉLTETÉS MIATT IRTAM)
Utánnaszámolva: 200 Km/h az 55 m/s. tehát 10 mp alatt teszi meg fél kilómétert, mire az autó elindul, meg mittomén, az lehet annyi, hogy összeérjenek...
Þór vígi þessi rúnar
Szal, ez szimpla leseszarom dolog.
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Þór vígi þessi rúnar
Meg még az elsöbbséghez, az elsõbbség-megnem-adás azt jelenti, hogy hirtelen irányválltásra, vagy hirtelen fékezésre kényszeríti az elsõbbséget élvezõ jármûvet, namost a motoros baleseteknél, amikor a motor 200-al csattan a kocsiba, akkor se nem fékezett hirtelen, se nem válltoztatott hirtelen irányt...
Nem akarok bebukni fél évvel A1 jogsi elõtt:C
Aszonta nem vicces...
/túlóra, sok papírmunka, macera/
Þór vígi þessi rúnar
Te meg okosan közlekedjél jogsi nélkül, mert ha vki elüt(neadjisten), vagy csak meghúzol egy verdát, akkor csúnyán meg fogod szívni és egy darabig nem is rakhatod majd le a jogsit fincsi pénzbünti mellett. Én is vezetgettem a anno 175lovas Omegát jogsi nélkül piásan.....késõbb majd sírvafakadtam magamon mekkora õrült vagyok, pedig semmi para nem történt. Észzel mûködjön mindenki, mert én nem szeretném magam(ha nem maradok ott), vagy az ismerõseimet ezen a fórumon látni.
MÉn is van, hogy motorozok..Bár, még nincs jogsim, mer lusta vagyok lerakni 2 éve, de van hogy visznek, akk is van egy csomo olyan helyzet, hogy majdnem nyalás közel:C Meg azért elég sokat ülök autóba, és akk is látok jópár dolgot..De pl mutterom-mutter barátja is nagyon figyel, elvégre, õk is motorosok:]
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
a motorosok nincsenek tekintettel egy szabályra sem
tisztelet a kivétel...
Elsõbbségem volt, lámpa be volt kapcsolva, minden, de azért a tatter persze hogy ki akart elém mászni mer nem lát...mindent összevetve még elõtte laza fékkel meg tudtam volna állni (kb 60km/h), dehát mivel elõtte lesatuzott és elengedett...😊
"De télelg az a baj, hogy az autósok egyáltalán nem figyelnek:S"
Lehet,hogy a mi hibánk, mert jópáran nehezen tudják felbecsülni pl. egy motor sebességét, de ellenkezõleg jópár mocis elhiszi magáról, hogy milyen jól tudja uralni a gépét, és egy pillanat alatt elszáll.
Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(
Itt is mocisnak lett volna elsõbbsége, ill maradványokból Így látom.