Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Carlos
<#eljen>

Þór vígi þessi rúnar

Carlos
látod, hogy nem...hányan halnak meg minden évben tavasszal ilyenkor?

Þór vígi þessi rúnar

Csabesz6
Te nagyon meg vagy gyõzõdve a hülyeségedrõl😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

TheRock18
én autós vagyok,de nem emiatt állok az autósok mellé..de a motorosok fittyet hánynak a szabályokra és minden egyéb íratlan szabályra is..tiszteletek a kevés kivételnek...az egyetlen motoros részleg akiket tényleg tisztelek,meg jófejek,azok a chopperesek,mert õk ugyan még nagyobb,erõsebb motorral nyomulnak,de kajakra jófejek,és minden szabályt rendesen betartanak...nem menõznek,hogy a kawasakival...õk elhúznak két autó között 250-nel...
amúgy,akik így mennek,hogy két autó között szabálytalanúl 250-nel elhúznak...meg a pirosnál...végig mennek a sor között...szintén szabály ellenesen..annak kívánok is...egy halálos balesetet...bár sajna abból õ már nem fog tanulni...de se baj...hátha majd más tanul...

BMW Über Alles!

Banano
HA 200-al jön lehetsz elõvigyázatosabb ISTENEM...<#idiota>

\"A repülést hagyd a madarakra\":)) PS3 ID_USA: b4n4n0x_xVcL PS3 ID_EU:mrbananox007

solo
Vezettem már:C
Hát, nemtudom, én valahogy elõvigyázatosabb vagyok.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

w77d
ne idegesíts fel XXD

apa leszel ? xD

autoszimulator
bazeg már 6 hónap eltelt azóta? 😮 😄

.: mobilize.hu :.

Carlos
Ték! <#idiota>
Hagyjad! Szerintem még életében nem vezetett (14-18) max beállt a kertbe. Az meg hogy milyen gyorsan történnek a dolgok az úton totál homáj lehet neki.

Þór vígi þessi rúnar

w77d
tényleg nem érted? egyszerûen olyan sebességnél nem tudod felmérni, hogy mikor ér oda a motoros. Odanézel, hogy de jó, ez kurva távol van, el lehet menni elötte. Átnézel a másik irányba, mert onnan sem szeretnél telibe kapni valamit. Rálépsz a pedálra és elkezdesz szépen átmenni. Na ez idõ alatt (pedig ez nem lassú, csak teljesen normális indulás) már odaért a moci és csattan. Álló helyzetbõl nem teligázzal segget kidobva (mert miért is tenné ezt egy normális ember) nem lehet 2 másodperc alatt átsliszolni.
Tény ami tény, hogy a sportmotorosok 90%-a túllépi azt, amit nemkéne. A robogósok csak simán szemetek tudnak lenni, de a seggrakétán száguldozók közveszélyesek.
Pont elõzõ pénteken nézte be a nõvérem kocsiját hátulról egy motoros, mert nem tudott idõben megállni a lámpánál. Hál istennek nem történt személyi sérülés, de egy önjelölt motoros hülye ne veszélyeztesse már a nõvéremet fõleg 6 hónapos terhesen....

Nohab
Ácsi, az egy dolog, hogy meghallja az ember a másik gépet, (ami kocsiban nálam kb. 100-150m), de nem fogja azonnal tudni az irányát és sebességét stb. Ráadásul, mint a leírásban is olvasható, a motor kanyarból jött. Meg nehogy már a motoros felelõtlenségéért legyen az autós a hibás. Ha ésszel jött volna, akkor meg tudta volna elõzni saját halálát.
desigo
Ha hangosan szól a zene nem hallod meg a szirénázást...
Carlos
<#mf2>

Þór vígi þessi rúnar

solo
Bakker, te régebben valami disco patkány voltál, hogy ilye süket vagy?<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>
Én azt is hallom innen csepelrõl egyes éjszakákon, hogy erzsébeten a sok kis civic es ricer ott tolja a kis szarjával:C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

solo
Hát, ha nem kagypapi módra vezetsz 10 mp alatt 2x be tudsz kanyarodni:/
Ennyi.

macleod2005
/OFF

Az ajtót a pesti piros robogós gyereknek tartogatom. A kis takony pirosnál el akart surranni mellettem. Nem sikerült neki, meghúzta a kocsi oldalát... és ez hagyján, mire leesett, hogy az **** **** *** *****, addigra a kis mocsok behajtotta a tükrömet ( igen <#gun> ) és elõre surrant.... köpni-nyelni nem tudtam....

/ON

autoszimulator
mentõk, tûzoltók, rendõrautók szirénája még hangosabb, mint a motorok mély duruzsoló hangja, aztán azokat is csak akkor hallod már meg, felhúzott ablaknál, esetleg normál hangerejû rádió hallgatásakor, mikor ott van nem messze tõled...

autoszimulator
teljes egyetértés

Carlos
Olyankor kell jól oldalbavágni az ajtóval. <#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

macleod2005
*feje (mielött osztást kapok helyesírás miatt)

macleod2005
Célszerû lenne egy globális felmérést végezni, hogy milyen arányban oszlik meg a túramotoros és a gyorsasági motoros balesetek száma, és utána valami kegyetlen szigorításokat bevezetni, mert ez így nem állapot.
Én megértem a motorosok életfelfogását, de akkor is... Ezek a jármûvek súly/teljesítmény arányban körülbelül annak felelnek meg, mintha az én koreai csodaautóm 800-1000 lóerõs lenne, emellett zéró leszorító elemek, ugyanennyi biztonsági elemek. Ilyen szörnyekhez profi sofõr kell, nem egy 22 éves, friss jogsis hülyegyerek, akinek zéro tudása van, csak éppen apuci vett neki egy motort.
Emellett még az is fontos lenne, hogy ilyen gépek csak olyan emberek kezébe kerülhessen, akiben egy kicsit több felelõsségtudat is van... értem én, hogy nincs annál jobb mikor az ember 300-al tép a pályán, és amikor leszáll, az adrenalin lökettõl nem bír megállni a lábán.
Még az se érdekel, hogy sok motoros meghal a szenvedélye miatt. Õ döntött úgy, hogy veszélyes hobbit választ, és még rá is tesz egy lapáttal.
Viszont most ugorjunk vissza az én kis autómra, ha engem betalál egy motoros, nem kell 200-al, 150-is elég hogy én is, meg akik velem utaznak mind meghaljanak... Ebbõl a szögbõl nézve már nem vonogatja a vállát az ember, hogy -1 motoros.
Még egy mondat a motorosoknak: Nem kell bizonyítani, hogy gyorsabb a géped, ez egyértelmû, senki nem vitatkozik vele, még félre is húzódok, de lécci, lécci, pályán 130-140-nél ne egykeréken elõzz meg, mert kocsiból nézve nem kicsit ilyesztõ amikor az ember felye mellett lebeg egy kerék...

w77d
abban igazad van, hogy leseszarom dolog. A motoros részérõl a szabályokat leseszarom dolog....

Carlos
Akkor kérlek próbálj reagálni egy 200 feléd közlekedõ testre.
Nem nagyon fog sikerülni.
Benézel a keresztezõdésbe: ott egy pont 500m-re, kimegyek, messzevanmég.
Aztán 3 mp múlva már bennedvan a pont.

(LEHET, HOGY A MÉRTÉKEK NEM FEDIK A VALÓSÁGOT, NEM SZÁMOLTAM UTÁNNA, CSAK SZEMLÉLTETÉS MIATT IRTAM)

Utánnaszámolva: 200 Km/h az 55 m/s. tehát 10 mp alatt teszi meg fél kilómétert, mire az autó elindul, meg mittomén, az lehet annyi, hogy összeérjenek...

Þór vígi þessi rúnar

w77d
hiába hallod messzirõl, ha egyszerûen nem lehet megállapítani távolról, hogy tényleg 200-al jön az a motor....

solo
Hát figy, az a dob ami rajtavan a gépen, kb 116db es hangnyomása van, amit azért elég messzirõl lehetne hallani..
Szal, ez szimpla leseszarom dolog.

uHs Gerzson
Ehh hétvégén pont arrafelé jöttem haza mert ott van a vidéki házunk, akkor azért volt ott 1 család a sarkon.

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

ha valaki 200-l megy hogy lehet egyáltalán figyelni rá?? meg megadni neki az elsõbbséget?? 😮 gondolkozzál már .. itt ebben az esetben meg is érdemelte a motoros hogy megdögöljön .. ennyi 😞(

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Carlos
Szerintem a motoros élettel össze nem egyeztethetõ sérüléseket szenvedett! Egy minusz...

Þór vígi þessi rúnar

macleod2005
Az elsöbbséggel az a baj, hogy állatlában az autósok közúton nem számolnak azzal a sebességgel, amivel a motorosok 90%-a közlekedik...

Meg még az elsöbbséghez, az elsõbbség-megnem-adás azt jelenti, hogy hirtelen irányválltásra, vagy hirtelen fékezésre kényszeríti az elsõbbséget élvezõ jármûvet, namost a motoros baleseteknél, amikor a motor 200-al csattan a kocsiba, akkor se nem fékezett hirtelen, se nem válltoztatott hirtelen irányt...

desigo
még jópár kép az orosz durvább Lambos balesetrõl

link

solo
Naja, már nem motorozok jogsi nélkül.Autót néha vezetek de csak óvatosan.
Nem akarok bebukni fél évvel A1 jogsi elõtt:C

Carlos
Ilyet faterom is látott már premier plan-ban. 😊
Aszonta nem vicces...
/túlóra, sok papírmunka, macera/

Þór vígi þessi rúnar

Varenga
Mondjuk ebbe beletartozik az is, hogy sokan gyûlölik a mocisokat és már csak azért sem engedik el õket. Én amikor tehetem félrehúzódok had menjen a néger, de nemegyszer volt már, hogy direkt kirakta magát a felezõre az elõttem lévõ, nehogy elmenjen a "paraszt motoros" és akkor még nem beszéltünk az elõzésekrõl...

Te meg okosan közlekedjél jogsi nélkül, mert ha vki elüt(neadjisten), vagy csak meghúzol egy verdát, akkor csúnyán meg fogod szívni és egy darabig nem is rakhatod majd le a jogsit fincsi pénzbünti mellett. Én is vezetgettem a anno 175lovas Omegát jogsi nélkül piásan.....késõbb majd sírvafakadtam magamon mekkora õrült vagyok, pedig semmi para nem történt. Észzel mûködjön mindenki, mert én nem szeretném magam(ha nem maradok ott), vagy az ismerõseimet ezen a fórumon látni.

solo
Nem, nem ebbõl gondolom.
MÉn is van, hogy motorozok..Bár, még nincs jogsim, mer lusta vagyok lerakni 2 éve, de van hogy visznek, akk is van egy csomo olyan helyzet, hogy majdnem nyalás közel:C Meg azért elég sokat ülök autóba, és akk is látok jópár dolgot..De pl mutterom-mutter barátja is nagyon figyel, elvégre, õk is motorosok:]

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
vaterán ? teszveszen ?

Varenga
lál XDDDD, pedig mekkora jó volt az basszus 😄 Kár, hogy már sehol sem kapni. <#nemtudom>

desigo
pedig még a babakocsit is hozzáadtam 😊
Csabesz6
Azok jó arcok, állandóan intenek egymásnak, múltkor ment elõttem egy, akkor sikerült megfigyelni.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

a pedálos moszkivicsos 8 évet nem ér beleszámolni xD

desigo
a chopperesek viszont korrektül közlekednek...
ocskoszilard
hát tegnap amikor elment mellettem akkor majdnem beleszállt a szabályosan kikanyarodó kocsiba... ha nem ~200-al mennének akkor jó is lenne, de azt hiszik h õk a valakik, mert motorral vannak..

desigo
11 év rutinnal és sok 100 ezer km vezetés után én ezt másképpen látom
a motorosok nincsenek tekintettel egy szabályra sem
tisztelet a kivétel...
Varenga
Nem kell általánosítani...általában senki sem figyel kellõképp(tisztelet a kivételnek), azért gondolod azt, hogy az autósok nem figyelnek, mert autóból van több és ezáltal gyökérbõl is. Ennél a balestnél tisztán látszik, hogy befordult a Corolla a moci elé valószínûleg szabálytalanul, de ha a mocis nem lépi túl a megengedett seb.határt, akkor talán karcolásokkal, de megúszta volna. Egyszóval mindkettõ hibázott, az erõsebb "nyert".

Háth engem 2 hete b*sztak el majdnem a robogómmal együtt XD
Elsõbbségem volt, lámpa be volt kapcsolva, minden, de azért a tatter persze hogy ki akart elém mászni mer nem lát...mindent összevetve még elõtte laza fékkel meg tudtam volna állni (kb 60km/h), dehát mivel elõtte lesatuzott és elengedett...😊

Hm, nem biztos, hogy igazad van. Utakon társak vagyunk, oda kell figyelni a másikra. Sajnos a mostani közlekedési morál sok esetben eléggé a béka se**e alatt van.

"De télelg az a baj, hogy az autósok egyáltalán nem figyelnek:S"
Lehet,hogy a mi hibánk, mert jópáran nehezen tudják felbecsülni pl. egy motor sebességét, de ellenkezõleg jópár mocis elhiszi magáról, hogy milyen jól tudja uralni a gépét, és egy pillanat alatt elszáll.

Mit ér az élet, ha nem te uralod? Az élet olyan játék ahol ha meghalsz, nem kezdheted újra:(

solo
De télelg az a baj, hogy az autósok egyáltalán nem figyelnek:S
Itt is mocisnak lett volna elsõbbsége, ill maradványokból Így látom.

pointer4
Ajjaj, ma mocival jöttem melóba.
Hazafele majd nyugisan, ez nem tetszene.