Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Willi Betz
És?<#wilting>

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Varenga
Igaz, én az alapján válogatom meg, hogy kit engedek be, hogy mennyire magas az autója. Nem szeretem, ha nem látok elé, vagy túl széles és szintén nem látok miatta. 😛 😊

autoszimulator
pest? udvarias? beenged? hmm

jártam elég sokat, fõként középméretû városokban, Szombathely, Veszprém, Sopron, meg pár kisebb városban sofõrként, utasként, busszal (igen, több száz km buszozás van már mögöttem, igaz csak mint utas<#idiota>), és azért elmondható, hogy az emberek többsége beengedi a másikat. Sopron, Veszprém a legjobb ebbõl a szempontból, Szhely kicsit már árnyaltabb, ott elég sok a keménykedõ arc. Persze, vannak akik tahók, vannak akik sietnek, de Pesten ezek száma jóval nagyobb. Megértem én, hogy idegesíti, hogy ott áll a dugóban, és akkor még egy szerencsétlen nulla helyismerettel rendelkezõ ember akar bevágni elé, de azért csak emberek vagyunk, azon az egy kocsin nem fog múlni semmi...

.: mobilize.hu :.

desigo
Lehet tilos reflektorral villogni de az index kar balra már le van nekik törve az autópályán annyit nyomják...
w77d
mé??? a megszokottnál ritkábban rántok kormányt a hülyékre XD

Willi Betz
Persze...<#eplus2>

w77d
én például udvarias vagyok 😄

Willi Betz
Udvariasak???<#idiota> Akkor még nem jártál Németországban😄D Ott aztán tényleg azok. Épp minap voltam és ha már indexelsz akkor egybõl beengednek,nem ugy mint itt,hogy mééég eléd furakszik a parasztja aztán talán betudsz menni mögé. Autópályán is ugyanez a helyzet,mész mondjuk 150-160-al,mögéd ér egy Porsche 2 kiló fölött,nem kezd el dudálni meg villogni(kint tilos a fénykürt,mert csúnyán büntetnek érte),hogy takarodjál elõle,szépen megvárja,míg megelõzõd a külsõsávban haladó lassabb autókat.

w77d
azok tudnak ám mûvészit fotózni XD

TheRock18
pesten nincs lehetõséged hibázni,ha hibáztál...autódat töröd,meg a másikét...meg utána téged is összetörnek,fõleg,ha nagy fekete autót törsz össze,amiben egy nagyon barna,nagyon kopasz "úr"(?) ül xD
annyiban tetszett pest,hogy ott udvariasabbak az emberek,kicsapom az indexet,és már engednek is be...nem úgy mint itt...:S

BMW Über Alles!

na jó, max a rendõr xD

w77d
hehe XD

autoszimulator
igazából aki pesten tud balesetmentesen vezetni, az azt jelenti hogy ügyes és figyelmes. Ettõl még fõúton teljesen máshogy kell vezetni, jóval elõrébb látni a dolgokat, elõzéskor pl, meg hogy ki merre akarna kanyarodni, mert 90-100ról lefékezni egy jobbra 10el az út közepérõl kanyarodó wartburgos mögött megállni, ha jönnek szemben más, mint ugyanez városban 40-50el 😊

.: mobilize.hu :.

minek mész 20 kört a rózevelt körül, úgyse fényképez le senki.. :p

desigo
ha érdekel akkor pár sort el tudsz olvasni
wiki
TheRock18
fasza :S de mi történt monoron?és miért kaphat büntetést a vonatvezetõ? sorry,de lusta vok elolvasni azt a sok szöveget 😄

BMW Über Alles!

desigo
Lezárult a monorierdei halálos vonatbaleset vizsgálata

3 halott, 44 sérült, 154 millió forint kár

15 évet is kaphat a vonatvezetõ
TheRock18
hagyjad már,tök jó volt 😄 😄 nevesd ki magad és kész 😄(én is azt szoktam)

BMW Über Alles!

w77d
rohaggyále XD

TheRock18
(sírvaröhög) xD xD xD

BMW Über Alles!

máskor engedd ki a kéziféket xD

Varenga
Elalvás nem is, inkább az "pont kényelmes minden" testhelyzetben való vezetés volt és ezáltal az ember szeme is valahogy becsíkul. 😄D

desigo
Sok durva baleset is van az autópályákon.
Volt,hogy jöttem haza és már majdnem bealudtam.
20 km volt csak hátra de inkább megálltam aludni egy kicsit.
TheRock18
amúgy az autópálya annyira unalmas,hogy az altató hatású...mikor alig vezettem autópályán..baromira menni akartam,mert "milyen jó olyan sokat vezetni"...aztán rájöttem úgy 2-3. alkalomnál,hogy ez baromi unalmas..a városban, meg a községek közötti szakaszok sokkal jobbak 😊 fõleg azok,amik kanyarokkal,lejtõkkel,emelkedõkkel és hegyekkel tarkítottak...😊
van egy ismerõsöm nem merek bellé beülni azóta,mióta egyszer beültem,és egy hegy kanyarjába úgy elõzött,hogy 7 jármûvet,ebbõl 2 busz...a kanyar beláthatatlan...😄 fogtam a majrévasat,szinte vizet facsartam ki belõle...szerencsénk az volt,hogy nem jött semmi,mert lehet most nem írnék ide 😛 😄

BMW Über Alles!

ocskoszilard
az a jó ha nem csak a vezetésre tud figyelni az ember, mert akkor nem fárad el agyilag😄

TheRock18
xD

BMW Über Alles!

Varenga
Amikor már fél órája tolom reggel fél 7-kor lájtos 110-el a nulláson, akkor nemhogy meg vok nyugodva, de rendesen csíkszemekkel nézek ki a fejembõl, olyan szinten peace van. <#idiota>

TheRock18
múltkor pestre felfele úton..(keltem 4:30kor) nem voltam álmos,bár az egyik kamionos elõttem keményen lement a sávjából..rádudáltam,aztán visszatért😊 majdnem a korlátig kiment...biztos kicsit álmos volt
ám de visszafele a csapat,akiket lehoztam...elaludt..és úgy voltam vele,ha õk alszanak..alszok már én is egyet...ezt hangosan kimondtam (hirtelen mind felébredt) és egyszerre mondták,hogy "el ne aludj" 😄 xD

BMW Über Alles!

w77d
engem is megnyugtat a vezetés. Nem hiába van, hogy a 30 perces utat a melóhelyrõl haza gyakorta 90 perc alatt teszem meg XD

Szabi84
Persze, addig ezzel nincs is gond amíg az utat nézed.

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Carlos
Rutin kérdése.
Én már jó ideje nem vezettem, de amikor toltam engem is megnyugtatott, kikapcsolt.

Þór vígi þessi rúnar

TheRock18
lassan átmegyünk balesetekbõl autóvezetés topikká 😊 de nem baj,addig jó míg itt nem bõvül képekkel a topik 😊
érdekes módon apám,sõt én is tudok úgy vezetni,hogy odafigyelek,de közbe 1000 másfelé jár a fejem,és kajakra úgy leforognak elõttem az elképzelt események,mint egy film...így végülis nem is a vezetésre figyelek,de mégsem okozok balesetet...és ugyanúgy reagálok az elõttem levõ féklámpájára...csak éppen...lehet,hogy a jövõn,vagy a múlton tûnõdtem kicsit/nagyon 😊
nem tom,erre kik és miért képesek,de nekem a vezetés kikapcsolódás😊 gyakran elõfordult,hogy ideges voltam,és éppen ezért ültem autóba,hogy kicsit nyugizzak,meg pihenjek 😊
ti ezzel hogy vagytok?

BMW Über Alles!

ocskoszilard
érdekes... nekem van jogsim február óta, mégis tudom magam kontrollálni, hogy ne szóljak be azoknak akiknek már van egy jóideje...
attól, hogy kimegy vki vezetni jogsi nélkül még nem tud vezetni, akár mennyire is képzeli azt, lóf*szt se ért még ahoz hogy mit hogy kell csinálni... (saját tapasztalat, mégse menõzök)

TheRock18
én 40ezer km után is azt mondom,hogy aki megtanul vezetni pesten faszául az jól fog vezetni
én csoda,ha havi 1x feljutok pestre ilyen-olyan dolgok miatt...van egy bizonyos út,amit betanultam és gps nélkül is eltalálok,de vannak helyzetek amik kisebb városokban nincsenek.pl. miskolc
pl. nincs 100 felé kanyarodó út...mert pest is olyan,hogy ismerni kell..mert elnézel 1 utat..és kint vagy zuglóba..(mint én xD )és bebuktál 1-1,5 órát..meg egy csomó benzint....
az ember olyan 10-15ezer km után már egész jól érezi az autót,és ha van tehetséges képes elkerülni baleseteket is...erre is volt már példa,de nem az én hibámból...hanem,azért mert egyesek elsõbbséget adnak akkor,amikor nem kéne...mert segg hülyék kreszbõl...de a piacos jogsi befigyel 😄
jah meg azt is szeretem,mikor egyesek gyök kettõvel kanyarodnak egy hatalma kanyarban...én meg mennék tovább egyenesen...de persze fék,mert a tata/muter...nem megy xD

BMW Über Alles!

Carlos
Irtam bakker, hogy óvatosan!
Te nézted meg! <#vigyor1>

Þór vígi þessi rúnar

TheRock18
jóó megverlek téged is meg magamat is 😄 xD pont most ebédeltem 😊

BMW Über Alles!

A rutin meg az évek.<#hehe>

5w0rdf15h
Hát...agyonütném azt az idiótát aki ezt megengedte.

Amúgy meg teljesen mindegy hogy 5 vagy 50km, mivel gõzöd sincs mit kell csinálni 1-1 helyzetben és nem is lesz jóideig....majd ha több 10000 km-t vezettél akkor már lehet valami fogalmad róla, addig meg jobb ha csöndben hallgatsz és nem próbálsz itt is okoskodni.

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

w77d
gratulálok annak a baromnak, aki ezt megengedte...

Carlos
hûûû...
Akkor lassan már kiderül, hogy az aki kocsi elé engedett bûncselekményt követett el.
Ez beismerõ vallomásnak számít?

Þór vígi þessi rúnar

solo
Hát, az kb 50 km, nem 5:C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

w77d
te óriási tévedésben vagy! hogy mersz egyáltalán úgy beszélni, mint akinek tényleg köze van az autóvezetéshez? annyi idõsen, mint te, nem is lehet közöd abszolút hozzá. Ne akarj te ezáltal "faszagyerek" lenni, hogy te mennyire tudsz a másik meg milyen béna aki nem tudott átmenni egy 200-al száguldó agyatlan test elõtt. Magadat nevetteted csak ki, itt senki de senki nem fogja elhinni, hogy te tényleg vezettél normál körülmények között 2 percnél tovább. 0 gyakorlatod van tehát nem tudsz véleményt mondani arról, hogy mit hogyan kéne csinálni az utakon, illetve a másik mit csinált rosszul...

5w0rdf15h
épp az hogy itt neked nagy a szád mert mentél 5 km-t és már azt hiszed tudsz vezetni, ismered a helyzeteket és osztod az észt

desigo
nem az életkorról van szó
én sem osztom az észt hidak építésekor
neked kb 0 rutinod van
nem arról van szó,hogy nem vezetsz el egy autót A-ból B-be
Carlos
nagy a szád, mert pár évvel fiatalabb vagy?
Nálam mondjuk több mint 10 évvel vagy fiatalabb. Ha azis pár év, akkor énkérekelnézést.
Szerintem páran itt már akkor vezettek amikor te még csak egy kéjes gondolat voltál egy nyári napon.

Þór vígi þessi rúnar

solo
Nagy a szátok, mert pár évvel idõsebbek vagytok:C szÍnvonal:/

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Carlos
nekem azis jó! Velem lehet egyezkedni!

Þór vígi þessi rúnar

5w0rdf15h
inkább azt a vadmarhát kéne agyonütni aki volán mögé engedte....

Csabesz6
Jó és az a 10Km amit mentél, szerinted mennyit ér?

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Carlos
az ilyet jobbhelyeken tarkólövéssel végzik ki.
Gratulálok...

Þór vígi þessi rúnar