Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
jártam elég sokat, fõként középméretû városokban, Szombathely, Veszprém, Sopron, meg pár kisebb városban sofõrként, utasként, busszal (igen, több száz km buszozás van már mögöttem, igaz csak mint utas<#idiota>#idiota>), és azért elmondható, hogy az emberek többsége beengedi a másikat. Sopron, Veszprém a legjobb ebbõl a szempontból, Szhely kicsit már árnyaltabb, ott elég sok a keménykedõ arc. Persze, vannak akik tahók, vannak akik sietnek, de Pesten ezek száma jóval nagyobb. Megértem én, hogy idegesíti, hogy ott áll a dugóban, és akkor még egy szerencsétlen nulla helyismerettel rendelkezõ ember akar bevágni elé, de azért csak emberek vagyunk, azon az egy kocsin nem fog múlni semmi...
.: mobilize.hu :.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?
annyiban tetszett pest,hogy ott udvariasabbak az emberek,kicsapom az indexet,és már engednek is be...nem úgy mint itt...:S
BMW Über Alles!
.: mobilize.hu :.
wiki
BMW Über Alles!
3 halott, 44 sérült, 154 millió forint kár
15 évet is kaphat a vonatvezetõ
Volt,hogy jöttem haza és már majdnem bealudtam.
20 km volt csak hátra de inkább megálltam aludni egy kicsit.
van egy ismerõsöm nem merek bellé beülni azóta,mióta egyszer beültem,és egy hegy kanyarjába úgy elõzött,hogy 7 jármûvet,ebbõl 2 busz...a kanyar beláthatatlan...😄 fogtam a majrévasat,szinte vizet facsartam ki belõle...szerencsénk az volt,hogy nem jött semmi,mert lehet most nem írnék ide 😛 😄
BMW Über Alles!
ám de visszafele a csapat,akiket lehoztam...elaludt..és úgy voltam vele,ha õk alszanak..alszok már én is egyet...ezt hangosan kimondtam (hirtelen mind felébredt) és egyszerre mondták,hogy "el ne aludj" 😄 xD
BMW Über Alles!
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Én már jó ideje nem vezettem, de amikor toltam engem is megnyugtatott, kikapcsolt.
Þór vígi þessi rúnar
érdekes módon apám,sõt én is tudok úgy vezetni,hogy odafigyelek,de közbe 1000 másfelé jár a fejem,és kajakra úgy leforognak elõttem az elképzelt események,mint egy film...így végülis nem is a vezetésre figyelek,de mégsem okozok balesetet...és ugyanúgy reagálok az elõttem levõ féklámpájára...csak éppen...lehet,hogy a jövõn,vagy a múlton tûnõdtem kicsit/nagyon 😊
nem tom,erre kik és miért képesek,de nekem a vezetés kikapcsolódás😊 gyakran elõfordult,hogy ideges voltam,és éppen ezért ültem autóba,hogy kicsit nyugizzak,meg pihenjek 😊
ti ezzel hogy vagytok?
BMW Über Alles!
attól, hogy kimegy vki vezetni jogsi nélkül még nem tud vezetni, akár mennyire is képzeli azt, lóf*szt se ért még ahoz hogy mit hogy kell csinálni... (saját tapasztalat, mégse menõzök)
én csoda,ha havi 1x feljutok pestre ilyen-olyan dolgok miatt...van egy bizonyos út,amit betanultam és gps nélkül is eltalálok,de vannak helyzetek amik kisebb városokban nincsenek.pl. miskolc
pl. nincs 100 felé kanyarodó út...mert pest is olyan,hogy ismerni kell..mert elnézel 1 utat..és kint vagy zuglóba..(mint én xD )és bebuktál 1-1,5 órát..meg egy csomó benzint....
az ember olyan 10-15ezer km után már egész jól érezi az autót,és ha van tehetséges képes elkerülni baleseteket is...erre is volt már példa,de nem az én hibámból...hanem,azért mert egyesek elsõbbséget adnak akkor,amikor nem kéne...mert segg hülyék kreszbõl...de a piacos jogsi befigyel 😄
jah meg azt is szeretem,mikor egyesek gyök kettõvel kanyarodnak egy hatalma kanyarban...én meg mennék tovább egyenesen...de persze fék,mert a tata/muter...nem megy xD
BMW Über Alles!
Amúgy meg teljesen mindegy hogy 5 vagy 50km, mivel gõzöd sincs mit kell csinálni 1-1 helyzetben és nem is lesz jóideig....majd ha több 10000 km-t vezettél akkor már lehet valami fogalmad róla, addig meg jobb ha csöndben hallgatsz és nem próbálsz itt is okoskodni.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Akkor lassan már kiderül, hogy az aki kocsi elé engedett bûncselekményt követett el.
Ez beismerõ vallomásnak számít?
Þór vígi þessi rúnar
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
én sem osztom az észt hidak építésekor
neked kb 0 rutinod van
nem arról van szó,hogy nem vezetsz el egy autót A-ból B-be
Nálam mondjuk több mint 10 évvel vagy fiatalabb. Ha azis pár év, akkor énkérekelnézést.
Szerintem páran itt már akkor vezettek amikor te még csak egy kéjes gondolat voltál egy nyári napon.
Þór vígi þessi rúnar
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"