37102
-
#9816 A miénk annyira nem volt vészes, apukám még mindig kórházban megfigyelésen, de szerencsére minden ok. Hétfőn jön haza.
(Mobilos) képek:
-
DIESEL DOG #9815 Újabb értelmetlen halál... -
#9814 még egy 22 éves...
kiesett a kocsiból azonnal meghalt
Meghalt egy fiatal autós vasárnapra virradó éjszaka Zala megyében, miután egy fának, majd egy vasoszlopnak is nekiment. -
USAMEN POWER #9813 130 - 150 -el mentek. Szerintem nincs miről beszélni. (Bevállalós volt a fiú.) -
DIESEL DOG #9812 Egyébként jól ismerem azt az útszakaszt. Nem tudom hogyan vette a bátorságot 130-150 km/h-val menni és még előzni is, amikor ugyanis pontosan ott ahol lesodródott az autójuk, közvetlen utána összeszűkül az út és épphogy van hely a két sávban... én azon a szakaszon jó ha merek 80-90-el menni, tudatában annak hogy két busz vagy tgk is épphogy elfér egymás mellet...
Nem tudom mi értelme volt ennek, miért pont ott kellet vagánynak lenni. Értelmetlen baleset, drasztikus következménnyel... -
#9811 Ez megint a teljesen értelmetlen, felelőtlenségből bekövetkezett baleset-halál.
-
DIESEL DOG #9810 Úristen... -
#9809 vagyis :D
"A fiatal szerelmespár egyik ismerőse szerint É. Ágnes és K. Arnold halála egész Kemecsét megrázta,"
+
"Arnold a baleset egyik túlélője, ám állapota válságos, leszakadt a lába. "
akkor most mi van? -
#9808 "A fiatal szerelmespár egyik ismerőse szerint É. Ágnes és K. Arnold halála egész Kemecsét megrázta,"
+
"A fiatal szerelmespár egyik ismerőse szerint É. Ágnes és K. Arnold halála egész Kemecsét megrázta,"
-
#9807 -
#9806 Arnold a baleset egyik túlélője, ám állapota válságos, leszakadt a lába. -
DIESEL DOG #9805 Én Clio-ra tippelek... -
#9804 Még egy Megane-t se ismersz fel... -
#9803 te atya ég hogy szétszállt a Renault..... mi volt ez? Thalia? -
#9802 Nem, hogy örülnél neki. -.- -
#9801 update: minden lelet negatív, de kétnapra bent tartják megfigyelésre...sux... -
#9800 Akkor ez egy szar nap... :( -
#9799 bazz mi van ma?
lehet rácsörgök fateromra,hogy ma már ne üljön autóba... -
#9798 Hát eléggé szar ilyen átfolyáson átmenni, egyszer kb 60al mentem át egy nagyobb tócsában kisebb kanyarban és irányítani nem tudtam a kocsit, ment egyenesen tovább. -
#9797 Engem meg most hívott anyum, ő is, vízátfolyáson megúszott az autó..
de szerencsére nincs semmi baja, az autó meg elvileg nagyon össze tört. :S -
#9796 Pécel.
köszi. -
#9795 Gödöllő
jobbulást neki -
#9794 Nekem is szomszéd település. Honnan vagy?
p.s.: Épp a balesetiben vannak, hogy törött-e borda meg ilyesmik... :( -
#9793 ejj :/
szomszéd település
pedig új az aszfalt végig -
#9792 Apukám karambolozott isaszegnél. Képek majd lesznek. -
DIESEL DOG #9791 Talán nem kellet volna über vagány módon előzni... a rohanás meg rodeózás az utakon nem egy életbiztositás. Már 60 km/h-nál is lehet nagyot csattanni... -
USAMEN POWER #9790 Az értelmetlen halált sose fogom megérteni... :/
Az idiótákat se (#9784) ... gondolom lassan mentek. -
#9789 Meg az életnek. -
#9788 Vége a tanításnak... -
DIESEL DOG #9787 Pont a ma reggeli Kelet Magyarországban olvastam... elég durva eset...
Sokat szoktam arrafele járkálni kocsival ahol ez történt. -
#9786 Meghalt a kórházban szombaton hajnalban az a fiatalember, aki péntek éjszaka zuhant Csepelnél a Ráckevei Duna-ág vizébe. -
#9785 durva,hogy a fának max lejött a kérge kocsi meg ketté szakadt
RIP -
öregember #9784 A Renault-ban öt fiatal ült, két 17 éves lány és egy 19 éves fiú a helyszínen életét vesztette. Egy másik lányt és egy fiatalembert életveszélyes állapotban szállították a mentők kórházba.
-
öregember #9783 Kettészakadt... -
#9782 azt hitte ha lassan megy úgy könnyebb a kamion xD -
DIESEL DOG #9781 ehhh... -
#9780 pff, kamionos benézte az 5t táblát 5km/h-nak? :D -
#9779 azé nem nagyon hatotta meg őket :DDD 2. fotó xD -
USAMEN POWER #9778 Háth ez összedőlt... -
#9777 Nem értem... Az a pár kupac homok + egy makett teherautó max 2KG...