Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

TheRock18
jókor szólsz vazze 😊 már kicseréltük,de kint van az udvaron a törött motorháztetõ 😊 majd telóval csinálok róla képet késõbb 😉

BMW Über Alles!

w77d
ezzel is egyet tudok érteni 😊 HA valami okból a hátsó kerekek alatt megszûnik a tapadás, akkor akármilyen kocsi be tud "driftelni", de ennek megértéséhez legalább egyszer meg kell csúszni kocsival 😊

solo
-.-"

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Carlos
Képet!

Þór vígi þessi rúnar

autoszimulator
ezt pár HSZ-el lejjebb már levezettük, hogy miért nem tudsz rájönni.

.: mobilize.hu :.

TheRock18
most beállhatok én is a sorba,reggel haza ért apám a b.nõjétõl..és ,mikor megláttam a kocsit..a szivem elállt...ugyanis tegnap este eléjük ugrott egy õz...és a kocsi eleje megsinylette a találkozást,úgy,hogy ma reggel jártuk a bontókat,hogy találjunk motorháztetõt...találtunk is,de nem olyan színben...mellesleg a lámpát is összetörte a hülye vad...

BMW Über Alles!

w77d
ez az eset itt volt tõlem nem messze. A srác padlóval esett be a kanyarba, hozzá ért a szemben lévõ patkához majd átvágódott ide. negyed órát küzdöttek az életéért, de meghalt.

solo
Az durva😮OOOO
De azza még mindÍg nem jöttem rá, hogy lehet valaki olyan béne, hogy elsõkerekes autóval megforog, vagy akárcsak igy lecsúszik az útról:C

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

w77d
ez a kiflibe hajtás:

autoszimulator
kifli? lol

w77d
a "kiflibe hajtott" azért enyhe túlzás...

desigo
autoszimulator
<#mf2>

w77d
-.-

te lehetnél a babszem lajcsi (LáL)

desigo
lol <#idiota>
w77d
most nézem, hogy lemaradt egy a. nem bab, hanem baba XD kemény lenne, ha egy kibaszott nagy bab jönne ki a nõvérembõl XD

w77d
csak részben volt OFF az én részem. Kibaszott nagy baleset eredménye az eljövendõ bab XD

ja és NE OFFOLJ

autókat "tesztelni" is ...
"kényelmes ülések, jó vezetési élmény, elfogadható fogyasztás"
ehhez nem kell tudomány 😛

hát egen .. így jobban belegondolva "szeegéény Lúji"
😄DD

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

w77d
azt minden hülye tud XD

meg fotózni is %-D

w77d
kötekedni azt tudsz te ringyó XD

a hejjessírásod is iJesztõ ikszdé

w77d
ne képzelgess félre, mert a gondolat is ilyesztõ XD

Willi Betz
Transporter volt?

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

bammeg Weed mondta hogy már a hatodikban van a tesója mire te(?!) írtad hogy "máár hat hónapja volt" ebbõl én ezt szedtem le .. de lehet csak delíriumos állapotban félreláttam-képzeltem valamit ikszdé

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

w77d
hát ha kiderül, országra szóló családi botrány lesz XXD

w77d
bebaszna ha autoszim lenne az apja XXD

autoszimulator
apa lettem? csaknem

lehet félreolvastam valamit ezé tisztázzuk
egy állat a férje és az autószimulátoros csávótól van a gyerek?? 😮

😄D

autoszimulator
részvét 😄

autoszimulator
na igen, a tempó sem erõssége a városnak, be is dugul mindig. De igazából az egész város olyan, hogy tele van kis utcákkal, ami nem kicsi, pl budapesti, az lámpákkal teli. Annál beljebb meg én sem tudok haladni, mert nézni az egyetemista leányokat 😄😄

w77d
az XD

Willi Betz
Azaz állat?😄DD

w77d
mert ott vállalkozó a férje...

mér ponn ide? 😮 nincs itt semmi bevásárlócentrumokon és benzinkutakon kívül 😞

w77d
nekem meg a nõvérem most költözött Veszprémbe a párjával...

Carlos
párom a veszprémi sitten melózik szihológusként. LoL... 😊

Þór vígi þessi rúnar

sajna itt veszprémben pont az ellentetje az idegesítõ 😞( zöld a lámpa és 30-l slattyog majd mindenki 😞(

az kábé ugyanaz mint a fénykürt: "húzz a .ecibe" 😄

Willi Betz
És?<#wilting>

Varenga
Igaz, én az alapján válogatom meg, hogy kit engedek be, hogy mennyire magas az autója. Nem szeretem, ha nem látok elé, vagy túl széles és szintén nem látok miatta. 😛 😊

autoszimulator
pest? udvarias? beenged? hmm

jártam elég sokat, fõként középméretû városokban, Szombathely, Veszprém, Sopron, meg pár kisebb városban sofõrként, utasként, busszal (igen, több száz km buszozás van már mögöttem, igaz csak mint utas<#idiota>), és azért elmondható, hogy az emberek többsége beengedi a másikat. Sopron, Veszprém a legjobb ebbõl a szempontból, Szhely kicsit már árnyaltabb, ott elég sok a keménykedõ arc. Persze, vannak akik tahók, vannak akik sietnek, de Pesten ezek száma jóval nagyobb. Megértem én, hogy idegesíti, hogy ott áll a dugóban, és akkor még egy szerencsétlen nulla helyismerettel rendelkezõ ember akar bevágni elé, de azért csak emberek vagyunk, azon az egy kocsin nem fog múlni semmi...

desigo
Lehet tilos reflektorral villogni de az index kar balra már le van nekik törve az autópályán annyit nyomják...
w77d
mé??? a megszokottnál ritkábban rántok kormányt a hülyékre XD

Willi Betz
Persze...<#eplus2>

w77d
én például udvarias vagyok 😄