Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
BMW Über Alles!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
BMW Über Alles!
De azza még mindÍg nem jöttem rá, hogy lehet valaki olyan béne, hogy elsõkerekes autóval megforog, vagy akárcsak igy lecsúszik az útról:C
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
"kényelmes ülések, jó vezetési élmény, elfogadható fogyasztás"
ehhez nem kell tudomány 😛
😄DD
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

egy állat a férje és az autószimulátoros csávótól van a gyerek?? 😮
😄D
.: mobilize.hu :.
jártam elég sokat, fõként középméretû városokban, Szombathely, Veszprém, Sopron, meg pár kisebb városban sofõrként, utasként, busszal (igen, több száz km buszozás van már mögöttem, igaz csak mint utas<#idiota>#idiota>), és azért elmondható, hogy az emberek többsége beengedi a másikat. Sopron, Veszprém a legjobb ebbõl a szempontból, Szhely kicsit már árnyaltabb, ott elég sok a keménykedõ arc. Persze, vannak akik tahók, vannak akik sietnek, de Pesten ezek száma jóval nagyobb. Megértem én, hogy idegesíti, hogy ott áll a dugóban, és akkor még egy szerencsétlen nulla helyismerettel rendelkezõ ember akar bevágni elé, de azért csak emberek vagyunk, azon az egy kocsin nem fog múlni semmi...
.: mobilize.hu :.
.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?