37102
-
öregember #9856 persze h nem nézed le hiszen te is egy tanyán lax (vagy barlangban ?) XD XD -
öregember #9855 úgy van Lujó, gyökér vagy :D -
öregember #9854 és azzal gyászolsz h fotókat nézegetsz ? elég fura vagy -
Apus77 #9853 Héééé ember!!!!Nem érted hogy nem a településsel van bajom???Meghalt egy jó barátom!!!Felfogod végre???Ehhh mindegy látom hiába tépem a számat... és most ha nem haragszol nincs hangulatom az iróniádhoz!!! -
#9852 Angyalföldön születtem, most Zuglóban élek... asszem ez törzsgyökeres XD
de moondom, kár hogy nem értetted az iróniát és a poént abban, amit írtam, nem nézem én le a kisebb településeket, sőt... -
Apus77 #9851 Én csak gyászolom a barátom és pár fotó kellett volna ha már nem tudtam vele lenni az utolsó perceiben...Ezek az önelégült "NAGYFALUSI PARASZTOK" hozták a formájukat...Sokat járok Pestre de a véleményem is megvan.A bevándorolt Pestiek ilyenek mint ezek a trógerok...A törzs gyökeres pesti nem ilyen!!! -
#9850 én csak poénból írtam amit írtam. Többet vezetek BP-n kívül, mint pesten... Meg egy kis faluba, Balatonudvariba járok hétvégente pihenni ;) -
öregember #9849 és mitől lennénk halottak ? az ilyen nfsu-n nevelkedett kis majmoktól kéne félnünk ? a fotóid alapján kicsit lehetsz csak kocka XD -
öregember #9848 nem fika, csupán jeleztem, h jogos a "megnevezés"
adottságaiból adódóan -
#9847 Ne foglalkozz velük... BP-n kívül halott emberek... -
öregember #9846 -
Apus77 #9845 Amúgy nem a település fikázását kértem hanem egy jó barátom haláláról kerestem képeket... -
Apus77 #9844 Nincs kedvem most vitázni... -
öregember #9843 Lakosok száma : 758 fő,
Bp-Eszteregnye: 222.3 km
bocs... -
#9842 Budapest határán kívül egy pár km-es körzetben lehet találni némi civilizációt, aztán má esélytelen XXXD -
Apus77 #9841 Ami nem Budapest már világvégefalva??? -
öregember #9840 világvégefalván nem járnak fotósok
főleg nem éjjel 1kor -
USAMEN POWER #9839 Itt vagy 30x bebaszott a qrwa isten, volt hangzavar. -
Apus77 #9838 Erről valaki tudna dobni fotót???Már kerestem de hiába :( -
#9837 előbb is mondhattad volna most már süt a nap :) -
öregember #9836 használd ki és FÜRGYÉ LE !!! XD -
#9835 durván tolja az ég az esőt
nem kevés mennyiség potyog... -
#9834 Most mondták a tv-ben, hogy meghalt Arnold is. RIP -
#9833 :A:DA:D -
#9832 Nem nagy az arca. Semmi mást nem tud elképzelni, csak azt, hogy valami külső tényező miatt beleágyazódott a kerítésbe. :D -
öregember #9831 -
öregember #9830 főleg h az egy energiaital volt XD -
#9829 Bruh, ezaz... -
öregember #9828 képek -
#9827 Ezt láttam, fószer ott feküdt letakarva a földön:\
A pick up valagát meg rendesen begyűrte. -
USAMEN POWER #9826 -
#9825 az az igazi katasztrófa :( -
#9824 Bazdki jó sör kiborult :C -
Szabi1991 #9823 -
USAMEN POWER #9822 Egyre többen hullanak... ilyenkor belegondolok hogy jelenleg is hány halálra ítélt ember közlekedik az országban. -
#9821 Nem emlékszik rá. :(
Köszi. Az autó helyrehozható, csak sokba lesz. Apum megúszta zúzódásokkal (biztonsági öv okozta) továbbá horzsolásokkal a kezén (légzsák). -
#9820 Szabálytalan motoros = RIP -
#9819 jobbulást faterodnak -
DIESEL DOG #9818 Kocsi miatt ne aggódjatok, a lényeg hogy apud jól van és nincs semmi baja. Minden jót neki! -
#9817 Az szépen levan parkolva oda.
Amúgy,hogy sikerült oda betenni?