37102
-
#9897 és? nem az biztosítja a biztonságot -
-
#9895 Az,hogy sok panel rajta műanyag. -
#9894 olcsósították... -
#9893 hát ezzel meg mi a bánatos rák történt? -
-
#9891 Csak nem jött össze...
MEANWHILE IN GERMANY -
#9889 MEANWHILE IN RUSSIA :D -
#9888 anyagi kár: jelentős -
n003 #9887 ááááá :((
motoros -
Szabi1991 #9886 -
öregember #9885 te vótá ? -
#9884 ööö főnök van egy icipici probléma, a józsi romba döntötte a raktárat -
öregember #9883 #9783, 9784 ... egy hete volt
-
#9882 -
#9881 :((((((((. Megint fiatalok haltak értelmetlen halált. Most a mi környékünkön. -
#9880 ez az idióta életfogytot érdemelne valami bányában...
Egy terepjáró öt perc alatt két biciklistát ütött el Cegléden. Mindkét esetben továbbhajtott, az egyik nő meghalt. -
USAMEN POWER #9879 -
DIESEL DOG #9878 -
#9877 :( szegény idős házaspár... nem ez járt volna nekik ennyi év után. -
öregember #9876 és még 1 halálos.... -
#9875 Jaaa pont ezt mondtam az asszonynak hogy hogy lehet valaki ekkora seggfej ott van valami falu Csány után Zeg felé,...nem jut eszembe a neve, na arra alig mennek be simán befordul ott és szépen vissza...azt mondta az asszony amúgy hogy valami strici az autós és hogy a kurvákat ellenőrizgette vagy valami ilyesmi...Kapásból 30 év minimum. -
#9874 abban a kanyarban halt motorral meg egy tapolcai ismerősöm pár éve:(
hogy a faszomba lehet ilyen idióta helyen megfordulni,még megy pár száz métert aztán ott a bekötőút -
#9873 én aszittem vmi csajt kapott el :D oszt egy dagadt szakállas fószer :D meglepett :D -
n003 #9872 drukkoltam a cicának :) de sajnos győzött a túlerő :( -
#9871 "Vasárnap délután 14.15 órakor közlekedett a 76-os főúton Zalaegerszeg irányából Zalacsány irányába egy férfi az általa vezetett személygépkocsival. A 31+547 kilométerszelvényhez érve gépkocsijával az úttest jobb szélén lévő autóbuszöblöt igénybe véve egy ívű megfordulásba kezdett, átlépve az úttest közepén lévő forgalmi sávokat elválasztó záróvonalat. A manőver során nem biztosított elsőbbséget a motorkerékpárral Zalacsány irányából Zalaegerszeg irányába közlekedő huszonöt éves férfinak. A motorkerékpáros, észlelve a személygépkocsi mozgását, vészfékezésbe kezdett, majd jobb oldalára dőlve az irányt változtató személygépkocsinak ütközött. Az ütközés következtében a személygépkocsi az út bal oldalán lévő gazos területre futott, ahol megállt. A motorkerékpáros járművével az úttest bal oldalára esett, melynek következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt."
-
#9870 Bnőm ismerte látásból, Zalaapátiban lakott, Zalacsányi tó utáni kanyarba ment és..., de nem a srác volt a hibás. Szerencsétlen.
-
#9869 pont most néztem -
öregember #9868 Motoros baleset (halálos) -
#9867 szopjatokmále XD -
#9866 Háj megfogja a golyót. -
#9865 téged is levadászhatna már valaki XD -
#9864 az igazi vadászokkal semmi baj nincs, csak az illegális orvvadászokkal... -
#9863 pff vadászok... tépte volna szét. -
n003 #9862 nagy vadászok
hamar ott volt a segítség -
#9861 mivel én csak településsel kapcsolatos hszt-t ejtettem el, így gyanítom, hogy azzal van bajod... vagy miért beszéltél akkor többes számban? Öregember és én postoltunk akkor, te meg ezt írod: "az önelégült "NAGYFALUSI PARASZTOK" hozták a formájukat". tehát velem is volt bajod. Nagyon sajnálom az ismerősöd, de attól még engem is leszóltál. Amúgy amikor én írtam a poénom akkor még nem tudhattuk hogy az ismerősöd halt meg. Tudod nem volt oda írva a fejlécedbe, hogy "neszóljá hozzám mert én éppen egy barátomat gyászolom"... egyébként is furcsa módon gyászolod ha itt akarsz információkat szerezni, ez egy fórum, ne várj mást, mint képeket meg poénokat.... -
#9860 szép volt. gratulálok. -
öregember #9859 hülyegyerek, tegyél különbséget a vélemény nyílvánítás és a fikázás között
és h érzékeltessem a különbséget:
a, vannak barmok (is) vidéken és Pesten is
b, te egy barom vagy -
öregember #9858 desigo.... -
Apus77 #9857 Köcsög pestiek nem furák akik lefikázzák a vidékieket???