Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Aki meg vezet részegen kocsit, az elõbb utóbb lebukik, vagy hibázik, nem kell ahhoz elvenni elõtte a jogsiját. szóval aki utána vezet ittasan, az elõtte is megtette. Mellesleg a jogsi nélkül vezetés, majd lebukás egy kicsit súlyosabb, mint ugyan az a gyorshajtás, vagy bármi jogsival.
azért meg már ne én szopjak a kis gyorshajtásommal, mert sok idióta részegen is volán mögé ül. erre próbálok célozni egyedül. Viszont a három csapáshoz hasonló elv tökéletes lenne itt is, a pontrendszer ezt próbálja követni, csak elég lightos verzióban...
.: mobilize.hu :.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
egy pl. 100km/h+-os frontálisnál...úgyis meghalsz,kivéve,ha tankba ülsz...
a suzukik már nem olyan szarok mint régen,de azért nem vennék 😄
BMW Über Alles!
Látszik a magyar/ázsiai és a német minõség közt a különbség.
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

fejezd be a vergõdésed
mindenki könnyen beszél,míg nem õt,vagy a szerettét gázolja el egy ittasvezetõ...ez nem poén 😞
BMW Über Alles!
Autó elvétele megint csak magántulajdon sértése, hiába hatóság. Jogsi elvétel simán mehet, ennek nálunk is lenne foganatja, ne aggódj. Jogsim lenne a tét akár egy évre is, máris betudnám tartani minden esetben...
Þór vígi þessi rúnar
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
No, az fenyítés!
Þór vígi þessi rúnar
Hanem, hogy egy 1000 res gixxert akár 23000 ft ért elhozhatsz a kereskedésbõl!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Þór vígi þessi rúnar
aki megteheti,hogy vesz egy/több olyan motort,ott apuci olyan tehetõs,hogy a fiacskájának jogsi se kell,vagy megveszi még azt is...tehát felesleges szigorítani,csak a kisebb emberekkel baszol ki :S ez a rossz hír..
itt azt kéne,hogy aki ivott és elkapják,nincs kecmec,jogsit elvenni,széttörni darabokra helyszínen,kocsit elszállíttatni a tulaj költségén kész!
meg 100 alatt 3x sebesség túllépésnél azonnal elvenni a jogsit,jármût lefoglalni
100 felett aki 2x sebesség túllépés van dettó ugyanaz...
ne félj...lenne itt olyan tartás,hogy még a kopasz bmw-s urak is visszafognák magukat...
aki meg rendõri felszólításra nem áll meg,tüzet nyitni kész..
aki pedig rendõri felszólításra megáll,majd õ kiront a kocsiból azonnal tüzet nyitni..
úgy kéne mint amerikában..mocorogsz,meg izgágáskodsz,oszt lepuffantanak..kész...faszt szórakozunk itt
BMW Über Alles!
alapból kellene az embereknek máshogy gondolkodni, de nem fognak, mert sokak számára a motor olyan, mint a nagy autó, pénisznövelõ. nem vagyok motorimádó, de azért mikor látok egy versenymocit, ahogy visít, azért én is azt mondom ez igen, meg ki is próbálnám, meg is hajtanám tán, de van annyi eszem, hogy nem közúton teszem, ahol én is más is meghalhat.
pár kivételtõl eltekintve érdekes módon a ferka, lambo tulajok sem száguldoznak, szlalomoznak mindenfele, pedig megtehetnék a kocsi erejét tekintve..
Bevezetném azt, hogy elõbb mindenféleképpen le kelljen tenni kissebb motorra..
Mert ugye van az, hogy ha én most leteszem az A1 josrit 16 évesen, akk 2 év múva lehet Ak jogsi, vagy akkor egybõl letehetem nagymotorra.
És azt kéne bevezetni, hogy nagymotor elõtt minimum 2 éve a1 vagy Ak jogsi.
BMW Über Alles!
(már megint az általánosítás...)
a speedmotorosokról az a véleményem,hogy nagyképûek,és nagylegények,amíg nem mennek a falnak...
a legnagyobb motor amit kipróbálnék max. az 600ccm...nagyobbat nem...
BMW Über Alles!
A másodiknál is inkább a sebességrõl szól a motorozás mint a utazás élvezetérõl 😄
A harmadik képen meg cruiser van 😄 Akkor lesz chopper ha valamit házilag átalakítanak rajta 😄 És mivel elég felismerhetetlen, ezt vehetjük átalakításnak 😄
Amúgy én azt nem értem hogy mi a bánatnak a közútra egy olyan jármû, ami 1-es sebességfokozatban eléri a magyarországon megengedett maximális 130km/h sebességet.
az elsõ linkben harley-ról ír, illetve oldalkocsisól. (oldalkocsival sem hiszem hogy speed lenne)
és az utolsó is csopper.
Chopper:

Þór vígi þessi rúnar
Ez sem speedmotor
Ez is egy csopper.
Ugyan úgy meg lehet halni egy csopperrel, egy robogóval vagy egy túramotorral, mint egy speedmotorral....
Azért mert nem motorozol, még nem kéne elítélni MINDEN motorost és a mások halálát kívánni (#3069 és #3058) Õk sem kívánják a Te halálod! 😉
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"elfekszel" rajta és döngetsz 80-al és über hangja van és pengén néz ki.
Míg ezek a speed mûanyagok csak visítani tudnak nagy fordulatnál...Nekem nem tetszenek.
És még nem láttam (ez nem jelent semmit) chopper balesetet! (biztos volt, de szerintem a motorosbalesetek 98% speed motor)
Þór vígi þessi rúnar
Viszont 2 hónap és nem lesznek már õrült motorosok az utakon, kihullanak. <#wow3>#wow3>