Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én is ismerek jópár ilyen noobot akinek mindig be van kapcsolva az öv és simán rajta ül...
Majd ha egy kis koccanásnál kitöri a fogait,eltöri az orrát esetleg kifejeli a szélvédõt azután bekapcsolja...
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Amúgy néha télleg jobb ha nincs bekapcsolva a biztonsági öv , de ez az esetek 0,5%-a 😊
BMW Über Alles!
Pár hete olvastam azt a hírt, hogy az okos magyarok rájöttek, hogy ha a hátuk mögött becsatolják a biztonsági övet akkor az kívülrõl úgy látszik mintha rendesen be lenne kötve.
Az elsõ aki ezt élesben tesztelhette...
Ráadásul földim is az észkombájn.
Kiesett az árokba sodródó autóból Nyíregyházán
"...a jármûvezetõ biztonsági öve be volt csatolva, de nem a teste elõtt, ezért eshetett ki."
..::::::.. A kétpúpos teve sokáig nem is vette észre, hogy két púpja van, mert az első eltakarta a hátsót.
BMW Über Alles!
"Eladó Hyundai Coupe /Tiburon/ amerikai kivitel! Az autó egyben vagy alkatrésznek eladó! Frissen szervizelt és nagyon erõs motorral! /sok erõsebb autó is lemaradt és megalázkodott elõtte!/"

Þór vígi þessi rúnar
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A 38 éves férfi hajnalban a kórházban meghalt, de elõtte a rendõrök kihallgatták. Elbocsátása után albérletét sem tudta fizetni: pénteken költöztették volna ki. A támadásban 5-en meghaltak és 14-en megsérültek. A királyi családból senkinek sem esett bántódása.
Thrash \'Till Death
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Þór vígi þessi rúnar
Korábbi közlését pontosítva elmondta: a baleset az 501. utcánál történt.
Sigulinszki Tibor, a MÁV szóvivõje az MTI-t úgy tájékoztatta, hogy a Debrecen-Miskolc irányából érkezõ, a Keleti pályaudvarig közlekedõ intercity vonat gázolt egy fénysorompóval védett vasúti átjáróban.
Jelenleg mindkét vágányon áll a vasúti közlekedés a Budapest-Hatvan-Miskolc vonal ezen szakaszán, a forgalom újraindulását legkésõbb 17.45 órára ígérték - tette hozzá.