Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

A baleset egy balos kanyar elõtt történt. Egy harmadrangú úton erõteljes fékút végén kb. 70-nél. A jobb szélsõ kerekek ráfutottak a magyar utakon jól ismert apró és gömbölyûre koptatott útszéli murvára. Aszfaltra volt kapcsolva a futómû és hiába nyomtam a féket nem lassultam. A kanyar elõtt útszéli korlátnak, padkának nyoma sem volt. Helyette esõ utáni sáros holdalék az úton kb. 1 méter szélességben. Mivel kanyar elõtt voltam, azt nem láttam be. Úgy voltam vele, hogy inkább nem fordulok kersztbe, hátha jön valaki. Persze most már mindegy. Elfogyott a féktávom, innentõl az autó csak egyenesen, mintha jégen futott volna a széles gumikkal, és jött a kanyar... Összegezve: lejtõ, erõs balos kanyar, útszéli murva, sár, ja és az út szélén (egy teherautóról "véletlenül" leesett) mindenféle betondarabok, aztán pici bukkanó, hegyoldal, utána aprócska gödör, egy kb. 13 centis fa, aztán mégegy. Hát röviden ezekkel sikerült találkozom. Egyébként a kocsi kb. 15 métert repült...."
R.I.P.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
szerintem csak kiírtak valamit
ha valakit egyáltalán érdekel akkor úgyis oda adják olcsóbban
BMW Über Alles!
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Valószínû a motornak sok baja nincs, csak az elektronika miatt nem indul, bár olaj nélkül nem is kéne próbálgatni, a többi az viszont tényleg kuka.....talán még a turbó menthetõ....
BMW Über Alles!
kb ha leégett volna akkor lenne több kár
kíváncsi vagyok,hogy aki eldobta azzal mi lett...
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.
meg az autót is 😄
bár sztem itt még nem láttunk hajós balesetrõl képeket
BMW Über Alles!
azért az milyen,hogy partra sodródik egy motor egy konténerben 😊

szerk. Ja bocs most néztem hogy van sima Ecseg is és Sajóecseg is😊
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"
ott 2x2 sávos van 😊 meg 2x1 sávos 😊
amúgy nem tudom,hogy miért repült le egy egyenes szakaszon ilyen idõben..REJTÉLY..a lényeg,hogy nem a mi autónk tört így szét (kopp-kopp) 😄
BMW Über Alles!
BMW Über Alles!