37102
-
#9977 Flémet akarsz indítani, ugye?:D -
öregember #9976 vajon ki lesz a #10000. ? -
#9975 -
öregember #9974 téged hív :D -
#9973 vajon az első képen lévő öltönyös a tulaj? elég higgadtan telefonál haza, hogy drágám egy picit késni fogok XXXD -
#9972 911 Turbo
"A rendőrség szerint a tüzet gyaníthatóan elektromos hiba okozta"
micsoda szakértők...
-
#9971 meg 0 reflexe -
#9970 Igy van.....67 evesen mar nem LFA-t kell vezetni tesztpilotakent akarmennyi tapasztalata van. -
#9969 Vagy azt hitte a Tesztpilóta, hogy Japánba van és a szembe jövő sávba ment. -
#9968 Mondjuk, hogy van 50 év tapasztalata? -
#9967 67 évesen mi a faszt dolgozik tesztpilótaként?
-
#9966 wtf?
valamelyik tesztpilóta azt hitte,hogy még a pályán van? -
#9965 Sorra hullanak ezek a teszt pilóták. -
#9964 Magyarul -
#9963 Toyota LFA...
-
Maxx #9962 Én az egymás felé fordított R betűből Red Rabbit sisaknak nézném, ami kicsit sem szar....inkább a kurva drága kategóriába tartozik, ennyit a spórolásról. Egyébként meg akármilyen a sisak, a behatás erőssége, szöge, ütés felületének nagysága(1 cm2 re ható ütés nagysága)sok mindent befolyásol, lehet akármilyen anyagból.
-
#9961 Meg kaptál volna egy jó nagy: -t.
-
#9960 Na téged is ideett a fene?
Jó az olyan széles szakasz volt mint egy autópálya és sehol senki, és kb 50-nél csináltam, legrosszabb esetben megpördülés és beégés -
#9959 Egyedül, mi?
És a múltkor mikor melletted ült Potyo, Te meg a murván egyből vágattad keresztbe a Fastrát az 51-esen, mert azt hitted RBR van. az mi vót?
-
#9958 lol
Fejtetőre állt autójával az italtól egy férfi Új-Zélandon, de aztán - kocsijába szorulva - tovább ivott, miközben a mentőit várta. -
#9957 :DDDDDDDD
Ezen felröhögtem:DDDD -
#9956 :DDDDDDDDDD -
#9955 De laza. Én meg legyorsultam egy rendőrautót Sopron és Kópháza között, mert éjjel beleálltak a seggembe, és azt hittem valami suttyó boyracer. Kérdezték mennyivel mentem mégis - mondom kb 130.. Mire a yard: mi 170-el jöttünk de lemaradtunk vagy 200 métert. Mondtam nekik, hogy nagyon gyorsan értem el a 130-at, azért van ez.
Végül mondták, hogy kotródjak haza a picsába. :) -
#9954 ennyi és detto.
(amúgy tavaly nyáron M3ason kipengettem az 1.6os benzines Új jettából egy 170et, de jött muter hátsó ülésen hogy fiaaaaam.....). Ott vissza 130 jobb sáv. -
#9953 Gyorsaságra én sem azt mondtam, hogy repülök..
Városban kb. 60-65 ( igazi multkori csekk után ERŐSEN tartom az 50-et sőt.. inkább 45.. leszarom mitgondolnak mögöttem..nincs sok pénzem;) ) városon kívül pedig 100-110.
Amit írtam, hogy magamba szálguldozás.. igazából 1x volt olyan, akkor se volt rajtam kívül senki az útszakaszon.. :)
Úgy vagyok vele, hogy szeretnék még felkelni holnap is.:D -
#9952 Hát én ha egyedül vagyok ha nem arra figyelek hogy ne menjek túl gyorsan, de azért ne is tötymörögjek (az se jó az is baleset veszélyes). Tartom a korlátot max egy 10 15el lépem túl városon kívűl de akkor tiszta úton előttem mögöttem senki ha előttem nem tartja valaki a tempót tempósan megelőzöm hogy minél hamarabb visszatérjek a "veszélyes zónából". nekem 1,5 éves a jogsim szóval nekem is friss, de még meg se állítottak. Igaz 2000 kmnél többet biztosan nem vezettem összesen.
A ringen lehet próbálni a sebességet ha van rá kereted, kis vezetés technikai után képzés se árt ha megint csak van kereted. Hasznos dolgot lehet tanulni, többet mint egy szaros Kressz, Rutin vagy forgalmi vizsgán. -
#9951 vagy Hungaroring vagy egyéb versenypálya :) -
#9950 Így van.
Velem is volt olyan, hogy mentünk 5-en aztán haver mondja, hogy itt emlékszel múltkor a suzkival 140 volt.. akkor msot miért 70-el megyünk? Mondom: 1. akkor ketten voltunk.. tudtam milyen céllal megyünk kocsikázni, 2. msot vagyunk 5-en és buliba indultunk nem meghalni, 3. azért a két kocsi ( övé, amivel előtte mentünk ) még távolról sem hasonlítható össze képességekben, 4.nem nagyon szeretném "Béla" aláírását látni a rendőrségi papiron egy fasza kis 50ezres kép erejében. : )
Tehát szerintem ha többen vannak akkor is lehet normálisan vezetni, mert velem volt már olyan, hogy jólvan öcsém akkor szállj ki nyugodtan ha nem tetszik valami. ( mondanom sem kell nem szállt ki...). : )
igen én is szoktam "vergődni" ( meg szerintem szinte mindenki kipróbálja egyszer.. ), de csak akkor mikor magamban vagyok és figyelek, hogy az én hülyeségemből ne legyen baleset.. tehát ésszel is lehet "vergődni". -
#9949 A sok baleset ebből adódik, ha sokan vagytok, valaki megszólal, hogy mi ez a csiga tempó, aztán a sofőr gondolja hogy most én megmutatom mindenkinek, hogy milyen menő vagyok, aztán az árokba halnak meg vagy még rosszabb ha ütköznek mással...
Ilyenkor azt kell mondani, ha nem tetszik akkor kilehet szállni :D -
#9948 Mert elveszi az eszüket az adrenalin. Úgy látszik sosem tanulnak az efféle esetekből.
Egyedül van hogy énis elkezdek állatkodni de csak ésszel, viszont nemrég buliba mentünk 5en ültünk az autóba, kérdezte is egyik hogy mi ez a lassúság, mondom bazmeg amíg én felelősségem hogy ép maradjon a segged, addig kuss :D -
#9947 Eléggé..
De egyébként hülye volt ám a csávóka ( ha lehet szerencsétlenre ilyet mondani..:/ ), 3-4 hónapos jogsival ott jönni egy 140-150-et.. ( nem tudom mennyire ismerős ez a környék.. Nyíregyháza.. Nyírtura.. Kisvárda.. jó utak vannak az tény.. de itt-ott elég keskeny.. ahol az ő balesete volt ott rendkívül ), így necces ez a gyorshajtósdi.. max. a 4-sen.
Az ilyet alapból nem nagyon értettem soha, hogy ilyen kis p*csányi utakon miért erőlteti mindenki ( de legalábbis rengetegen ) ezt a 140 fölötti sebességet..? Főleg ilyen "komoly" kocsikkal, mint egy fiat vagy citröen AX..
Ha vagány, akkor menjen ki a pályára ott tolhatja neki ( ajánlanám az M7-est, ott megtanulja ki a "főnök" :D ) vagy teszem azt egy elhagyott gyárterület placcán. -
#9946 :| -
DIESEL DOG #9945 fákk O.O -
#9944 remélem a motoros jól van... -
#9943 Hurrá...értelmi szint. -
#9942 nemgecizik kétdecizik -
n003 #9941 bazdmeeg :O -
#9940 gagyi sisak,hogy elrepedt... -
USAMEN POWER #9939 A vért elnézve ráadásul jól össze is vágta az arcát az üveg. -
#9938 Ejbazd:S
Mondjuk azt nem értem, hogy az emberek minek spórolnak a biztonsági felszereléseken?(Értelemszerű, hogy azért, emrt a legtöbbet lehet ezen spórolni)de megéri? Egy minőségi bukó nem nyílhatott volna meg mint ott az egyik képen:S