37102
-
USAMEN POWER #10099 Helyesbítenék. Sértetlen földet érés esetén világbajnoki cím. :) -
#10098 mostantól a forma 1-ben a táblákért plusz pontok járnak XXXXD -
#10097 ÁÁÁ majdnem megvolt ott is a tábla XD -
#10096 GP2 betétfutamot másolt Webber
-
#10095 és hogy lepacsizta a DHL táblát :D -
#10094 száááálj csak szááááálj száálj fel magasra.... -
#10093 áucss -
#10092 Aki esetleg nem látta
-
#10091 -
#10090 leszakaszolják aztán megcsinálják, van ilyen -
#10089 Nem az úton, hanem a töltésen jobbra: D -
#10088 Ingyen alvázmosás XD -
#10087 Nemtudom menynire baleset, de csepel határában 138 as almafa utcai megállójánál f@sza kis csötörés van.
Sugár kb 3-5 méter magas...
Szerencsétlen vizesek ott álltak a fejüket fogva, hgoy mi a f@szt kéne csináni XXD -
#10086 nyugodj békében Rencsi! :(
ma voltunk gyertyát gyújtani... -
#10085 Ennyi, mind a ketten nagy hibát követtek el. A sofőr részéről óriási felelőtlenség meg egy üveg sör után is volán mögé ülni. Másrészt a 3 fiatalt is nagy felelősség terheli, bár oké hogy lementek az út szélére de. De gondolom ők is egyedül voltak ha értitek mire gondolok, na meg jó sötét ruhába... -
n003 #10084 én a családját sajnálom .. neki már mindegy :(
-
#10083 Jajj már, ne védd az alkoholista társaidat XD -
#10082 sajnálni én is rohadtul sajnálom, senkinek nem kívánom a halálát. De gyilkosnak kiáltani és megkövezni a sofőrt azért nem kell... amúgy gyanítom hogy az éjszaka közepén az úton kóvájgó fiatalok sem voltak kiszáradva... szerencsétlene gybeesések sorozata ennyi.. -
#10081 könnyű a gyalogosra felróni mindent hisz már nem fogja megvédeni magát
A sofőr egy 20-éves ittas,gyorshajtó volt aki több 100 méter múlva volt kegyes megállni.
nem tudom a pontos körülményeket de sajnálom szerencsétlen lányt -
#10080 tudod a baleset pontos körülményeit? nem bazdmeg.. csak szólok hogy a gyalogos is szabálytalankodott... aki szabálytalankodik, azt nem kell védeni. A sofőrt sem védem de a gyalogost sem... baleset történt, amit két szabálytalankodó hozott össze. -
#10079 mivel te is ittasan vezetsz csak szépen pihengessél
az megvan,hogy egy 22-éves lány meghalt?
ne a büdös szemét sofőrt védjük már...
-
#10078 a faszért kell az úton sétálni vak sötétben.... valószínűleg egy nem ittas, csak fáradt szerencsétlen is elbaszta volna.. -
#10077 Ez a két dolog, amikből az egyik mindig jolly-joker, ha egy baleset okát kell megállapítani :D Ugye az, hogy valaki hülye, az nem ok. Ha épp lenézett a rádióra az se. Ha tüsszentett az se. Ha be van gyógyszerezve, az se. Ha full nátha és alig lát, az se.
Ezért van az, hogy a balesetek túlnyomó többségét "gyorshajtás" okozza. -
#10076 általában ezeket a halálos gázolásokat mindig megússzák börtön nélkül
szal valószínű itt sem lesz másképp
valamilyen arányban hibás az biztos
ha az italt nem nézzük akkor is ott a gyorshajtás -
Jhon Balu #10075 Ezen Nagyon Sokáig Lehetne Vitatkozni,Sajna Aki Iszik Vétkes Vagy Sem Viszi a Balhét! -
#10074 Látod pont erről beszélek. Így, hogy volt alkohol a szervezetében, már mindenki szerint KIZÁRÓLAG ő lehet a hibás. Az, hogy hogy történt az egész, teljesen másodlagos. -
#10073 aki iszik és volánhoz ül és gyorsan hajt az kb egy idióta
majd még a szemét részeget védjük nem? -
#10072 "A huszonkét éves szegedi nő két barátjával sétált az úton vasárnap hajnali fél egy körül"
Gondolom faszán láthatóságiban, és szembe a forgalommal, hogy ők is lássák, ha gáz van... Ja várjál, valószínűleg NEM.
Szegény gyerekben meg lehet, hogy volt 2 sör, és az egésznek semmi köze az italhoz. De legalább lehet mutogatni, hogy mocskos részegek. -
#10071 Ittas vezető gázolta halálra a szegedi nőt
lassan ideje lenne lecsukni az ittas vezetőket... -
#10070 -Képzeld tk-ra vágtam a kocsim
-Na, hogy sikerült?
-Hát rágyújtottam!
ám geci h nem lehet érezni benne az is érdekes, multkor a kocsimban benne maradt egy benzines szivattyú és nem szivárgott meg semmi mégis olyan benzinszag volt h pár percig szellőztetni kellett. -
#10069 csak nem tegnap estefele a régi nulláson? :D -
#10068 Érdekes és egyben vicces is:DDD -
#10067 A dohányzás súlyosan károsítja az Ön és a környezetében élők egészségét!
xD -
#10066 Rágyújtott és felrobbant az autó :D Hát ilyen balesetet se nagyon láttam még ez kééész..
cikk
-
#10065 de akkor is szabályosan 50-el gurultunk XD -
#10064 Azt hitte biztos hogy ő a Jani, nem bírom sajnálni a marháját, csak azokat akiknek elbaszta az esküvőjét.... -
#10063 Alkohollal megspékelve XD Azt ne hagyd ki:DD -
#10062 esküvői menetből raccsingolni?? ennek valami agybaja volt... pont tegnap vezettem én egy esküvői menetet, pont az volt benne a jó, hogy totál szabályosan 50-el gurultunk együtt a néppel.. -
#10061 Az idióta parasztja, 21 éves kis majom, gecinagy tapasztalattal...nem tudom sajnálni -
#10060 + elég jól elb*szta az esküvőjét valakinek...