37102
  • autoszimulator
    na most ha a menettel ment, akkor mi a tökömért kell kielőzni? épp ez a lényege a menetnek, hogy a sztrítrészerek is kibírják a sorban, amit a menyasszonyi kocsi vezet...

bár ha nem a menetben volt, akkor sem annyira szokás beelőzgetni egy ilyen sorba, nem 50-el mennek azért...
  • DIESEL DOG #10058
    Gondolom Audi az volt, de tisztességes gumiabroncsra már nem futotta aztán jött az aquaplanning a jóféle kopott gumival... :/
  • desigo
    Az idiótája...

Esküvőre menet lelte halálát

Az Audi a menettel tegnap délután Lajosmizséről tartott Soltvadkertre, amikor kivágott a menetből és előzni kezdte a sort. Eközben az esőáztatta úton megcsúszott, jobbra lerohant az útrról, ahol fának ütközött. A kocsit vezető 21 éves fiatal férfi életét vesztette, három utasát pedig súlyos sérülésel szállították a kecskeméti kórházba.

• Carlos
  • SötétBarom
    Nem csak neked :)))
  • w77d
    az hát, alapmű :)
  • öregember
    klasszik
  • w77d
    láááhát á nemi életet éééééélni egy kecskéével
  • öregember
    Lujó......
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    vegyél a szádba egy kecske nemi szervet és kényeztesd
    XD
  • Carlos
    Ez meg az én elérhető álmom...
  • w77d
    szegény ibiza
  • öregember
    ha már mindenképp astra, akkor G
  • öregember
    off

seat-ot én is ajánlom, én 7 évig nyúztam egy ibizát
  • Tinka123
    Vagy használtautókon beirod hogy 700000 Ft alatt keresel autót és dobni fog pár ajánlatot :D
  • Máté94
    FÉNYEZÉSI HIBÁKKAL, ENYHÉN SÉRÜLTEN ELADÓ
    :)
  • Tomászító
    ezek jó kis gépek és elég olcsó hozzá az alkatrész is
    [elfogult:D]
  • Tinka123
    Nem tudom mennyire tartassz ki a Japán, vagy Német autók mellett, de én a helyedben megnézném ezt is : )
    katt!
  • Willi Betz
    Én ilyet vennék. Kicsit még hozzá tennék a 7 kilóhoz és simán megvenném. Persze nem ettől a Csonti kereskedéstől:D Én ilyet használok most,csak a régebbi külsejüt és maximálisan kényelmes. Terpeszkedni mocskosul lehet benne,elől is és hátul is:) Fogyasztásra olyan 9-10 litert mondanék városban. Legalábbis én ennyivel eljárkálok. Elég masszív autók ezek,plusz a hátsó kerék hajtásnak hála tovább bírják az első futómű alkatrészei...féltengelyek,gömbcsuklók...Na meg aztán szaré-hugyé kapható hozzá alkatrész is. Amire oda kell figyelni az a hátsó sárvédő pereme a hátsó ajtónál,ott megáll a kosz és hajlamos rozsdásodni,bár ezek még újak ahhoz:)

Bocs az OFF-ért!
  • SötétBarom
    Yaris 1.5? :)
  • desigo
    Amíg nem törik addig nincs baj.
    De az elgondolkoztató,hogy 1-200 kilóval könnyebb mint a hasonló autók.
    én a helyedben inkább Polot,Puntót,Cliot,Corsákat nézegetnék.
    jobban felszereltebbek,minőségibbek
  • solo
    Hehe.Én amit néztem és még olcsó is lenne az A corsa 1.5 sport.
    Csak nem találtam, 2 nagyon neccesen férek el abban is.
    De ahhoz lenne egy rakás alkatrész, mert nagymutternak 1.2I van belőle.
  • DIESEL DOG #10038
    Kezdő autómat akarom lassan lecserélni... egy 1.5-ös karbis samarán kezdtem 3 éve azóta is az van, aztán most kezdek eljutni oda hogy váltsak. Hogy mi lenne az ideális azon sokat mélázok, egy f astra sedan-al vagy egy b corsa-val el lennék...
  • solo
    Nekünk azthiszem 2002 es 1.3 GS van.
    Ha nem törték volna körbe akkor igazából nem sokat kellett volna csinálni vele eddig. rövid utakra "kényelmes"(Nem kell gylaogolni stb, de amúgy kb mint a majom a köszörűkövön úgy kell benne ülni)...
    3 éve Dubrovnikba már nem volt az: D Végülis 4 en mentünk, meg egy rakás cumó hátul.Azért, a lendület meg a hátszél 175 ig vitte az órát: D

Kezdő autónak, stb teljesen jó.
  • SötétBarom
    Nem mondom, hogy vegyél olaszt, mert még a végén én leszek a hibás :D
  • solo
    :DDDDD jóvan, ezt megjegyeztem:DDD snecy:D

Azsdaf..Az szép..Bírom az ilyen vakablak teszetosza "sofőröket". :CCC
  • DJ RX7
    hát ott a szerviz egy köpésre :D
  • DIESEL DOG #10033
    A Suzukival technikailag nekem sincs problémám, mivel meglehetősen strapabiró, afféle "igénytelen igásló". 2000-2002-es évjáratú Manager felszereltségű Swift-eket lehet már kapni 5-700k között nagyon szép állapotban friss műszakival stb. Az egyetlen probléma az autóval az a kasztni, és az utastér mérete. Elöl még van is benne hely, de hátul már necces. Kicsi a fej, lábtér nagyon szvsz, a karosszéria meg ritka ocsmányul törik, szakad... :/
  • OrioN the S
    akkor egyszer nagyon megruházlak :D am úgy sikerült, hogy balfaszkám csak balra tud nézni... másik meg jött nyélen és így lett a sokapik.
  • n003
    félre ne érsd semmi de semmi bajom a stifttel sőt :D .. szerintem a legjobb autók egyike(ár-érték) iszonyat olcsón van hozzá minden .. persze ütközni nem szeretnék benne de tegyük hozzá semmilyen otóval nem akarok ütközni..
  • solo
    Erre járok igazából minden nap, de nem értem, hogy ezt így hogy sikerült: D
  • DIESEL DOG #10029
    hogy őszinte legyek fene tudja már hogy mit lenne érdemes venni 6-700k körül... francia autók kizárva, amire hajlok azok a németek és japánok...
  • Tomászító
    az astra is kb ennyit ér
  • DIESEL DOG #10027
    most adtál egy újabb plusz okot hogy ne vegyek suzukit... :D
    inkább egy jóféle f astra sedan... ^^
  • desigo
    az nagyon rég lehetett ha még volt munkád
  • OrioN the S
    u bazz :|
  • w77d
    pár éve... szépen kiestek és darabokra szakadtak a fiatból az emberek... volt balszerencsém látni a dolgokat hétfő reggel munkába menet, ugyanis kora reggel történt a dolog anno
  • n003
    szépen ettek ittak jól mulattak :) .. ilyen szedánom volt .. amikor először mostam gépi mosóban majdbeszartam mert a szárító befújta a tetejét homorúra azt hittem beszakad :D
  • USAMEN POWER
    Nem volt hely biztos.
  • OrioN the S
    omg... ez mikor volt?
  • OrioN the S
    itt lakok 1 utcára... amikor mentem hazafele akkor szedték ki a ződ szuzukibóla formát... a másik csak ült a földön és meg volt reccsenve. a free kutat sajnálom, mert kánikulába gecyjó volt megcsapolni :ASD amúgy itt még nem volt ekkora kocc az elmúlt évek során, mert elég nagy balfaszság kell ehhez ezen a szakaszon.