37102
  • Benel
    Ez talán már volt valami összeállításban, de a végén itt mutatják a kocsit is.. biztos lett belőle minimum egy lábtörés :S

• w77d
    van vér jah, a többi képen még hulla is van
  • USAMEN POWER
    Utánfutó ? :D

#10135: Utolsó képen van egy adag vér az úton...
  • desigo
    A GP2 valenciai futamán Alberto Valerio sietősen hajtott ki a boxutcából, olyannyira, hogy az egyik emelőt is magával rántotta. Az első kanyarban az eszköz le is repült az autóról, eltrafálva egy videóst és annak nagy értékű gépét.

• n003
    two-traffic-policemen-killed-by-a-drunk-driver
  • Ulvar
    1:40 környékén...hát kegyetlen xDDD 2 horgászszéken ülő faszi :D

• n003
    verseny biztosítója
    esztergomban minden évben lebontottak egy szép kerítést amit a tulaj szépen ismét megcsinált .. aztán az utcsó 2évben már csak ilyen vásárolható betonoszlop+dróthálót csinált .. gondolom megunta :)
  • w77d
    0:19-nél az ablakot a háznak vajon ki fizeti? XXD
  • Carlos
    ladának még a lámpája se tört meg. :)
  • n003
    :DD szerintem ők sem tudták .. ilyen amatőr versenyeken jókat lehet derülni :D (persze csak addig mig nincs sérült)
  • desigo
    elején az Evo X azt hittem már úgy marad keréken :)
  • Benel

Felüdülés képpen :D Nagy részét még nem láttam, remélem ti sem. 1:27-nél vajon mi volt az elképzelés?XD
  • DJ RX7
    csak egyszer hibázz te is, kívánom roncstelepen találd meg az autód.

• w77d
    akkor se tördeld más tulajdonát
  • milk4
    Szerintem az csak 9,6cm volt...
  • Maxx
    Hát ami engem letolt az nem így tolta, 10cm es patkára kellett felugratnom hogy ne menjünk össze.
  • SötétBarom
    Törném el a kezeit a kis fasszopónak.
  • Benel
    Asszem pár hónapja történt azért már. ha jól emlékszem a pilisszentlászló felé vezető hegyi úton történt, nem ütközött semmivel hanem árokba/fának ment és meghalt. A motort vették észre, az embert alig találták meg mert berepült a bokrokba.
  • REPS0L
    cikket nem tudok, sportmotor.hu -n találtam, nemrégi baleset...
  • matyi0323
    Valami cikk van hozzá?

Mostanában nagyon hullanak ám a motorosok, mondhatni mint a legyek.. :/ ( nem az, hogy nem szeretem őket, mert bevallom néha irigylem is, de némelyikért nem kár! /szerintem/ )
  • DJ RX7
  • REPS0L
    full respekt, mekkora arc :)

egy szomorú dolog...

• w77d
    egy pillanatnyi figyelmetlenség miatt nehogymár rongálgassunk.. nem átrántotta az autós hanem szépen lassan átcsorgott.. ilyen esetben az én indexemet akarná letörni a mocis, onnantól max ilyen 3 kerekű rokkant motoral pöfékelhetne a rohadék...
  • spect16
    Add1:
    Körforgalomban beállni?(KRESZ szerint jogos?)
    Add2:
    Ha tudták, hogy mi lesz a szitu, miért nem előre gondolkoztak. A kapkodás ellenére is.
    Amúgy RIP a hülye esetért, a fórumozókat meg ne küldd el a melegebb éghajlatra, hiába kommenteztek arról ahol ott se voltak.
  • Maxx
    Nem szemétkedés, jogos, nem használja a tükröt akkor mi a fasznak neki, én indexkart törtem le egy opelosnak amiért fel kellett mennem a járdára miatta, mert ugyanígy szart rá és nem jelzett. Következő lámpánál megálltam mögötte előre sétáltam, benyúltam az ablakon és letörtem neki, majd az ölébe dobtam hogy úgyse használod akkor minek neked.

• n003

• desigo
    nem,hogy örülne azért mert elkerülték az ütközést még itt szemétkedik

• Norbi1990
    Nem találtam külső kamerás felvételt, csak a tavalyiról :D Ott is volt buli.
  • Carlos
    ezt megnézném kívülről...
  • w77d
    úgy látszik ez a felrepülősdi mostanság divat lett XXXD
  • Norbi1990
    Azta :O
  • bency
    Faszkivan,de igazad van szerintem ! Nem volt annyi turelme hogy kivarja.....
  • w77d
    de mi a faszért kell előre lezárni a körforgalmat? mi is pont azon a napon mentünk esküvői menetet én vezettem a sort. Ha dudálgat a sor amikor olyan ponthoz közelít, akkor az embner fia nem fog bejönni. Pár esküvői menetben részt vettem már, de eddig ilyen baromságot nem hallottam még hogy egy önkéntes rájder keresztbevágja amgát az úton hogy menjen a sor. Ezt a rendőrség megteheti, egy civil nem...
  • SötétBarom
    Miért nem mondod el te, hogy mi történt?
  • desigo
    Nah akkor így nem a folytonos sort tette tönkre hanem az egész esküvőt
    jópár ember napját
    Szerencse,hogy nem ártatlanokat csapott el.
    Mennyivel is előzte a sort,hogy így néz ki az autó?
  • projectile
    igazi senkiháziak vagytok, nem is tudjátok mi történt.... és nemtom mit játtszátok a bolond kis hülyegyerek fejeteket, kitaláltok faszságokat... nekem közeli barátom volt, sajnos a tragédia bekövetkezett... azért elözte a sort, mert a közeli körforgalomba beálltak volna hogy ne szakadjon meg a sor... ne mvagánykodás volt ti nyomorultak... tapasztaltságrol meg sztem ti meg se szolaljatok... szoval vegyetek vissza, mert itt emberéletekröl beszélünk:(
  • w77d
    főnök akko ide jó lesz az a főd? XXXD
  • desigo
    ehh

Medvével karambolozott egy motoros az Egyesült Államokban.
  • desigo
    gyorsan lepakolt xD

• ladics
    Redbull szárnyakat ad:D

sokan nem hitték el ezt a mondatot:P