37102
  • öregember
    a traffi csak pénzbehajtás, semmi más.........
  • hugó bá
    akkor ilyet nem veszek
  • n003
    nembaj hadfizessen weed
  • desigo
    Négy nap alatt tizenöt halott,552 közúti közlekedési baleset történt az országban, amelyek közül 83 súlyos, 143 pedig könnyű sérüléssel végződött.

ennyit ér az úton-útfélen lévő trafipaxolás
  • Totti5
    Vicces hogy spontán égnek...
  • uHs Gerzson
    :OOOOO
  • n003
    jesszus :O ez nagyondúrva
  • öregember
  • öregember
    5 halott
  • DJKonya
    Ejj bazd meg, holnap hívom a digókat hogy mégsem kell az autó, majd valaki úgy is megveszi, ha addig nem gyullad ki a szalonban... Egyébként...szvsz simán be lehetne vezetni hogy bizonyos lóerő feletti autókat csak x vizsgával rendelkező személy vezethetni, például pálya alkalmassági vizsgával. Elég nagy felelőtlenségnek tartom hogy taknyos kis parasztnak még a jogsija nincs meg de a Scuderia már ott áll a garázsba, aztán elviszi egy próba útra és balesetet okoz...de hát ez olyan embereknél van akiknek van pénzük, akinek meg van pénzük azoknak csak a halál vet határt.
  • desigo
    lol

Az elmúlt kilencven napban legalább kilenc darab Ferrari 458 Italia modell tört össze - vagy gyulladt ki. Persze lehet még egy-két darab, melyeknek képei nem járták körbe véres kardként az internetet, de ez a kilenc biztos, és ez a kilenc egyben azt is jelenti, hogy átlagosan tíz naponként megsemmisül, jobb esetben csak megsérül egy ilyen sportkocsi.

lista
  • desigo
    bazz szerencsétlen suzukist megölték :/
  • DJKonya
  • w77d
    a BMW sofőrje is egy tetves cigány volt... neki illett volna meghalnia meg még vagy két tucat cigánynak.... pusztuljon a férgese
  • Benel
    jah :D biztos gondolkodik mennyit érhet a vastelepen a bömös XD
  • öregember
    baleset :S
  • Willi Betz
    Cigus,hogy áll bazmeg:DDD
  • M@TriX
    hát a leírás nekem elég is volt, tuti nem a Suz nyert... :(
  • solo
    Remélem a villamos székbe:]
  • OrioN the S
    aztán a börtönből meg kórházba.
  • DJ RX7
    remélem a kórházból egyből a börtönbe megy.
  • Sóschips
    Szerencsétlen család:(..Biztos otthon várja majd a gyerekek az apjukat:(..a rohadt cigány purgyék meg a kocsit lesték,meg sajnálták,a csávónak meg a 2kilós arany nyaklánc a nyakában,de az ész meg a zsebében:@
  • spect16
    Imádom azt a pár okostojást aki elhiszi magáról, hogy ő az erősebb és gyorsabb alapon megtudja ezt csinálni:(
    Záróvonal meg az a másik. Elméletileg tilos vagy nem?
  • n003
    :((
  • Benel
    A BMW a sződligeti lehajtó előtt a záróvonal ellenére előzte az előtte 90-es tempóban haladó kocsisort. Nem tudott visszasorolni a sávjába, és frontálisan karambolozott a szemből érkező Suzukival.

ottrohadna meg a bmw-s is
  • OrioN the S
    úúúúú:D első mit kaphatott :D
  • Willi Betz
    Ehh,elsőnek mennek kitépni a beleit:DD 2. meg lol:D
  • n003
    lehet így jobban járt xD

nagyontoxicról egy lincsalany
    ez degyönyörű :|
  • SötétBarom
    Egy ilyen instabil szarral megpróbálja kikerülni, lehet, hogy sokkal rosszabbul jár... Nézd meg, a fékezéskor akkorát bólint mint a disznó :D
  • hugó bá
    jah telibe a balfasz
  • n003
    arra gondolsz amelyik nem bírta kikerülni a roncsot mint az előtte levő? :)
  • SötétBarom
    Nála volt a taktikai előny, mert valami építési törmelék szerű cuccal volt megrakva a plató, ha azt elém pottyantja, akkor könnyedén leráz
  • pszihopata
    kár,pedig szép lett volna ahogy próbál 40-el lerázni
  • SötétBarom
    Ma is majdnem kiszálltam megverni egy multicaros fasszopót. Meg kellett állnom, mert az ablakon berepült egy méh, gyorsan kiraktam az elakadásjelzőt, megálltam, és higgadtan megvártam amíg kirepült, mire hallom, hogy valaki kiabál, hogy "mi a kurva anyádat állsz meg köcsög" miközben elmegy mellettem. Jöttem melóba, így sajnos nem volt időm utána menni.

ppl=shit
  • pszihopata
    ejj de kemény vagy
  • SötétBarom
    A csávó helyében, akinek szétnyeste a verdáját, ott helyben vertem volna hülyére.
  • hugó bá
    hogy nem gyulladt ki

san andreas ott párszor én is lezuhantam:D
  • desigo
    Villámcsapás miatt kényszerleszállást kellett végrehajtania egy repülőgépnek a kolumbiai San Andrés szigeten hétfőn, s a manőverben a gép utasai közül egy meghalt, további 127 pedig megsebesült.

A kolumbiai Aires légitársaság Boeing 737-esének még sikerült elérnie a sziget leszállópályáját, ott azonban a géptest legalább két részre szakadt.

• brandd
    Szegény Mazda. Miért nem egy tankot keresett?
  • desigo
    fail öngyilkossági kísérlet
    pár csontja tört csak