37102
-
#10902 -
#10901 Kellett neki 1 kézzel, cigósan fogni a kormányt: D -
#10900 Egy életre bevonnád a jogsit amiért bevágott valaki elé? xD -
#10899 -
#10898 szép tetko -
-
#10896 -
#10895 -
#10894 Nem az Audi tehet róla hanem a gazdája, azt inkább adják nekem!
Inkább ahogy a jogsiját ledarálják...... -
#10893 miután végignézte, ahogy bezúzzák az audiját! -
#10892 csal előtte jól meg kéne verni valami olckúl telefonkönyvel :D -
#10891 Egyet értek. Az a takony Audis fogja még az arcát összetörni nyugi. Tipikus eset, hogy csak a gázt ismeri.
Csak a vétlen áldozatot és az autót tudom sajnálni.
De ha rendőr lennék egy életre bevonnám a jogsiját. -
#10890 Számomra az igazi KITT a régi. Ez max az unokája vagy a fia, el lehet dönteni :D -
USAMEN POWER #10889 #10887 második fele. Nekem lassan herótom lesz utcára menni, tiszta szégyen a sok tukó ember. -
#10888 Zseniális:D:D
Ma a következő történt : Audis 20 éves hülyegyerek nézi hogy jövök a körforgalomba és kilő elém, ha nem fékezek akkor tudjuk mi lett volna, dudálok rá erre az idióta hogy megmutassa hogy nagyfiú a kijáratnál teligázt nyomott de úgy hogy majdnem átrepült a szembe sávba ( szitált egyet az autó és sodródott át )... normális az ilyen? -
USAMEN POWER #10887 Mert kiszálni 2 secre nem egyszerübb. Elvannak pukkanva a sérók nagyon keményen. -
#10886 -
USAMEN POWER #10885 Az nem kitt volt, ő már rég ide költözött. -
#10884 over 100 mph... -
Sóschips #10883 viszont nálunk abony cityben igen:S..csinálták a 4esről bevezető utat abonyba kint volt a 40es tábla.Kész lett az út,a táblákat elfelejtették behajlítani h nem érvényes és volt rá példa h ott mértek -
DIESEL DOG #10882 Hát gondolom ez is biztosan a megengedett sebességgel közlekedett ésszerű keretek között... tegye össze a két kezét hogy túlélte... -
öregember #10881 Pesten nem állnak 30-as 40-es táblához.... -
#10880 az oldalával? Csoda, hogy túlélte újra született.
Amúgy a "Karr visszatér" c. részben pont ugyan ez volt csak orral. Emlékeztek a pénzszállító csapdája -
#10879 azé illett volna neki is bírnia :D -
#10878 Lehet KARR volt :O -
#10877 KITT mégsem sebezhetetlen... -
#10876 előbb a vidit néztem és csak most a cikket -
#10875 (Lánglovagokon)Buszba rohant egy személygépkocsi Gárdonyban
Ha jól látom ez egy légzsákos kormány, mégsem nyílt ki!!
Kíváncsi lennék, hogy a vékony műanyag mögött van-e egyáltalán valami. -
#10874 Nem mondod...
Le van írva a cikkben is... -
#10873 ÁÁsztákúrva, ez nagyon kemény telibe a híd pillért. Knight Rider kicsit másképp.
Szerintem Pontiac Firebird 1982 körüli -
#10872 Egy 19 éves fiú lesodródott az útról, kocsija megpattant és a levegőbe repült, majd a becsapódáskor három darabra tört.
-
#10871 Az a baj ezzel,hogy a rendőrök szándékosan beállnak a 30-as,40-es kintfelejtett táblákhoz vagy szemét módon elbújnak fák,bokrok,oszlopok mögé.
A büntetéseknél véletlenül sem az van,hogy elvegyék a brutális gyorshajtók jogsiját hanem csak fizesd be a csekket aztán jövő héten gyere megint gyorsan.
Milyen érdekes,hogy tőlünk nyugatra a sebességmérő pontok táblával vannak előre jelezve nem egy helyen.
Én minden esetben jelzem a szembe jövőknek villogással,hogy lézershowhoz közelítenek.Főleg a kamionosoknak,kistehereseknek.
Nem azért dolgozok,hogy a rendőrséget tartsam el.
Írom ezt úgy,hogy nem száguldozok,évek óta nem kaptam gyorshajtásról csekket. -
#10870 Áhh csórikám:/ mi kín lehet így magatehetetlenül bent égni a kocsiba -
#10869 Uhh:
Baleset szlovákiában. -
#10868 Ebben a témában meg sem merek szólalni, mert itthon az az általános nézet, hogy csak akkor tartjuk be a kresz-t, ha nagyon muszáj... -
#10867 -
#10866 Csak arra a pár száz méterre vonatkozik ez ahol a trafi van. Szemből villognak lelassít a paraszt elmegy a rendőr mellett, majd újra kiló ötven. Jó magyar mentalitás.
A sok gyökér aki csak a gázt ismeri, ugyan úgy fogja nyomni neki. Csak idő kérdése mikor csinál balesetet. Ennyi. Csak ne velem szembe jöjjön, mert ha túlélem én nyírom ki! -
USAMEN POWER #10865 Nem árt. -
#10864 utakon mától vigyázni...
az összes trafipaxszal ellenőrizni fogja a rendőrség az autósokat -
USAMEN POWER #10863 Kemény.