Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Szerintem fordítva😄
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
CB|Ðömpi™ \"90 a max, és életben maradsz!\"

kedvenc mercimet törte össze a ruszki csoda
BMW Über Alles!
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
-Rendben!Nem rakok be több szétszakadt emberrõl képet.
Nem.Te inkább írsz még 20 felesleges postot csak tiéd lehessen az utolsó szó.
tessék olvasgasd
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu
Dehát ez mint kiderült a te topikod, nem a fórumozóké.
Þór vígi þessi rúnar
Amúgy amikor én voltam kisgyerek, nekem kellett alkalmazkodnom a felnõttekhez, és nem fordítva :/
ha nem látsz különbséget egy segg/mell és szétszakadt hullák között akkor ott nagy a baj
De fölösleges magyaráznom
Ott a lehetõség a saját vagy a gumi fórumrészben.
Nyiss topikot és tõlem mehet a fejlevágás,szétszakadt emberek.
biztos hosszú életû lesz...
Amúgy pár napja majdnem póroljártam. Anyám mellett utaztam elõl, és szembõl egy fa.z szabálytalanul elõzött. Ippeghogy elkerültük, amúgyis már úton kívül mentünk. Láttam hogy anyám milyen idegesen forgatja a kormányt, próbálta elkerülni az ütközést ^^
De ha igen, hát urambocsá... És a Közösségi csajos topik??? Apuci premierplánba látja a kislánya seggét/mellét?
Legyünk már egy kicsit felnõttebbek. Aki nem akarja megnézni, mert nem birja az ne nézze meg! (még a cimet is meghagytam, hogy figyelemfelkeltõ legyen). Aki meg megnézi és kitaccsol, az magára vessen.
Amennyiben beraktam volna ide szétcibált embereket 1024x768-ba, akkor megérteném a törlést! De így ez nem korrekt/fair.
Þór vígi þessi rúnar
Baleset topik. Ez vele jár. Link volt, felhívva a figyelmet, hogy aki nem birja ne nézze! A meztelen csajos topikba se rakjunk cicit mert jajj meglátja a kisgyerek???
SZÁNALMAS!
Megy privibe az érdeklõdõknek (továbbra is csak az nézze aki bírja, bár szerintem ez annyira nem trancsir, volt itt már durvább is)!
Þór vígi þessi rúnar
lehet,hogy népszerû de bármilyen fiatalkorú is ide tévedhet...
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
DESIGO:
Amúgy nem értem, hogy miért kell törölni az ilyesmit.
Felhívtam a figyelmet rá, ha a képet kitörlöd a hsz-bõl azt megértem.
Tipikus példája ez a házigazdák önkényességének és hülyeségének.
Þór vígi þessi rúnar

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
Kamion szív, kamion lélek, kamionos leszek amíg élek. http://neverwinter.picturepush.com/---Kicsim Szeretlek!--
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE