Balesetek
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mindkét irányban több kilométer hosszan áll a forgalom az M0-áson a 15-ös kilométernél, a Duna-hídnál történt baleset miatt.
Mindent lehet, csak akarni kell!!!! http://autobulvar.blogspot.com/ www.autofoto.extra.hu
\" Aerodynamics are for people who can\'t build engines. \" \"My favorite Ferrari, the following.\" Enzo Ferrari.

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.
.: mobilize.hu :.
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Irónikus😮
Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.
jahh elnéztem a házszámot,ez nem a baleseti hírek xD
BMW Über Alles!
33-ason történt egy baleset,fehér lada frontálisan ütközött 1 halott van
33-ason baleset
BMW Über Alles!
usamen: hidd el ha fejükbe vesznek valamit megtalálják.. itt "testvér mindegyik" egyik a másikért bármit, BÁRMIT megtenne..!!
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
٩(̾●̮̮̃̾̃̾)۶ CefreTeam™ ๏̯͡๏﴿
nekik is van drága autójuk(autóik) de inkább letagadják,hogy közük lenne bármihez...vannak olyan római családok,akiknek 7db éles pisztoly van csak 2 szobára elosztva...nem beszélve némely komolyabb embereknek vannak autómata fegyerei,kézigránát stb.
és ez nem kamu,mert a saját szememmel láttam..és tuti nem airsoft-okat tárolni a pincében páncélszekrényben 😊
ezek nem szarakodnak,nincsenek kigyúrva,kitetoválva..bár mind ült olyan 5 évet
tehát ezek a fuxos majmok max. gengsztert akarnak játszani,de nem azok 😛
BMW Über Alles!
de a bmw hátulán csak egy röpke 750i feliratot látsz....meg, hogy valami fekete lyuk elemnt az utcán..szerintem még az agyuk is le van benne sötétítve..csak a 4-5 kilós nyaklánc villog át az ablaküvegen..
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
a mieink,ha jönnek akkor 3 fekete merdzsó jön...volt már rá példa,hál' Istennek nem balhé miatt
apám ismerõsei,én utálom a nem fehéreket 😊
BMW Über Alles!
Azthogy?!: D xD
Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE
Kb olyan a biztonsági szint.
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO5210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>N.N73ME>NOKIA N82>>ZTE BLADE III.