37102
-
#10822 ez se gondolta volna hogy lejtőn hamarabb jön a holtpont:D
hogy kibaszta a pickup alól a futóművet -
#10821 ki mondta hogy hátulról erősek a kocsik?
a hossztartókról ugyis lecsúszik vagy felfelé vagy lefelé ha felfelé akkor szevasz ez van puha mint a papír
-
#10820 Mondjuk az sem mindegy, hogy az ibiza volt-e már törve, mivel ha igen, akkor nyilván nem fog bírni semmit. -
brandd #10819 Vagánykodunk, vagánykodunk? Szerencséje volt, nem úgy mint más nagyfiúnak. -
USAMEN POWER #10818 -
öregember #10817 és nem mind1 h belerepül hátulról vagy csak koccan -
#10816 Itt azért az erő viszonyok is különböztek. A 1600kg-os Omega szembe a 900 vagy 1000kg-os Ibizával. -
#10815 Ez fura,általában a kocsi segge erősebb.Múltkor is elöttünk koccant egy VOLVO egy Opel Vectra-ba és a Volvo eleje összevissza tört,míg a vectrának csak a lökhárítóján keletkezett 1-2 kissebb lyuk. -
öregember #10814 szegény ibiza
ilyen vóóót nekem is (csak 3 ajtós) -
#10813 Vót má?
Ez bánt el vele
link
-
#10812 hát még mák h ennyivel megúszták -
#10811 Kukásautó vs. ICE
Forrás.: Indóház -
#10810 Szerk.: Az omlásos rész hülyeség. (Félrehallottam) -
#10809 8 hónapos terhes feleségét/élettársát hagyta magára. A rendőrök már a halálhír közlésére hívtak mentőt...
A motorost meg riasztották valamilyen omláshoz, és ezért kellett sietnie.
Ha kell több infót is ki tudok deríteni. -
Szabi1991 #10808 már itt se értetem a sok felelőtlen barmot.. de hogy még mindig ien marhák legyenek a nézők..
-
n003 #10807 ???
hogyan parkoljunk :) -
USAMEN POWER #10806 "A rendőr sérüléseit illetően információink szerint elképzelhető, hogy karja beleakadt a szalagkorlátba, s szinte kiszakadt a vállából, de úgy, hogy mellkasa, tüdeje is súlyosan roncsolódott." >>> Ejj B+ ! Ehhez nem tudok mit hozzászólni, no comment. :/ Azért kíváncsi lennék mennyivel ment, én felhőszakadásban motorral 50 -el se mernék menni. -
#10805 "Az M1-es autópályán Tata és Tatabánya között egy motoros rendőr veszítette életét.
Életét veszítette az a motoros rendőr, aki hétfő délelőtt borult fel az M1-es autópályán a 63-as kilométerszelvénynél. A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a férfi a helyszínen életét veszítette.
Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elmondta: az autópályán balesetet szenvedett motoros rendőrhöz két mentőautót és egy helikoptert is riasztottak, de olyan súlyosak voltak a sérülései, hogy nem tudták megmenteni az életét.
A Kemma.hu információi szerint a szakadó esőben borult fel motorjával a rendőr a sztrádán. Ezt erősíti meg az, amit Balaskó László a tatabányai mentőszolgálat vezetője elmondott az MTI-nek: a rendőr a motorkerékpárral eddigi tisztázatlan körülmények között megcsúszott az úttesten, feltehetően a kezdődő felhőszakadás miatt.
A rendőr sérüléseit illetően információink szerint elképzelhető, hogy karja beleakadt a szalagkorlátba, s szinte kiszakadt a vállából, de úgy, hogy mellkasa, tüdeje is súlyosan roncsolódott.
Az autópályán tartózkodó egyik olvasónk arról tájékoztatta a Kemma.hu-t, hogy őket délben a Tata előtt elhelyezett traffipaxnál állították mega helyszínelés miatt, s csak háromnegyed három előtt néhány perccel indulhattak el újra. A kocsisorban veszteglők szerint Komáromig ért a dugó, enek a tatai lehajtónál állva nem tapasztaltuk.
Az Országos Rendőr-főkapitányság sajtóközleményt adott ki amelyben így fogalmaznak: "az M1-es autópálya Budapest felé tartó pályaszakaszán a 63-as kilométernél – a helyszínelés elsődleges adatai alapján – a vizes útburkolaton a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság állományába tartozó, szolgálatban lévő motoros rendőr elcsúszott és a baleset következtében a helyszínen életét vesztette."
A kommünikéből kiderül, hogy a baleset körülményeit – szakértők bevonásával – a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya vizsgálja.
- A balesetben elhunyt kollegánk emlékét megőrizzük és ezúton is tiszta szívből jövő részvétünket fejezzük ki a gyászoló családnak - záródik a közlemény."
kemma.hu -
#10804 -
#10803 Jah. Elég veszélyes volt ahogy csak pár centire voltak a nézők a 200al száguldó kocsiktól. Az utat se látta aztán ha van vmi fel nem írt bukkano az itinerbe ami megdobja a kocsit és elveszti a uralmat akkor belement volna a tömegbe. -
n003 #10802 :(
még anno grupe b-s versenyző (már nem emlkszem ki és hujjeséget nem akarok mondani) mondta hogy életében nem félt még soha versenyautóban de amikor montecarlo rallye-n látta a millió embert és hogy a sorfal csak közvetlenül előtte nyílik szét görcsbeugrott a gyomra -
USAMEN POWER #10801 8 ember meghalt, te meg az autóját sajnálod, aminek néhány horpadáson kívül semmi baja nincs ? Ügyes gyerek vagy !
Végig trollkodtad már a fél esgét, még nem unod ? Elsején kezdődik a suli, inkább nézz át néhány tankönyvet ! -
SimonCar #10800 meg ugye az autója se 2 forint volt... -
Szabi1991 #10799 a pilótának is fasza lesz a hátralévő élete, 8embert ölt meg 1pillanat alatt.. és úgy tűnik hogy nem is az ő hibája volt.. -
USAMEN POWER #10798 Tegnap volt az RTL -en.
Amúgy én még azt is hallottam, hogy megakarták lincselni a pilótákat, az meg a hab a tortán hogy a szervezők nem voltak épp a helyzet magaslatán, a nézők olyan helyen álltak, ahol nem lett volna szabad állniuk.
#10797: Sry, figyelmenkívül hagytam véletlen a hsz -ed, de már nem javítom, a mondatom így teljes. :) -
n003 #10797 fasza :| és még a sok idióta akarta meglincselni pilótát.. megérdemelték amit kaptak .. aki hujje haljon meg :( -
#10796 Egy jármű csapódott a nézők közé szombaton este egy terepjárós-autós off-road versenyen a Mojave-sivatagban.
8 halott
-
SimonCar #10795 csak a boxutcába gyalogosan, amikor épp arra jártam gondoltam benézek. -
#10794 Véralkohol szint mennyit ütött?
Egyébként tényleg vigyázni kell vele, egyik ismerősöm is biciklivel halt meg, nem ütötte el senki, de nem is ivott egy kortyot sem. Senki se látta hogy történt de bele esett egy beton vízelvezető árokba. 1 hónapig volt kómába majd mikor már ébredezett a kórházba úgy látták hogy most már ki lehet rakni osztályra és reggelre megfulladt... -
Szabi1991 #10793 amúgy voltál már a Hungaroringen egyáltalán ? :D -
#10792 rendesen besokalltál egy bicajjal
komolyan tolod xD -
n003 #10791 nem kéne annyit inni.. -
#10790 omg -
#10789 édes istenem... -
SimonCar #10788 szóval csak óvatosan abringával is, mert veszéyles üzem, és kiszámíthatatlan! -
SimonCar #10787 ja!
asszem ez a balesetekhez tartozik!
ma hajnalba jöttem haza bicajjal, átmentem a Szentendrei hídon, kicsit megnőtt a sebességem és a kereszteződésnél beszitált alattam a bicaj vagy nemtom valahogy kibillentem és arra keltem hogy egy fa mellett fekszek, a bicajom kereke meg elgörbült. Szerencsére csak pár horzsolást szereztem. -
#10786 nem nem! ez így egészséges! :D -
#10785 "sok kör kell hozzá amíg megtanulja az ember"
Háromszor olvastam a kör-t sör-nek...pfff...baj van velem asszem... -
SimonCar #10784 jah nagyon trükkös, nehéz eltalálni a bemenetí ívet, mivel egy emelkedőn vezet fel és nem lehet belátni a kanyarba, sok kör kell hozzá amíg megtanulja az ember hogy hogy vegye be. Talán ez az egyik legjobb kanyar a páylán. Amúgy nagyon bent tartotta az arc a videóba, látszik a kocsi mozgásán hogy még nincs a helyzet magaslatán :) -
#10783 ez a mansell-kanyar már csak ilyen, nagyon geci kanyar :)
és nagy szerencséje van, hogy nem csapta oda a falhoz