37102
-
-
#11303 Kolontár
-
kovcs #11302 a timföldgyár már csődöt is jelentett ( ahogy hallottam) de remélem nem lesz nagyobb baj -
#11301 nna igen most kell észnél lenni és megmutatni mire vagyunk képesek... ha az eső elött nem sikerült biztosítani a helyzetet, asszem a világ hiradója rólunk fog szólni a rengeteg halálos áldozat és a terméketlenné váló fél magyarország miatt :( már most is katasztrófális a helyzet és beláthatatlanok a következmények, de ha egy eső kimossa a megmaradt részt is, akkor egyszerűen lehetetlen mit kezdeni a dologgal.. -
#11300 éjjelre ér ide... -
kovcs #11299 holnapra esőt mondanak erre fele ha nem csinálnak azzal a "lukkal" valamit akkor nem tudom mi lesz -
#11298 bazdmeg ez kap egy esőt, a dunántúlnak reszeltek..... -
#11297 itt -
#11296 Hát ez nem kevés mennyiség.
Esély nincs ezt megfékezni. -
kovcs #11295 1 vidi ez a tározónak az 1 tizede ami ki öntött a többi maradt benn egyenlőre -
#11294 enyhén radioaktív és erősen maró hatású ez a sár... -
n003 #11293 :O :( -
#11292 MIAZHOGY RADIOAKTÍV? -
#11291 most beszéltünk a Somlóvásárhelyi rokonokkal, a fél falu már sár alatt, a vízvezetékeknek és a gázvezetékeknek annyi.. csak a falu környékéről 60! embert keresnek a katasztrőfavédelmisek akiknek esélyük enm volt menekülni... -
kovcs #11290 ugy ahogy mondod csak terjed ráadásul még esőt is mondanak -
kovcs #11289 hát mi is a suliba 1 osztályba 37 en vagyunk holnap jó ha leszünk kb 15 en mert a többi arra fele lakik és nem tud bejönni sehogy :S
-
#11288 viszont most mondják hogy még közel sincs vége, egyre inkább terjed a radiokatív sár, tehetetlen a katasztrófavédelem... -
#11287 ááá, 10 év múlva már annyira alsóbb rétegekbe mossa a csapadék az anyagot, hogy nem lesz hatása... -
kovcs #11286 8-9 jó az 50 nek is kb -
#11285 ezt akkor sem úszhatják meg... egy gyenge vizsgálat kideríti, hogy karbantartás hiánya miatt gyengült meg a gát, aztán majd magyarázhatják, hogy hova lettek az erre szánt pénzek... -
#11284 évtizedekig ha nem is, de egy 8-9 évig azon a környéken hogy semmi nem terem az tuti... -
#11283 az ajkai timföldgyárnak évekig csak a településeknek kellene termelni a kártérítést
szerintem már most mentik ki a számlákról a pénzeket a tulajok... -
#11282 Ügye jól sejtem hogy ez még évtizedekig meg fog látszani és tönkre tenni minden élőt? (persze 2 hét múlva már kutyát nem fog érdekelni és a felelősök megússzák és töredékét nem fizetik ki a kárnak) -
#11281 nekem rokonaim vannak Somlóvásárhelyen... ők mondták hogy mekkora a gáz.. Veszprémből is mondták a nővéremék hogy nagy a mozgósítás, a városon tűzoltók és katasztrófavédelmiek száguldoznak keresztül... -
kovcs #11280 ha van még valami új infótok lécci oszátok meg velem/velünk -
kovcs #11279 amig lenn voltam a ház előtt ( korház mellet lakom) 45 mentőautót és 67 rendőrautót számoltam meg és kb 10 percet voltam lenn -
#11278 "Az eddigi információk szerint közel 10 méteres hullámokban indult meg lakott területek felé a vörös iszap. Az átszakadt tározó kapacitása körül-belül 700 ezer köbméter. Az iszap már lakott területeket is elért, sajtóinformációk szerint több helyen a háztetőkön ülnek az emberek és egy benzinkutat is elöntött az ár. A vörösiszap lúgot és nehézfémeket tartalmaz."
egy ember meghalt,több eltűnt -
#11277 Üdv!
Jah elég durva,hogy a lúgos iszap ráfolyik mindenre
-
IVU #11276 igen, én is Ajkán lakok és nagyon megviselt mivel Devecserben két rokonom is lakik (lakott).:( -
kovcs #11275 sziasztok nem tudom hallotátok e de kurva nagy gáz van nálunk/ szomszéd falvakban én ajkán lakom és innen kb 5-10 km-e át szakadt az iszaptárolónak a gátja -
#11274 úgy kell neki -
#11273 Félmilliárdos autót tört össze egy német az autópályán
-
#11272 Én simsonos vagányt láttam a leállósávban csavarni az M30-ason. Az M3-ason meg majdnem átmentünk a teherautóval mikor a csávó stopolt azt jött kifele elénk éjszaka... az ilyenek ne csodálkozzanak. -
#11271 Halálra gázoltak egy stoppost az M7-es autópályán
M0-ás régi szakaszán meg biciklist láttam nemrég
az se fogja sokáig húzni... -
öregember #11270 2 motoros vs 2 szgk -
n003 #11269 hmm -
Szabi1991 #11268 galambbal ütközött egy motoros és meghalt.. -
USAMEN POWER #11267 Ennyi, azt lehet itt biztonságosan vezetni, mikor a szembejövő rádhúzza a kormányt. Kivédhetetlen! -
#11266 az ilyeneket halálra kínoznám... -
#11265 ejj :/
Heroinfüggő sofőr okozott halálos balesetet
A balesetet okozó 54 éves budapesti férfi lejárt jogosítványával közlekedett, elmondása szerint rendszeres drogfogyasztó, heroinfüggő, korábban már kétszer is jogerősen elítéltek kábítószerrel visszaélés miatt, és a baleset előtt is fogyasztott kábítószert.