Balesetek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

desigo
oszlopnak sok baja nem lett...
A hegyi videón volt pár élentáncoló figyelmetlen elõzése... Csak sorozatos mákja volt, így úszta meg a pofáraesést... Szánalom -.-

TheRock18
aki janizásra vesz autót,az már alapból egy gyökér...
mellesleg erre fele sokan janiznak a ratyi sufni tuningos autóikkal
(jó persze vannak olyan gépek is,amin látszik hogy dolgoztak)

BMW Über Alles!

Willi Betz
Hangjából ítélve valami jófajta pédétédéi XD

.:Kiskorú Gabec:. Kormányzott kereket hajtani???? wtf? ? Omegaforever ?

Willi Betz
Persze normál közlekedésre jó az. De nem észnélkül trágya minõségû szerpentinen 120-al közlekedésre.

lehet .. a-ból b-be de nem janizásra .. mien bora lehet ez 1.6-os?? :| ugyanmár nem ere tervezték õket

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

TheRock18
köhöm...a bora sztem zsír autó 😄
bár még arra sem fussa,de mind1 😄

BMW Über Alles!

milk4
Khhhm...a Bora jó autó.

Majdnem 8éve tagja vagyok ennek a sz@r fórumnak... Kéne valami más hobby.

Willi Betz
Az nálam is kibaszta a biztosítékot. Meg eleve azon az amugy is kurva szar minõségû úton,hogy fogja már azt a nyomorék kormányt?! Volt ám pár rész ahol majdnem elszállt,mert nem tudott akkorát tekeri a kormányon,meg pattogott az autó is. Balfaszok ezek egytõl-egyig. Ráadásul egy hulladék Bora-val Janizik XD

kezdõdik ott hogy hogyan fogja a kormányt .. lehet hogy ez még elmegy libakergetõ szalolomon de pályán??! :|

Kezdetben vala a semmi. Majd az Úr mondá: \"Legyen világosság!\" - s továbbra is vala a semmi, de már látni is lehetett azt.

Carlos
Ez kemény:
"Follow a select group of friends, professional racers and bike riders as they pursue their addiction to speed, adrenaline and danger"

Különösen a professional racers tetszik. Attól még hogy záróvonalon tud elõzni nem lesz pro racer. Meg úgy általában. Ezek kis gazdag szarjancsik, akik nagyon unatkoznak az aputól kapott vasban. De legalább hullanak...

Þór vígi þessi rúnar

solo
Sztem még odasem.
MOst nincs kedvem megnézni megint a vidit, de volt egy kanyar , úgyemlékszem a hátsó s kanyar utánni, ahol úgy alászedte, hogy még azt a szutyok skodát is sikerült volna kiforgatnia.Megaztán, alap vezetési stÍus, minek rángatni a kormányt? Csak az idõt veszti vele, szépen, Ívesen kell tekerni a kormányt(De gondolom ezt a jópár éve vezetõknek nemkell ecsetelnek az én 3 éves versenypályafutásommal azthiszem, vagyis inkább remélem.).Ez még nállunk, gokartversenyen is rohadt sokat számÍt.Fejemet fogtam a vidi végére.:/

Meg van a vidi, mikor a hülyegyerek ott forog a 6 os audival.

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

bosco05
Hát ez nagyon kemény. A hungaroringes videón látszik meg, hogy abszolut foggalma nincs a versenyzésrõl a tagnak, csak egy a sok körül aki azt hiszi tud vezetni és jó autója van 😊 , ahogy elnézem még be is férne valami szutyok Magyar bajnokságba, mert ott ugyanilyen nullák vannak 😄 (tisztelet a kivételnek).
solo
Aztaf@szom, ezek rosszabbak mint HAMILTON:CCCCCCC

Gigabyte x48dq6,C2D E6550@3,1Ghz+CNPS9700,4x1Gb dominator 1066,ASUS 4850GFX chilla,WD 500Gb,SG 120GB ,SAMSUNG 320Gb;T27A300,logitech x530-g15,a4tech x7,Chieftech GPS-500AB, AC Zero°,Galaxy NOTE

Csabesz6
hát egy hete bejött a szervízbe egy vizet megjárt vectra
kikönyökölt szépen a hajtókar a blokk oldalán...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

OMG szánalom a köbön...

autoszimulator
nabazmeg, ez nocomment

egy elég forgalmas, ilyen úton, és a szokásos RAY kormányfogással, úristen gecc. profik nem engedik meg maguknak, hogy ilyen kormányfogással vezessenek, akkor õ mit hisz...

de legalább a zene jó

.: mobilize.hu :.

Még az esztergomi balesetre reagálva a "furcsa" az egészben az, hogy ehhez a baráti társasághoz köthetõ az áldozat.

Nomen est omen.

És az ilyenek miatt magas a felelõsségbiztosításom.

TDU nick: HUN_orottu

igazából vki csak kidobta, egy pecás meg kihorgászta, csak nem bírta egyedül kiemelni.. <#idiota>

w77d
ez a kocsi már sosem lesz a régi....

Varenga
Nem ez a legnagyobb baj, hanem a még járó motor vízbeérkezéskor jól megszívta magát a sacc 16-18 fokos vízzel, aminek ott belül semmi sem örülhetett, nembeszélve az elektronikáról. :/ Persze biztos lesz belõle autó, csak lehet még a teljes ár felét rá kell költeni, hogy mûködjön. (és akkor még kitudja mi ment el a futómûvön mégha nem is látjuk) Nagy szopás az tutter, a saját 8-900k-s autómmal ez történne fejbelõném magam, nemhogy egy ilyen méregdrága cuccal....persze pénz kérdése.

cement
akkor 2 felnire talán már futja 😄

respect to the man in the ice cream van

Én 14 éves korom óta gyüjtögetek rá... 😛

pszihopata
kigyulladás határáig?-az üzemmeleg motor 80 fokos semmi baja nem lesz max elreped a kipufogó

lesz abból még kocsi akksi azonnal ki,aztán kicsit szét kell szedni-vállalnám is😊

a magyarok úgy tanulnak meg repülni hogy el akarnak esni és nem sikerül

desigo
szerintem az amúgy is kigyulladás határáig forrósodott motor a hideg vízbe érkezéskor egybõl tönkrement

Hallottál már olyanról,hogy valaki éveken át gyûjtöget egy 50 millás autóra?
Szerintem az egész autót szét kell szedni, (kárpitozásra is gondolok, mert alatta elkezd rohadni ha víz van ott) Jaa és a motort is darabokra kell szedni, meg pár alkatrész szerintem kula... Szal ez jópár milkos kár, és aki éveken át gyûjtött egy ilyen verdára annak szopóka, aki meg megteheti vesz egy újat ezt meg alkatrésznek eladja.

túl nagy baja nem lehet sztem.. megszárad azt indul is (gondolom 😄)

desigo
hehe
lehet pattogni akart a vízen nagy sebességgel <#nyes>
DJKonya
Én is azt tenném, kiszárítanám de lehet hogy meg próbálnám felújítani, bár gondolom egy motor annyi bele mint egy új 3-as BMW, ha nem több😄

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

Én még így is elfogadnám xD Kiszárítanám majd kiraknám dísznek a ház elé 😛

fail -.-"

desigo
classic style

az ilyennek meg összetépném a jogsiját :|

TheRock18
grat...fasza gyerek vagy 😄 xD

BMW Über Alles!

autoszimulator
nálam olyan volt, hogy indítózásnál nem nyomtam kuplungot, mert én mindig üresben hagyom leállításkor, csak elõtte nem én vezettem. Meg is kínáltam a garázsfalat 😄

ocskoszilard
nem mondom hogy nem csináltam még ilyet, de egybõl észrevettem h nem jó pedált nyomogatok 😄

<#hehe>

desigo
nem kicsit volt cumi ma erre közlekedni...

16:12-kor engedték el Nyíregyháza irányában a szadai lehajtótól a forgalmat...
DJKonya
Aki jár ma az M3-ason annak figyelmébe.
ahogy mondták Bp felé már 30km-es a torlódás...

CB|Ðömpi&#8482; \"90 a max, és életben maradsz!\"

fogynak a motoro(so)k

Halálos kimenetelû közlekedési baleset történt július 21-én a XX. kerületben, a Szabadka utca és a Brassó utca keresztezõdésében. Egy motoros egy konténerszállító tehergépkocsi alá csúszott. A motoros a balesetben életét vesztette.

desigo
Hétfõn este tíz óra körül elütöttek egy idõs, román állampolgárságú férfit a fõváros X. kerületében, a Kerepesi úton. A 61 éves gyalogos a baleset következtében a helyszínen az életét vesztette.

RIP
Ez innen nem messze volt... Durva, és igazságtalan !

w77d
annak tûnik XD

autoszimulator
húscsonk? ORLY? 😄D

w77d
az elsõ képen középen ott van egy húscsonk :S

w77d
balcsin nyomulok baszkikám XXXD

solo
Ki akart itt házilag cobra 11 et forgatni?<#wow3>