37102
  • n003
    M6 és a korlát
  • DJ RX7
    választások miatt vannak ezek a katasztrófák. lsd árvíz.

többet nem választunk, szavazunk.
  • Willi Betz
    Alíg várom. Most folytsalak bele a wc-be vagy ráér holnap?:D
  • w77d
    veled szemben ennél is azabb leszek mingyá XXD
  • Willi Betz
    Köszönöm!
  • Ulvar
    Hogy te mekkora egy gyökér fos vagy.....
  • Willi Betz
    Bazz azt hittem teleszarták az Audit:D
  • Willi Betz
    Húúú de agresszív vagy XD
  • w77d
    ha az én családomból halt volna meg valaki olyan szörnyű kínok között, ahogy itt emberek meghaltak, én biztos nem engedném eltusolni.. ha nem zárják be a cég igazgatóját és még pár nagykutyát, az biztos hogy én küldeném őket nem börtönbe hanem a föld alá..
  • n003
    :(( most olvastam valahol hogy a bobos aki meghalt azt balesetnek minősítették és a fő oka az volt hogy tapasztalatlan volt azon a pályán! .. wtf fél méterre egy oszlopsor a pályától és az nem tervezési hiba? mindent tisztára lehet mosni csak pénz kell hozzá
  • desigo
    Mindent eltussolnak pont ezt ne tussolnák el?
    Soha senki nem fog ülni e miatt max pár milliós bírság ha az ügyvédek meg nem védik a céget.
  • kovcs
    Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) cáfolja azt hírt, miszerint újabb gátszakadás történt az ajkai térségben, csupán szivárog az iszap. A kolontári templom dombjára menekültek a védelmi bizottság tagjai kedd délelőtt, amikor úgy tűnt: újabb vörösiszap-árhullám fenyegeti a falut.
  • kovcs
    friss képek
  • MEdievil
    Azért nem lehetett előbb gondolni mert ha minden ilyen apróságra odafigyelnek és pénzt költenek akkor marha nehéz bekerülni a 100 leggazdagabb magyar közé!
  • MEdievil

Én szeretnék piros audit... DE nem ilyet! Szerencsétlenek :(

Ja a Mal nyilatkozat: "A cég leszögezi, hogy a vörösiszap (kód: EWC -010309) az Európai Unió hulladékszabványa szerint nem minősül veszélyes hulladéknak, "

He? Ha ez nem veszélyes akkor mi?
  • OrioN the S
    jókor...

Erre előbb mi a faszér nem lehetett gondolni? Ember áldozatok kellenek egy kurva gát megerősítéséhez, de még csak egy rohadt zebra felfestéséhez is halálos gázolásnak kell történnie...
  • n003
    háát nem :| :(

...
    "Megerősítették a többi gátat

Az éjjel valamennyi iszaptározó gátját megerősítették, így elhárult egy újabb gátszakadás veszélye - mondta Bakos György katasztrófavédelmi szóvivő az MTI helyszínen tartózkodó tudósítójának.

A szóvivő megjegyezte: a többi tározóban sűrűbb, masszívabb tömegű iszap van, és kiömlése esetén sem okozna akkora károkat, mint a hétfői, amikor nagy erővel, több méteres magasságban zúdult rá."
  • OrioN the S
    uhh :S szegény szülők... soha nem lesznek már egészek lelkileg :\
  • n003
    népszabadság :(
    "Az államtitkár azt mondta: egy 35 éves férfi a járművében megfulladt, amikor a lezúduló vörösiszap felborította terepjáróját, egy idős ember pedig az otthonában halt meg, amikor a házára zúdult az iszaplavina.

Egy 3 éves gyermeket szintén az otthonában érte a halál, a holttestét hétfő éjjel találták meg. A negyedik áldozat egy egyéves kislány, a 3 éves áldozat testvére. A kisebbik gyermeket Angyalkának hívták.

A környezetvédelmi államtitkár az elhunyt gyermek szüleiről nem tudott információval szolgálni, de azt elmondta: a család tragédiáját súlyosbítja, hogy néhány évvel ezelőtt harmadik gyermeküket halálra gázolta a vonat.

Illés Zoltán közölte, hogy további hét embert még mindig eltűntként keresnek.

Tili Károly, Kolontár polgármestere kedd reggel az MTI-t még arról tájékoztatta, hogy egy három hónapos csecsemő holttestét találták meg kora reggel a katasztrófavédelem szakemberei, a gyermeket az ár sodorta el. Ezt a bejelentést a a szakemberek később cáfolták, félreértésről beszéltek, de úgy látszik, most kiderült, sajnos igaz a hír."
  • DIESEL DOG #11325
    Hirek szerint folyamatosan mérik a sugárzást, plusz 5-600 tonna gipsszel próbálják megfékezni a hömpölygő iszapáradatot.
  • OrioN the S
    azt írták, hogy mivel nagyon csekély a sugárzás ezért elhanyagolható. a por lesz durva ami utána felszáll.(mert belélegzik)
  • DIESEL DOG #11323
    Ha ezt az ügyet eltusolják, és nem állitják elő a felelősöket akkor nincs igazság. Talán nem mondok badarságot hogy a felelősöket gond nmlkül meg lehetne vádolni gondatlanságból elkövetett emberöléssel is akár, mivel már sajnos vannak áldozatok is, mellesleg több száz ember vált hajléktalanná, nagyon sok a sérült is... egyszerűen borzalmas ami odaát Dunántúlon történt nagyon sajnálom azokat az embereket és családokat akiket érintett ez a katasztrófa, és ha tehetném ott segitenék ahol tudnék... bőven elég megnézni a #11315-ben lévő vidót kommentár nélkül is megrázó, főleg látni a sérültek szenvedését. A ma reggeli hirek szerint még mindig ömlik az iszap ami radioaktiv és rákkeltő hatású...
  • SötétBarom
    Na, itt fejek fognak hullani.
  • DIESEL DOG #11321
    Ez borzalmas...
  • Pipör
    nagyon durva .. :S
  • n003
    megdöbbentő :(

• OrioN the S
    "Négyre emelkedett a hétfői vörösiszap-katasztrófa áldozatainak száma, miután kedd hajnalban egy csecsemő holttestére találtak az elárasztott Kolontár településen." :SSSSSS
  • Ulvar
    Rossz nézni egy két sérültet hogy szenved a fájdalomtól mikor szállnak le a platóról :S bazdmeg áhhh :S. Fasz ki van szar nézni hogy segíteni kéne de nem tudsz mert 400 km-re laknak tőled ezek az emberek. Pénz az meg.... ide oda bandukol ki tudja kinél landol.
  • Szabi84
    Ez brutális rá fél órára hagytam el Devecsert, amúgy sem egy gazdag falu és még ez is. Döbbenet...
  • öregember
  • solo
    Csepel egyik legmagasabb pontján vagyok, szóval engem még azok se nagyon érintenet.
    De ez így nagyon durva.Lesz ebből balhé rendesen.De az a gát az hogy a viharba szakadt át ilyen durván?
  • USAMEN POWER
    Ferihegytől pár km -re lakok, jó messze a Dunától. :) Errefele max az erős zivatarok szoktak büntetni, az meg jön és elmegy állt. :) Földrengés van olyan időközönként mint amit lejjebb írtam, de nem vészes.
  • desigo
    Ott lassú mérgezés van a szmog miatt.
    Ne adj isten a Duna egyszer komolyabban kiönt akkor lesz sírás...
  • OrioN the S
    nabazmeg... :|
  • USAMEN POWER
    Fail -e ?
    Az ipse megállt az út szélén hogy dobjon egy sárgát, átugrotta az oldalsó szalagkorlátot, csak azt nem vette észre hogy egy viadukton állt félre.
  • USAMEN POWER
    Fú bazmeg. Nemsemmi, nem néztem a híreket, de ez most arconcsapott. Ilyenkor gondolkozok el azon, hogy pesten ilyen szempontból jó lakni. Katasztrófa nem nagyon van. 4 - 5 évente 1 - 1 érezhető földrengést meg ki lehet bírni
  • kovcs
    azaz vagyis a volt gát
  • v43 001
    Az első képen a gátról van a kép? :S
  • kovcs
    ha a másik irányba jön ki akkor most lehet hogy nem irnék itt
  • DIESEL DOG #11305